Κάθε φορά λοιπόν που βγαίνω με την κολλητή μου βλέπουμε πάρα πολύ συχνά στους δρόμους πολύ όμορφους άντρες ή απλά πολύ σεξι να κρατούν το χέρι πραγματικά στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορων γυναικών (μπροστά τους) και στην χειρότερη μπάζα (χοντρές ή ατσούμπαλες) και απορούμε πραγματικά . Απευθύνομαι λοιπόν σε εσάς που ''βλέπεστε'' εδώ μέσα ή που έχετε φίλους ωραίους με αδιάφορες γκόμενες, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ? Είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση, η αίσθηση ασφάλειας που σας δίνει μια αδιάφορη γυναίκα (τύπου θα ναι πιστή) ? Επειδή κάνω χρόνια παρέα με γυναίκες ξέρω πως όταν συμβαίνει το αντίστροφο είναι είτε λόγω χοντρης τσέπης του άντρα, daddy issues ή πολυ απλά επειδή σε αντίθεση με τους ωραίους αυτοι ενδιαφέρονται να τις κάνουν να τελειώσουν? Με τους στρειτ άντρες όμως πέρα από αυτά που σας είπα πιο πάνω δεν μπορώ να βρω μια αιτία. Δηλαδή να μπορείς να έχεις δίπλα σου την Δούκισα Νομικου και να επιλέγεις την Βίκυ Σταυροπούλου? Πως καυλώνουν?
Αύριο θα βρεθω με την κολλητή μου και θα διαβάσουμε τις απόψεις σας. Το μυαλό το στρειτ αντρων μας ειναι άγνωστο
Πάλι θα σας μάθουμε το Α από την Αλφα Βήτα γαμω το σπιτάκι σας.
2 Ναρκισσοι μαζί σε μια σχέση δε χωράνε (εκτός αν μιλάμε για instagramικό ή καλλιτεχνικό ζευγάρι δλδ τέρμα επιφανειακό/εικόνα).
Ο χ ωραίος και η ψ(ώλα) ωραία είναι κατα 90% νάρκισσοι, νάρκισσος με νάρκισσο μαζί δε κάνουν μαζί διότι ποιόν θα εκμεταλεύονται και ποιόν θα κάνουν ότι θέλουν.
άμα είσαι ωραίος/α δεν ανεχεσαι μαλακίες και αναγκαστικά βρίσκεις κάποιον υπο εμφανισιακά να ανέχεται τις δικές σου.
Εννοείται ότι αφού κάνεις την υποχώρηση στην εμφάνιση θα κερδίσεις κάπου αλλού ανάλογα το τι ψάχνεις ( λεφτά, προσωπικότητα, πιστη, καλό γαμίσι κτλ)
Και ναι επειδή βλέπω να ρωτάς πάλι μαλακία το καλό γαμίσι δεν βγαίνει μόνο από την εμφάνιση, μπορεί μία ναναι μουνάρα και στο κρεβάτι ναναι μηδενικό μπορεί μια άλλη ναναι μέτρια και στο κρεβάτι να βγαζει γούστα και να σε κάνει κάγκελο.