RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.065
- Πόντοι
- 3.556
πεσαμε από τα συννεφα τύπεΠαρ όλα αυτά πιστεύω το νήμα κατά βαθος το άνοιξε ο νηματοθετης για να ψαρέψει κανένα πέουλο. φεύγω και πάω δίπλα στα μπουρδέλα.
πεσαμε από τα συννεφα τύπεΠαρ όλα αυτά πιστεύω το νήμα κατά βαθος το άνοιξε ο νηματοθετης για να ψαρέψει κανένα πέουλο. φεύγω και πάω δίπλα στα μπουρδέλα.
Καλό βόλιΠαρ όλα αυτά πιστεύω το νήμα κατά βαθος το άνοιξε ο νηματοθετης για να ψαρέψει κανένα πέουλο. φεύγω και πάω δίπλα στα μπουρδέλα.
Μάγκες καλά γαμησια όσο για τις Ελληνίδες είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις τι ρόλο βαράνε όταν πας σε ένα μπάρ και κάθονται μόνες τους κ χασκογελανε σαν χαζές κ με του που πάει ένα παλικάρι να τους μιλήσει του γυρνάνε την πλάτη.. ξυνες μαλακισμένες και αγαμητεςΚαλό βόλι
Μάγκες καλά γαμησια όσο για τις Ελληνίδες είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις τι ρόλο βαράνε όταν πας σε ένα μπάρ και κάθονται μόνες τους κ χασκογελανε σαν χαζές κ με του που πάει ένα παλικάρι να τους μιλήσει του γυρνάνε την πλάτη.. ξυνες μαλακισμένες και αγαμητες
Μάγκες καλά γαμησια όσο για τις Ελληνίδες είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις τι ρόλο βαράνε όταν πας σε ένα μπάρ και κάθονται μόνες τους κ χασκογελανε σαν χαζές κ με του που πάει ένα παλικάρι να τους μιλήσει του γυρνάνε την πλάτη.. ξυνες μαλακισμένες και αγαμητεςΚαλό βόλι
Καλοτυπε αμα θες να απαξιωσεις ελλεϊνιδα πηγαινε κοντα της με χαμογελο,και οταν γυρισει να σε κοιταξει ρωτησε την τι ωρα ειναι
τυπε αμα θες να απαξιωσεις ελλεϊνιδα πηγαινε κοντα της με χαμογελο,και οταν γυρισει να σε κοιταξει ρωτησε την τι ωρα ειναι
Στο Βατοπέδι ψάξε.! Πού να ναι άραγε τώρα πια...
Έχει γίνει πιο εύκολο να κερδίσεις το τζόκερ παρά να βρεις μια καλή κοπέλα..Στο Βατοπέδι ψάξε.
το θεμα ειναι πως αυτα τα καταλαβαινεις αφου μπλεξεις μαζι της..πως προσεγγιζεις εναν ανθρωπο αν απο το παρουσιαστικο δεν σε καυλωνει?Εγώ είμαι χωρισμένος 22 χρόνια. Έχω κάνει σχέσεις με πολύ ωραίες γυναίκες και με αδιάφορες όπως λες εσύ. Όμως είχα απίστευτη χημεία με γυναίκα που όλοι οι δικοί μου, έλεγαν: δεν βλέπεται, τι θες εσύ με αυτήν κλπ. Ούτε χαμηλή αυτοεκτίμηση, ούτε τίποτα άλλο ψυχολογικό. Έζησα μαζί της τα καλύτερα χρόνια μου σε όλα τα επίπεδα.
για σχεση λεω για σεξ ολοι το κανουμεH χειρότερη εμφανισιακά που πήγα (υποκειμενικά) έκανε την καλύτερη πίπα και ήταν ... παρθένα
Πάντα οι άσχημες γυναίκες έχουν κ καλό χαρακτήρα.. σπάνιο να πετύχεις ομορφη γυναίκα με καλό χαρακτήραΕγώ είμαι χωρισμένος 22 χρόνια. Έχω κάνει σχέσεις με πολύ ωραίες γυναίκες και με αδιάφορες όπως λες εσύ. Όμως είχα απίστευτη χημεία με γυναίκα που όλοι οι δικοί μου, έλεγαν: δεν βλέπεται, τι θες εσύ με αυτήν κλπ. Ούτε χαμηλή αυτοεκτίμηση, ούτε τίποτα άλλο ψυχολογικό. Έζησα μαζί της τα καλύτερα χρόνια μου σε όλα τα επίπεδα.
στο σεξ ομως τι γινεται? σου σηκωνεται με τον χαρακτηρα?Πάντα οι άσχημες γυναίκες έχουν κ καλό χαρακτήρα.. σπάνιο να πετύχεις ομορφη γυναίκα με καλό χαρακτήρα
ε βγήκαμε μερικές φορές και έξω παρέα και μάς είδε κόσμος. Εμπίπτει στην αρχική απορία σου. Τι είμαστε ζώα σκέτο σεξ?το θεμα ειναι πως αυτα τα καταλαβαινεις αφου μπλεξεις μαζι της..πως προσεγγιζεις εναν ανθρωπο αν απο το παρουσιαστικο δεν σε καυλωνει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για σχεση λεω για σεξ ολοι το κανουμε
Όχι μπορεί να είναι πολύ όμορφη κ να μην ξέρει να πηδιεται κ η άλλη να είναι μέτρια κ να κάνει παπάδες..μου έχει τύχειστο σεξ ομως τι γινεται? σου σηκωνεται με τον χαρακτηρα?