sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αυτο το στυλ παραθεσης,κατι μου θυμιζει![]()
Αυτο το στυλ παραθεσης,κατι μου θυμιζει![]()
παιδιά γανιάσατε... τι proxy κ μόξι... είμαι καινούρια!
tomito thx θα δούμε τι θα γίνει...
Boldemort θα σε έχω στα υπόψιν
Λοιπον οκ κανουμε μαθημα.....με παιρνεις τηλ και απαντω.....παρακαλω? σειρα σου..παιδιά γανιάσατε... τι proxy κ μόξι... είμαι καινούρια!
tomito thx θα δούμε τι θα γίνει...
Boldemort θα σε έχω στα υπόψιν
ειδικος σε αυτα τα θεματα ειναι ο μπορδελομορτης
μπορει να σου δωσει συμβουλες![]()
ειναι νερντς τριναπαιδιά γανιάσατε... τι proxy κ μόξι... είμαι καινούρια!
Λοιπον οκ κανουμε μαθημα.....με παιρνεις τηλ και απαντω.....παρακαλω? σειρα σου..
Ο φανταρος....ελα καυλα μου ατελειωτη....μου λειπεις....ειμαι στην σκοπια και μολις σκεφτομουν το ατακτο μουνακι σου.....Εσυ...τι κάνεις? καλά ο στρατός? πήρα κάτι μαθήματα για τηλεφωνικό σεξ... μη ρωτάς απο πού...
ελα ρεεε τι μαθήματα.... λυπήσου με!
Ο φανταρος....ελα καυλα μου ατελειωτη....μου λειπεις....ειμαι στην σκοπια και μολις σκεφτομουν το ατακτο μουνακι σου.....Εσυ...
ντάξει.... δε με λυπάσε...
εγώ: περίεργο εμένα δν μου λείπεις καθόλου κ το μουνακι μου οντως ειναι άτακτο... το ξεσκισαν εχθές δυο πουτσαράδες...
Εγω με τον πουτσο στο χερι μεσα στην σκοπια........Πες μου καυλα μου ..πες μου τι σου κανανε οι πουτσαραδες.....σου ξεσκισανε το μουνακι με μανια...περιεγραψε μου......ντάξει.... δε με λυπάσε...
εγώ: περίεργο εμένα δν μου λείπεις καθόλου κ το μουνακι μου οντως ειναι άτακτο... το ξεσκισαν εχθές δυο πουτσαράδες...
Εδω τα λες μπροστα σε καμια 50ρια πουτσες,ντρεπεσαι τη μια?ρε συ... δν μπορώ... δλδ "ατακτο" το πιπί μου? ααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αυτά τα κοσμητικά επίθετα... δν το χω... τι να του πω? πουτσαρά μου? καύλα μου? αντε πανε στο διάολο...
μετά? σκεφτομαι την γλώσσα σου εκεί κ εκεί?
αντε κ μετά? τι?
Εδω τα λες μπροστα σε καμια 50ρια πουτσες,ντρεπεσαι τη μια?![]()
Τον βλεπω το φανταρο να ξεχαρμανιαζει στα μπουρδελα της περιοχηςρε συ... δν μπορώ... δλδ "ατακτο" το πιπί μου? ααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αυτά τα κοσμητικά επίθετα... δν το χω... τι να του πω? πουτσαρά μου? καύλα μου? αντε πανε στο διάολο...
αντε κ μετά? τι?
Ποιο πιπι...μουναρος θα λες... Και μετα θα του λες εσυ και μονο που σκεφτομαι το καυλι σου μουσκευω και διαφορα αλλα τετοια..και μεχρι να το παρεται χαμπαρι θα εχεται χυσει και οι δυο....ρε συ... δν μπορώ... δλδ "ατακτο" το πιπί μου? ααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αντε κ μετά? τι?
ναι οκ... η μία με ξέρει... κ είναι κ ο γκόμενος μου... εσείς ουτε καν με βλέπετε... εχει διαφορά... είναι κ το οτι εσεις δν με ακούτε που με εχουν πιάσει τα γέλια
![]()