Νέα

Την έχετε πέσει σε αδερφή/γκόμενα φίλου ή διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 505
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Την έχετε πέσει σε αδερφή/γκόμενα φίλου/συγγενή ή εχετε διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο/συγγενή

• Ναι, στα @@ μου φίλοι και λοιποί.Με νοιάζει η πούτσα μου!

Ψήφοι: 18 18,8%
  • Οχι, μερικούς ανθρώπους του σέβομαι.

Ψήφοι: 55 57,3%
  • Έχω μόνο διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο και υπήρξα πιο 'πάνθηρας' και την καπάρωσα π

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Αλλο...

Ψήφοι: 16 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δε τα ξερεις ολα επιτελους ρε Ναπολεων!!!

τα στοιχειωδη ειναι αυτα ρε... ποιος ειπε οτι τα ξερω ολα.

Απλα σου λεω... το να λες σε εναν διαβητικο να καπνισει ελευθερα

ειναι σαν να λες σε εναν που εχει πυρετο να βγει εξω με το κοντομανικο και να κυκλοφορει  :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τα στοιχειωδη ειναι αυτα ρε... ποιος ειπε οτι τα ξερω ολα.

Απλα σου λεω... το να λες σε εναν διαβητικο να καπνισει ελευθερα

ειναι σαν να λες σε εναν που εχει πυρετο να βγει εξω με το κοντομανικο και να κυκλοφορει  :2funny: :2funny: :2funny:
κανενας γιατρος καμιας ειδικοτητας δε θα σου πει ποτε καπνισε.
οποτε δεν κολλαει αυτο που λες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κανενας γιατρος καμιας ειδικοτητας δε θα σου πει ποτε καπνισε.
οποτε δεν κολλαει αυτο που λες.

ειπα εγω οτι θα το πει γιατρος???
ρε τυπισσα μην ερχεσαι να μιλαμε οταν εισαι μεθυσμενη
ξεμεθυσε πρωτα και μετα  :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν εχει σχεση το καπνισμα με το ζαχαρο??? Καταρχην το καπνισμα

ειναι το υπ αριθμον ενα πραγμα που σου βουλωνει τις αρτηριες....

Εχεις ακουσει κανεναν γιατρο να λεει στους διαβητικους "καπνιστε ελευθερα?"λαδι στην φωτια ριχνεις αν καπνιζεις....

δεν ειναι μονο η κληρονομικοτητα τυπε μου

απλα η κληρονομικοτητα φαινεται εξαρχης.... με το που γεννιεσαι τι σχεση εχει αυτο
ειπα εγω οτι θα το πει γιατρος???ρε τυπισσα μην ερχεσαι να μιλαμε οταν εισαι μεθυσμενη
ξεμεθυσε πρωτα και μετα  :2funny: :2funny: :2funny:
:think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν εχει σχεση το καπνισμα με το ζαχαρο??? Καταρχην το καπνισμα

ειναι το υπ αριθμον ενα πραγμα που σου βουλωνει τις αρτηριες....

Εχεις ακουσει κανεναν γιατρο να λεει στους διαβητικους "καπνιστε ελευθερα?"

λαδι στην φωτια ριχνεις αν καπνιζεις....

δεν ειναι μονο η κληρονομικοτητα τυπε μου

απλα η κληρονομικοτητα φαινεται εξαρχης.... με το που γεννιεσαι τι σχεση εχει αυτο
Δεν ξερω πώς εννοεις οτι το καπνισμα βουλωνει τις αρτηριες.
Αυτο που βουλωνει τις αρτηριες ειναι το λιπος.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι το καπνισμα "σκληραινει" τις αρτηριες και τις κανει πιο δεκτικες στο φραξιμο απο το λιπος. Μονο εμμεσα δηλαδη.
Τις αρτηριες τις σκληραινει ομως ουτως ή αλλως και η παροδος της ηλικιας.
Δεν ειπε κανενας οτι το καπνισμα κανει καλο, ετσι?

Επισκέπτης
Ρε Αλέξη.....δεν έχει σχέση η κληρονομ. και μένα ο πατήρ μου,είχε σάκχαρο αλλά εγώ δε το κληρονόμισα......εκείνος κάπνιζε και 1-1,5 πακέτο την ημε΄ρα και έπινε μπίρα σε κάθε γεύμα του........εγώ όμως προσέχω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξερω πώς εννοεις οτι το καπνισμα βουλωνει τις αρτηριες.
Αυτο που βουλωνει τις αρτηριες ειναι το λιπος.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι το καπνισμα "σκληραινει" τις αρτηριες και τις κανει πιο δεκτικες στο φραξιμο απο το λιπος. Μονο εμμεσα δηλαδη.
Τις αρτηριες τις σκληραινει ομως ουτως ή αλλως και η παροδος της ηλικιας.
Δεν ειπε κανενας οτι το καπνισμα κανει καλο, ετσι?

