ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.277
- Πόντοι
- 5.006
Αρακάς βαρύς ρε μαν βραδυμια χοιρινη,με λιγο αρακα που ειχε μεινει απο το μεσημερι
Αρακάς βαρύς ρε μαν βραδυμια χοιρινη,με λιγο αρακα που ειχε μεινει απο το μεσημερι
τον αλαφρυνε η μπριζολαΑρακάς βαρύς ρε μαν βραδυ
Μη σπαμαρεις ρεΤύποι ένα μέλος giorgos M145 που έχει ποσταρει σε όλα τα νήματα περί της 10.000 γυμνές φωτογραφίες γυναικών, θέλω τη γνώμη σάς.1) Της έχει γαμησει όλες?2) είναι φιδεμπορας? 3)Δούλευε σε εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών?4) είναι φωτογράφος? 5) είναι συνδρομητής σε πορνό σάιτ Ταϊλάνδης?
Δεν σπαμαρω βγαλμένα από τη ζωή είναι αυτάΜη σπαμαρεις ρε
Τύποι ένα μέλος giorgos M145 που έχει ποσταρει σε όλα τα νήματα περί της 10.000 γυμνές φωτογραφίες γυναικών, θέλω τη γνώμη σάς.1) Της έχει γαμησει όλες?2) είναι φιδεμπορας? 3)Δούλευε σε εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών?4) είναι φωτογράφος? 5) είναι συνδρομητής σε πορνό σάιτ Ταϊλάνδης?
Καλαβρυτων μονοΦασολάκια φρέσκα με πατάτες και φέτα Κεφαλονιάς
Επειδή έχει σύμβαση με το ΣκλαβενίτηΚαλαβρυτων μονο
Συλλέκτης γυμνων φωτογραφιών πως και δεν σου περασε σπο το μυαλο;Τύποι ένα μέλος giorgos M145 που έχει ποσταρει σε όλα τα νήματα περί της 10.000 γυμνές φωτογραφίες γυναικών, θέλω τη γνώμη σάς.1) Της έχει γαμησει όλες?2) είναι φιδεμπορας? 3)Δούλευε σε εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών?4) είναι φωτογράφος? 5) είναι συνδρομητής σε πορνό σάιτ Ταϊλάνδης?
Ποιητής εκ Παρισίων?Ποιητής και γητευτής γυνακείων κορμιών..
Mην το λες...Αν καθαρίζει μόνος του τις κλωστές από τα φασολάκια όντως μεγάλη ταλαιπωρία μαν
ΕργατιάΌτι βρούμε ευκαιρο το τρώμε τύπε
Ευγε Αργυρο Τετοιε μου..Εργατιά
Αγροτιά
Ενωμένοι
Μια
Γροθιά
( Ενωμένοι όπως ο πουτσος με τα αρχιδια...ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ).!!
Αυτό δεν είναι βραδινό..αλλά ΦΑΡΜΑΚΟ!Ιδίως αν το γιαούρτι έχει πέτσα ίσα με ένα δάχτυλο και όχι 2% η αυτό το σκουπίδι 0%Μη σε πειράξει βραδιατικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι κλωστές και αρχιδια μιλάμε για ταλαιπωρία ολκης
Συγκινήθηκα ο πουστης...Ευγε Αργυρο Τετοιε μου..
Η πέτσα είναι αυτό που αξίζει...Την βγάζεις τη πέτσα μαν ?
τον αλαφρυνε η μπριζολα
Από παντού τσεπωνει φραγκα αυτό το παιδί...και τα κοκκορια του θα γεννάνε.Επειδή έχει σύμβαση με το Σκλαβενίτη