Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
τουλαχιστον σε κανουμε να γελας
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
Παιδακια σας αφηνω ...καληνυχτα...
καληνύχτα τότε παιδιά... κ βλέπουμε με τις εξελίξεις...
καληνυχτα............................................Παιδακια σας αφηνω ...καληνυχτα...
καληνύχτα τότε παιδιά... κ βλέπουμε με τις εξελίξεις...
21 γιατί? συμπεραίνουμε κάτι?αν επιτρεπεται ποσο χρονων εισαι ?
ρε... θελει να μιλάω μόνο εγώ... εκεί είναι που κολλάω το περισσότεροΤι να δουμε???Απλα τα πραγματα!!!Χαλαρωσε και ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ!!!
21 γιατί? συμπεραίνουμε κάτι?
Μα μαλακια ειναι βρε τρινα....ναι ρε συ αλλά θα μου θέλει ολόκληρη ανάλυση... κ τι κ πως... κ πες μου τι πιάνεις κ πως νιώθεις... ε σε κάποια στιγμή... νιώθω λίγο σαν μλκς
ναι οκ... η μία με ξέρει... κ είναι κ ο γκόμενος μου... εσείς ουτε καν με βλέπετε... εχει διαφορά... είναι κ το οτι εσεις δν με ακούτε που με εχουν πιάσει τα γέλια
εχω κανει αρκετα τηλεφωνικα
ηταν μια.... μαστορισσα η πουτανα..... το πως εσκουζε ενας θεος το ξερει
κριμα που δεν βρεθηκαμε τελικα να την απο κοντα
θα την ματωνα μα την παναγια με ειχε βιδωσει ασχημα.
Malaka καλα σου λεει...καλα το πηγαινες.....και το γυρισες κοσμο...Μικρουλα εισαι... τελοςπαντων θα την βρειτε την ακρη
απλα συζητηστε το... τα ζευγαρια για αυτο ειναι ζευγαρια επειδη
μπορουν να συνενοουνται... Αν μπορεις να συνενοεισαι επεται οτι εισαι και ζευγαρι με αυτον
αν δεν μπορεις τοτε ισως να μην εισαι... για αυτο μην χανεις χρονο και βρειτε τα... μιλα του ανοιχτα
παρα να μιλας σε εμας... εμεις ειμαστε ασχετοι δεν τον ξερουμε δεν μπορουμε να εχουμε αξιοπιστη αποψη για σενα.
Αντε καληνυχτα!
τυπε βαζω στοιχημα οτι στον μπολνετμορτ εχει τυχει να κανει τηλεφωνικο σεξ....Malaka καλα σου λεει...καλα το πηγαινες.....και το γυρισες κοσμο...
Θα τον βαλω να ποσταρει καμια φαση...τυπε βαζω στοιχημα οτι στον μπολνετμορτ εχει τυχει να κανει τηλεφωνικο σεξ....
απορω πως δεν εχει ποσταρει ιστορια ακομη.
και σιγουρα θα κατεληξε σε τηλε-φονικο κλασιμοτυπε βαζω στοιχημα οτι στον μπολνετμορτ εχει τυχει να κανει τηλεφωνικο σεξ....
απορω πως δεν εχει ποσταρει ιστορια ακομη.
ελα απο δω να τον παρουμε τηλ παρεα :-* :-*ο γκόμενος μου είναι στρατό κ ειλικρινά θέλω να του πω πράγματα... αλλά κολλάω... δεν είμαι καμιά πουριτανή περίεργη αλλά ειλικρινά όταν έρχεται εκείνη η ώρα που σκέφτομαι να το αρχίσω, να του πω κάτι... η γλώσσα μου κόμπος!
να μου πεις ούτε στο σεξ είμαι λαλίστατη... άντε κανένα "χτύπα με" "μμμμ ναι" "μ΄αρέσει" κ τέτοια, αλλά κατά τα άλλα δεν έχω κ τρανό λεξιλόγιο!
Εσείς τι θέλετε να ακούτε? τι σας αρέσει να λέει η κοπέλα?
Καμιά βοήθεια?