moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Ωραία μιλάς στις γυναίκες εσύ!Μπράβο,ωραίος μάγκας!
αυτο το πραμα λεγεται γυναικα;ρε τι μαθαινει κανεις καθε μερα
Ωραία μιλάς στις γυναίκες εσύ!Μπράβο,ωραίος μάγκας!
μηπως λεω μηπως ειχαν ξεχασει να κανουν μπανιο; υποθετικα μιλαω δεν υποννοω κατιΟ τιτλος τα λεει ολα...
Θα μιλησω με επιχειρηματα.
Εχω παει με περιπου 70 γυναικες,χωρις πληρωμη,τις πουτανες δεν τις βαζω γιατι το θεωρω αδικο για το παιχνιδι να πληρωνεις γυναικα να την γαμησεις και να την μετρας στα επιτευγματα σου...
Απο αυτες θα ελεγα οτι οι 50 ειναι ελληνιδες και οι αλλες 20 ξενες απο Ρωσσια,Ουκρανια,Γεωργια,Πολωνια,Σρι Λανκα(ναι!!!),Βουλγαρια,Ιταλια,Αλβανια και ισως και καποια αλλη χωρα να μου διαφευγει.
Στις επι χρημασι προσθεστε κ αλλες χωρες απο αυτες...
Στο δια ταυτα τωρα...αυτη η σκεψη μου σφηνωσε στο μυαλο χθες που πηγα με μια Ελληνιδα για πρωτη φορα και μου ζητησε να τη γλυψω αλλα εγω ευτυχως ειχα παρει αρωμα απο πριν μυριζοντας στο δαχτυλο μου οταν τη δαχτυλιασα και ειχε μια οσμη.
Δικαιολογηθηκα οτι επειδη εχω μια αυθα στο στομα μου,που ειναι πραγματι αληθεια,δεν μπορω να τη γλυψω κ της το υποσχεθηκα για αλλη φορα που θα βρισκομασταν.
Τελος παντων,αυτο που εχω ανακαλυψει και ειδα ειναι οτι τα μουνια των Ελληνιδων πραγματι μυριζουν...Και αναπολωντας ολες τις προηγουμενες γκομενες και φασεις διαπιστωνω οτι η πλειοψηφια μυριζε...
Και μετα απο μπανιο και οποτε ναναι.
Ποτε δεν θυμαμαι να εχω κατσει να ασχοληθω να γλυψω ελληνιδα οπως εχω ασχοληθει με ξενη και ο λογος ηταν αυτος,η μυρωδια και μαζι της η διαφορετικη γευση...
Ιδιως τα τελευταια 5 χρονια,πραγματικα,δεν εχω βρει μουνι χωρις μυρωδια...απο ελληνιδα παντα.
Οταν ημουν με μια βουλγαρα,δεν σταματαγα να τη γλυφω,τοσο καθαρη,ουτε μυρωδια,ουτε γευση τιποτα!Το ιδιο κ αλλες αλλοδαπες που ενιοτε πηγαινα.
Που νομιζετε οφειλεται αυτο?Στη διατροφη?Στο οτι δεν τηρουν τους κανονες υγειινης?Στα εσωρουχα?
Ακουω γνωμες κ εμπειριες...
Ο τιτλος τα λεει ολα...
Θα μιλησω με επιχειρηματα.
Εχω παει με περιπου 70 γυναικες,χωρις πληρωμη,τις πουτανες δεν τις βαζω γιατι το θεωρω αδικο για το παιχνιδι να πληρωνεις γυναικα να την γαμησεις και να την μετρας στα επιτευγματα σου...
Απο αυτες θα ελεγα οτι οι 50 ειναι ελληνιδες και οι αλλες 20 ξενες απο Ρωσσια,Ουκρανια,Γεωργια,Πολωνια,Σρι Λανκα(ναι!!!),Βουλγαρια,Ιταλια,Αλβανια και ισως και καποια αλλη χωρα να μου διαφευγει.
Στις επι χρημασι προσθεστε κ αλλες χωρες απο αυτες...
Στο δια ταυτα τωρα...αυτη η σκεψη μου σφηνωσε στο μυαλο χθες που πηγα με μια Ελληνιδα για πρωτη φορα και μου ζητησε να τη γλυψω αλλα εγω ευτυχως ειχα παρει αρωμα απο πριν μυριζοντας στο δαχτυλο μου οταν τη δαχτυλιασα και ειχε μια οσμη.
Δικαιολογηθηκα οτι επειδη εχω μια αυθα στο στομα μου,που ειναι πραγματι αληθεια,δεν μπορω να τη γλυψω κ της το υποσχεθηκα για αλλη φορα που θα βρισκομασταν.
Τελος παντων,αυτο που εχω ανακαλυψει και ειδα ειναι οτι τα μουνια των Ελληνιδων πραγματι μυριζουν...Και αναπολωντας ολες τις προηγουμενες γκομενες και φασεις διαπιστωνω οτι η πλειοψηφια μυριζε...
Και μετα απο μπανιο και οποτε ναναι.
Ποτε δεν θυμαμαι να εχω κατσει να ασχοληθω να γλυψω ελληνιδα οπως εχω ασχοληθει με ξενη και ο λογος ηταν αυτος,η μυρωδια και μαζι της η διαφορετικη γευση...
Ιδιως τα τελευταια 5 χρονια,πραγματικα,δεν εχω βρει μουνι χωρις μυρωδια...απο ελληνιδα παντα.
Οταν ημουν με μια βουλγαρα,δεν σταματαγα να τη γλυφω,τοσο καθαρη,ουτε μυρωδια,ουτε γευση τιποτα!Το ιδιο κ αλλες αλλοδαπες που ενιοτε πηγαινα.
Που νομιζετε οφειλεται αυτο?Στη διατροφη?Στο οτι δεν τηρουν τους κανονες υγειινης?Στα εσωρουχα?
Ακουω γνωμες κ εμπειριες...
Να ηταν μονο μια δυο θα το δεχομουν...οταν ομως απο τις τοσες που χω παει,η πλειοψηφια να μυριζει δεν ειναι τυχαιο...μηπως λεω μηπως ειχαν ξεχασει να κανουν μπανιο; υποθετικα μιλαω δεν υποννοω κατι
Μα αυτο λεω,οτι και μετα απο μπανιο υπηρχε μυρωδια σε πολλες.ειναι πως να το πω...βιολογικο?το χουν απο μονες τους,δεν ειναι η απλυσια.το πραμα ειναι απλο.αμα πλυθει η γκομενα μοσχομυριζει το μουνακι της.αν δεν πλυθει,ανεξαρτητως εθνηκοτητας θα μυριζει τσικνα η ιδρωτιλα,κλεισουρα κλπ αναλογα τη περιπτωση
Περιοδο η χθεσινη δεν ειχε αλλα ειχε καθαρισει προσφατα,2-3 μερες...μηπως ειχε περιοδο;
οχι ρε φιλαρακι,μη με ριχνεις ετσι...οχι και κυριακη!Είναι θέμα διατροφής.....
Αν και αυτό το θέμα είναι για Κυριακή!
Είναι θέμα διατροφής.....
Αν και αυτό το θέμα είναι για Κυριακή!
αυτο αναρωτιεμαι και εγωΣτάλθηκε από: jose armando de la vega
Εισαγωγή παράθεσης
Μα να πήγες με 50 γυναίκες Ελληνίδες και να μύριζαν όλες ρε παιδί μου
Μήπως ήταν τσιγγάνες?
αφου αναρωτιεσαι,το δικο σου μυριζει?μκαι αν μυριζει δωσε μια περιγραφη της οσμης...αυτο αναρωτιεμαι και εγω