asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
φοιτητρια με μαστερ στα τσιμπουκια γουσταρει τρελα το gagging
φοιτητρια με μαστερ στα τσιμπουκια γουσταρει τρελα το gagging
η γυναικα του bbwlover θαταν τυπεΤην καλύτερη πίπα μου την πήρε μια χοντρή. Την είχα γνωρίσει από το zoo και μου κράταγε για έκπληξη ότι είναι 150 κιλά. Τεσπα, εντελώς χαριστικά της έδωσα μια πίπα στο αμάξι και μου έμεινε αξέχαστη. (Η πίπα, την χοντρή προσπαθώ να την ξεχάσω)
Eγώ θυμάμαι όμως και πολύ καλά μάλιστα, δεν ειμαι γεροξεκούτης
Λεπόν η καλύτερη ερασητεχνική πίπα απο το Τζενάκη (παλαιά) πανω στον Ιερό Βραχο της Ακρόπολής μεσάνυχτα (τοτε εμενε ανοικτος καποιες καλοκαιρηνες νυχτες)
με πολύ πάθος και αριστη τεχνική και απεριόριστη θέα
Από επαγγελματία ειμαι αναμεσα Λιντα- Σονια - Σόνια (από Διδυμου) της ρωσσικηςσχολής
Ποδανά είναι το όνομα μου.Κοσνικ εσυ;
την λιντα την θυμαμαι. ειναι αυτη που ελεγαν αν ανηκε στο γυναικειο φυλλο. με την σονια απο τα στουντιο ?
Επαγγελματίας σέ φάση γκόμενας.
Ναι από Λέλας !!!!!!
φοβερή
γενικά στις πίπες είμαι λάτρης της μεγάλης ρωσσικης σχολής
Την καλύτερη πίπα μου την πήρε μια χοντρή. Την είχα γνωρίσει από το zoo και μου κράταγε για έκπληξη ότι είναι 150 κιλά. Τεσπα, εντελώς χαριστικά της έδωσα μια πίπα στο αμάξι και μου έμεινε αξέχαστη. (Η πίπα, την χοντρή προσπαθώ να την ξεχάσω)
Eγώ θυμάμαι όμως και πολύ καλά μάλιστα, δεν ειμαι γεροξεκούτης
Λεπόν η καλύτερη ερασητεχνική πίπα απο το Τζενάκη (παλαιά) πανω στον Ιερό Βραχο της Ακρόπολής μεσάνυχτα (τοτε εμενε ανοικτος καποιες καλοκαιρηνες νυχτες)
ναι εμενε ανοιχτος. μηπως θυμασαι ποσα χρονια πριν γινοταν αυτο ?
α θελεις και γλυψιμο στα μπαλακια ε ? πολυ καλομαθημενος εισαι
Ερημα νιάτα μου και που τσαλακοθήκατε
που να θυμαμε παιδάκι μου;;;;
παιδαγωγικο ΑΠΘαπο ποια σχολη τυπε?
Aμα η γκομενα σε γουσταρει τρελα...
κανει τα παντα για να σε ευχαριστισει...!!!και για οση ωρα θελεις... ;)
+1 Στις γκομενες λοιπον!
καλο αυτο. εγω με μια επαγγελματια που ειχα μπλεξει ( ετσι για την εμπειρια και την πλακα μου ) τιποτα μαλακιες. πιο καλα περνουσα , σαν πελατης της( και την παρατησα ).
Αν πω ότι δεν το σκέφτηκα το ενδεχόμενο θα ήμουν ψεύτης.η γυναικα του bbwlover θαταν τυπε