You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tην παίζετε μετά το σεξ με τη γκομενα σας ποτέ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω το κανω συνεχεια αυτο χρονια τωρα διοτι βεβαια εχω ενα προβληματακι και κατα την διαρκεια τοτ σεξ δεν μπορω να χυσω και συνεχιζω με μαλακια τωρα αν ρωταs για νορμαλ οχι δεν νομιζω ουτε εσυ ουτε και γω ειμαστε νορμαλΠολλές φορές μετα το πηδημα με τη γκομενα μου βαζω τσοντα κ την παιζω.ειναι νορμαλ αυτο?
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και γιατι δεν την ριχνεις και δευτερο να το ευχαριστηθη καλυτεραΠολλές φορές μετα το πηδημα με τη γκομενα μου βαζω τσοντα κ την παιζω.ειναι νορμαλ αυτο?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
η Μήτσος ήταν παντρεμένος με την Κατίνα.. η Κατίνα ήταν πολύ μα πάρα πολύ γκρινιάρα..
ενα βράδυ ο Μήτσος γυρνά από την ταβέρνα λίγο πιωμένος και η Κατίνα τον αρχίζει στην γκρίνια.. τα παίρνει στο κρανίο ο Μήτσος βουτά την Κατίνα την ξαπλώνει στο πάτωμα, της τον χώνει από μπροστά, αφού τελειώνει την γυρνά μπρούμητα της τον χώνει από τον κώλο και μόλις τελειώνει σηκώνεται και βαράει και μιά μαλακία...
- Καλά ρε Μήτσο, με γάμησες από μουνί, με γάμησες από κώλο την μαλακία τι την ήθελες .. ρωτά η Κατίνα
- Να σου πω μωρή.. σε γάμησα από το μουνί γιατί είμαι ο άντρας σου, από τον κώλο γιατί γουστάρω και την μαλακία την βάρεσα για να σου δείξω ότι δεν σ'έχω και ανάγκη... απαντά ο Μήτσος..
ενα βράδυ ο Μήτσος γυρνά από την ταβέρνα λίγο πιωμένος και η Κατίνα τον αρχίζει στην γκρίνια.. τα παίρνει στο κρανίο ο Μήτσος βουτά την Κατίνα την ξαπλώνει στο πάτωμα, της τον χώνει από μπροστά, αφού τελειώνει την γυρνά μπρούμητα της τον χώνει από τον κώλο και μόλις τελειώνει σηκώνεται και βαράει και μιά μαλακία...
- Καλά ρε Μήτσο, με γάμησες από μουνί, με γάμησες από κώλο την μαλακία τι την ήθελες .. ρωτά η Κατίνα
- Να σου πω μωρή.. σε γάμησα από το μουνί γιατί είμαι ο άντρας σου, από τον κώλο γιατί γουστάρω και την μαλακία την βάρεσα για να σου δείξω ότι δεν σ'έχω και ανάγκη... απαντά ο Μήτσος..
pigorapistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η Μήτσος ήταν παντρεμένος με την Κατίνα.. η Κατίνα ήταν πολύ μα πάρα πολύ γκρινιάρα..
[/quote
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλοοοοοοοοοοδεν σ'έχω και ανάγκη... απαντά ο Μήτσος..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
βέβαια υπάρχει και αυτή η εκδοχή...
Ο Ηλίας ένας καλοστεκούμενος και οικονομικά άνετος πενηντάρης, υγιέστατος, αθλητικός και δεόντως μουνάκιας αποφάσισε να δώσει τελος στην εργένικη ζωή του και να παντρευεί μία αξιογάμητη κυρία 32 ετών την Τάνια... μετά από 6 μήνες γάμου ο Ηλίας επισκέφτεται τον γιατρό του και φίλο του Γιάννη παραπονούμενος για μία ανεξήγητη συνεχή κούραση που ένιωθε... ο γιατρός του κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις (αίμα, ούρα, ακτινογραφίες, αξονικές κλκ κλπ) ...
- Ηλία οι εξετάσεις δείχνουν ότι είσαι υγιής σαν ταύρος
- Γιάννη σου είπα ότι αισθάνομαι μόνιμα κουρασμένος.. δεν μπορώ να παρω τα πόδια μου...
ο γιατρός γνωρίζοντας τον πρότερο "έντιμο" βίο του Ηλία ..
- Ηλία από σέξ πως τα πάς..?
- Γιάννη αφού ξέρεις ότι μου αρέσει.. εξάλλου πρόσφατα παντρεύτηκα μια πολύ νεώτερη μου ... εεε δεν πρέπει να την φροντίζω ? ;)
- Δηλαδή κάθε πότε ?
- Εεεεε τουλάχιστον μια φορά την μέρα .... απαντά ο Ηλίας.
- Τίποτε άλλο? τίποτε άλλο ? .. ρωτά ο Γιάννης ξέρωντας τον Ηλία σαν την τσέπη του
- Να σου πω Γιάννη.. η κουμαρα μας είναι 36 χρόνων ζωντοχήρα.. να μην την συμπαρασταθώ τώρα που χώρισε?
- Μάλιστα δηλαδή κάθε πότε?
- εεε 3-4 φορές την βδομάδα..
- Μάλιστα .. τίποτε άλλο?
- εεε να σου πώ.. απέναντι στο καινούργιο σπίτι κάθεται μια σαραντάρα χήρα.. να μην την σταθώ στον πόνο της ?
- Και πόσες φορές είναι αυτή η συμπαράσταση ??
- εεεε 2-3 φορές την βδομάδα...
- Μήπως υπάρχει και τίποτε άλλο και μου το κρύβεις Ηλία?
- εεεε να στο σπίτι πήρα μια ουκρανεζούλα υπηρέτρια 19 χρονών να βοηθάει την κυρά με τις δουλειές.. να μην το υποστηρίξω το κοριτσάκι?
- Πόσες φορές την υποστηρίζεις Ηλία ?
- εεεε 3-4 φορές την βδομάδα και αυτήν απαντα ο Ηλίας...
- Ελα ρε Ηλία από αυτό είναι .. από το τις συμπαραστάσεις και τις υποστηρίξεις... αει στο διάολο από δω και με τρόμαξες..
- Αχχχχ ανακουφίστηκα ρε Γιάννη... νόμιζα ότι ήταν από την μαλακία...
Ο Ηλίας ένας καλοστεκούμενος και οικονομικά άνετος πενηντάρης, υγιέστατος, αθλητικός και δεόντως μουνάκιας αποφάσισε να δώσει τελος στην εργένικη ζωή του και να παντρευεί μία αξιογάμητη κυρία 32 ετών την Τάνια... μετά από 6 μήνες γάμου ο Ηλίας επισκέφτεται τον γιατρό του και φίλο του Γιάννη παραπονούμενος για μία ανεξήγητη συνεχή κούραση που ένιωθε... ο γιατρός του κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις (αίμα, ούρα, ακτινογραφίες, αξονικές κλκ κλπ) ...
- Γιάννη σου είπα ότι αισθάνομαι μόνιμα κουρασμένος.. δεν μπορώ να παρω τα πόδια μου...
- Γιάννη αφού ξέρεις ότι μου αρέσει.. εξάλλου πρόσφατα παντρεύτηκα μια πολύ νεώτερη μου ... εεε δεν πρέπει να την φροντίζω ? ;)
- Δηλαδή κάθε πότε ?
- Τίποτε άλλο? τίποτε άλλο ? .. ρωτά ο Γιάννης ξέρωντας τον Ηλία σαν την τσέπη του
- Να σου πω Γιάννη.. η κουμαρα μας είναι 36 χρόνων ζωντοχήρα.. να μην την συμπαρασταθώ τώρα που χώρισε?
- εεε να σου πώ.. απέναντι στο καινούργιο σπίτι κάθεται μια σαραντάρα χήρα.. να μην την σταθώ στον πόνο της ?
- εεεε να στο σπίτι πήρα μια ουκρανεζούλα υπηρέτρια 19 χρονών να βοηθάει την κυρά με τις δουλειές.. να μην το υποστηρίξω το κοριτσάκι?
- Ελα ρε Ηλία από αυτό είναι .. από το τις συμπαραστάσεις και τις υποστηρίξεις... αει στο διάολο από δω και με τρόμαξες..
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οπως θα προσεξες αυτο που εγραψες ειναι μεσα στην παραθεση που εκανες σβηνοντας το [/quote.] (εβαλα στο τελος μια τελεια αλλιως δεν εμφανιζεται) αφου το εσβησες ξαναγραψτο εσυ και θα βγη σωστα η απαντηση σου ,οπως και παραπανω καποιος αλλος το ιδιο εκανε
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!βέβαια υπάρχει και αυτή η εκδοχή...
- Δηλαδή κάθε πότε ?
Δεν το ειχα προσεξει !!!Οπως θα προσεξες αυτο που εγραψες ειναι μεσα στην παραθεση που εκανες σβηνοντας το [/quote.] (εβαλα στο τελος μια τελεια αλλιως δεν εμφανιζεται) αφου το εσβησες ξαναγραψτο εσυ και θα βγη σωστα η απαντηση σου ,οπως και παραπανω καποιος αλλος το ιδιο εκανε
Σε ευχαριστω !!!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!
my name is Ilias...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.345
- Πόντοι
- 22.785
my name is Ilias...
Εσείς τί παίζετε άγαπητέ
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ηθελεςmy name is Ilias...
Το δικο μου ΜΗΤΣΟΣ !!!my name is Ilias...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Το δικο μου ΜΗΤΣΟΣ !!!
Ο προφητης Ηλιας, ξερεις γιατι πηρε τα βουνα και τα ορη ???
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ο προφητης Ηλιας, ξερεις γιατι πηρε τα βουνα και τα ορη ???
για λέγε...
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Ωραιος ο Μητσαρας !!!!!!!η Μήτσος ήταν παντρεμένος με την Κατίνα.. η Κατίνα ήταν πολύ μα πάρα πολύ γκρινιάρα..
Τον εβαλε ο Αη Νικολας, για να τον παει βαρκαδα. Ο προφητης Ηλιας ομως δεν ηξερε μπανιο και εκει που ανοικτηκαν στα βαθεια, ο Αη Νικολας βγαζει την ταπα απο την βαρκα και λεει στο προφητη Ηλια, σκυψε και βαλε το δακτυλο στην τρυπα για να μην βουλιαξουμε !!!για λέγε...
Σκυβει και αυτος , να βαλει το δακτυλο στην τρυπα, τπτε ο Αη Νικολας παει απο πισω και του τον φορμαρει !!!
Τελος παντων, βγηκαν στην στερια μετα απο ωρα και μολις πατησε στην γη ο προφητης Ηλιας πηρε τα ορη και τα βουνα !!!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Τον εβαλε ο Αη Νικολας, για να τον παει βαρκαδα. Ο προφητης Ηλιας ομως δεν ηξερε μπανιο και εκει που ανοικτηκαν στα βαθεια, ο Αη Νικολας βγαζει την ταπα απο την βαρκα και λεει στο προφητη Ηλια, σκυψε και βαλε το δακτυλο στην τρυπα για να μην βουλιαξουμε !!!
Σκυβει και αυτος , να βαλει το δακτυλο στην τρυπα, τπτε ο Αη Νικολας παει απο πισω και του τον φορμαρει !!!
Τελος παντων, βγηκαν στην στερια μετα απο ωρα και μολις πατησε στην γη ο προφητης Ηλιας πηρε τα ορη και τα βουνα !!!
κεφαλονίτικο είναι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 269