gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 4.027
Φουρναρισσες is the new black!!Καί εσύ φουρναρισα τέκνον Βρούτε ; Τί γίνεται ορε ;
Φουρναρισσες is the new black!!Καί εσύ φουρναρισα τέκνον Βρούτε ; Τί γίνεται ορε ;
προβατινα χθεσινη ψημενη τυπε εισαι σιγουρος οτι ηταν ;;Καλέ μου φίλε μάλλον αυτά που τρως εσύ η εκεί που τρως εσύ θες τέτοια
Πες τα ρε μαν όταν πηγαίναμεστα γενέθλια σου να φανταστω
Πες τα ρε μαν όταν πηγαίναμε
Εμείς PAUL, αυτός έκανε μπάνιο με τη σωλήνα Σκαραμαγκά
μπογιατζης;;;αληθεια λεει , κανω την ανακαινιση
Ναι μορε θα μας πει τώρα cost που δε ξέρει εκτός απ Σκαραμαγκά,και χωριό του τιποτα αλλοΠες τα με το μπουστη που μπλεξαμε ναπουμε
Απο οταν ηταν Βαρδας το μαγαζι πριν το παρει ο Paul μου ειχαν πει να το νοικιάσω για 14 χιλιαρικα , πηραν τ αρχιδια μου
τοξερακοντα επεσες
γυψοσανιδας
Έχυσε (μην σκέφτεστε πρόστυχα) τα πρώτα νερά για να μειωθεί το "μεθάνιο"?Μεσημεριανο..
Φασολάδα μαγειρεμένη απο @ΚΩΣΤΑΣ 42
Ελιές
Φέτα Απο μπακάλικο.
Coca Cola
Γλυκό : Πουράκια
Πάρε την Ιωάννα να βοηθήσειαληθεια λεει , κανω την ανακαινιση
ημουν σιγουροςτοξερα
Πάρε την Ιωάννα να βοηθήσει
Τι ώρα θα πάμε στον άνθρωπο μαν?Ναι μορε θα μας πει τώρα cost που δε ξέρει εκτός απ Σκαραμαγκά,και χωριό του τιποτα αλλο
ΟχιΈχυσε (μην σκέφτεστε πρόστυχα) τα πρώτα νερά για να μειωθεί το "μεθάνιο"?
Είναι και κυρίες στο νήμα, ας είμαστε κόσμιοι...
( Καποτες,μαστίγιο,δονητές ...και...)Ζακέτα να πάρεις!!!!Δυνατό μουνετο παντρεμένο μου έδωσε ραντεβού στο PAUL στη Γλυφάδα για να μου εξηγήσει τα προβλήματα στο γάμο τής
10?Τι ώρα θα πάμε στον άνθρωπο μαν?
Καλέ μου φίλε Νιπλης τρώω πρόβατο από τα 10 μου χρόνια και ειμαι 52 δεν λέω ότι δεν εχω φάει μολοσσούς και ντοπερμαν αλλά δόξα το θεό έμαθα και ξέρω και από τα σφάγια και από ποιο κομμάτι του σφακτου θα πάρω και πως και πόσο θα το ψήσω ..Και ναι ψημένη από της 16-00 της Κυριακής..Σου εύχομαι να εχεις έναν φίλο σαν και έμενα που να ξέρει να ψήνει για να τρως καλά η να βρεις μια ταβέρνα καλή να τρως καλά ..Καλά να περνάς πάντα και να τρως καλάπροβατινα χθεσινη ψημενη τυπε εισαι σιγουρος οτι ηταν ;;
Τι δέκα ρε μαν σε σουβλατζίδικο πάμε, όχι στην αθηναϊκή λέσχη για φαγητό, εγώ πεινάω
πες καλη ταβερνα για πρόβατο τοτεΚαλέ μου φίλε Νιπλης τρώω πρόβατο από τα 10 μου χρόνια και ειμαι 52 δεν λέω ότι δεν εχω φάει μολοσσούς και ντοπερμαν αλλά δόξα το θεό έμαθα και ξέρω και από τα σφάγια και από ποιο κομμάτι του σφακτου θα πάρω και πως και πόσο θα το ψήσω ..Και ναι ψημένη από της 16-00 της Κυριακής..Σου εύχομαι να εχεις έναν φίλο σαν και έμενα που να ξέρει να ψήνει για να τρως καλά η να βρεις μια ταβέρνα καλή να τρως καλά ..Καλά να περνάς πάντα και να τρως καλά
Δουλεύω ρε μαν Έλα αστερα να φάμε καραβιδεςΤι δέκα ρε μαν σε σουβλατζίδικο πάμε, όχι στην αθηναϊκή λέσχη για φαγητό, εγώ πεινάω
και εναν καλο φιλο που να ξερει να ψηνει για μενα, για να τρωω τζαμπαπες καλη ταβερνα για πρόβατο τοτε
Θα παω και θα βαθμολογηθεις