Επισκέπτης
ελα ενταξει... μην ανησυχεις
δεν εχεις κανει και τιποτα το τρομερο (θελω να πιστευω)
Βασικά είμαι αρκετά επιθετικός.......δηλαδή τσιτώνομαι εύκολα......αλλά κακό δε με λες,με την έννοια ότι θέλω να βλάψω κάποιον......
ελα ενταξει... μην ανησυχεις
δεν εχεις κανει και τιποτα το τρομερο (θελω να πιστευω)
Το ζάχαρο γαμάει αν δεν ρυθμιστεί.
Γίνεται όμως αντιληπτό αν πάθεις , από τα 3Π κυρίως (πολυφαγία-πολυουρία-πολυδιψία).
Άπαξ και διαγνωστεί θέλει δίαιτα , λιτότητα, διακοπη καπνίσματος , αποφυγή λιπών και φυσικά θεραπεια (χάπια-ινσουλίνη ανάλογα) και παρακολούθηση (HB1C αίματος,έλεγχος βυθού από οφθαλμίατρο).
Η υπέρταση όμως γίνεται πιο δύσκολα αντιληπτή.Δεν ενοχλεί τόσο.
Και σε 4 χρόνια , χαλαρά, σου γαμάει τα νεφρά και σε στέλνει για αιμοκάθαρση.
Δυό απλοί έλεγχοι για όλους. Μέτρηση πίεσης και ζαχάρου.
Σώζουν από πολλες κατάρες.
@βιλμα αν ηθελα παραπανω απολαυσεις θα τις ειχα ζησει.... Και με σιτι τουρ ειχα λεφτα να παω αλλα δεν το εκανα , νταξει υπαρχει και ενα φρενο δεν θα φυγεις απο την μια πουτανα για να στα φαει η αλλη και γενικα ειχα και μερικα λεφτα πιο παλια να κανω και αλλα πραγματα.
Μα μονο τετοιες ωρες γινονται αυτες οι συζητησεις.
Πάντως ρε Μπολτ,μερικές φορές μιλάς μια χαρά,και είναι πολύ σωστά αυτά που λες
Εγώ πάντως προτείνω σε όποιον καπνίζει....αντί για τσιγάρο,να μασάει τσίκλες......ούτως ώστε να είναι απασχολημένο το στόμα του........πιστεύω είναι μια καλή λύση
Μα μονο τετοιες ωρες γινονται αυτες οι συζητησεις.
Και ακόμα καλύτερα αν είμαστε στην ταράτσα ξαπλωμένοι σε ξαπλώστρες και τα λέγαμε.....πίνονταςρεντ μπουλ.....
Και ακόμα καλύτερα αν είμαστε στην ταράτσα ξαπλωμένοι σε ξαπλώστρες και τα λέγαμε.....πίνοντας ρεντ μπουλ.....
Δεν εννοω μονα αυτα ωρε
εννοω δυναμη , εξουσια .... γενικα οτι μπορει να σου δωσει την ευκαιρια να κανεις οσο το δυνατο περισσοτερα πραγματα
ΧΑΧΑΧΑ Γεια σου ρε αβραμη ρομαντικε... μονο μην διαφωνουσαμε σε κανα σημειο τυπε
και ηθελες να μας δειρεις ολους σε εχει φοβηθει το ματι μου εσενα
ΧΑΧΑΧΑ Γεια σου ρε αβραμη ρομαντικε... μονο μην διαφωνουσαμε σε κανα σημειο τυπε
και ηθελες να μας δειρεις ολους σε εχει φοβηθει το ματι μου εσενα
ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Εσύ θες,powerade;;;;;
Ωραια εικονα.
Αβραμης, Μορτης κι εγω ξαπλωμενοι στην ταρατσα στις ξαπλωστρες και η βιλμα με απλωμενη την κορμαρα στο πλάι.
Και να μιλαμε για μετενσαρκωση.
Τι σουρρεαλιστικη εικονα.
Αχου το μωλε, παρεα θελει.Αχχχ γιατιιιι ωραια ειναιιι
Ωραια εικονα.
Αβραμης, Μορτης κι εγω ξαπλωμενοι στην ταρατσα στις ξαπλωστρες και η βιλμα με απλωμενη την κορμαρα στο πλάι.
Και να μιλαμε για μετενσαρκωση.
Τι σουρρεαλιστικη εικονα.
Εγω πινω κολα
Απολυτο συν Βελβυ και Λουκρητια, θα συμπληρωνα.τυπε θα ηθελε και απολυτο η φαση... οπωσδηποτε....
αβραμη θα μας σηκωνες εσυ τυπε να μας πεταξεις κατω
Αχου το μωλε, παρεα θελει.
Πέπσι;;; Κόκα;;;; Σινάλκο;;;; Λουξ;;; Ποια κόλα προτιμάς;;;;;
τυπε θα ηθελε και απολυτο η φαση... οπωσδηποτε....
αβραμη θα μας σηκωνες εσυ τυπε να μας πεταξεις κατω
Μωρέ να σας σήκωνα,αρκεί να είμαστε μακριά από τα κάγκελα........εκτός άμα είμαστε στον πρώτο όροφο,που άμα πέσεις δεν υπάρχει κίνδυνος....αρκεί να μην πέσεις με το κεφάλι φυσικά..... ;)