Νέα

Την έχετε πέσει σε αδερφή/γκόμενα φίλου ή διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 505
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Την έχετε πέσει σε αδερφή/γκόμενα φίλου/συγγενή ή εχετε διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο/συγγενή

• Ναι, στα @@ μου φίλοι και λοιποί.Με νοιάζει η πούτσα μου!

Ψήφοι: 18 18,8%
  • Οχι, μερικούς ανθρώπους του σέβομαι.

Ψήφοι: 55 57,3%
  • Έχω μόνο διεκδικήσει κοπέλα που άρεσε σε φίλο και υπήρξα πιο 'πάνθηρας' και την καπάρωσα π

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Αλλο...

Ψήφοι: 16 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

"Το 1999 ο Γιώργος Λεμπέσης κυκλοφόρησε το album ''Εξάρτηση''. Στο δίσκο αυτό υπάρχει το ντουέτο ''Κατάλληλες Προϋποθέσεις'' με τη Δέσποινα Βανδή.

Το κομμάτι είναι σε μουσική και στίχους του Φοίβου. Τη σκηνοθεσία του πρωτότυπου για την εποχή του videoclip ανέλαβε ο Κώστας Καπετανίδης.

Δέσποινα Βανδή-Γιώργος Λεμπέσης ''Κατάλληλες Προϋποθέσεις'' (1999)

Μουσική/Στίχοι: Φοίβος

Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης"

ΠΕΣ ΜΟΥ... ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΧΑΖΟΜΟΥΝΟ?  :2funny: :2funny: :2funny:

ε ρε πουστη.... καλα ρε εχεις μυωπια?
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: σκασε γαμω το γουικι μου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μετα ειχα προπονηση...Λογο σεισμου κοιμηθηκα 1βραδυ στη πλατεια μαζι με παιδια απο το σχολειο,εκει εβγαλα γκομενακι :grin:

*ΑΣΧΕΤΟ* Παντα ετσι κανει η λουκριτια οταν εχει αδικο... την σκαπουλαρει κατα τα αλλα την αλλη φορα "παραδεξου σαν αντρας οτι εχεις χασει"  ;)

τυπε τι μου θυμισες τωρα.... το 1ο βραδυ κοιμηθηκα στο αμαξι με τους γονεις μου....

βεβαια υπηρχαν και ατομα που δεν φοβοντουσαν και κοιμοντουσαν σπιτια τους....

παρακινδυνευμενο μεν αλλα ρισπεκταμπλ δε... (αν δεν ειχε χαρακτηρισθει κοκκινο το σπιτι τους βεβαια) ειδαλλως ηταν μαλακες .

αλλα γενικα καναμε να κοιμηθουμε σπιτι μας κανα 1.5 μηνα θυμαμαι...  :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ε επρεπε να ακουσεις τον ειδικο λοιπον  :birdman:

στο σεισμο της παρνηθας που εισασταν τυποι???

ειχατε κουνηθει καθολου τοτε ???
Εγω ημουνα στο πατρικο μου και επαιζα φιφα97 στον υπολογιστη.
Μετα βρεθηκα κατω απο το τραπεζι του σαλονιου και εβλεπα απεναντι τα πραγματα να πεφτουν απο την ντουλαπα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω ημουνα στο πατρικο μου και επαιζα φιφα97 στον υπολογιστη.
Μετα βρεθηκα κατω απο το τραπεζι του σαλονιου και εβλεπα απεναντι τα πραγματα να πεφτουν απο την ντουλαπα.

τυπε και εγω ξαφνικα εκει που ημουν στον διαδρομο και ειχα πληρωσει τα πατατακια και τα ετρωγα επειδη βαριομουν μεχρι να περιμενω να τελειωσει η μανα μου και να παμε και σπιτι....

ξαφνικα βρισκομαι στον απεναντι τοιχο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και γυρναω και βλεπω πανω την οροφη και πηγαινε σαν ακορντεον  :2funny: :2funny: :2funny:

καλα το τι πλιατσικο επεσε εκεινη την μερα δεν λεγεται μετα μπηκα μεσα και πηρα μιση σακουλα σοκολατες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Να την πέσεις σε αδερφή φίλου δεν είναι τόσο τραγικό.Αλλά να την πέσεις σε γκόμενα φίλου είναι μεγάλη μαλακία.Δεν αξίζει να σπάσεις μια φιλία,αν είναι ειλικρινής φυσικά,για μια γκόμενα.
Παλιά,στο σχολείο,η "παρέα" μου μού έστησε "πλεκτάνη" για να ρίξει ένας εξ αυτών μια κοπελιά που γούσταρα.Έφαγε το πήλινο από αυτήν αλλά και από εμένα.Πάντως εγώ δεν έχασα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ναι, στα @@ μου φίλοι και λοιποί.Με νοιάζει η πούτσα μου!  11 (15.7%)
:headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom