Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 207 άτομα (2 μέλη και 205 επισκέπτες)

Γεμιστα ορφανα VS Γεμιστα με κιμα. Η μεγαλη ρεβανς


  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
36.113
Κριτικές
63
Like
46.084
Πόντοι
9.297
είναι παραγωγικό να ξοδεύεις τις ώρες σου (και τα καύσιμα σου) για να πας στο σούπερ μάρκετ να στέκεσαι στις ουρές μαζί με τις γριές και τον ντολμά?

και όχι με τις ίδιες τιμές να στα φέρουν στο σπίτι και να ξοδέψεις την ώρα σου για να δουλέψεις ή να ξεκουραστείς? :confused:
Δεν μένω στην χαβούζα σας εγώ.
Περαστικά σας που τρώτε όλη σας την μέρα στους δρόμους και μετά δεν έχετε κουράγιο να κάνετε τίποτα φυσιολογικά.
 

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Μηνύματα
8.990
Like
5.095
Πόντοι
1.106
Καντίνα στις Ελιες Σπατα
Μόνο μεσημέρι ωραία γαμημενη προβατίνα κάθε μέρα με προφυλακτικό από επίλεκτα μέλη του σαη
2024-03-05.jpg
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
36.113
Κριτικές
63
Like
46.084
Πόντοι
9.297
Δικέ μου θα πας 13.00-17.00 στη γνωστή ταβερνοκαντινα στα Σπάτα.
Σε τέτοια απόσταση είναι η καλύτερη πρόταση της Αθηνας
4ωρες;
Τι θα φάτε εκεί;
Το προσωπικό του μαγαζιού;
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
36.113
Κριτικές
63
Like
46.084
Πόντοι
9.297
Στα χωριά οι παλιοί λένε πώς τη προβατίνα πριν τη βράσεις πρέπει να τη γαμησεις, διαφορετικά δεν μαλακώνει το κρέας, αν δεν της κανείς το κωλο σαν το πάτο της σαμπάνιας προβατίνα δεν τρως , βγαίνουν κάτι πουσταρια και λένε πρέπει να αφήσεις το κρέας να ηρεμήσει και μαλακίες, αν δεν της γυρίσεις τη σουφρα σαν κάλτσα να σπάσουν οι ίνες δεν μαλακώνει
Ι' m shocked!!
 

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Μηνύματα
6.091
Like
12.654
Πόντοι
3.556
Καντίνα στις Ελιες Σπατα
Μόνο μεσημέρι ωραία γαμημενη προβατίνα κάθε μέρα με προφυλακτικό από επίλεκτα μέλη του σαη
2024-03-05.jpg
Θα πάω τύπε και θα δω αν είναι καθαρός δεν μου κάνει, στης χασαποταβερνες πρέπει να μπαίνεις στην κουζίνα και να κάνεις πατινάζ από τη γλίτσα, να υπάρχουν αίματα παντού, ο μάστορας να καπνίζει και τα νύχια τού να είναι μαύρα γεμάτα μάκα, τι νομίζετε ότι το κρέας νοστιμευει από το αλάτι? Αν δεν πέσει στο κρέας η μαύρη μάκα και ο ιδρώτας από το μέτωπο τού μάστορα και λίγο ξύσμα από τη μύτη του δουλειά δεν γίνετε
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
46.282
Like
29.895
Πόντοι
5.006
ΝΑΙ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα πάω τύπε και θα δω αν είναι καθαρός δεν μου κάνει, στης χασαποταβερνες πρέπει να μπαίνεις στην κουζίνα και να κάνεις πατινάζ από τη γλίτσα, να υπάρχουν αίματα παντού, ο μάστορας να καπνίζει και τα νύχια τού να είναι μαύρα γεμάτα μάκα, τι νομίζετε ότι το κρέας νοστιμευει από το αλάτι? Αν δεν πέσει στο κρέας η μαύρη μάκα και ο ιδρώτας από το μέτωπο τού μάστορα και λίγο ξύσμα από τη μύτη του δουλειά δεν γίνετε
Μλκ :tooth:
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
36.113
Κριτικές
63
Like
46.084
Πόντοι
9.297
Θα πάω τύπε και θα δω αν είναι καθαρός δεν μου κάνει, στης χασαποταβερνες πρέπει να μπαίνεις στην κουζίνα και να κάνεις πατινάζ από τη γλίτσα, να υπάρχουν αίματα παντού, ο μάστορας να καπνίζει και τα νύχια τού να είναι μαύρα γεμάτα μάκα, τι νομίζετε ότι το κρέας νοστιμευει από το αλάτι? Αν δεν πέσει στο κρέας η μαύρη μάκα και ο ιδρώτας από το μέτωπο τού μάστορα και λίγο ξύσμα από τη μύτη του δουλειά δεν γίνετε
:cheesy::cheesy::cheesy:
 

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Μηνύματα
6.158
Like
9.898
Πόντοι
2.356
Θα πάω τύπε και θα δω αν είναι καθαρός δεν μου κάνει, στης χασαποταβερνες πρέπει να μπαίνεις στην κουζίνα και να κάνεις πατινάζ από τη γλίτσα, να υπάρχουν αίματα παντού, ο μάστορας να καπνίζει και τα νύχια τού να είναι μαύρα γεμάτα μάκα, τι νομίζετε ότι το κρέας νοστιμευει από το αλάτι? Αν δεν πέσει στο κρέας η μαύρη μάκα και ο ιδρώτας από το μέτωπο τού μάστορα και λίγο ξύσμα από τη μύτη του δουλειά δεν γίνεται


Best of !:tooth::tooth::tooth:
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
8.237
Κριτικές
32
Like
16.643
Πόντοι
12.946
Θα πάω τύπε και θα δω αν είναι καθαρός δεν μου κάνει, στης χασαποταβερνες πρέπει να μπαίνεις στην κουζίνα και να κάνεις πατινάζ από τη γλίτσα, να υπάρχουν αίματα παντού, ο μάστορας να καπνίζει και τα νύχια τού να είναι μαύρα γεμάτα μάκα, τι νομίζετε ότι το κρέας νοστιμευει από το αλάτι? Αν δεν πέσει στο κρέας η μαύρη μάκα και ο ιδρώτας από το μέτωπο τού μάστορα και λίγο ξύσμα από τη μύτη του δουλειά δεν γίνετε
Αυτό είναι από true story, άμα θες θα την πω :coffee:
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
8.237
Κριτικές
32
Like
16.643
Πόντοι
12.946
Η ιστορία είναι ο πατσάς και ο βασιλιάς:
ο Βασιλιάς Παύλος πήγαινε λέει κάθε εβδομάδα σε ένα πατσατσίδικο της κοντινής γειτονιάς και έτρωγε το συνηθισμένο πατσά που προτιμούσε και ήταν πάντα ενθουσιασμένος και ευχαριστημένος ως ένας κοινός θνητός της πιάτσας.
Κάποια μέρα λόγω ειλημμένων πολιτικών υποχρεώσεων ήταν αδύνατον να βγει από το παλάτι και έστειλε τον υπασπιστή του Μιχάλη Αρναούτη στο μαγειρείο να του δώσει την συνταγή και τα υλικά για να του φτιάξουν πατσά οι μάγειρες του παλατιού!
Δυστυχώς ο πατσάς των μαγείρων του παλατιού δεν είχε καμία σχέση με τον πατσά του μαγειρείου της παρακάτω γειτονιάς . Αυτό έγινε ξανά και πάλι ο πατσάς του παλατιού ήταν άνοστος και ανιαρός.
Ξαναρώτησαν τον μάγειρα για τα υλικά και τον τρόπο μαγειρέματος αλλά και πάλι τίποτα!
Τότε θυμωμένος ο Παύλος πήγε στο μαγειρείο και λέει στον μάγειρα εάν δεν δώσεις την συνταγή θα σου κλείσω το μαγαζί.
Ο μάγειρας σαστισμένος και φοβισμένος λέει: Μεγαλειότατε φωνάξτε τους μαγείρους σας να μας πουν με ποιο τρόπο φτιάχνουν τον πατσά αφού τα υλικά είναι σωστά!
Έρχονται οι μάγειρες του παλατιού και περιγράφουν τον τρόπο που φτιάχνουν τον πατσά ξεκινώντας από το πλύσιμο και το καθάρισμα των εντοσθίων στομάχου και εντέρων… ότι δηλαδή κάνουν πολύ καλό πλύσιμο τρεις τέσσερις φορές με απολυμαντικά ώστε να απολυμανθούν καλά τα εντόσθια για να μην μυρίζουν.
Οπότε χαρούμενος ο μάγειρας λέει: φθάνει μέχρι εδώ… αυτό είναι Μεγαλειότατε : μόνο ένα καλό ξέπλυμα χρειάζεται, γιατί όταν φύγουν όλα τα εσωτερικά οργανικά από τα εντόσθια χάνεται όλη η γεύση του πατσά!
Έτσι ο Παύλος τον καλοπλήρωσε και τον ευχαρίστησε γιατί ο καλός και γευστικός πατσάς πρέπει να έχει και λίγο από το σκατό του!
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
36.113
Κριτικές
63
Like
46.084
Πόντοι
9.297
Η ιστορία είναι ο πατσάς και ο βασιλιάς:
ο Βασιλιάς Παύλος πήγαινε λέει κάθε εβδομάδα σε ένα πατσατσίδικο της κοντινής γειτονιάς και έτρωγε το συνηθισμένο πατσά που προτιμούσε και ήταν πάντα ενθουσιασμένος και ευχαριστημένος ως ένας κοινός θνητός της πιάτσας.
Κάποια μέρα λόγω ειλημμένων πολιτικών υποχρεώσεων ήταν αδύνατον να βγει από το παλάτι και έστειλε τον υπασπιστή του Μιχάλη Αρναούτη στο μαγειρείο να του δώσει την συνταγή και τα υλικά για να του φτιάξουν πατσά οι μάγειρες του παλατιού!
Δυστυχώς ο πατσάς των μαγείρων του παλατιού δεν είχε καμία σχέση με τον πατσά του μαγειρείου της παρακάτω γειτονιάς . Αυτό έγινε ξανά και πάλι ο πατσάς του παλατιού ήταν άνοστος και ανιαρός.
Ξαναρώτησαν τον μάγειρα για τα υλικά και τον τρόπο μαγειρέματος αλλά και πάλι τίποτα!
Τότε θυμωμένος ο Παύλος πήγε στο μαγειρείο και λέει στον μάγειρα εάν δεν δώσεις την συνταγή θα σου κλείσω το μαγαζί.
Ο μάγειρας σαστισμένος και φοβισμένος λέει: Μεγαλειότατε φωνάξτε τους μαγείρους σας να μας πουν με ποιο τρόπο φτιάχνουν τον πατσά αφού τα υλικά είναι σωστά!
Έρχονται οι μάγειρες του παλατιού και περιγράφουν τον τρόπο που φτιάχνουν τον πατσά ξεκινώντας από το πλύσιμο και το καθάρισμα των εντοσθίων στομάχου και εντέρων… ότι δηλαδή κάνουν πολύ καλό πλύσιμο τρεις τέσσερις φορές με απολυμαντικά ώστε να απολυμανθούν καλά τα εντόσθια για να μην μυρίζουν.
Οπότε χαρούμενος ο μάγειρας λέει: φθάνει μέχρι εδώ… αυτό είναι Μεγαλειότατε : μόνο ένα καλό ξέπλυμα χρειάζεται, γιατί όταν φύγουν όλα τα εσωτερικά οργανικά από τα εντόσθια χάνεται όλη η γεύση του πατσά!
Έτσι ο Παύλος τον καλοπλήρωσε και τον ευχαρίστησε γιατί ο καλός και γευστικός πατσάς πρέπει να έχει και λίγο από το σκατό του!
Διδακτικό το bou...ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ!!!
 

