Νέα

Την έχετε πέσει σε αδερφή/γκόμενα φίλου ή διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 505
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Την έχετε πέσει σε αδερφή/γκόμενα φίλου/συγγενή ή εχετε διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο/συγγενή

• Ναι, στα @@ μου φίλοι και λοιποί.Με νοιάζει η πούτσα μου!

Ψήφοι: 18 18,8%
  • Οχι, μερικούς ανθρώπους του σέβομαι.

Ψήφοι: 55 57,3%
  • Έχω μόνο διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο και υπήρξα πιο 'πάνθηρας' και την καπάρωσα π

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Αλλο...

Ψήφοι: 16 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οτι απο τον δικο σου καπνο θα κανεις 3 πακετα κ θα ζησεις μεχρι τα 100;;;;;;;;;;;

προφανως.

Σκεψου οτι εδω θα ζουσες ως τα 70 και θα ειχες και τον καπνο τον ετοιματζιδικο..

που εχει μεσα ενα ΚΑΡΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ για να διατηρηθει... ενω απο τον δικο σου κηπο δεν θα εβαζες συντηρητικα γιατι θα τον εκανες αμεσως.... δεν θα σε ενοιαζε να διατηρηθει για να φτασει στα περιπτερα και να περιμενει εκει μεχρι να τον παρει καποιος καπνιστης.... αρα θα διαβαζες... τι θελει απλα για να καλλιεργηθει για μια μερα και θα εκοβες ολα τα αλλα

+ το καθαρο οξυγονο που θα ανεπνεες.... οποτε +20-30 χρονια κερδος... 90-100 και ας καπνιζες και 1-2 πακετα την ημερα... νταξει οχι 3

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λουκρητια καπνιζεις?

Επισκέπτης
Παρεπιμπτόντως,έχω γνωστό που είναι 55 τώρα και καπνίζει 1-2 πακέτα την ημέρα,και είναι υπέρβαρος (1.80 και πάνω από 100 κιλά) και μου κάνει εντύπωση πως ζει ακόμα.....αυτό πως το εξηγείτε;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Ναι, και ο πατερας μου εχει ΧΑΠ.

Παίζει ρόλο και το παθητικό κάπνισμα.
Επειδή οι πατεράδες σύχναζαν σε κάτι καφενέδες , γάμησέ τα,
όπου παραμονη μιας ώρας , χωρίς να καπνίζεις ,
ήταν σαν να κάπνισες 1 πακέτο άφιλτρα.

Του δικού μου πατέρα , του το έκοψαν οι γιατροί στα 68 το κάπνισμα,
αλλά του πρότειναν να κόψει και τα κωλο-καφενεία που είναι τίγμα στην κάπνα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Παρεπιμπτόντως,έχω γνωστό που είναι 55 τώρα και καπνίζει 1-2 πακέτα την ημέρα,και είναι υπέρβαρος (1.80 και πάνω από 100 κιλά) και μου κάνει εντύπωση πως ζει ακόμα.....αυτό πως το εξηγείτε;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Γερο κυτταρο.
Καλη κληρονομικοτητα δηλαδη.
Κι εμενα η γιαγια μου καπνιζε 3 πακετα τη μερα (κυριολεκτω) και ειχε ζαχαρο, πιεση, χολη φραγμενη και καρδια απο τα 50.
Οι γιατροι στα 50, της εδωσαν 3 χρονια ζωη.
Πεθανε περσι στα 93.
Βγαλτε συμπερασμα τωρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι, και ο πατερας μου εχει ΧΑΠ. Του εχουν εκτιμησει οτι οι πνευμονες δουλευουν μονο στο 40%.
Κανει και καποιες εισπνοες απο ενα περιεργο σωληνα κιολας, για διευκολυνση.
Εγω ομως ακομη βηχες δεν εχω.
Ελπιζω να το κοψω φετος, και τα 16 χρονια καπνισμα να μην μου αφησουν καποιο σοβαρο προβλημα για το μελλον.

ε βλεπεις ρε φιλε ποια ειναι η μαλακια???

οτι και να μην εχεις προδιαθεση.... και να εισαι ευαισθητος... το τσιγαρο θα στην κανει την ζημια... φιλε ειναι δυσκολο να κοψεις το καπνισμα... εγω ειχα σαλταρει... επεσα σε καταθλιψη αλλα μιας και ειμαι κερατο βερνικωμενο δεν ξανακαπνισα.... επειδη ειχα πει πως θα το κοψω τελειωσε....

εμενα βεβαια με βοηθησε και ο μεταβολισμος μου γιατι πηρα μονο 3 κιλα... και δεν μπορεις να φανταστεις τι ετρωγα αφου σε καποια φαση αρχισε να με ποναει το στομαχι μου..... ανα 10 λεπτα ετρωγα..... παστελια... σοκολατες.... χορτα.... κουνουπιδια... ρε οτι δεν ειχα φαει ποτε το εβαλα στο στομα μου... γαμουσα τις τσιχλες... τα αναψυκτικα τις καραμελες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλος αμα παχαινε θα ειχε ξενερωσει και θα το ξαναρχιζε....

Π.Σ Και εγω ειχα παρει εισπνοες καποτε λογω βρογχιτιδας και αρχισα να ξενερωνω μην καταντησουμε και ασθματικοι  :grin: για ενα κολοτσιγαρο

Επισκέπτης
Και τι να την κάνεις τη ζωή,
αν δεν γαμάς , δεν πίνεις ,δεν καπνίζεις;;;

Ναι φίλε.....να γαμάς πάντα χωρίς καπότα,να πίνεις 1 μπουκάλι στην καθισιά σου,να καπνίζεις και 2 πακέτα στην καθισιά σου,και στα 40 να σε κλαίμε......... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Άμα είσαι στα όρια,καλύτερα να το κόψεις ρε συ....

Επισκέπτης
Αλλο το γαμησι ρε συ λακη...
Μετρον αριστον.

Oban-Whisky.jpg
http://www.abccigar.com/images/Montecristo%20Classic.jpg[/img[/URL]]

Μπορεί να βλάπτουν (το 2ο, το 1ο δεν νομίζω να βλάπτουν 2-3 ποτήρια ημερισίως)
αλλά ... γουστάρεις ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ τυπε εγω εχω εναν ο οποιος ειναι 1.60 και 90 κιλα 50αρης και κανει 5 πακετα την ημερα (με πιπα χερμπ βεβαια) χαχαχαχα

απλα ειναι γαιδουρια... αυτοι δεν αρρωσταινουν αυτοι θα τους ερθει μια και εξω...

το γαιδουρι δεν αρρωσταινει ποτε... απλα οταν ερθει η ωρα του... πεφτει κατω απλα και ψοφαει

Π.Σ Καλα να ειναι ο ανθρωπος... αλλα ρε φιλε... ειναι 48 χρονων και μοιαζει για 68

λεει το τσιγαρο δεν με πειραξε ε πως δεν σε πειραξε τιγκα γερασμενος φαινεσαι.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Το καλο ειναι οτι δεν επηρεαζει αρνητικα το βαρος μ αυτη η μαλακια γιατι αλλιωωωωωως ειμαι που ειμαι μπουλουκα θα γινομουν μπουλουκα στο τετραγωνο  :-  :dancing:

Μικρουλα, μην το ξεχνας.

Πρεπει καποια στιγμη να αρχισω να το ξαναπαιρνω  :cheesy:

Επισκέπτης
Γερο κυτταρο.
Καλη κληρονομικοτητα δηλαδη.
Κι εμενα η γιαγια μου καπνιζε 3 πακετα τη μερα (κυριολεκτω) και ειχε ζαχαρο, πιεση, χολη φραγμενη και καρδια απο τα 50.
Οι γιατροι στα 50, της εδωσαν 3 χρονια ζωη.
Πεθανε περσι στα 93.
Βγαλτε συμπερασμα τωρα.

Εγώ πάντως,αν ήμουν στη θέση της,θα μετρούσα την κάθε μέρα μου σαν να ήταν η τελευταία......τι να πω....ίσως παίζει και κάποιον ρόλο η κληρονομικότητα......αν και όχι μεγάλο θέλω να πιστεύω.....ε όπως και να το κάνουμε,είναι αδικία ένας που κάνει υγειινή ζωή να την πληρώσει........δε νομίζω να διαφωνείς.... ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ τυπε εγω εχω εναν ο οποιος ειναι 1.60 και 90 κιλα 50αρης και κανει 5 πακετα την ημερα (με πιπα χερμπ βεβαια) χαχαχαχα

απλα ειναι γαιδουρια... αυτοι δεν αρρωσταινουν αυτοι θα τους ερθει μια και εξω...

το γαιδουρι δεν αρρωσταινει ποτε... απλα οταν ερθει η ωρα του... πεφτει κατω απλα και ψοφαει

Π.Σ Καλα να ειναι ο ανθρωπος... αλλα ρε φιλε... ειναι 48 χρονων και μοιαζει για 68

λεει το τσιγαρο δεν με πειραξε ε πως δεν σε πειραξε τιγκα γερασμενος φαινεσαι.
Αυτο ναι. Τσακιζει και αφυδατωνει το δερμα. Ειδικα για τις γυναικες ειναι πολυ αισθητό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ πάντως,αν ήμουν στη θέση της,θα μετρούσα την κάθε μέρα μου σαν να ήταν η τελευταία......τι να πω....ίσως παίζει και κάποιον ρόλο η κληρονομικότητα......αν και όχι μεγάλο θέλω να πιστεύω.....ε όπως και να το κάνουμε,είναι αδικία ένας που κάνει υγειινή ζωή να την πληρώσει........δε νομίζω να διαφωνείς.... ;)
Δεν υπαρχει δικαιοσυνη σε αυτα τα θεματα αδελφε.
Ενα παιδακι ας πουμε που παθαινει λευχαιμια, τι δικαιοσυνη πληρωνει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το καλο ειναι οτι δεν επηρεαζει αρνητικα το βαρος μ αυτη η μαλακια γιατι αλλιωωωωωως ειμαι που ειμαι μπουλουκα θα γινομουν μπουλουκα στο τετραγωνο  :-  :dancing:

Πρεπει καποια στιγμη να αρχισω να το ξαναπαιρνω  :cheesy:
Καλα, με 1.85 υψος, ποσο μπουλουκα μπορει να εισαι? Πανω απο 100 δηλαδη?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Oban-Whisky.jpg
http://www.abccigar.com/images/Montecristo%20Classic.jpg[/img[/URL]]

Μπορεί να βλάπτουν (το 2ο, το 1ο δεν νομίζω να βλάπτουν 2-3 ποτήρια ημερισίως)
αλλά ... γουστάρεις ...
[/quote]

Δεν πειράζει.

Αρκεί να το πίνεις σε ποτήρι του malt κι όχι του κονιάκ γιατί αλλιώς κουβαλάς κατάρα σκωτσέζικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom