You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τσίμπησες, μαν!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 222K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (9 μέλη και 4 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.806
- Πόντοι
- 9.297
Θυμίζω ότι διαχώρισα τους πάμπλουτους από την εργατιά ...εγώ έχω την πολυτέλεια χρόνου να μπω στο σούπερ μάρκετ...εσύ όχι...ο καθένας είναι πλούσιος σε κάτι...εσύ σε εουρος κι εγώ σε χρόνο για σούπερ μάρκετ και για να ζήσω στοιχειωδώς ανθρώπινα...εννοώ ότι το παρουσιάζεις λες και είναι καμιά συγκλονιστική εμπειρία ή το νόημα της ζωής ξέρω γω
εκτός αν είναι πολύ ακριβότερο δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν λόγο γιατί να μην τα κάνεις παραγγελία να στα φέρουν στο σπίτι. Και καύσιμα και χρόνο θα γλιτώσεις.
εκτός αν κάποιος ζει τόσο βαρετή και αργόσχολη ζωή που το σούπερ μάρκετ είναι η ευχαρίστηση του
σόρρυ μαν αλλά εγώ που δουλεύω και έχω υποχρεώσεις και δουλειές κάθε ώρα της ημέρας δεν θα κάτσω να χάσω την ώρα μου με το σούπερ μάρκετ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι μωρέ!!Τα χωρίς κιμά ισοφάρισαν! Έλα, πάμε για τη μεγάλη ανατροπή!!
Κερδάμε αδέρφια!!!
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.529
- Πόντοι
- 3.656
Το ότι θεωρείς τον χρόνο που περνάς στο σούπερ μάρκετ ως ένδειξη πλούτου (όχι οικονομικού) και ανθρώπινης ζωής είναι η ειδοποιός διαφοράΘυμίζω ότι διαχώρισα τους πάμπλουτους από την εργατιά ...εγώ έχω την πολυτέλεια χρόνου να μπω στο σούπερ μάρκετ...εσύ όχι...ο καθένας είναι πλούσιος σε κάτι...εσύ σε εουρος κι εγώ σε χρόνο για σούπερ μάρκετ και για να ζήσω στοιχειωδώς ανθρώπινα...
Δεν είναι θέμα πλούσιου και εργάτη. Ξέρεις πόσους πάμπλουτους ξέρω που το χόμπι τους είναι να παίρνουν νούμερο στα τυριά και τα ζαμπόν? Βέβαια είναι όλοι λίγο μπαρμπάδες
Για να στο πω αλλιώς....άμα θέλω δεν ρωτάω κανέναν πάω και κάνω γύρες με το καρότσι από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 που κλείνουν. Δεν θα χάσω τίποτα εκτός από τον χρόνο μου.
Για μένα το στοιχειωδώς ανθρώπινα περιλαμβάνει το να μην στέκομαι στις ουρές του σούπερ μάρκετ για κάτι που μπορώ να το έχω στην πόρτα μου γιατί έχω άλλα πράγματα να κάνω πιο σημαντικά
gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.566
- Πόντοι
- 4.965
Σηκωθείτε από κρεβάτια, καναπέδες και τραπέζια και ΨΗΦΙΣΤΕ (μόνο οι χωρίς κιμά παρακαλώ!!...)Θυμίζω ότι διαχώρισα τους πάμπλουτους από την εργατιά ...εγώ έχω την πολυτέλεια χρόνου να μπω στο σούπερ μάρκετ...εσύ όχι...ο καθένας είναι πλούσιος σε κάτι...εσύ σε εουρος κι εγώ σε χρόνο για σούπερ μάρκετ και για να ζήσω στοιχειωδώς ανθρώπινα...
Ναι μωρέ!!
Κερδάμε αδέρφια!!!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.049
- Πόντοι
- 5.006
Μη βρίζεις μανΣηκωθείτε από κρεβάτια, καναπέδες και τραπέζια και ΨΗΦΙΣΤΕ (μόνο οι χωρίς κιμά παρακαλώ!!...)
gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.566
- Πόντοι
- 4.965
Δε μπορώ, νιώθω την αδικία να με πνίγει αν κερδίσουν αυτά με τον κιμά!!Μη βρίζεις μαν
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.049
- Πόντοι
- 5.006
Θα κερδίσουμε λογικά μεις του κιμαΔε μπορώ, νιώθω την αδικία να με πνίγει αν κερδίσουν αυτά με τον κιμά!!
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 8.728
- Πόντοι
- 2.046
Τα αυθεντικά Γεμιστά ειναι με Κιμα
Σοδα πιεςΔύο πίτσες μπολονεζ - Φιλαδέλφεια στο στεφάνι 1,5lt zero , προφιτερόλ kinder Bueno
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 34.696
- Πόντοι
- 22.936
Τα αυθεντικά Γεμιστά ειναι με Κιμα
Σοδα πιες
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.049
- Πόντοι
- 5.006
Πω ρε πουστη αρχονταςΔύο πίτσες μπολονεζ - Φιλαδέλφεια στο στεφάνι 1,5lt zero , προφιτερόλ kinder Bueno
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.893
- Πόντοι
- 28.246
Gamiesai χωριε πίεση.Κιμάς με πίεση
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 6.555
Σολωμος ψητος με σαλτσα μουσταρδας και μελι, παντζαρια, πιπεριες φλωρινης ψητες, χορτα , βραστη σαλατα με καροτα, κουνουπιδι κλπ και για γλυκο να φυγει η ψαριλα.........μελομακαρονο!!!! ναι μελομακαρονο !!!! επιτελους συναντηθηκαν οι δρομοι μας..!!!
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.903
- Πόντοι
- 3.556
Φαλάφελ, ντολμαδάκια και μπίρες τούτη την ώρα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.049
- Πόντοι
- 5.006
Πω ταλαιπωρίαΓια ψώνια στη Γλυφάδα καί αφού αγόρασα ένα πανάκριβο μπουφάν Naparijri έκανα στάση στα αγαπημένα μου KFC για μπέργκερ πατάτες φτερούγες και κοκακολα κανονική
Αλλος από δωΦαλάφελ, ντολμαδάκια και μπίρες τούτη την ώρα.
gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.566
- Πόντοι
- 4.965
Η νταρντανα που έψαχνε δουλειά, τελικά δε μαγειρεύει καλά? Ή απέτυχε στις πίπες?Για ψώνια στη Γλυφάδα καί αφού αγόρασα ένα πανάκριβο μπουφάν Naparijri έκανα στάση στα αγαπημένα μου KFC για μπέργκερ πατάτες φτερούγες και κοκακολα κανονική
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 15K