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Μηνύματα
6.158
Like
9.898
Πόντοι
2.356
Η ιστορία είναι ο πατσάς και ο βασιλιάς:
ο Βασιλιάς Παύλος πήγαινε λέει κάθε εβδομάδα σε ένα πατσατσίδικο της κοντινής γειτονιάς και έτρωγε το συνηθισμένο πατσά που προτιμούσε και ήταν πάντα ενθουσιασμένος και ευχαριστημένος ως ένας κοινός θνητός της πιάτσας.
Κάποια μέρα λόγω ειλημμένων πολιτικών υποχρεώσεων ήταν αδύνατον να βγει από το παλάτι και έστειλε τον υπασπιστή του Μιχάλη Αρναούτη στο μαγειρείο να του δώσει την συνταγή και τα υλικά για να του φτιάξουν πατσά οι μάγειρες του παλατιού!
Δυστυχώς ο πατσάς των μαγείρων του παλατιού δεν είχε καμία σχέση με τον πατσά του μαγειρείου της παρακάτω γειτονιάς . Αυτό έγινε ξανά και πάλι ο πατσάς του παλατιού ήταν άνοστος και ανιαρός.
Ξαναρώτησαν τον μάγειρα για τα υλικά και τον τρόπο μαγειρέματος αλλά και πάλι τίποτα!
Τότε θυμωμένος ο Παύλος πήγε στο μαγειρείο και λέει στον μάγειρα εάν δεν δώσεις την συνταγή θα σου κλείσω το μαγαζί.
Ο μάγειρας σαστισμένος και φοβισμένος λέει: Μεγαλειότατε φωνάξτε τους μαγείρους σας να μας πουν με ποιο τρόπο φτιάχνουν τον πατσά αφού τα υλικά είναι σωστά!
Έρχονται οι μάγειρες του παλατιού και περιγράφουν τον τρόπο που φτιάχνουν τον πατσά ξεκινώντας από το πλύσιμο και το καθάρισμα των εντοσθίων στομάχου και εντέρων… ότι δηλαδή κάνουν πολύ καλό πλύσιμο τρεις τέσσερις φορές με απολυμαντικά ώστε να απολυμανθούν καλά τα εντόσθια για να μην μυρίζουν.
Οπότε χαρούμενος ο μάγειρας λέει: φθάνει μέχρι εδώ… αυτό είναι Μεγαλειότατε : μόνο ένα καλό ξέπλυμα χρειάζεται, γιατί όταν φύγουν όλα τα εσωτερικά οργανικά από τα εντόσθια χάνεται όλη η γεύση του πατσά!
Έτσι ο Παύλος τον καλοπλήρωσε και τον ευχαρίστησε γιατί ο καλός και γευστικός πατσάς πρέπει να έχει και λίγο από το σκατό του!

Ηθικό δίδαγμα: Οι γαλαζοαίματοι ευγενείς ξέρουν να εκτιμούν τον σωστό πατσά, και τις ποικίλες γκουρμέ εκδοχές του.:cheesy:
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
8.237
Κριτικές
32
Like
16.643
Πόντοι
12.946
Ηθικό δίδαγμα: Οι γαλαζοαίματοι ευγενείς ξέρουν να εκτιμούν τον σωστό πατσά, και τις ποικίλες γκουρμέ εκδοχές του.:cheesy:
Και όχι μόνο. την προβατίνα θα την απολαύσεις σε χασαποταβέρνες,
άμα την βάλουν στο μενού μισελενετά εστιατόρια, γαμησέτα :confused:
 

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Μηνύματα
3.750
Κριτικές
40
Like
26.150
Πόντοι
11.096

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom