sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
καλό θα ήταν....
καλό θα ήταν....
τυπε μπορει να την σοκαρει ομως οταν την παρει τηλ και της χτυπαει τον πουτσο στο ακουστικο βγαζοντας κραυγες
τρινα στο εχουν κανει ποτε αυτο?![]()
Η κοπελαΓΚαστεζ τσεκαρε αι πι και πες μας τινος κλωνος ειναι..![]()
τυπε μπορει να την σοκαρει ομως οταν την παρει τηλ και της χτυπαει τον πουτσο στο ακουστικο βγαζοντας κραυγες
τρινα στο εχουν κανει ποτε αυτο?![]()
Φουγαρο απο τα παλια τυπε η τρινα...το γραφει και στην ουγια....Η κοπελαθελει να κανει τηλε-φονικο σεξ,αναμενει τις τηλε-φονικες ιδεες
![]()
αυτο ειναι pay back timeχαχαχαχα... έχω ανεβάσει θέμα "τι να λέω στο τηλεφωνικό σεξ" κ με ρωτας αν έσκουζε κανείς ενώ μαλακιζόταν στην αλλη άκρη της γραμμής?
ΓΚαστεζ τσεκαρε αι πι και πες μας τινος κλωνος ειναι..![]()
αυτο ειναι pay back time
ειναι τηλε-φονικη εκδικηση
δεν στοχει κανει κανεις πρωην σου?
ή εστω να σε κλασει τηλε-φονικα?
![]()
![]()
![]()
φουφου η τρινα τυπεΦουγαρο απο τα παλια τυπε η τρινα...το γραφει και στην ουγια....
;)Φουγαρο απο τα παλια τυπε η τρινα...το γραφει και στην ουγια....
εεε... όχι
υπάρχει το αντίστοιχο κ σε γυναικείο? δλδ να το κάνω μετά στα χωρίσματα στον φαντάρο? που μπορω να μάθω περισσότερες πληροφορίες επι του θέματος?
ειδικος σε αυτα τα θεματα ειναι ο μπορδελομορτηςεεε... όχι
υπάρχει το αντίστοιχο κ σε γυναικείο? δλδ να το κάνω μετά στα χωρίσματα στον φαντάρο? που μπορω να μάθω περισσότερες πληροφορίες επι του θέματος?
Απλά είναι τα πράγματα, δεν είναι πυρηνική φυσική.
"Καβλιάρη μου λειψε η πούτσα σου δεν βλέπω την ώρα να με καρφώσεις"
Αν κολλάς πολύ στείλτου κανα καυτό mms πρώτα να ανάψει εκείνος και να ξεκινήσει αυτός.
Και όταν ξεκολλήσεις στο τηλεφωνικό θα ξεκολλήσεις κ στο κανονικό σεξ.
Μικρε θα σε χρηματοδοτησω..να σε στειλω για μεταπτυχιακο στο χονγκ κονγκ στο πανεπηστιμιο τεχνικης νοημοσυνης...εχω φιλο καθηγητη εκει....και οταν γυρισεις με το καλο θα τους ξεσκεπαζουμε ολους...Μπορει να μπαινει με προξυ. Αν και το αποκλειω![]()
Αυτο το στυλ παραθεσης,κατι μου θυμιζεικαντάφι τα χαιρετίσματα μου...
sinnerman ισως κ να έχεις δίκιο...
pistolero σίγουρα σεξ με άλλον! καλό! [ειρωνεία]
salieri ναι οκ... κανένα τιπ? δεν θέλω απλά να κάνω τηλεφωνικό σεξ... θέλω να κάνω και καλό τηλεφωνικό σεξ... να μην πω το τελειότερο![]()
ναι ρε συ αλλά θα μου θέλει ολόκληρη ανάλυση... κ τι κ πως... κ πες μου τι πιάνεις κ πως νιώθεις... ε σε κάποια στιγμή... νιώθω λίγο σαν μλκς
Φου και φου ....φουφου η τρινα τυπε
Μικρε θα σε χρηματοδοτησω..να σε στειλω για μεταπτυχιακο στο χονγκ κονγκ στο πανεπηστιμιο τεχνικης νοημοσυνης...εχω φιλο καθηγητη εκει....και οταν γυρισεις με το καλο θα τους ξεσκεπαζουμε ολους...![]()
![]()
![]()
![]()
Και οχι μονο...μεχρι και να γαμηση μπορει ...ειδικος σε αυτα τα θεματα ειναι ο μπορδελομορτης
μπορει να σου δωσει συμβουλες![]()