Νέα

Τί βρίσκουν όμορφοι άντρες σε αδιάφορες γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Man29_Athens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 316
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Παίζει ρόλο η ανατροφή και ο χαρακτήρας.Αν το παλικάρι είναι μπουλης μπορεί η μαμά του να του έκανε κονέ με την κόρη οικογενειακής φίλης και να του είπε αυτή είναι για σένα.Ακομα μπορεί να έχει διαφορά βιώματα στη ζωή του και να θέλει απλά να βρει έναν ανθρωπο να νιώθει άνετα και να τον ηρεμεί.Αν έβρισκε μια όμορφη σε μεγάλο ποσοστό θα του έβγαζε την Παναγία,όχι ότι αυτή με τον καιρό δεν θα το κάνει αλλά λέμε τώρα.

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
Η προσωπική μου εμπειρία μου λέει ότι για να δεις πραγματικά όμορφο άνδρα (όχι απλά να βλέπεται, να τα σπάει) με πραγματικά άσχημη γυναίκα, παίζουν δύο λόγοι.

1. Να είναι εντελώς αδύναμος χαρακτήρας και η γκόμενα να είναι πολύ δυναμική.
Σε τέτοια ζευγάρια δεν παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση. Είναι σχέσεις εξάρτησης.

2. Η κοπέλα να είναι πλούσια και αυτός να μην έχει στον ήλιο μοίρα.

Σε όλη μου την ζωή δεν έχω βρει κάτι άλλο από αυτά τα δύο.

Τώρα αν μιλάμε για σχετικά ωραίο άνδρα και σχετικά άσχημη γυναίκα, είναι άλλη περίπτωση.
Απλά θέμα γούστου.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το μπουρδέλα.ψομ απ' την έλλειψη νέων πορνών,τα ίδια και τα ίδια ,βλέπω αρχίζει και το γυρνάει το ποίημα. Γίνεται άνδρο πουστών. Το άνδρο πουστών είναι σχήμα οξύμωρο.

brdla1000

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Κριτικές
4
Like
316
Πόντοι
1
Δεν έχουμε όλοι τα ίδια κριτήρια επιλογής. Επειδή κάποιος/κάποια είναι εμφανίσιμος/όμορφος, αυτό δε συνεπάγεται ότι θα επιλέξει ένα ομοίωμα του εαυτού του.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.921
Πόντοι
3.506
Για μένα πλέον η εμφάνιση έρχεται δεύτερη, αυτό που θέλω να δω σε μια κοπέλα είναι η σπίθα στα μάτια της...να έχει πάθος για την ζωή, να προχωρά και να εξελίσσεται, να μην βαλτώνει... Οσο για το ερωτικό κομμάτι γνωρίζοντας πως οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές, το παιχνίδι πάντα ξεκινάει με mind games, διεγείρω πάντα το μυαλό και στην συνέχεια τις αισθήσεις !!

OP
OP
M

Man29_Athens

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2022
Like
103
Πόντοι
0
Λοιπον για να σας ειναι πιο σαφης η εικονα που βλεπω εκει εξω φανταστειτε ενα ζευγαρι τυπου Δημητρης Αλεξανδρου κατερινα γωγου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
2. Η κοπέλα να είναι πλούσια και αυτός να μην έχει στον ήλιο μοίρα.

Ή αυτός να'ναι κανα τεμπελόσκυλο κι αυτή πανάσχημη ή τρελή που τον έχει σπιτώσει κιόλας.Σου λέει βολευόμαστε κι οι δυο,κι εγώ δε δουλεύω κι εσύ έχεις άντρα :tooth:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι άντρες σήμερα έχουν πολύ ανταγωνισμό.Η απλη κοπέλα της μικρής πόλης και του χωριού ειχε 4-5 επιλογές ανάμεσα στο Σακη και τον Λάκη.Τελικά καποιος χωριανος θα τη γαμουσε οσο μουναρα και να ηταν.Σημερα με ενα πατημα του κουμπιου εχει στα πόδια της πουτσαραδες,πλουσιους,6 pack,ξενους,εμιρηδες,αστροναυτες ο,τι θέλει βρισκει.Με το ινσταγκραμ έχει πάρει ο κωλος της αερα.Οποτε το Λακη και το Σακη τους απαξιοι δεν τους βλέπει καν ή τους βλέπει σα σκνιπες,Συνεπώς αυτοι μένουν αγαμητοι και το ρίχνουν σε μπαζα που ξέρουν οτι δεν εχουν πολλές επιλογές.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.635
Πόντοι
6.236
Που μπορούμε να κάνουμε αίτηση για να μπούμε στην Επιστημονική Ομάδα του Μπου;
Τι αίτηση...προκύρηξη του ΑΣΕΠ το πέρασες; Πιο εύκολα μπαίνει κανείς στο παπικό κονκλάβιο παρά στην Επιστημονική Ομάδα του Bou.

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.372
Πόντοι
25.186
160_forth-comfit.jpg
ποια ειναι η καυλα αδερφε ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λοιπον για να σας ειναι πιο σαφης η εικονα που βλεπω εκει εξω φανταστειτε ενα ζευγαρι τυπου Δημητρης Αλεξανδρου κατερινα γωγου
φωτο θα μας στειλεις ???

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
Για μένα πλέον η εμφάνιση έρχεται δεύτερη, αυτό που θέλω να δω σε μια κοπέλα είναι η σπίθα στα μάτια της...να έχει πάθος για την ζωή, να προχωρά και να εξελίσσεται, να μην βαλτώνει... Οσο για το ερωτικό κομμάτι γνωρίζοντας πως οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές, το παιχνίδι πάντα ξεκινάει με mind games, διεγείρω πάντα το μυαλό και στην συνέχεια τις αισθήσεις !!

Σε ελλεεινίδα τα ψάχνεις αυτά; :confused:

Η μόνη σπίθα στα μάτια τους είναι όταν βλέπουν τα likes και τους followers

Η συντριπτική πλειοψηφία,τους άντρες τους έχουν χεσμένους γιατί τους έχουν δεδομένους

Το (σκατο)μυαλό τους το διεγειρείς πλέον μόνο αν έχεις κι εσύ καλο ινσταγκραμ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
Για να ξεφύγουμε και λίγο από τον απόλυτο προσδιορισμό του νήματος --ωραίος αντρας, μετρια γυναίκα.
Και σε συνέχεια του σχολίου από το μελος @Αγράμματος να προσθέσω:

Το πρότυπο της Barbie doll νομίζω δεν αφορά τους άντρες 35+, προσωπικά μου φαίνεται και λίγο αστείο.
Ας σκεφτούμε πόσες φορές δεν έχουμε βρεί μια γυναίκα του γούστου μας κι ας μην είχε ίχνος μακιγιάζ.
Ακόμη και κάποιες ατέλειες ακόμα μπορεί να είναι άκρως ερεθιστικές, π.χ. η ελιά στο μάγουλο ή στα χείλη -- αγγλιστί beauty mark-- νομίζω μας εξιτάρει όλους.

Η γοητεία που εκπέμπει μια γυναίκα δεν συνεπάγεται τέλεια εμφάνιση και αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά.
Τα έντονα χαρακτηριστικά κάνουν μια γυναίκα ιδιαίτερα ποθητή, π.χ. φρύδια, ζυγωματικά.
Ακόμη, η χροιά της φωνής, το περπάτημα και τόσα άλλα... το αδιόρατο χαμόγελο, η σπίθα στα μάτια που λέει ο φίλτατος Αγράμματος, το βλέμμα που σε κάνει να φλέγεσαι είναι αυτά τα στοιχεία που ερεθίζουν τη φαντασία -- δεν μπαίνω καν στον χαρακτήρα.
Και όταν πλέον συνευρεθούμε και σεξουαλικά τότε ανακαλύπτουμε και τα υπόλοιπα, από τα πιο λεπτά μέχρι και τα πιο ζωώδη στοιχεία -- νομίζω κατανοούμε όλοι.

Και μια προσωπική εμπειρία:
Θυμάμαι φοιτητής στο πτυχίο, γνώρισα μια επίσης φοιτήτρια που έτυχε να συνταξιδεύουμε.
Σαν πρώτη εντύπωση δεν με συνεπήρε. Αρχισα να τη διατρέχω με τα μάτια και παρατήρησα τους λεπτούς της αστραγάλους και καρπούς. Ηταν η πρώτη φορά που έβρισκα αυτό το χαρακτηριστικό τόσο ερεθιστικό -- μάλλον είχε αρχίσει η σεξουαλική μου ωρίμανση, έμπαινα στην κατηγορία άντρας από παιδαρέλι.

Ο έρωτας δεν μπαίνει σε καλούπια και πρότυπα.
Μην παρασυρόμαστε λοιπόν σε εύκολες γενικεύσεις και παραδοχές

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Εχεις και καμια απαντηση εσυ που τα λες ωραια στο αν υπαρχει περιπτωση αυτες οι τυπισσες να ηρεμουν και να χουν το κεφαλι τους ηρεμο διπλα σε αντρες πολυ πιο πανω απο τα κυβικα τους;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα ρεεε τωρα που ενας κουκλος με πλαταρες και μηχαναρα δεν θα χει επιλογες
Αυτό βασικά είναι νομίζω και ένας απο τους λόγους που συμβαίνει το ωραίος - μπάζο , οι περισσότερες επειδη δεν θα έχουν το κεφάλι τους ήρεμο δεν τους προτιμάνε τους ωραίους και έτσι μειώνονται οι επιλογές των ωραίων που λες πιό κάτω.

Δηλαδή σκέφτονται οτι αν τα φτιάξουν μαζί του είναι πολύ πιθανό να φάνε κέρατο , η αν απλά πάνε μαζί του οτι το πιθανότερο είναι να εξαφανιστεί μετά.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
OP
OP
M

Man29_Athens

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2022
Like
103
Πόντοι
0
Παιδιά για να σας εξηγησω γιατι μου φαινεται περιεργο σε εμας τους γκει ειναι σαν να μετραμε την ομορφια μας σε ποσοστα και λεμε εγω ειμαι 80% ομορφος ο αλλος θελω να ναι 81% για να τον θελω . Δεν θα δεις καθολου συχνα κουκλο με μπαζο οποτε αυτο στους στρειτ να ναι ο αλλος μπρατσαρας αρρενωπος ψηλος κ ομορφος κ ν χει διπλα του μια αδιαφορη γκομενα μου φαινεται ανεξηγητο γτ ξερω πως αυτος θ μπορουσε ν ριξει οποια θελει και επιλεγει αυτη;;;;;

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Ένα Αγγλικό γνωμικό λέει πως η ομορφιά βρίσκεται στα μάτια εκείνου που τη βλέπει. Το τι προσδιορίζει ο καθένας ως ομορφιά είναι άλλοτε πολύ βαθύ κι άλλες φορές πολύ ρηχό...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom