argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.421
- Πόντοι
- 9.297
Ολίγον ελαφρύ αλλά εγκρίνεται!Καλημέρα ναυάγια, διπλός ελληνικός καφές, γαλλικά κρουασάν βουτύρου, χυμός ροδάκινο
Ολίγον ελαφρύ αλλά εγκρίνεται!Καλημέρα ναυάγια, διπλός ελληνικός καφές, γαλλικά κρουασάν βουτύρου, χυμός ροδάκινο
ΈχωΝα στείλω πηχτό χυμό μπανάνα ?
είναι παραγωγικό να ξοδεύεις τις ώρες σου (και τα καύσιμα σου) για να πας στο σούπερ μάρκετ να στέκεσαι στις ουρές μαζί με τις γριές και τον ντολμά?Το "παραγωγικό" είναι να πας στο σούπερ μάρκετ σαν άνθρωπος και όχι σαν ένα αλλο ένα χικικομορι ανθρωποειδες που έχει βελαξει από την κίνηση και την βαβούρα της Αθηνοχαβουζας.
πες καλη ταβερνα για πρόβατο τοτε
Θα παω και θα βαθμολογηθεις
Στα χωριά οι παλιοί λένε πώς τη προβατίνα πριν τη βράσεις πρέπει να τη γαμησεις, διαφορετικά δεν μαλακώνει το κρέας, αν δεν της κανείς το κωλο σαν το πάτο της σαμπάνιας προβατίνα δεν τρως , βγαίνουν κάτι πουσταρια και λένε πρέπει να αφήσεις το κρέας να ηρεμήσει και μαλακίες, αν δεν της γυρίσεις τη σουφρα σαν κάλτσα να σπάσουν οι ίνες δεν μαλακώνειΚαλέ μου φίλε Νιπλης τρώω πρόβατο από τα 10 μου χρόνια και ειμαι 52 δεν λέω ότι δεν εχω φάει μολοσσούς και ντοπερμαν αλλά δόξα το θεό έμαθα και ξέρω και από τα σφάγια και από ποιο κομμάτι του σφακτου θα πάρω και πως και πόσο θα το ψήσω ..Και ναι ψημένη από της 16-00 της Κυριακής..Σου εύχομαι να εχεις έναν φίλο σαν και έμενα που να ξέρει να ψήνει για να τρως καλά η να βρεις μια ταβέρνα καλή να τρως καλά ..Καλά να περνάς πάντα και να τρως καλά
Δηλαδή καλέ μου φίλε cost2001 εσύ έτσι κάνεις??? Εχεις δικά σου πρόβατα και τρως???? Δηλαδή πρέπει και εμείς να γίνουμε και κτηνοβάτες για να απολαύσουμε λίγη καλή προβατίνα η λίγο καλό ζυγούρι??? Ειπαμε πάμε μπροστά όχι πίσω το χρόνο ...Και δεν τη βράζουμε δεν κανουμε γαμοπιλαφο,, την βάζουμε στα κάρβουνα...Καλά να περνάςΣτα χωριά οι παλιοί λένε πώς τη προβατίνα πριν τη βράσεις πρέπει να τη γαμησεις, διαφορετικά δεν μαλακώνει το κρέας, αν δεν της κανείς το κωλο σαν το πάτο της σαμπάνιας προβατίνα δεν τρως , βγαίνουν κάτι πουσταρια και λένε πρέπει να αφήσεις το κρέας να ηρεμήσει και μαλακίες, αν δεν της γυρίσεις τη σουφρα σαν κάλτσα να σπάσουν οι ίνες δεν μαλακώνει
Ούτε πρόβατα έχω ούτε από χωριό είμαι ούτε κτηνοβατης είμαι, απλά να ξέρεις ότι προβατίνα έρχεται από το χωριό και είναι νόστιμη και μαλακή την έχουνε γαμησηΔηλαδή καλέ μου φίλε cost2001 εσύ έτσι κάνεις??? Εχεις δικά σου πρόβατα και τρως???? Δηλαδή πρέπει και εμείς να γίνουμε και κτηνοβάτες για να απολαύσουμε λίγη καλή προβατίνα η λίγο καλό ζυγούρι??? Ειπαμε πάμε μπροστά όχι πίσω το χρόνο ...Και δεν τη βράζουμε δεν κανουμε γαμοπιλαφο,, την βάζουμε στα κάρβουνα...Καλά να περνάς
Πάρε και σαντιγίΚαλημέρα ναυάγια, διπλός ελληνικός καφές, γαλλικά κρουασάν βουτύρου, χυμός ροδάκινο
Δεκτή!Πάρε και σαντιγί
Πάρε και σως μουστάρδας για τα μπιφτέκιαΜπιφτέκια σχάρας πατατες φούρνου σαλάτα μιξ ταλαγανι και κολα
Εισαι γνησιος γκουρμεδιαρης αγαπητε...Αν και δε χρειαζεται να τρως τον κωλο της προβατιναςΣτα χωριά οι παλιοί λένε πώς τη προβατίνα πριν τη βράσεις πρέπει να τη γαμησεις, διαφορετικά δεν μαλακώνει το κρέας, αν δεν της κανείς το κωλο σαν το πάτο της σαμπάνιας προβατίνα δεν τρως , βγαίνουν κάτι πουσταρια και λένε πρέπει να αφήσεις το κρέας να ηρεμήσει και μαλακίες, αν δεν της γυρίσεις τη σουφρα σαν κάλτσα να σπάσουν οι ίνες δεν μαλακώνει
Δεν τρώω προβατίνα τύπε σιχαίνομαιΕισαι γνησιος γκουρμεδιαρης αγαπητε...Αν και δε χρειαζεται να τρως τον κωλο της προβατινας
Δικέ μου θα πας 13.00-17.00 στη γνωστή ταβερνοκαντινα στα Σπάτα.πες καλη ταβερνα για πρόβατο τοτε
Θα παω και θα βαθμολογηθεις
Ουτε εγω...εγω δεν τρωω κρεας γενικοτερα...Αλλα μπραβο σου για τις εξαιρετικες γνωσεις σου στο μαλακωμα του κρεατος!!!Δεν τρώω προβατίνα τύπε σιχαίνομαι
Δεν το λέω εγώ τύπε το λένε οι ειδικοίΟυτε εγω...εγω δεν τρωω κρεας γενικοτερα...Αλλα μπραβο σου για τις εξαιρετικες γνωσεις σου στο μαλακωμα του κρεατος!!!
ο ζανκλω πρεπει να δουλευει υπερωριες γι'αυτο εχει εξαφανιστει!!!
Πάρε και σως μουστάρδας για τα μπιφτέκια
Τι θα φάμε εκεί μαν?Δικέ μου θα πας 13.00-17.00 στη γνωστή ταβερνοκαντινα στα Σπάτα.
Σε τέτοια απόσταση είναι η καλύτερη πρόταση της Αθηνας
Από ολα της πουτανας θα γίνει κερνάει ο νικΤι θα φάμε εκεί μαν?
Είναι καθαρός?Από ολα της πουτανας θα γίνει κερνάει ο νικ