τελοςπαντων και εμενα μ αρεσει το καπνισμα απλα επειδη εχω καταλαβει ποσο σε γαμαει
ειδικα αμα δεν εισαι βοδι και γαιδουρι σαν κατι τυπους που κανουν 4 πακετα την ημερα και δεν καταλαβαινουν χριστο.... αν λοιπον εισαι λιγακι ευαισθητος σαν οργανισμος... το τσιγαρο θα σε τελειωσει πιο γρηγορα απο οσο φανταζεσαι για αυτο αποφασισα πριν 1.5 χρονο να το κοψω παντελως και το πετυχα.... απλα δεν κρατηθηκα τελειως και πλεον καπνιζω πουρα... (2-3 την βδομαδα)
σπανια θα κανω 1 πουρακι την ημερα.... προσπαθω να μην καπνιζω γενικοτερα. Εσυ καπνιζεις τυπε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε Αλέξη.....δεν έχει σχέση η κληρονομ. και μένα ο πατήρ μου,είχε σάκχαρο αλλά εγώ δε το κληρονόμισα......εκείνος κάπνιζε και 1-1,5 πακέτο την ημε΄ρα και έπινε μπίρα σε κάθε γεύμα του........εγώ όμως προσέχω...

τυπε ειχε ζαχαρο ο πατερας σου και δεν το προσεχε ε???
ποια η κατασταση του τωρα?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εχει σχεση η κληρονομικοτητα.απλα δεν ειναι κ 100%...

Επισκέπτης
τυπε ειχε ζαχαρο ο πατερας σου και δεν το προσεχε ε???
ποια η κατασταση του τωρα?

Έχει αποδημήσε ιεις κύριον....εδώ και χρόνια,το είχα πει κιόλας νομίζω πριν κάτι μήνες....αλλά επόμενο ήταν,άμα καπνίζεις και πίνεις μπίρα και κινείσε παντού με το αμάξι....με την υγεία δεν παίζεις ;) ;)

τελοςπαντων και εμενα μ αρεσει το καπνισμα απλα επειδη εχω καταλαβει ποσο σε γαμαει
ειδικα αμα δεν εισαι βοδι και γαιδουρι σαν κατι τυπους που κανουν 4 πακετα την ημερα και δεν καταλαβαινουν χριστο.... αν λοιπον εισαι λιγακι ευαισθητος σαν οργανισμος... το τσιγαρο θα σε τελειωσει πιο γρηγορα απο οσο φανταζεσαι για αυτο αποφασισα πριν 1.5 χρονο να το κοψω παντελως και το πετυχα.... απλα δεν κρατηθηκα τελειως και πλεον καπνιζω πουρα... (2-3 την βδομαδα)
σπανια θα κανω 1 πουρακι την ημερα.... προσπαθω να μην καπνιζω γενικοτερα. Εσυ καπνιζεις τυπε?

Για τον ναργιλέ ποια η γνώμη σου;;;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ξεκινησα το καπνισμα στα 23. Σημερα ειμαι 39.
Κατα μεσο ορο ολα αυτα τα χρονια εκανα ενα πακετο τη μερα.
Σημερα κανω περιπου 15 τσιγαρα τη μερα, κι αυτο οχι επειδη ηθελα να το μειωσω, αλλά δεν προλαβαινω. Σπιτι δεν με αφηνουν να καπνισω, στη δουλεια δεν μπορω να καπνισω, οποτε δεν βρισκω ευκαιρια!!
Ευτυχως δεν θα ελεγα οτι νιωθω ιδιαιτερες ενοχλησεις ακομη.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχει αποδημήσε ιεις κύριον....εδώ και χρόνια,το είχα πει κιόλας νομίζω πριν κάτι μήνες....αλλά επόμενο ήταν,άμα καπνίζεις και πίνεις μπίρα και κινείσε παντού με το αμάξι....με την υγεία δεν παίζεις ;) ;)

Για τον ναργιλέ ποια η γνώμη σου;;;;;;

Να ζησεις να τον θυμασαι φιλε μου. ΕΙναι σκληρο να χανεις τον πατερα σου... αν δεν σε ενοχλει... ας πουμε ποσο αντεξε... με το ζαχαρο που ειχε και την ασχημη ζωη που εκανε???? Τελικα απο ζαχαρο απεβιωσε??? Αν θες απαντας... αν σε ενοχλει κοβουμε την κουβεντα αμεσως  ;)

Για τον ναργιλε... τι να σου πω ρε φιλε.... δεν εχω κανει ποτε μου. Λενε πως ειναι πιο υγιεινος... λενε. επειδη παιζει το κολπακι με το νερο..εσυ κανεις ναργιλε?

Π.Σ Αμα καλλιεργεις δικα σου καπνα και ξερεις τι βαζεις μεσα.... μπορεις να καπνιζεις και 3 πακετα την μερα και να μην παθαινεις τιποτα. Η λυση ειναι απλη... πας στο χωριο... μενεις εκει μονιμα.... τρως απο τον δικο σου κηπο.... και καπνιζεις απο τον δικο σου κηπο... καπνιζε και τρωγε οσο θες.... μεχρι τα 100 θα ζησεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πολυ σημαντικο το θεμα της κινησης.
Εμενα ο πατερας μου ειναι 75. Καπνιζε απο τα 18 δυο πακετα τη μερα και επινε αρκετα.
Τα εκοψε ολα προ τριετιας, εχοντας ομως ηδη πανω απο 50 χρονια τσιγαρου και ποτού.
Οι εξετασεις αιματός του, ειναι καλυτερες και απο τις δικες μου, και δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ.
Γιατι ομως?
Επειδη παντα περπαταγε ΠΟΛΥ. Ωρες ατελειωτες.
Εκτος αν δεχτουμε οτι οι παλιοτεροι ηταν πιο γερα σκαρια.
Αβραμη πότε παρουσιασε το ζαχαρο ο πατερας σου? Στην ηλικια σου το ειχε?
Εγω επιμενω οτι η κληρονομικοτητα ειναι ανικητη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom