Νέα

Τί βρίσκουν όμορφοι άντρες σε αδιάφορες γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Man29_Athens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 316
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Man29_Athens

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2022
Like
103
Πόντοι
0
Κάθε φορά λοιπόν που βγαίνω με την κολλητή μου βλέπουμε πάρα πολύ συχνά στους δρόμους πολύ όμορφους άντρες ή απλά πολύ σεξι να κρατούν το χέρι πραγματικά στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορων γυναικών (μπροστά τους) και στην χειρότερη μπάζα (χοντρές ή ατσούμπαλες) και απορούμε πραγματικά . Απευθύνομαι λοιπόν σε εσάς που ''βλέπεστε'' εδώ μέσα ή που έχετε φίλους ωραίους με αδιάφορες γκόμενες, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ? Είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση, η αίσθηση ασφάλειας που σας δίνει μια αδιάφορη γυναίκα (τύπου θα ναι πιστή) ? Επειδή κάνω χρόνια παρέα με γυναίκες ξέρω πως όταν συμβαίνει το αντίστροφο είναι είτε λόγω χοντρης τσέπης του άντρα, daddy issues ή πολυ απλά επειδή σε αντίθεση με τους ωραίους αυτοι ενδιαφέρονται να τις κάνουν να τελειώσουν? Με τους στρειτ άντρες όμως πέρα από αυτά που σας είπα πιο πάνω δεν μπορώ να βρω μια αιτία. Δηλαδή να μπορείς να έχεις δίπλα σου την Δούκισα Νομικου και να επιλέγεις την Βίκυ Σταυροπούλου? Πως καυλώνουν?
Αύριο θα βρεθω με την κολλητή μου και θα διαβάσουμε τις απόψεις σας. Το μυαλό το στρειτ αντρων μας ειναι άγνωστο

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πάντα όμορφοι άνδρα με άσχημες γυναίκες και το αντίστροφο είναι κανόνας αυτό

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Προβλέπω σχόλιο από Sub-Zero

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Κάθε φορά λοιπόν που βγαίνω με την κολλητή μου βλέπουμε πάρα πολύ συχνά στους δρόμους πολύ όμορφους άντρες ή απλά πολύ σεξι να κρατούν το χέρι πραγματικά στην καλύτερη περίπτωση αδιάφορων γυναικών (μπροστά τους) και στην χειρότερη μπάζα (χοντρές ή ατσούμπαλες) και απορούμε πραγματικά . Απευθύνομαι λοιπόν σε εσάς που ''βλέπεστε'' εδώ μέσα ή που έχετε φίλους ωραίους με αδιάφορες γκόμενες, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ? Είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση, η αίσθηση ασφάλειας που σας δίνει μια αδιάφορη γυναίκα (τύπου θα ναι πιστή) ? Επειδή κάνω χρόνια παρέα με γυναίκες ξέρω πως όταν συμβαίνει το αντίστροφο είναι είτε λόγω χοντρης τσέπης του άντρα, daddy issues ή πολυ απλά επειδή σε αντίθεση με τους ωραίους αυτοι ενδιαφέρονται να τις κάνουν να τελειώσουν? Με τους στρειτ άντρες όμως πέρα από αυτά που σας είπα πιο πάνω δεν μπορώ να βρω μια αιτία. Δηλαδή να μπορείς να έχεις δίπλα σου την Δούκισα Νομικου και να επιλέγεις την Βίκυ Σταυροπούλου? Πως καυλώνουν?
Αύριο θα βρεθω με την κολλητή μου και θα διαβάσουμε τις απόψεις σας. Το μυαλό το στρειτ αντρων μας ειναι άγνωστο

τυπε αστα σαπια τις ζηλευεις τις χοντρες που βρισκουν αντρες κι εσυ ξεμεινες στους πακιδες :confused: :confused: :confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
αρκετα πουστικο το νημα....θα αργοπεθαινει μεχρι κυριακη βραδυ και μετα θα χαθει για παντα στο σκοτεινο νεκροταφειο του σαη!

CokeyGardenGnome

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Like
47
Πόντοι
0
Ποιός ξέρει τί περνάει απ'το μυαλό του καθενός? Κι'εμένα για κάποιο περίεργο λόγο ο ξάδερφος μου που είναι 1.95, μυώδης και αντικειμενικά όμορφο παιδί έχει σχέση πόσα χρόνια τώρα με μια κοπέλα 1.60 και 20 κιλά υπέρβαρη.Την έχει κερατώσει βέβαια 2-3 φορές αλλά μόνο αρπαχτές. Να ψαχτεί για καλύτερη σχέση ούτε λόγος. Απ'ότι φαίνεται περνάει καλά μαζί της αλλά σίγουρα μπορεί να βρεί πολύ καλύτερα. Μάλλον είναι αυτό που είπες η αίσθηση ασφάλειας και η βαρεμάρα του κυνηγιού της γκόμενας. Το στανταράκι έχει ομολογουμένως και τα καλά του.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
ο νηματοθετης παιζει σύστημα ρεβη, εβαλε και μουνετο στο παιχνιδι να κανει τριτσετο να κολατσίσει και αυτος :undecided: :undecided: :undecided:

OP
OP
M

Man29_Athens

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2022
Like
103
Πόντοι
0
ο νηματοθετης παιζει σύστημα ρεβη, εβαλε και μουνετο στο παιχνιδι να κανει τριτσετο να κολατσίσει και αυτος :undecided: :undecided: :undecided:
Α ναι ; αυριο θ ποσταρω σελφι απο πηγουνι κ κατω κ κινητο π θ φαινεται το τοπικ

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656

τυπε οτι μουνετα ειχε και ο ντοπας christos savvidis εχει και τυπος νηματοθετης :confused: :confused: :confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ποια κολλητή σου ,φίλες ειστε;

Για να σου απαντήσω στην απορία σου,πιθανως για τον ίδιο λόγο που πανέμορφες γυναικες πηγαίνουν με κακάσχημους. Ξέρουν να γαμάνε.

Επιπλέον στην Ελλάδα βρισκόμαστε, η κάθε ελεεινή βοιδόκωλη ελεεινίδα είναι υπερεκτιμημένη και με τεράστια ιδέα για τον εαυτό της και πλήθος σαβουρογάμηδων που τρέχουν από πίσω και τις παρακαλάνε.

Σε άλλες χώρες όλες αυτές τις πατσόλες δεν θα τις κοιτούσε κανένας.

OP
OP
M

Man29_Athens

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2022
Like
103
Πόντοι
0
Ποια κολλητή σου ,φίλες ειστε;

Για να σου απαντήσω στην απορία σου,πιθανως για τον ίδιο λόγο που πανέμορφες γυναικες πηγαίνουν με κακάσχημους. Ξέρουν να γαμάνε.

Επιπλέον στην Ελλάδα βρισκόμαστε, η κάθε ελεεινή βοιδόκωλη ελεεινίδα είναι υπερεκτιμημένη και με τεράστια ιδέα για τον εαυτό της και πλήθος σαβουρογάμηδων που τρέχουν από πίσω και τις παρακαλάνε.

Σε άλλες χώρες όλες αυτές τις πατσόλες δεν θα τις κοιτούσε κανένας.
Εβγαλες τα ψυχολογικα σου αλλα δεν απαντησες . Στους αντρες λιγο δυσκολο ν πιστεψω πως ενω το παν γι αυτους ειναι να ναι μουναρα η αλλη και το σεξ επιλεγουν ν τ φτιαξουν μ μπαζο μονο κ μονο γτ πχ τους τα καταπινει

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εβγαλες τα ψυχολογικα σου αλλα δεν απαντησες . Στους αντρες λιγο δυσκολο ν πιστεψω πως ενω το παν γι αυτους ειναι να ναι μουναρα η αλλη και το σεξ επιλεγουν ν τ φτιαξουν μ μπαζο μονο κ μονο γτ πχ τους τα καταπινει
Βασικά είναι η αγαμία και η έλλειψη κατά μέσο όρο όμορφων γυναικών .Οι ελεεινίδες είναι μη μου άπτου αν δεν έχεις κοιλιακούς καλβιν Κλάιν και επιχείρηση, προσόντα και προϋποθέσεις απαραίτητες. Άσχετο αν η ζυγαριά δείχνει 90 συν αν ανέβει πάνω,

Και τρέχει από πίσω ο Έλλην και παρακαλάει την κάθε πατσαβούρα. Για να χτυπήσει πολύ όμορφη γκόμενά πρέπει να χει τα παραπάνω προσόντα.Πόσοι τα χουν.

Στην τελική γιατί δεν ρωτάς την κολλητή σου αν θα πήγαινε με άσχημο άντρα; Πες μας και τί βάρος και φάρδος έχει η κολλητή σου παρεμπιπτόντως.

το ίδιο πράγμα είναι

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656

τυπε αν θες να κανεις το νημα να φυσαει,ξεκινα να γραφεις ολες τις λεξεις στα ποστ σου μονο με αρχικα,και οχι μονο τα αρθρα οπως τωρα :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

να καπως ετσι τυπε :wanker::wanker::wanker:

ω γ σ υ α κ π υ ψ η θ μ υ ρ τ ζ λ ξ ζ μ κ λ ι υ τ φ γ ρ ψ ν γ ο ω δ ς :wanker::wanker::wanker:

Τελευταία τροποποίηση:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.752
Πόντοι
6.236
Στους αντρες λιγο δυσκολο ν πιστεψω πως ενω το παν γι αυτους ειναι να ναι μουναρα η αλλη και το σεξ επιλεγουν ν τ φτιαξουν μ μπαζο μονο κ μονο γτ πχ τους τα καταπινει
Ενώ κάλλιστα, μπορεί να τους τα καταπίνει κάποιος ωραίος άντρας...:think:

OP
OP
M

Man29_Athens

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2022
Like
103
Πόντοι
0
Βασικά είναι η αγαμία και η έλλειψη κατά μέσο όρο όμορφων γυναικών .Οι ελεεινίδες είναι μη μου άπτου αν δεν έχεις κοιλιακούς καλβιν Κλάιν και επιχείρηση, προσόντα και προϋποθέσεις απαραίτητες. Άσχετο αν η ζυγαριά δείχνει 90 συν αν ανέβει πάνω,

Και τρέχει από πίσω ο Έλλην και παρακαλάει την κάθε πατσαβούρα. Για να χτυπήσει πολύ όμορφη γκόμενά πρέπει να χει τα παραπάνω προσόντα.Πόσοι τα χουν.

Στην τελική γιατί δεν ρωτάς την κολλητή σου αν θα πήγαινε με άσχημο άντρα; Πες μας και τί βάρος και φάρδος έχει η κολλητή σου παρεμπιπτόντως.

το ίδιο πράγμα είνα

το ίδιο πράγμα είναι
Δεν διαβασες καν οτι εγραψα. Δεν ειπα γτ μπαζα επιλεγουν μπαζα αλλα γιατι σεξι αντρες επιλεγουν μπαζα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom