Επισκέπτης
πουτανα του δρομου ψωνισμενη μου εκανε τη καλυτερη πιπα
Όχι όμως στους άντρες τους... ;)
[/quote Δεν ειμαι Παντρεμενος..
και ομως μεσα πεφτεις,γιατι 2 πιπες θυμαμε που με ειχαν ξελιγωσει,μια ηταν αυτη η ρωσσιδα πριν αρκετα χρονια,και μετα μια νιγηριανη πιτσιρικα που με ειχε κολλησει ορθιο στη ντουλαπα ειχε γονατισει και κοντεψα να λιποθυμησω με το που τον πηρε στο στομα της,ετρεμα και γελαγε...και ελεγε i like baby i like ,αχχχχχχ.....Περίμενα κάτι πιο καλτ και κίνκυ από σένα μύστη μου! ;)
Κάνα "όρθιο",σε μια ευωδιαστή ατμόσφαιρα εν μέσω ζουλού ιαχών,από νέγρα ιέρεια της Σόλωνος σε κάποιο από τα διάσημα "σαφάρι" σου!
Αυτά είναι,απλά ρισπέκτ.....και ομως μεσα πεφτεις,γιατι 2 πιπες θυμαμε που με ειχαν ξελιγωσει,μια ηταν αυτη η ρωσσιδα πριν αρκετα χρονια,και μετα μια νιγηριανη πιτσιρικα που με ειχε κολλησει ορθιο στη ντουλαπα ειχε γονατισει και κοντεψα να λιποθυμησω με το που τον πηρε στο στομα της,ετρεμα και γελαγε...και ελεγε i like baby i like ,αχχχχχχ.....
Οχι ρε γαμωτο μου ,μου κατεστρεψες την φαντασιωση!!!
τυπε την καλυτερη εμπειρια μου την ειχε δωσει μια τσεχα πουτανα στην πραγα πριν δυομισι χρονια. Αφου πρωτα μου τον γλειφει και μου τον εχει κανει τουρμπο, γυρναει μπρουμυτα στον τοιχο με τα χερια να σπρωχνουν και τριβει την κωλαρα της με μανια πανω στον πουτσο μου για ωρα...να εχω τελειωσει 3 φορες και να μη μπορω να τον βγαλω...και ομως μεσα πεφτεις,γιατι 2 πιπες θυμαμε που με ειχαν ξελιγωσει,μια ηταν αυτη η ρωσσιδα πριν αρκετα χρονια,και μετα μια νιγηριανη πιτσιρικα που με ειχε κολλησει ορθιο στη ντουλαπα ειχε γονατισει και κοντεψα να λιποθυμησω με το που τον πηρε στο στομα της,ετρεμα και γελαγε...και ελεγε i like baby i like ,αχχχχχχ.....
τυπε την καλυτερη εμπειρια μου την ειχε δωσει μια τσεχα πουτανα στην πραγα πριν δυομισι χρονια. Αφου πρωτα μου τον γλειφει και μου τον εχει κανει τουρμπο, γυρναει μπρουμυτα στον τοιχο με τα χερια να σπρωχνουν και τριβει την κωλαρα της με μανια πανω στον πουτσο μου για ωρα...να εχω τελειωσει 3 φορες και να μη μπορω να τον βγαλω...
αυτο βεβαια δεν ηταν μονο πιπα αλλα ειπα να το μοιραστω μαζι σας σαν νεοπας.
εμενα μου την εχει κανει γκομενα και μαλιστα σημερα τον εδωσα οχι 1 αλλα 2 δυνατες πιπες σε κατι γκομενες που εχω και γαμιομαστε οποτε μπορουμε...
και οι 2 βιρτουοζες στο τσιμπουκι...
η μια το γλειφει εξαιρετικα αλλα η αλλη με αφηνει και τη χυνω στη μουρη και τα απλωνει μετα,τα γλυφει...σε διπλοκαυλωνει...
Απο κει που συχναζω και απο φιλους...τυπε απο που τις γνωρισες αυτες?
Δεν είναι τυχαίες οι παροιμίες για τις Σερραίες...γκομενα...φοιτητρια...Θεσσαλονικη.....ηταν ομως Σερραια
τυπε απο που τις γνωρισες αυτες?
Δεν είναι τυχαίες οι παροιμίες για τις Σερραίες...
Δεν με έχουν εκτιμήσει με συκοφαντούνΜην τους ακους τυπε. Τα καλυτερα τσιμπουκια κανει η εριναλ. Βαθυα και τα αρχιδια μεσα. Τυφλα να χει η Χεδερ
Μονο αμα σε δοκιμασουμε θα μπορουμε να εκφερουμε γνωμη...Δεν με έχουν εκτιμήσει με συκοφαντούν
Γυφτοσερραια κωστακη;