ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Μηνύματα
- 46.700
- Like
- 31.276
- Πόντοι
- 5.006
Από ολα της πουτανας θα γίνει κερνάει ο νικΤι θα φάμε εκεί μαν?
Από ολα της πουτανας θα γίνει κερνάει ο νικΤι θα φάμε εκεί μαν?
Είναι καθαρός?Από ολα της πουτανας θα γίνει κερνάει ο νικ
Πεντακαθαρος!!!Με προφυλακτικο τα πηδαει ολα!!!!Είναι καθαρός?
Δεν μένω στην χαβούζα σας εγώ.είναι παραγωγικό να ξοδεύεις τις ώρες σου (και τα καύσιμα σου) για να πας στο σούπερ μάρκετ να στέκεσαι στις ουρές μαζί με τις γριές και τον ντολμά?
και όχι με τις ίδιες τιμές να στα φέρουν στο σπίτι και να ξοδέψεις την ώρα σου για να δουλέψεις ή να ξεκουραστείς?
4ωρες;Δικέ μου θα πας 13.00-17.00 στη γνωστή ταβερνοκαντινα στα Σπάτα.
Σε τέτοια απόσταση είναι η καλύτερη πρόταση της Αθηνας
Ι' m shocked!!Στα χωριά οι παλιοί λένε πώς τη προβατίνα πριν τη βράσεις πρέπει να τη γαμησεις, διαφορετικά δεν μαλακώνει το κρέας, αν δεν της κανείς το κωλο σαν το πάτο της σαμπάνιας προβατίνα δεν τρως , βγαίνουν κάτι πουσταρια και λένε πρέπει να αφήσεις το κρέας να ηρεμήσει και μαλακίες, αν δεν της γυρίσεις τη σουφρα σαν κάλτσα να σπάσουν οι ίνες δεν μαλακώνει
Τυπε ως γνωστόν γαμαμε σαν πορονοσταρ και τρώμε σαν ελεφαντες4ωρες;
Τι θα φάτε εκεί;
Το προσωπικό του μαγαζιού;
Θα πάω τύπε και θα δω αν είναι καθαρός δεν μου κάνει, στης χασαποταβερνες πρέπει να μπαίνεις στην κουζίνα και να κάνεις πατινάζ από τη γλίτσα, να υπάρχουν αίματα παντού, ο μάστορας να καπνίζει και τα νύχια τού να είναι μαύρα γεμάτα μάκα, τι νομίζετε ότι το κρέας νοστιμευει από το αλάτι? Αν δεν πέσει στο κρέας η μαύρη μάκα και ο ιδρώτας από το μέτωπο τού μάστορα και λίγο ξύσμα από τη μύτη του δουλειά δεν γίνετεΚαντίνα στις Ελιες Σπατα
Μόνο μεσημέρι ωραία γαμημενη προβατίνα κάθε μέρα με προφυλακτικό από επίλεκτα μέλη του σαη
ΝΑΙΕίναι καθαρός?
ΜλκΘα πάω τύπε και θα δω αν είναι καθαρός δεν μου κάνει, στης χασαποταβερνες πρέπει να μπαίνεις στην κουζίνα και να κάνεις πατινάζ από τη γλίτσα, να υπάρχουν αίματα παντού, ο μάστορας να καπνίζει και τα νύχια τού να είναι μαύρα γεμάτα μάκα, τι νομίζετε ότι το κρέας νοστιμευει από το αλάτι? Αν δεν πέσει στο κρέας η μαύρη μάκα και ο ιδρώτας από το μέτωπο τού μάστορα και λίγο ξύσμα από τη μύτη του δουλειά δεν γίνετε
Θα πάω τύπε και θα δω αν είναι καθαρός δεν μου κάνει, στης χασαποταβερνες πρέπει να μπαίνεις στην κουζίνα και να κάνεις πατινάζ από τη γλίτσα, να υπάρχουν αίματα παντού, ο μάστορας να καπνίζει και τα νύχια τού να είναι μαύρα γεμάτα μάκα, τι νομίζετε ότι το κρέας νοστιμευει από το αλάτι? Αν δεν πέσει στο κρέας η μαύρη μάκα και ο ιδρώτας από το μέτωπο τού μάστορα και λίγο ξύσμα από τη μύτη του δουλειά δεν γίνετε
Θα πάω τύπε και θα δω αν είναι καθαρός δεν μου κάνει, στης χασαποταβερνες πρέπει να μπαίνεις στην κουζίνα και να κάνεις πατινάζ από τη γλίτσα, να υπάρχουν αίματα παντού, ο μάστορας να καπνίζει και τα νύχια τού να είναι μαύρα γεμάτα μάκα, τι νομίζετε ότι το κρέας νοστιμευει από το αλάτι? Αν δεν πέσει στο κρέας η μαύρη μάκα και ο ιδρώτας από το μέτωπο τού μάστορα και λίγο ξύσμα από τη μύτη του δουλειά δεν γίνεται
Αυτό είναι από true story, άμα θες θα την πωΘα πάω τύπε και θα δω αν είναι καθαρός δεν μου κάνει, στης χασαποταβερνες πρέπει να μπαίνεις στην κουζίνα και να κάνεις πατινάζ από τη γλίτσα, να υπάρχουν αίματα παντού, ο μάστορας να καπνίζει και τα νύχια τού να είναι μαύρα γεμάτα μάκα, τι νομίζετε ότι το κρέας νοστιμευει από το αλάτι? Αν δεν πέσει στο κρέας η μαύρη μάκα και ο ιδρώτας από το μέτωπο τού μάστορα και λίγο ξύσμα από τη μύτη του δουλειά δεν γίνετε
Διδακτικό το bou...ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ!!!Η ιστορία είναι ο πατσάς και ο βασιλιάς:
ο Βασιλιάς Παύλος πήγαινε λέει κάθε εβδομάδα σε ένα πατσατσίδικο της κοντινής γειτονιάς και έτρωγε το συνηθισμένο πατσά που προτιμούσε και ήταν πάντα ενθουσιασμένος και ευχαριστημένος ως ένας κοινός θνητός της πιάτσας.
Κάποια μέρα λόγω ειλημμένων πολιτικών υποχρεώσεων ήταν αδύνατον να βγει από το παλάτι και έστειλε τον υπασπιστή του Μιχάλη Αρναούτη στο μαγειρείο να του δώσει την συνταγή και τα υλικά για να του φτιάξουν πατσά οι μάγειρες του παλατιού!
Δυστυχώς ο πατσάς των μαγείρων του παλατιού δεν είχε καμία σχέση με τον πατσά του μαγειρείου της παρακάτω γειτονιάς . Αυτό έγινε ξανά και πάλι ο πατσάς του παλατιού ήταν άνοστος και ανιαρός.
Ξαναρώτησαν τον μάγειρα για τα υλικά και τον τρόπο μαγειρέματος αλλά και πάλι τίποτα!
Τότε θυμωμένος ο Παύλος πήγε στο μαγειρείο και λέει στον μάγειρα εάν δεν δώσεις την συνταγή θα σου κλείσω το μαγαζί.
Ο μάγειρας σαστισμένος και φοβισμένος λέει: Μεγαλειότατε φωνάξτε τους μαγείρους σας να μας πουν με ποιο τρόπο φτιάχνουν τον πατσά αφού τα υλικά είναι σωστά!
Έρχονται οι μάγειρες του παλατιού και περιγράφουν τον τρόπο που φτιάχνουν τον πατσά ξεκινώντας από το πλύσιμο και το καθάρισμα των εντοσθίων στομάχου και εντέρων… ότι δηλαδή κάνουν πολύ καλό πλύσιμο τρεις τέσσερις φορές με απολυμαντικά ώστε να απολυμανθούν καλά τα εντόσθια για να μην μυρίζουν.
Οπότε χαρούμενος ο μάγειρας λέει: φθάνει μέχρι εδώ… αυτό είναι Μεγαλειότατε : μόνο ένα καλό ξέπλυμα χρειάζεται, γιατί όταν φύγουν όλα τα εσωτερικά οργανικά από τα εντόσθια χάνεται όλη η γεύση του πατσά!
Έτσι ο Παύλος τον καλοπλήρωσε και τον ευχαρίστησε γιατί ο καλός και γευστικός πατσάς πρέπει να έχει και λίγο από το σκατό του!
Η ιστορία είναι ο πατσάς και ο βασιλιάς:
ο Βασιλιάς Παύλος πήγαινε λέει κάθε εβδομάδα σε ένα πατσατσίδικο της κοντινής γειτονιάς και έτρωγε το συνηθισμένο πατσά που προτιμούσε και ήταν πάντα ενθουσιασμένος και ευχαριστημένος ως ένας κοινός θνητός της πιάτσας.
Κάποια μέρα λόγω ειλημμένων πολιτικών υποχρεώσεων ήταν αδύνατον να βγει από το παλάτι και έστειλε τον υπασπιστή του Μιχάλη Αρναούτη στο μαγειρείο να του δώσει την συνταγή και τα υλικά για να του φτιάξουν πατσά οι μάγειρες του παλατιού!
Δυστυχώς ο πατσάς των μαγείρων του παλατιού δεν είχε καμία σχέση με τον πατσά του μαγειρείου της παρακάτω γειτονιάς . Αυτό έγινε ξανά και πάλι ο πατσάς του παλατιού ήταν άνοστος και ανιαρός.
Ξαναρώτησαν τον μάγειρα για τα υλικά και τον τρόπο μαγειρέματος αλλά και πάλι τίποτα!
Τότε θυμωμένος ο Παύλος πήγε στο μαγειρείο και λέει στον μάγειρα εάν δεν δώσεις την συνταγή θα σου κλείσω το μαγαζί.
Ο μάγειρας σαστισμένος και φοβισμένος λέει: Μεγαλειότατε φωνάξτε τους μαγείρους σας να μας πουν με ποιο τρόπο φτιάχνουν τον πατσά αφού τα υλικά είναι σωστά!
Έρχονται οι μάγειρες του παλατιού και περιγράφουν τον τρόπο που φτιάχνουν τον πατσά ξεκινώντας από το πλύσιμο και το καθάρισμα των εντοσθίων στομάχου και εντέρων… ότι δηλαδή κάνουν πολύ καλό πλύσιμο τρεις τέσσερις φορές με απολυμαντικά ώστε να απολυμανθούν καλά τα εντόσθια για να μην μυρίζουν.
Οπότε χαρούμενος ο μάγειρας λέει: φθάνει μέχρι εδώ… αυτό είναι Μεγαλειότατε : μόνο ένα καλό ξέπλυμα χρειάζεται, γιατί όταν φύγουν όλα τα εσωτερικά οργανικά από τα εντόσθια χάνεται όλη η γεύση του πατσά!
Έτσι ο Παύλος τον καλοπλήρωσε και τον ευχαρίστησε γιατί ο καλός και γευστικός πατσάς πρέπει να έχει και λίγο από το σκατό του!
Και όχι μόνο. την προβατίνα θα την απολαύσεις σε χασαποταβέρνες,Ηθικό δίδαγμα: Οι γαλαζοαίματοι ευγενείς ξέρουν να εκτιμούν τον σωστό πατσά, και τις ποικίλες γκουρμέ εκδοχές του.
βαριομουν την καβλαντα και δεν πηγα,προτιμησα να παω αλλου.Μήν τόν ζοριζεις θά είναι καί κουρασμένος σήμερα
Ώπα!!!!!!βαριομουν την καβλαντα και δεν πηγα,προτιμησα να παω αλλου.