Νέα

Την έχετε πέσει σε αδερφή/γκόμενα φίλου ή διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 505
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Την έχετε πέσει σε αδερφή/γκόμενα φίλου/συγγενή ή εχετε διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο/συγγενή

• Ναι, στα @@ μου φίλοι και λοιποί.Με νοιάζει η πούτσα μου!

Ψήφοι: 18 18,8%
  • Οχι, μερικούς ανθρώπους του σέβομαι.

Ψήφοι: 55 57,3%
  • Έχω μόνο διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο και υπήρξα πιο 'πάνθηρας' και την καπάρωσα π

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Αλλο...

Ψήφοι: 16 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τωρα θα πω κατι και ας με παρουν με τα καρουλια...

το παιδακι που παθαινει λευχαιμια δεν πληρωνει δικαιοσυνη απο αυτη τη ζωη

αλλα απο αλλη.... μπορει να ηταν κανας χιτλερ που σκοτωνε και θεριζε οποτε σε αυτη τη ζωη

θα πληρωσει το τιμημα... φυσικα ολα αυτα για οσους πιστευουν στην μετενσαρκωση των ψυχων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και ένας λόγος παραπάνω για να το αποφεύγω..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλα ναι τυπε.... μολις τον ειδα μου ηρθες εσυ στο μυαλο

λεω ο αβραμης θα ειχε σαλταρει...

τελευταια ερωτηση... σε τι ηλικια εφυγε ο πατηρ σου?  :think: :think: :think:

ειπες το ειχε απο τα 30.

Επισκέπτης
Δεν υπαρχει δικαιοσυνη σε αυτα τα θεματα αδελφε.
Ενα παιδακι ας πουμε που παθαινει λευχαιμια, τι δικαιοσυνη πληρωνει?

Σωστά.....απλά ατύχησε......τέσπα,ας αλλάξουμε θέμα και να επανέλθουμε στο αρχικό ερώτημα του θρεντ.........γιατί δε θέλω να σκέφτομαι,ότι κάποια στιγμή θα αφήσω τον κόσμο....... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

αλλα απο αλλη.... μπορει να ηταν κανας χιτλερ που σκοτωνε και θεριζε οποτε σε αυτη τη ζωη

θα πληρωσει το τιμημα... φυσικα ολα αυτα για οσους πιστευουν στην μετενσαρκωση των ψυχων.
Βουδιστης εισαι τυπε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βουδιστης εισαι τυπε?

τυπε ειμαι περιεργοσ τυπος...

Βασικα και στον ΧΡιστιανισμο πιστευω αλλα και στην μετενσαρκωση

καταρχην μισω την διδασκαλια των παπαδων.... η εκκλησια δεν υποστηριζει την μετενσαρκωση

πιστευω στον ΧΡιστο σαν προφητη τελοςπαντων οτι υπηρξε... αλλα πιστευω και στην μετενσαρκωση

Επισκέπτης
Καλα ναι τυπε.... μολις τον ειδα μου ηρθες εσυ στο μυαλο

λεω ο αβραμης θα ειχε σαλταρει...

τελευταια ερωτηση... σε τι ηλικια εφυγε ο πατηρ σου?  :think: :think: :think:

ειπες το ειχε απο τα 30.

41.....και σίγουρα ήταν τυχερός μπορώ να πω,που έφτασε τα 40.......

;)

Σε αυτό το θέμα συμφωνώ μαζί σου......και γω πιστεύω στην μετενσάρκωση.....διότι δε μπορώ να διανοηθώ την πλήρη ανυπαρξία.......υπάρχει και κάποια εξήγηση γιατί κάποιος γεννήθηκε άνθρωπος ή γεννήθηκε ζώο.....και έχει να κάνει με το κάρμα του ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε ειμαι περιεργοσ τυπος...

Βασικα και στον ΧΡιστιανισμο πιστευω αλλα και στην μετενσαρκωση

καταρχην μισω την διδασκαλια των παπαδων.... η εκκλησια δεν υποστηριζει την μετενσαρκωση

πιστευω στον ΧΡιστο σαν προφητη τελοςπαντων οτι υπηρξε... αλλα πιστευω και στην μετενσαρκωση
Χμ.
Μην σου πω κι εγω.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

θα παω συμφωνα με τη δικη σου λογικη ....
ακομα κ ετσι να ειναι εμεις ζουμε σε αυτη τη ζωη μπολντ οχι σε αλλη και δεν μας επιτρεπεται αν ειμαστε σοβαροι να ψαχνουμε την δικαιοσυνη σε πραγματα που υπαρχουν στην φαντασια μας και δεν αποδεικνυονται ...  :- :-*

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
41.....και σίγουρα ήταν τυχερός μπορώ να πω,που έφτασε τα 40.......

;)

Σε αυτό το θέμα συμφωνώ μαζί σου......και γω πιστεύω στην μετενσάρκωση.....διότι δε μπορώ να διανοηθώ την πλήρη ανυπαρξία.......υπάρχει και κάποια εξήγηση γιατί κάποιος γεννήθηκε άνθρωπος ή γεννήθηκε ζώο.....και έχει να κάνει με το κάρμα του ;)

ΣΟβαρα ρε φιλαρακο??? Μονο 11 χρονια δηλαδη απο την στιγμη που του βρηκαν το ζαχαρο... επειδη δεν προσεχε ε??? τελοςπαντων... να ζησεις να τον θυμασαι  :-

οσο για την μετενσαρκωση ... λενε πως ολοι εχουμε περασει η θα περασουμε απο ολα τα πλασματα της δημιουργιας... εκτος και αν μυηθεις και κανεις διαλογισμο σε καποιους δασκαλους της Ινδιας... αλλα δεν το εχω ψαξει περισσοτερο... απλα πιστευω στην μετενσαρκωση.... Μια ψυχη που σε αυτη τη ζωη γεννηθηκε αδικημενη απλα ξεπληρωνει το καρμα της... Μια ψυχη που σε αυτη τη ζωη γεννηθηκε με ολα τα εφοδια και δεν το εκτιμησε.... και εκανε κακη χρηση... σε αλλη ζωη θα χει θεμα. Αλλα φυσικα ολα αυτα ειναι μεταφυσικα... οπως ειχε πει ο Χωκινς... η παρουσια καποιου ανωτερου θεου για να μας βοηθησει να εξηγησουμε το συμπαν και την αρχη του ειναι παντελως αχρηστη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα παω συμφωνα με τη δικη σου λογικη ....
ακομα κ ετσι να ειναι εμεις ζουμε σε αυτη τη ζωη μπολντ οχι σε αλλη και δεν μας επιτρεπεται αν ειμαστε σοβαροι να ψαχνουμε την δικαιοσυνη σε πραγματα που υπαρχουν στην φαντασια μας και δεν αποδεικνυονται ...  :- :-*

καλο θα ειναι σε αυτη τη ζωη που ζουμε... αν αποκτησουμε πχ καποια θεση δυναμης... να εχουμε τσιπα... εγω πχ δεν θα εκλεβα ποτε... ακομη και πολιτικος να ημουν.... θα επαιρνα οσο ηταν  μισθος μου.... και θα εφευγα... και μερικα απο αυτα θα τα εδινα και σε κανεναν πεινασμενο... την αλλη φορα στο φαναρι ειχα δωσει 2 ευρω σε εναν πεινασμενο και πως δεν μου πηρε πιπα το παλικαρι... ηταν χριστουγεννα βεβαια  :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
καλο θα ειναι σε αυτη τη ζωη που ζουμε... αν αποκτησουμε πχ καποια θεση δυναμης... να εχουμε τσιπα... εγω πχ δεν θα εκλεβα ποτε... ακομη και πολιτικος να ημουν.... θα επαιρνα οσο ηταν  μισθος μου.... και θα εφευγα... και μερικα απο αυτα θα τα εδινα και σε κανεναν πεινασμενο... την αλλη φορα στο φαναρι ειχα δωσει 2 ευρω σε εναν πεινασμενο και πως δεν μου πηρε πιπα το παλικαρι... ηταν χριστουγεννα βεβαια  :grin:

Κοιτα γενικα ολοι ημαστε καλοι μεχρι να μας δοθει η δυναμη να γινουμε κακοι  :- ... αρα μεγαλη μπουκια φαε ....

Επισκέπτης
ΣΟβαρα ρε φιλαρακο??? Μονο 11 χρονια δηλαδη απο την στιγμη που του βρηκαν το ζαχαρο... επειδη δεν προσεχε ε??? τελοςπαντων... να ζησεις να τον θυμασαι  :-

Να'σαι καλά :)

οσο για την μετενσαρκωση ... λενε πως ολοι εχουμε περασει η θα περασουμε απο ολα τα πλασματα της δημιουργιας... εκτος και αν μυηθεις και κανεις διαλογισμο σε καποιους δασκαλους της Ινδιας... αλλα δεν το εχω ψαξει περισσοτερο... απλα πιστευω στην μετενσαρκωση.... Μια ψυχη που σε αυτη τη ζωη γεννηθηκε αδικημενη απλα ξεπληρωνει το καρμα της... Μια ψυχη που σε αυτη τη ζωη γεννηθηκε με ολα τα εφοδια και δεν το εκτιμησε.... και εκανε κακη χρηση... σε αλλη ζωη θα χει θεμα. Αλλα φυσικα ολα αυτα ειναι μεταφυσικα... οπως ειχε πει ο Χωκινς... η παρουσια καποιου ανωτερου θεου για να μας βοηθησει να εξηγησουμε το συμπαν και την αρχη του ειναι παντελως αχρηστη.

Εγώ πάλι είμαι της άποψης,ότι κάποιος γεννιέται ζώο,αν στην προηγούμενη ζωή του ήταν κακός άνθρωπος.......και άμα ήταν πολύ χειρότερος γεννιέται φυτό......υπάρχει μια τάξη........τώρα για το αν γεννηθεί άνδρας ή γυναίκα αυτό δε μπορώ να το εξηγήσω........τι να πω δε ξέρω.....πάντως είμαι της άποψης όπως έλεγε και ένα σεμινάριο κάποτε που είχε γίνει πρόσφατα:

"BORN TO DIE AND DIE TO REBORN" ή κάπως έτσι.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα γενικα ολοι ημαστε καλοι μεχρι να μας δοθει η δυναμη να γινουμε κακοι  :- ... αρα μεγαλη μπουκια φαε ....

Νταξει ειναι ποσο απληστος ειναι καποιος... εγω θα χαρω αμα βρεθω σε τετοια θεση αλλα μεχρι εκει
γιατι και παλι με 2-3 πραγματακια ειμαι ευχαριστημενος... ενα 17χρονο γκομενακι σχετικα εμφανισημο.... σχετικα..... και αν δεν κατσει αυτο κανα μπορδελακι και εξω απο τον πορο....

Επισκέπτης
Όμως ρε φίλε....δε μπορώ να διανοηθώ πως θα είμαι αν στην επόμενη ζωή μου,γεννηθώ κόκορας ας πούμε.....ίσως να μην ήμουν τόσο καλός άνθρωπος όσο έπρεπε.........χμμμ τι να πω δε ξέρω;;; Το απεύχομαι πάντως...... :- :- :- :- :- :- :- :- :-

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Νταξει ειναι ποσο απληστος ειναι καποιος... εγω θα χαρω αμα βρεθω σε τετοια θεση αλλα μεχρι εκει
γιατι και παλι με 2-3 πραγματακια ειμαι ευχαριστημενος... ενα 17χρονο γκομενακι σχετικα εμφανισημο.... σχετικα..... και αν δεν κατσει αυτο κανα μπορδελακι και εξω απο τον πορο....

Ισως γιατι αυτα εχεις ζησει μεχρι τωρα και σου προκαλουν ευχαριστηση αν ομως γευτεις και αλλες απολαυσεις θα θες να τς ζεις πιο συχνα και να ζησεις κ αλλες  :- ...

Φιλοσοφικες αναζητησεις 3 το χαραμα γεεεεεεα   :rockon::tired:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παίζει ρόλο και το παθητικό κάπνισμα.
Επειδή οι πατεράδες σύχναζαν σε κάτι καφενέδες , γάμησέ τα,
όπου παραμονη μιας ώρας , χωρίς να καπνίζεις ,
ήταν σαν να κάπνισες 1 πακέτο άφιλτρα.

Του δικού μου πατέρα , του το έκοψαν οι γιατροί στα 68 το κάπνισμα,
αλλά του πρότειναν να κόψει και τα κωλο-καφενεία που είναι τίγμα στην κάπνα.

ειπες πριν... πως αν δεν καπνιζεις... αν δεν πινεις... αν δεν γαμας... τι να ζεις τοτε.

Δεν σου ειπε κανεις να μην πιεις... αλλα να πιεις 1-2... οχι να γινεις αλκοολικος.
Καλα για το γαμησι δεν χρειαζεται καν να το συζητησουμε... οσο εχεις καυλι γαμας αυτο δεν το απαγορευσε κανεις... απλα ο γιατρος μου.... μου ειπε πριν μερικους μηνες... ξερεις? το ειτζ υπαρχει  :-  μπορει να μην το αναφερουν πια... αλλα υπαρχει... εχω 2 ασθενεις με ειτζ αν τους δεις πως ειναι θα λυπηθεις την ανθρωπινη υπαρξη!!!! ΓΙα αυτο μου λεει οτι και αν κανεις να προσεχεις...

Παντως φιλε αυτα που λενε καμια φορα οι κακομαθημενοι με τα τσιγαριαστα φαγητα , τα ποτα και τα τσιγαρα συνεχως δεν ισχυουνε... οτι δηλαδη αμα κοψεις αυτα πρεπει να πεθανεις μετα... γιατι? ξεκινα την μπαλα.... μικροι πως γαμιομασταν στην μπαλα? ειχαμε τοτε ορεξη για τσιγαρα? Ριξτο στο Φαι... στην Μπαλα - οτι αθλημα θες.. και στο γαμησι... και στη δουλεια σου... γιατι δηλαδη αυτο δεν ειναι ζωη? πρεπει να καπνιζεις και να νιωθεις την πλανη της νικοτινης για να ζεις?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Το ζάχαρο γαμάει αν δεν ρυθμιστεί.
Γίνεται όμως αντιληπτό αν πάθεις , από τα 3Π κυρίως (πολυφαγία-πολυουρία-πολυδιψία).
Άπαξ και διαγνωστεί θέλει δίαιτα , λιτότητα, διακοπη καπνίσματος , αποφυγή λιπών και φυσικά θεραπεια (χάπια-ινσουλίνη ανάλογα) και παρακολούθηση (HB1C αίματος,έλεγχος βυθού από οφθαλμίατρο).
Η υπέρταση όμως γίνεται πιο δύσκολα αντιληπτή.Δεν ενοχλεί τόσο.
Και σε 4 χρόνια , χαλαρά, σου γαμάει τα νεφρά και σε στέλνει για αιμοκάθαρση.

Δυό απλοί έλεγχοι για όλους. Μέτρηση πίεσης και ζαχάρου.
Σώζουν από πολλες κατάρες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όμως ρε φίλε....δε μπορώ να διανοηθώ πως θα είμαι αν στην επόμενη ζωή μου,γεννηθώ κόκορας ας πούμε.....ίσως να μην ήμουν τόσο καλός άνθρωπος όσο έπρεπε.........χμμμ τι να πω δε ξέρω;;; Το απεύχομαι πάντως...... :- :- :- :- :- :- :- :- :-

ελα ενταξει... μην ανησυχεις  :grin:
δεν εχεις κανει και τιποτα το τρομερο (θελω να πιστευω)

@βιλμα αν ηθελα παραπανω απολαυσεις θα τις ειχα ζησει.... Και με σιτι τουρ ειχα λεφτα να παω αλλα δεν το εκανα , νταξει υπαρχει και ενα φρενο δεν θα φυγεις απο την μια πουτανα για να στα φαει η αλλη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και γενικα ειχα και μερικα λεφτα πιο παλια να κανω και αλλα πραγματα.

Επισκέπτης
ειπες πριν... πως αν δεν καπνιζεις... αν δεν πινεις... αν δεν γαμας... τι να ζεις τοτε.

Δεν σου ειπε κανεις να μην πιεις... αλλα να πιεις 1-2... οχι να γινεις αλκοολικος.
Καλα για το γαμησι δεν χρειαζεται καν να το συζητησουμε... οσο εχεις καυλι γαμας αυτο δεν το απαγορευσε κανεις... απλα ο γιατρος μου.... μου ειπε πριν μερικους μηνες... ξερεις? το ειτζ υπαρχει  :-  μπορει να μην το αναφερουν πια... αλλα υπαρχει... εχω 2 ασθενεις με ειτζ αν τους δεις πως ειναι θα λυπηθεις την ανθρωπινη υπαρξη!!!! ΓΙα αυτο μου λεει οτι και αν κανεις να προσεχεις...

Παντως φιλε αυτα που λενε καμια φορα οι κακομαθημενοι με τα τσιγαριαστα φαγητα , τα ποτα και τα τσιγαρα συνεχως δεν ισχυουνε... οτι δηλαδη αμα κοψεις αυτα πρεπει να πεθανεις μετα... γιατι? ξεκινα την μπαλα.... μικροι πως γαμιομασταν στην μπαλα? ειχαμε τοτε ορεξη για τσιγαρα? Ριξτο στο Φαι... στην Μπαλα - οτι αθλημα θες.. και στο γαμησι... και στη δουλεια σου... γιατι δηλαδη αυτο δεν ειναι ζωη? πρεπει να καπνιζεις και να νιωθεις την πλανη της νικοτινης για να ζεις?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πάντως ρε Μπολτ,μερικές φορές μιλάς μια χαρά,και είναι πολύ σωστά αυτά που λες :thumbsup:

Εγώ πάντως προτείνω σε όποιον καπνίζει....αντί για τσιγάρο,να μασάει τσίκλες......ούτως ώστε να είναι απασχολημένο το στόμα του........πιστεύω είναι μια καλή λύση :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ισως γιατι αυτα εχεις ζησει μεχρι τωρα και σου προκαλουν ευχαριστηση αν ομως γευτεις και αλλες απολαυσεις θα θες να τς ζεις πιο συχνα και να ζησεις κ αλλες  :- ...

Φιλοσοφικες αναζητησεις 3 το χαραμα γεεεεεεα   :rockon::tired:
Μα μονο τετοιες ωρες γινονται αυτες οι συζητησεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom