loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε τα ξερεις ολα επιτελους ρε Ναπολεων!!!
κανενας γιατρος καμιας ειδικοτητας δε θα σου πει ποτε καπνισε.τα στοιχειωδη ειναι αυτα ρε... ποιος ειπε οτι τα ξερω ολα.
Απλα σου λεω... το να λες σε εναν διαβητικο να καπνισει ελευθερα
ειναι σαν να λες σε εναν που εχει πυρετο να βγει εξω με το κοντομανικο και να κυκλοφορει
κανενας γιατρος καμιας ειδικοτητας δε θα σου πει ποτε καπνισε.
οποτε δεν κολλαει αυτο που λες.
δεν εχει σχεση το καπνισμα με το ζαχαρο??? Καταρχην το καπνισμα
ειναι το υπ αριθμον ενα πραγμα που σου βουλωνει τις αρτηριες....
Εχεις ακουσει κανεναν γιατρο να λεει στους διαβητικους "καπνιστε ελευθερα?"λαδι στην φωτια ριχνεις αν καπνιζεις....
δεν ειναι μονο η κληρονομικοτητα τυπε μου
απλα η κληρονομικοτητα φαινεται εξαρχης.... με το που γεννιεσαι τι σχεση εχει αυτο
ειπα εγω οτι θα το πει γιατρος???ρε τυπισσα μην ερχεσαι να μιλαμε οταν εισαι μεθυσμενη
ξεμεθυσε πρωτα και μετα
Δεν ξερω πώς εννοεις οτι το καπνισμα βουλωνει τις αρτηριες.
δεν εχει σχεση το καπνισμα με το ζαχαρο??? Καταρχην το καπνισμα
ειναι το υπ αριθμον ενα πραγμα που σου βουλωνει τις αρτηριες....
Εχεις ακουσει κανεναν γιατρο να λεει στους διαβητικους "καπνιστε ελευθερα?"
λαδι στην φωτια ριχνεις αν καπνιζεις....
δεν ειναι μονο η κληρονομικοτητα τυπε μου
απλα η κληρονομικοτητα φαινεται εξαρχης.... με το που γεννιεσαι τι σχεση εχει αυτο
οκ εχεις δικιο. >
Δεν ξερω πώς εννοεις οτι το καπνισμα βουλωνει τις αρτηριες.
Αυτο που βουλωνει τις αρτηριες ειναι το λιπος.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι το καπνισμα "σκληραινει" τις αρτηριες και τις κανει πιο δεκτικες στο φραξιμο απο το λιπος. Μονο εμμεσα δηλαδη.
Τις αρτηριες τις σκληραινει ομως ουτως ή αλλως και η παροδος της ηλικιας.
Δεν ειπε κανενας οτι το καπνισμα κανει καλο, ετσι?
Ρε Αλέξη.....δεν έχει σχέση η κληρονομ. και μένα ο πατήρ μου,είχε σάκχαρο αλλά εγώ δε το κληρονόμισα......εκείνος κάπνιζε και 1-1,5 πακέτο την ημε΄ρα και έπινε μπίρα σε κάθε γεύμα του........εγώ όμως προσέχω...
εχει σχεση η κληρονομικοτητα.απλα δεν ειναι κ 100%...Ρε Αλέξη.....δεν έχει σχέση η κληρονομ. και μένα ο πατήρ μου,είχε σάκχαρο αλλά εγώ δε το κληρονόμισα......εκείνος κάπνιζε και 1-1,5 πακέτο την ημε΄ρα και έπινε μπίρα σε κάθε γεύμα του........εγώ όμως προσέχω...
εγώ όμως προσέχω...
τυπε ειχε ζαχαρο ο πατερας σου και δεν το προσεχε ε???
ποια η κατασταση του τωρα?
τελοςπαντων και εμενα μ αρεσει το καπνισμα απλα επειδη εχω καταλαβει ποσο σε γαμαει
ειδικα αμα δεν εισαι βοδι και γαιδουρι σαν κατι τυπους που κανουν 4 πακετα την ημερα και δεν καταλαβαινουν χριστο.... αν λοιπον εισαι λιγακι ευαισθητος σαν οργανισμος... το τσιγαρο θα σε τελειωσει πιο γρηγορα απο οσο φανταζεσαι για αυτο αποφασισα πριν 1.5 χρονο να το κοψω παντελως και το πετυχα.... απλα δεν κρατηθηκα τελειως και πλεον καπνιζω πουρα... (2-3 την βδομαδα)
σπανια θα κανω 1 πουρακι την ημερα.... προσπαθω να μην καπνιζω γενικοτερα. Εσυ καπνιζεις τυπε?
Ξεκινησα το καπνισμα στα 23. Σημερα ειμαι 39.τελοςπαντων και εμενα μ αρεσει το καπνισμα απλα επειδη εχω καταλαβει ποσο σε γαμαει
ειδικα αμα δεν εισαι βοδι και γαιδουρι σαν κατι τυπους που κανουν 4 πακετα την ημερα και δεν καταλαβαινουν χριστο.... αν λοιπον εισαι λιγακι ευαισθητος σαν οργανισμος... το τσιγαρο θα σε τελειωσει πιο γρηγορα απο οσο φανταζεσαι για αυτο αποφασισα πριν 1.5 χρονο να το κοψω παντελως και το πετυχα.... απλα δεν κρατηθηκα τελειως και πλεον καπνιζω πουρα... (2-3 την βδομαδα)
σπανια θα κανω 1 πουρακι την ημερα.... προσπαθω να μην καπνιζω γενικοτερα. Εσυ καπνιζεις τυπε?
μηλοΓια τον ναργιλέ ποια η γνώμη σου;;;;;;
εχει σχεση η κληρονομικοτητα.απλα δεν ειναι κ 100%...
βρε πουλακι μου.εγω σου ειπα τι ξερω.Και γω τι φταίω ρε,να το φορτωθώ αφού δεν καπνίζω και πίνω μία στο τόσο,και τρώω λίγο φαγητό;;;;;
Έχει αποδημήσε ιεις κύριον....εδώ και χρόνια,το είχα πει κιόλας νομίζω πριν κάτι μήνες....αλλά επόμενο ήταν,άμα καπνίζεις και πίνεις μπίρα και κινείσε παντού με το αμάξι....με την υγεία δεν παίζεις ;) ;)
Για τον ναργιλέ ποια η γνώμη σου;;;;;;
Πολυ σημαντικο το θεμα της κινησης.Έχει αποδημήσε ιεις κύριον....εδώ και χρόνια,το είχα πει κιόλας νομίζω πριν κάτι μήνες....αλλά επόμενο ήταν,άμα καπνίζεις και πίνεις μπίρα και κινείσε παντού με το αμάξι....με την υγεία δεν παίζεις ;) ;)