Νέα

την καλυτερη πιπα σας την εχει κανει γκομενα η επαγγελματιας ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πουτανα του δρομου ψωνισμενη μου εκανε τη καλυτερη πιπα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Περίμενα κάτι πιο καλτ και κίνκυ από σένα μύστη μου!  ;)
Κάνα "όρθιο",σε μια ευωδιαστή ατμόσφαιρα εν μέσω ζουλού ιαχών,από νέγρα ιέρεια της Σόλωνος σε κάποιο από τα διάσημα "σαφάρι" σου!  :dancing:
και ομως μεσα πεφτεις,γιατι 2 πιπες θυμαμε που με ειχαν ξελιγωσει,μια ηταν αυτη η ρωσσιδα πριν αρκετα χρονια,και μετα μια νιγηριανη πιτσιρικα που με ειχε κολλησει ορθιο στη ντουλαπα  ειχε γονατισει και κοντεψα να λιποθυμησω με το που τον πηρε στο στομα της,ετρεμα και γελαγε...και ελεγε i like baby i like ,αχχχχχχ..... :cum: :rockon:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
και ομως μεσα πεφτεις,γιατι 2 πιπες θυμαμε που με ειχαν ξελιγωσει,μια ηταν αυτη η ρωσσιδα πριν αρκετα χρονια,και μετα μια νιγηριανη πιτσιρικα που με ειχε κολλησει ορθιο στη ντουλαπα  ειχε γονατισει και κοντεψα να λιποθυμησω με το που τον πηρε στο στομα της,ετρεμα και γελαγε...και ελεγε i like baby i like ,αχχχχχχ..... :cum: :rockon:
Αυτά είναι,απλά ρισπέκτ..... :rockon:  :rockon:  :rockon:

petros32

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γκόμενα... σε διακοπές που είχαμε λιώσει στα γαμήσια...   :knockinb:
δεν μπορούσα να περπατήσω... Και στο δωμάτιο και σε παραλίες... !!!  :rockon:  :pipa1:

Γενικά πιστεύω... ότι τα καλύτερα γαμήσια (νυχτιές ολόκληρες)τα κάνεις με γκόμενα... που υπάρχει πάθος...  

Καλές και οι πουτάνες άλλες φάσεις !!!  (Τις πληρώνουμε για να φύγουν μετά)  :dancing:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εμένα την καλύτερη πίπα μου την έχει κάνει μια τύπισσα 45αρα περίπου που είχε χωρίσει πρόσφατα με τον άντρα της και ήθελε να λυσάξει στην πούτσα και να χαρεί την ελευθερία της. Μετά το γαμήσι βέβαια έσπαγε πούτσες για το πόσο μαλάκας ήταν ο άντρας της και τα σχετικά.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
272
Πόντοι
36
τυπε την καλυτερη εμπειρια μου την ειχε δωσει μια τσεχα πουτανα στην πραγα πριν δυομισι χρονια. Αφου πρωτα μου τον γλειφει και μου τον εχει κανει τουρμπο, γυρναει μπρουμυτα στον τοιχο με τα χερια να σπρωχνουν και τριβει την κωλαρα της με μανια πανω στον πουτσο μου για ωρα...να εχω τελειωσει 3 φορες και να μη μπορω να τον βγαλω...

αυτο βεβαια δεν ηταν μονο πιπα αλλα ειπα να το μοιραστω μαζι σας σαν νεοπας.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
εμενα μου την εχει κανει γκομενα και μαλιστα σημερα τον εδωσα οχι 1 αλλα 2 δυνατες πιπες σε κατι γκομενες που εχω και γαμιομαστε οποτε μπορουμε...
και οι 2 βιρτουοζες στο τσιμπουκι...
η μια το γλειφει εξαιρετικα αλλα η αλλη με αφηνει και τη χυνω στη μουρη και τα απλωνει μετα,τα γλυφει...σε διπλοκαυλωνει...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
τυπε την καλυτερη εμπειρια μου την ειχε δωσει μια τσεχα πουτανα στην πραγα πριν δυομισι χρονια. Αφου πρωτα μου τον γλειφει και μου τον εχει κανει τουρμπο, γυρναει μπρουμυτα στον τοιχο με τα χερια να σπρωχνουν και τριβει την κωλαρα της με μανια πανω στον πουτσο μου για ωρα...να εχω τελειωσει 3 φορες και να μη μπορω να τον βγαλω...

αυτο βεβαια δεν ηταν μονο πιπα αλλα ειπα να το μοιραστω μαζι σας σαν νεοπας.
:rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμενα μου την εχει κανει γκομενα και μαλιστα σημερα τον εδωσα οχι 1 αλλα 2 δυνατες πιπες σε κατι γκομενες που εχω και γαμιομαστε οποτε μπορουμε...
και οι 2 βιρτουοζες στο τσιμπουκι...
η μια το γλειφει εξαιρετικα αλλα η αλλη με αφηνει και τη χυνω στη μουρη και τα απλωνει μετα,τα γλυφει...σε διπλοκαυλωνει...

τυπε απο που τις γνωρισες αυτες?

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
Η Ζωη(Αννα) απο το "La Femme" μεχρι να πεθανω θα την θυμαμαι :pipa1:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
τυπε απο που τις γνωρισες αυτες?
Απο κει που συχναζω και απο φιλους...
το καλο της ολης υποθεσης ειναι οτι η μια ξερει οτι εχω γκομενα και μου λεει δε με νοιαζει,εγω θελω να πηδιομαστε και στην αλλη δεν της εχω πει οτι εχω γκομενα αλλα της εχω πει οτι δε θελω σχεση και θελει κ εκεινη να πηδιομαστε...σκεψου οτι μου στειλε μηνυμα 6 κ μιση το πρωι να παω σπιτι της να τη γαμησω...κοιμομουν βεβαια εκεινη την ωρα κ πηγα κατα τις 9 για ενα γρηγορο και το απογευμα πιπωσα την αλλη...
εχω ρεψει μιλαμε...
Νταραβεριζομαι με περιπου 7 γκομενες αυτη τη στιγμη συν τη δικια μου που ειναι στη ρωσσια και οποτε ερχεται εδω με στιβει.
Ειναι στιγμες που απορω αν θα μου σηκωθει αμα βρεθω με καποια με τη συχνοτητα που πηδαω τον τελευταιο καιρο...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
γκομενα...φοιτητρια...Θεσσαλονικη.....ηταν ομως Σερραια  :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 37

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom