Νέα

Την έχετε πέσει σε αδερφή/γκόμενα φίλου ή διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 505
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Την έχετε πέσει σε αδερφή/γκόμενα φίλου/συγγενή ή εχετε διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο/συγγενή

• Ναι, στα @@ μου φίλοι και λοιποί.Με νοιάζει η πούτσα μου!

Ψήφοι: 18 18,8%
  • Οχι, μερικούς ανθρώπους του σέβομαι.

Ψήφοι: 55 57,3%
  • Έχω μόνο διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο και υπήρξα πιο 'πάνθηρας' και την καπάρωσα π

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Αλλο...

Ψήφοι: 16 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

Επισκέπτης
ελα ενταξει... μην ανησυχεις  :grin:
δεν εχεις κανει και τιποτα το τρομερο (θελω να πιστευω)

Βασικά είμαι αρκετά επιθετικός.......δηλαδή τσιτώνομαι εύκολα......αλλά κακό δε με λες,με την έννοια ότι θέλω να βλάψω κάποιον...... :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ζάχαρο γαμάει αν δεν ρυθμιστεί.
Γίνεται όμως αντιληπτό αν πάθεις , από τα 3Π κυρίως (πολυφαγία-πολυουρία-πολυδιψία).
Άπαξ και διαγνωστεί θέλει δίαιτα , λιτότητα, διακοπη καπνίσματος , αποφυγή λιπών και φυσικά θεραπεια (χάπια-ινσουλίνη ανάλογα) και παρακολούθηση (HB1C αίματος,έλεγχος βυθού από οφθαλμίατρο).
Η υπέρταση όμως γίνεται πιο δύσκολα αντιληπτή.Δεν ενοχλεί τόσο.
Και σε 4 χρόνια , χαλαρά, σου γαμάει τα νεφρά και σε στέλνει για αιμοκάθαρση.

Δυό απλοί έλεγχοι για όλους. Μέτρηση πίεσης και ζαχάρου.
Σώζουν από πολλες κατάρες.

γαμησετα τυπε... τουλαχιστον αμα κοψεις το καπνισμα επειδη θα σου πει ο γιατρος οτι το αναπνευστικο παει κατα διαολου θα χεις να τρως μετα καπου θα παρηγορηθεις
ενω αμα διαγνωσθεις με ζαχαρο γαμησετα κομμενα ολα.... και τα φαγητα και τα τσιγαρα...

τελικα το ζαχαρο ειναι χειροτερο απο αλλες παθησεις... και ειδικα αμα σε πιασει κριση σε στυλ.. να ανεβασεις κανα 5αρι.... νομιζεις ηδη πως εχεις πεθανει... ειχε ερθει ενας χοντρος μια φορα παλια στον γιατρο και του λεει σωσε με εχω ζαχαρο 4.5 νιωθω οτι θα πεθανω.... με την μια ο γιατρος μας πεταξε ολους εξω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σηκωσε τα μανικια... εφερε 3-4 ενεσεις (μου μεινε η εικονα) και μας ειπε να περιμενουμε οσο διαρκεσει...
ο χοντρος το επαθε αυτο επειδη ειχε παρει κατι χαπακια για να αδυνατησει και τελικα του γαμησαν το ζαχαρο

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
@βιλμα αν ηθελα παραπανω απολαυσεις θα τις ειχα ζησει.... Και με σιτι τουρ ειχα λεφτα να παω αλλα δεν το εκανα , νταξει υπαρχει και ενα φρενο δεν θα φυγεις απο την μια πουτανα για να στα φαει η αλλη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και γενικα ειχα και μερικα λεφτα πιο παλια να κανω και αλλα πραγματα.

Δεν εννοω μονα αυτα ωρε  :boobies:

εννοω δυναμη , εξουσια .... γενικα οτι μπορει να σου δωσει την ευκαιρια να κανεις οσο το δυνατο περισσοτερα πραγματα  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πάντως ρε Μπολτ,μερικές φορές μιλάς μια χαρά,και είναι πολύ σωστά αυτά που λες :thumbsup:

Εγώ πάντως προτείνω σε όποιον καπνίζει....αντί για τσιγάρο,να μασάει τσίκλες......ούτως ώστε να είναι απασχολημένο το στόμα του........πιστεύω είναι μια καλή λύση :)

φιλε εγω παντως στο γυμνασιο και στις 2 πρωτες ταξεις του λυκειου που δεν καπνιζα μια χαρα την εβγαζα.... εβλεπα τα αλλα τα μαλακισμενα καπνιζανε απο τοτε.... βεβαια μετα επεσα και εγω στην λουμπα λογω πανελληνιων... κοιτα ενταξει ειναι μια παρεα το τσιγαρο.... αλλα κανει ζημια.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Μα μονο τετοιες ωρες γινονται αυτες οι συζητησεις.

:tooth: :bounce: :bounce:

Και ακόμα καλύτερα αν είμαστε στην ταράτσα ξαπλωμένοι σε ξαπλώστρες και τα λέγαμε.....πίνοντας ρεντ μπουλ..... :grin:

ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :smitten: :smitten: :smitten:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και ακόμα καλύτερα αν είμαστε στην ταράτσα ξαπλωμένοι σε ξαπλώστρες και τα λέγαμε.....πίνοντας ρεντ μπουλ..... :grin:

ΧΑΧΑΧΑ Γεια σου ρε αβραμη ρομαντικε... μονο μην διαφωνουσαμε σε κανα σημειο τυπε

και ηθελες να μας δειρεις ολους σε εχει φοβηθει το ματι μου εσενα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν εννοω μονα αυτα ωρε  :boobies:

εννοω δυναμη , εξουσια .... γενικα οτι μπορει να σου δωσει την ευκαιρια να κανεις οσο το δυνατο περισσοτερα πραγματα  :grin:

Χμμμμμμ.....αναλόγως την εξουσία...δεν είναι πάντα τόσο καλό όσο φαίνεται.....αν ήσουν διευθυντής σε μια επειχίρηση......τότε οκ....αλλά αν ήσουν κυβερνήτης μιας χώρας πρέπει να έχεις τα μάτια σου 4......ειδικά άμα ήσουν πρόεδρος των ΗΠΑ.......με 100 μπράβους θα κυκλοφορούσες σε αυτήν την περίπτωση...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Επισκέπτης
ΧΑΧΑΧΑ Γεια σου ρε αβραμη ρομαντικε... μονο μην διαφωνουσαμε σε κανα σημειο τυπε

και ηθελες να μας δειρεις ολους σε εχει φοβηθει το ματι μου εσενα  :2funny: :2funny:

Στην ταράτσα θα πλακωνόμαστε;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:tooth: :bounce: :bounce:

ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :smitten: :smitten: :smitten:

Εσύ θες,powerade;;;;; :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ωραια εικονα.
Αβραμης, Μορτης κι εγω ξαπλωμενοι στην ταρατσα στις ξαπλωστρες και η βιλμα με απλωμενη την κορμαρα στο πλάι.
Και να μιλαμε για μετενσαρκωση.
Τι σουρρεαλιστικη εικονα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Εγω πινω κολα  :cheesy: :cheesy:

Ωραια εικονα.
Αβραμης, Μορτης κι εγω ξαπλωμενοι στην ταρατσα στις ξαπλωστρες και η βιλμα με απλωμενη την κορμαρα στο πλάι.

Αχχχ γιατιιιι ωραια ειναιιι  :smitten:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ωραια εικονα.

τυπε θα ηθελε και απολυτο η φαση... οπωσδηποτε....

αβραμη θα μας σηκωνες εσυ τυπε να μας πεταξεις κατω  :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Απολυτο συν Βελβυ και Λουκρητια, θα συμπληρωνα.
Ωχ μανα μου.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Επισκέπτης

Μωρέ να σας σήκωνα,αρκεί να είμαστε μακριά από τα κάγκελα........εκτός άμα είμαστε στον πρώτο όροφο,που άμα πέσεις δεν υπάρχει κίνδυνος....αρκεί να μην πέσεις με το κεφάλι φυσικά..... ;)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Athens.jpg

:smitten: :smitten:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μωρέ να σας σήκωνα,αρκεί να είμαστε μακριά από τα κάγκελα........εκτός άμα είμαστε στον πρώτο όροφο,που άμα πέσεις δεν υπάρχει κίνδυνος....αρκεί να μην πέσεις με το κεφάλι φυσικά..... ;)

ΧΑΧΑΧΑΧ ακου τι λεει ο φονιας  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom