ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.392
- Πόντοι
- 5.006
Δουλεύω ρε μαν Έλα αστερα να φάμε καραβιδεςΤι δέκα ρε μαν σε σουβλατζίδικο πάμε, όχι στην αθηναϊκή λέσχη για φαγητό, εγώ πεινάω
Δουλεύω ρε μαν Έλα αστερα να φάμε καραβιδεςΤι δέκα ρε μαν σε σουβλατζίδικο πάμε, όχι στην αθηναϊκή λέσχη για φαγητό, εγώ πεινάω
και εναν καλο φιλο που να ξερει να ψηνει για μενα, για να τρωω τζαμπαπες καλη ταβερνα για πρόβατο τοτε
Θα παω και θα βαθμολογηθεις
γαμπαρη να του δωσεις αυτουνου , δεν θα καταλαβει , πετα του και λιγο αμμο μεσα και πες του ειναι φρεσκαδουραΔουλεύω ρε μαν Έλα αστερα να φάμε καραβιδες
Τύπε στον αστέρα δουλεύεις, είμαι στο διοικητικό συμβούλιοΔουλεύω ρε μαν Έλα αστερα να φάμε καραβιδες
Δεν είναι λάθος να κυκλοφορείς με υπάλληλο σου;Τύπε στον αστέρα δουλεύεις, είμαι στο διοικητικό συμβούλιο
θα ειναι ΜΗ εκτελεστικο μέλος ...Δεν είναι λάθος να κυκλοφορείς με υπάλληλο σου;
Είμαι απλός άνθρωπος τύπεΔεν είναι λάθος να κυκλοφορείς με υπάλληλο σου;
το ειχαμε καταλαβει αυτοΕίμαι απλός άνθρωπος τύπε
ΚΑΚΙΑΣ χασια...Και μετα στο CAPRISE για λουκουμάδες και πορτοκαλοπιτα μα καϊμάκι παγωτό..Θα περιμένω να μου πεις..πες καλη ταβερνα για πρόβατο τοτε
Θα παω και θα βαθμολογηθεις
Ναι ρε πάρε τηλέφωνο μετά να συνενοηθουμεΤύπε στον αστέρα δουλεύεις, είμαι στο διοικητικό συμβούλιο
ΠάρεΝαι ρε πάρε τηλέφωνο μετά να συνενοηθουμε
Καλά θα κάνεις, οι άλλοι οι παλιοπληβειοι θα θέλουν να φάνε αστακό με παπαρες!θα παρω Αθηναιο , που τρωει μια ντοματα και 3 ελιες για διάλειμμα
Στείλε ρε πμ
Το βρήκα το τηλ τι ώρα να σε πάρωΣτείλε ρε πμ
Τύπε στον αστέρα δουλεύεις, είμαι στο διοικητικό συμβούλιο
Ναι ρε πάρε τηλέφωνο μετά να συνενοηθουμε
Το μπου ενώνει συναδέλφους στην ίδια εταιρεια που η αναλγητη εργοδοσία με τις παλαιοκομματικές πρακτικές και την εργασιακη απομονωση χώρισε...
Συγκινήθηκα...
εννοείται ήταν μια special μέραστα γενέθλια σου να φανταστω
Δεν ειναι αβαταρ αυτη.Τσάι με πτιφουρ σοκολάτας για απόγευμα
αδελφε μουΤσάι με πτιφουρ σοκολάτας για απόγευμα