petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.956
- Πόντοι
- 41.813
βαριομουν την καβλαντα και δεν πηγα,προτιμησα να παω αλλου.Μήν τόν ζοριζεις θά είναι καί κουρασμένος σήμερα
βαριομουν την καβλαντα και δεν πηγα,προτιμησα να παω αλλου.Μήν τόν ζοριζεις θά είναι καί κουρασμένος σήμερα
Ώπα!!!!!!βαριομουν την καβλαντα και δεν πηγα,προτιμησα να παω αλλου.
Το τσις κέικ έχει κρέμα ήρεμα ρωτάωΜετά τα μπιφτέκια ένα ορεκτικό τώρα τσιςκεικ 3 κομματια
Όχι ηρεμα απαντάωΤο τσις κέικ έχει κρέμα ήρεμα ρωτάω
Τι είναι αυτό ρε μαν χωρίς πατάτες χωρίς σως έτσι ξεροσφυρι
Από τήν φουρναρισα μαν για να προσέχω λέει τήν γραμμή μου.Τι είναι αυτό ρε μαν χωρίς πατάτες χωρίς σως έτσι ξεροσφυρι
Απαράδεκτη που είναι το μαγαζί να πάω να της το κλείσωΑπό τήν φουρναρισα μαν για να προσέχω λέει τήν γραμμή μου.
κλεισιμο θελει μαν. καλα τα λες.Απαράδεκτη που είναι το μαγαζί να πάω να της το κλείσω
Εγώ το ξέρω το ρητό, γειτόνισα, γειτόνισα, για σένα τον ακόνισα.
Αλλά τέλοσπάντων, κι οι φουρνάρισσες της γειτονιάς θα ´ναι.
Μανιτάρια πλευρώτους στη σχάρα, μαζί με χόρτα και μελιτζανοσαλάτα για μεσημέρι.
Έλα ντε...σκέτη βλασφημία είναι αυτό .Τι είναι αυτό ρε μαν χωρίς πατάτες χωρίς σως έτσι ξεροσφυρι
Υποκατάστατο συκωτιού...πολύ καλό .Μανιτάρια πλευρώτους στη σχάρα, μαζί με χόρτα και μελιτζανοσαλάτα για μεσημέρι.
Πράγματι...οι Έλληνες Βασιλείς δεν έτρωγαν μόνο αστακουδακια...ήθελαν να νιώθουν κοντά στους υπηκόους τους.Ηθικό δίδαγμα: Οι γαλαζοαίματοι ευγενείς ξέρουν να εκτιμούν τον σωστό πατσά, και τις ποικίλες γκουρμέ εκδοχές του.
Και τα χόρτα μαν στη σχαραΜανιτάρια πλευρώτους στη σχάρα, μαζί με χόρτα και μελιτζανοσαλάτα για μεσημέρι.