Επισκέπτης
αφού δεν καπνίζω
Δεν καπνίζεις τσιγάρα;
Με χαρτί και καπνό εννοείς.
Τα πέτσινα όμως;
αφού δεν καπνίζω
Για τον ναργιλέ ποια η γνώμη σου;;;;;;
υπερβαλλεις.μπορεις να καπνιζεις και 3 πακετα την μερα και να μην παθαινεις τιποτα. Η λυση ειναι απλη... πας στο χωριο... μενεις εκει μονιμα.... τρως απο τον δικο σου κηπο.... και καπνιζεις απο τον δικο σου κηπο... καπνιζε και τρωγε οσο θες.... μεχρι τα 100 θα ζησεις.
Ξεκινησα το καπνισμα στα 23. Σημερα ειμαι 39.
Κατα μεσο ορο ολα αυτα τα χρονια εκανα ενα πακετο τη μερα.
Σημερα κανω περιπου 15 τσιγαρα τη μερα, κι αυτο οχι επειδη ηθελα να το μειωσω, αλλά δεν προλαβαινω. Σπιτι δεν με αφηνουν να καπνισω, στη δουλεια δεν μπορω να καπνισω, οποτε δεν βρισκω ευκαιρια!!
Ευτυχως δεν θα ελεγα οτι νιωθω ιδιαιτερες ενοχλησεις ακομη.
Εγω επιμενω οτι η κληρονομικοτητα ειναι ανικητη.
ο γιες.Συμφωνω εν μερη ...
Αν παρχει προδιαθεση σε κατι μπορεις να προσεξεις , υπαρχουν ομως και καποια αλλα που δεν μπορεις να κανεις κατι οπως τα προβληματα του θυρεοειδη :-
Η κληρονομικοτητα δεν ειναι θεμα υπαιτιοτητας.Και γω τι φταίω ρε,να το φορτωθώ αφού δεν καπνίζω και πίνω μία στο τόσο,και τρώω λίγο φαγητό;;;;;
βλημα;;;εχεις θυροειδη;ο γιες.
υπερβαλλεις.
Πολυ σημαντικο το θεμα της κινησης.
Εμενα ο πατερας μου ειναι 75. Καπνιζε απο τα 18 δυο πακετα τη μερα και επινε αρκετα.
Τα εκοψε ολα προ τριετιας, εχοντας ομως ηδη πανω απο 50 χρονια τσιγαρου και ποτού.
Οι εξετασεις αιματός του, ειναι καλυτερες και απο τις δικες μου, και δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ.
Γιατι ομως?
Επειδη παντα περπαταγε ΠΟΛΥ. Ωρες ατελειωτες.
Εκτος αν δεχτουμε οτι οι παλιοτεροι ηταν πιο γερα σκαρια.
Αβραμη πότε παρουσιασε το ζαχαρο ο πατερας σου? Στην ηλικια σου το ειχε?
Ολοι εχουμεβλημα;;;εχεις θυροειδη;
βλημα;;;εχεις θυροειδη;
οτι απο τον δικο σου καπνο θα κανεις 3 πακετα κ θα ζησεις μεχρι τα 100;;;;;;;;;;;Οχι δικιο εχει , κατι παρομοιο μ ειχε πει και η διαιτολογος μου .
Το μονο που δεν σε σωζει τπτ ειναι η γηρανση που προκαλει στ δερμα , αλλα και παλι με διατροφη μπορεις να το φτιαξεις
Πολυ σημαντικο το θεμα της κινησης.
Εμενα ο πατερας μου ειναι 75. Καπνιζε απο τα 18 δυο πακετα τη μερα και επινε αρκετα.
Τα εκοψε ολα προ τριετιας, εχοντας ομως ηδη πανω απο 50 χρονια τσιγαρου και ποτού.
Οι εξετασεις αιματός του, ειναι καλυτερες και απο τις δικες μου, και δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ.
Γιατι ομως?
Επειδη παντα περπαταγε ΠΟΛΥ. Ωρες ατελειωτες.
Εκτος αν δεχτουμε οτι οι παλιοτεροι ηταν πιο γερα σκαρια.
Αβραμη πότε παρουσιασε το ζαχαρο ο πατερας σου? Στην ηλικια σου το ειχε?
Να ζησεις να τον θυμασαι φιλε μου. ΕΙναι σκληρο να χανεις τον πατερα σου... αν δεν σε ενοχλει... ας πουμε ποσο αντεξε... με το ζαχαρο που ειχε και την ασχημη ζωη που εκανε???? Τελικα απο ζαχαρο απεβιωσε??? Αν θες απαντας... αν σε ενοχλει κοβουμε την κουβεντα αμεσως ;)
Για τον ναργιλε... τι να σου πω ρε φιλε.... δεν εχω κανει ποτε μου. Λενε πως ειναι πιο υγιεινος... λενε. επειδη παιζει το κολπακι με το νερο..εσυ κανεις ναργιλε?
Π.Σ Αμα καλλιεργεις δικα σου καπνα και ξερεις τι βαζεις μεσα.... μπορεις να καπνιζεις και 3 πακετα την μερα και να μην παθαινεις τιποτα. Η λυση ειναι απλη... πας στο χωριο... μενεις εκει μονιμα.... τρως απο τον δικο σου κηπο.... και καπνιζεις απο τον δικο σου κηπο... καπνιζε και τρωγε οσο θες.... μεχρι τα 100 θα ζησεις.
Ολοι εχουμε
ααα ωραια!!!Πουτανα θυρεοειδιτιδα :'(
υπερβαλλεις.
Ναι, και ο πατερας μου εχει ΧΑΠ. Του εχουν εκτιμησει οτι οι πνευμονες δουλευουν μονο στο 40%.οχι φιλε λαθος κανεις.... δεν ειναι οτι ηταν μονο πιο γερα σκαρια....
αλλα και ηταν αλλες οι εποχες τοτε εκτος αυτου οι εξετασεις αιματος δεν δειχνουν τιποτα
και εμενα ο πατερας μου τοσα χρονια καπνιζει και εκανε εξετασεις αιματος (θρεφεται υγιεινα και ειναι χορτοφαγος χρονια τωρα ) και ηταν γυαλι.... βασικα η διατροφη τον εχει σωσει....
αλλα οταν πηγε να κανει ακτινογραφια θωρακα... οι βρογχιτιδες φανηκαν..... οι χρονιες μαλιστα βρογχιτιδες.... το τσιγαρο αν το καπνιζεις πολλα χρονια σου κανει ΧΑΠ... αυτος ο βηχας ο πρωινος ο καθημερινος και ο βραδυνος... ειναι ΧΑΠ αν εισαι 50 και πανω πχ.
Παιρνεις χαπια?Πουτανα θυρεοειδιτιδα :'(
Αλλο το γαμησι ρε συ λακη...Και τι να την κάνεις τη ζωή,
αν δεν γαμάς , δεν πίνεις ,δεν καπνίζεις;;;
Μόλις άνοιξα ένα Oban .... θάνατος.
Το πίνω σε ποτήρι κονιάκ, για να μυρίζει περισσότερο.
Μύρισε όλο το δωμάτιο.
Θα γούσταρα και μια πουράκλα, αλλά λέω να κρατήσω χαρακτήρα ...