dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 33.759
- Πόντοι
- 22.936
Μεσημεριανο..
Φασολάδα μαγειρεμένη απο @ΚΩΣΤΑΣ 42
Ελιές
Φέτα Απο μπακάλικο.
Coca Cola
Γλυκό : Πουράκια
Με νεύρα ?
Μεσημεριανο..
Φασολάδα μαγειρεμένη απο @ΚΩΣΤΑΣ 42
Ελιές
Φέτα Απο μπακάλικο.
Coca Cola
Γλυκό : Πουράκια
Πανουλη ξερεις οτι σε συμπαθω αλλα εχεις ανοιξει το κουτακι με τις μαλακιες σημερα.....Νιωθω περηφανος..
Που τα αυθεντικά Γεμιστά με Κιμα.
Προηγουνται
Οχι ρε..Με νεύρα ?
Φτώχεια δεν είναι να τον χώνεις στην Φυλης αντί να τον χώνεις σε βίζιτα των 500€/ ώρα.γιατί ρε τύπε η φτώχεια δεν είναι ντροπή
Θα αργήσει αυτό...μου λείπει ρε!!!αυτό εννοώ και εγώ στέκομαι πίσω από τις επιλογές μου και τις στηρίζω
θα ξαναμπεί όταν ξανά φτάσει ο κυριάκος 41τακατό
Κεφαλονιας;;;;Φασολάκια φρέσκα με πατάτες και φέτα Κεφαλονιάς
Πω ρε πουστη βραδιατικα ταλαιπωρίαΦασολάκια φρέσκα με πατάτες και φέτα Κεφαλονιάς
Πολύ καλή εναλλακτική αντί για ρύζι.Μπουλουγουρι, μαν. Ολα στο ιδιο στομαχι θα πανε.
Αν καθαρίζει μόνος του τις κλωστές από τα φασολάκια όντως μεγάλη ταλαιπωρία μανΠω ρε πουστη βραδιατικα ταλαιπωρία
Την βγάζεις τη πέτσα μαν ?Καλησπέρα ναυάγια. Γιαούρτι πρόβειο με μέλι και καρύδια.
Μη σε πειράξει βραδιατικαΚαλησπέρα ναυάγια. Γιαούρτι πρόβειο με μέλι και καρύδια.
Τι κλωστές και αρχιδια μιλάμε για ταλαιπωρία ολκηςΑν καθαρίζει μόνος του τις κλωστές από τα φασολάκια όντως μεγάλη ταλαιπωρία μαν
Πες τα ρε μαν,εσύ τι τσιμπησεςωραιο το φασολακι αλλα οχι για βραδυ ρε" παιδια"
μια χοιρινη,με λιγο αρακα που ειχε μεινει απο το μεσημεριΠες τα ρε μαν,εσύ τι τσιμπησες
Ότι βρούμε ευκαιρο το τρώμε τύπεωραιο το φασολακι αλλα οχι για βραδυ ρε" παιδια"
Ότι βρούμε ευκαιρο το τρώμε τύπε
Όχι αυτό που νομίζεις τύπε
Αρακάς βαρύς ρε μαν βραδυμια χοιρινη,με λιγο αρακα που ειχε μεινει απο το μεσημερι
τον αλαφρυνε η μπριζολαΑρακάς βαρύς ρε μαν βραδυ