Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 163K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
φυσιολογικό είναι το να πας σουπερ μαρκετ δηλαδη? :confused:
Mαλιστα!
Για φυσιολογικούς ανθρώπους είναι φυσιολογικό...αν είσαι Βασιλιάς η δισεκατομμυριούχος αθλητής η καλλιτέχνης φυσικά και δεν είναι κάτι φυσιολογικό αυτό.
Επίσης δεν είναι φυσιολογικό και για διαταραγμένους όπως οι χικικομορι ...που όλα τα κάνουν...αλλιώς.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Mαλιστα!
Για φυσιολογικούς ανθρώπους είναι φυσιολογικό...αν είσαι Βασιλιάς η δισεκατομμυριούχος αθλητής η καλλιτέχνης φυσικά και δεν είναι κάτι φυσιολογικό αυτό.
Επίσης δεν είναι φυσιολογικό και για διαταραγμένους όπως οι χικικομορι ...που όλα τα κάνουν...αλλιώς.
εννοώ ότι το παρουσιάζεις λες και είναι καμιά συγκλονιστική εμπειρία ή το νόημα της ζωής ξέρω γω

εκτός αν είναι πολύ ακριβότερο δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν λόγο γιατί να μην τα κάνεις παραγγελία να στα φέρουν στο σπίτι. Και καύσιμα και χρόνο θα γλιτώσεις.

εκτός αν κάποιος ζει τόσο βαρετή και αργόσχολη ζωή που το σούπερ μάρκετ είναι η ευχαρίστηση του :confused:

σόρρυ μαν αλλά εγώ που δουλεύω και έχω υποχρεώσεις και δουλειές κάθε ώρα της ημέρας δεν θα κάτσω να χάσω την ώρα μου με το σούπερ μάρκετ.

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.593
Πόντοι
4.027
Τα χωρίς κιμά ισοφάρισαν! Έλα, πάμε για τη μεγάλη ανατροπή!!
Screenshot_2024-10-22-19-21-12-03_df198e732186825c8df26e3c5a10d7cd.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
εννοώ ότι το παρουσιάζεις λες και είναι καμιά συγκλονιστική εμπειρία ή το νόημα της ζωής ξέρω γω

εκτός αν είναι πολύ ακριβότερο δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν λόγο γιατί να μην τα κάνεις παραγγελία να στα φέρουν στο σπίτι. Και καύσιμα και χρόνο θα γλιτώσεις.

εκτός αν κάποιος ζει τόσο βαρετή και αργόσχολη ζωή που το σούπερ μάρκετ είναι η ευχαρίστηση του :confused:

σόρρυ μαν αλλά εγώ που δουλεύω και έχω υποχρεώσεις και δουλειές κάθε ώρα της ημέρας δεν θα κάτσω να χάσω την ώρα μου με το σούπερ μάρκετ.
Θυμίζω ότι διαχώρισα τους πάμπλουτους από την εργατιά ...εγώ έχω την πολυτέλεια χρόνου να μπω στο σούπερ μάρκετ...εσύ όχι...ο καθένας είναι πλούσιος σε κάτι...εσύ σε εουρος κι εγώ σε χρόνο για σούπερ μάρκετ και για να ζήσω στοιχειωδώς ανθρώπινα...:hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα χωρίς κιμά ισοφάρισαν! Έλα, πάμε για τη μεγάλη ανατροπή!!
Screenshot_2024-10-22-19-21-12-03_df198e732186825c8df26e3c5a10d7cd.jpg
Ναι μωρέ!!
Κερδάμε αδέρφια!!!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Θυμίζω ότι διαχώρισα τους πάμπλουτους από την εργατιά ...εγώ έχω την πολυτέλεια χρόνου να μπω στο σούπερ μάρκετ...εσύ όχι...ο καθένας είναι πλούσιος σε κάτι...εσύ σε εουρος κι εγώ σε χρόνο για σούπερ μάρκετ και για να ζήσω στοιχειωδώς ανθρώπινα...:hi:
Το ότι θεωρείς τον χρόνο που περνάς στο σούπερ μάρκετ ως ένδειξη πλούτου (όχι οικονομικού) και ανθρώπινης ζωής είναι η ειδοποιός διαφορά :hi:

Δεν είναι θέμα πλούσιου και εργάτη. Ξέρεις πόσους πάμπλουτους ξέρω που το χόμπι τους είναι να παίρνουν νούμερο στα τυριά και τα ζαμπόν? Βέβαια είναι όλοι λίγο μπαρμπάδες :confused:

Για να στο πω αλλιώς....άμα θέλω δεν ρωτάω κανέναν πάω και κάνω γύρες με το καρότσι από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 που κλείνουν. Δεν θα χάσω τίποτα εκτός από τον χρόνο μου.

Για μένα το στοιχειωδώς ανθρώπινα περιλαμβάνει το να μην στέκομαι στις ουρές του σούπερ μάρκετ για κάτι που μπορώ να το έχω στην πόρτα μου γιατί έχω άλλα πράγματα να κάνω πιο σημαντικά

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.593
Πόντοι
4.027

Ναι μωρέ!!
Κερδάμε αδέρφια!!!
Σηκωθείτε από κρεβάτια, καναπέδες και τραπέζια και ΨΗΦΙΣΤΕ (μόνο οι χωρίς κιμά παρακαλώ!!...)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
καλαμάκια μπούτι κοτόπουλο μαριναρισμένα

πίτες ψημένες αλάδωτες

πατάτες τηγανητές με αυγό και φέτα

χωριάτικη χωρίς λάδι

pale ale

για γλυκό κρέμα σοκολάτα

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.437
Πόντοι
2.046
Τα αυθεντικά Γεμιστά ειναι με Κιμα

Δύο πίτσες μπολονεζ - Φιλαδέλφεια στο στεφάνι 1,5lt zero , προφιτερόλ kinder Bueno:coffee:
Σοδα πιες

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.318
Πόντοι
2.846
Κιμάς με πίεση

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Για ψώνια στη Γλυφάδα καί αφού αγόρασα ένα πανάκριβο μπουφάν Naparijri έκανα στάση στα αγαπημένα μου KFC για μπέργκερ πατάτες φτερούγες και κοκακολα κανονική

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Σολωμος ψητος με σαλτσα μουσταρδας και μελι, παντζαρια, πιπεριες φλωρινης ψητες, χορτα , βραστη σαλατα με καροτα, κουνουπιδι κλπ και για γλυκο να φυγει η ψαριλα.........μελομακαρονο!!!! ναι μελομακαρονο !!!! επιτελους συναντηθηκαν οι δρομοι μας..!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom