You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)
selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
σημερα που εχω περιοδο εχει την οσμη φρεσκου αιματος εαν εννοεις αλλοτε παντα πλενομαι .καθε μερα με αφρολουτρο και αντισηπτικοαφου αναρωτιεσαι,το δικο σου μυριζει?μκαι αν μυριζει δωσε μια περιγραφη της οσμης...
αφου αναρωτιεσαι,το δικο σου μυριζει?μκαι αν μυριζει δωσε μια περιγραφη της οσμης...
.....ψαροκασέλας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ο τιτλος τα λεει ολα...
Θα μιλησω με επιχειρηματα.
Εχω παει με περιπου 70 γυναικες,χωρις πληρωμη,τις πουτανες δεν τις βαζω γιατι το θεωρω αδικο για το παιχνιδι να πληρωνεις γυναικα να την γαμησεις και να την μετρας στα επιτευγματα σου...
Απο αυτες θα ελεγα οτι οι 50 ειναι ελληνιδες και οι αλλες 20 ξενες απο Ρωσσια,Ουκρανια,Γεωργια,Πολωνια,Σρι Λανκα(ναι!!!),Βουλγαρια,Ιταλια,Αλβανια και ισως και καποια αλλη χωρα να μου διαφευγει.
Στις επι χρημασι προσθεστε κ αλλες χωρες απο αυτες...
Στο δια ταυτα τωρα...αυτη η σκεψη μου σφηνωσε στο μυαλο χθες που πηγα με μια Ελληνιδα για πρωτη φορα και μου ζητησε να τη γλυψω αλλα εγω ευτυχως ειχα παρει αρωμα απο πριν μυριζοντας στο δαχτυλο μου οταν τη δαχτυλιασα και ειχε μια οσμη.
Δικαιολογηθηκα οτι επειδη εχω μια αυθα στο στομα μου,που ειναι πραγματι αληθεια,δεν μπορω να τη γλυψω κ της το υποσχεθηκα για αλλη φορα που θα βρισκομασταν.
Τελος παντων,αυτο που εχω ανακαλυψει και ειδα ειναι οτι τα μουνια των Ελληνιδων πραγματι μυριζουν...Και αναπολωντας ολες τις προηγουμενες γκομενες και φασεις διαπιστωνω οτι η πλειοψηφια μυριζε...
Και μετα απο μπανιο και οποτε ναναι.
Ποτε δεν θυμαμαι να εχω κατσει να ασχοληθω να γλυψω ελληνιδα οπως εχω ασχοληθει με ξενη και ο λογος ηταν αυτος,η μυρωδια και μαζι της η διαφορετικη γευση...
Ιδιως τα τελευταια 5 χρονια,πραγματικα,δεν εχω βρει μουνι χωρις μυρωδια...απο ελληνιδα παντα.
Οταν ημουν με μια βουλγαρα,δεν σταματαγα να τη γλυφω,τοσο καθαρη,ουτε μυρωδια,ουτε γευση τιποτα!Το ιδιο κ αλλες αλλοδαπες που ενιοτε πηγαινα.
Που νομιζετε οφειλεται αυτο?Στη διατροφη?Στο οτι δεν τηρουν τους κανονες υγειινης?Στα εσωρουχα?
Ακουω γνωμες κ εμπειριες...
Όχι και άσχημα φίλε μου, γεμίζεις με ονόματα κάπου στο ενάμισι φύλλο μαθητικού τετραδίου!
Κάνεις πορνοτουρισμό σε ξένες χώρες? Εγώ θα πρότεινα να επεκταθείς και σε άλλες ηπείρους βάζοντας στόχο να γαμήσεις τουλάχιστον μία γκόμενα από κάθε εθνικότητα χωρίς πληρωμή! Μετά θα διεκδικήσεις τον τίτλο του μεγαλύτερου ιντερνάσιοναλ γαμιά του bou και το όνομα σου θα μείνει χαραγμένο στη βίβλο της ηδονής!
οχι ολες,η πλειοψηφια.Μα να πήγες με 50 γυναίκες Ελληνίδες και να μύριζαν όλες ρε παιδί μου :S
Μήπως ήταν τσιγγάνες?
κ δεν μιλαμε για μποχα,μιλαμε για οσμη που σε αλλες ηταν πιο εντονη και σε αλλες πιο απαλη ενω οι ξενες καμια δε μυριζε τιποτα απολυτως...
Μαλλον ειναι καθαρα θεμα διατροφης πιστευω...
και με τσιγγανες δεν παω για κανενα λογο...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας.. αφου το πλυνεις μυριζει μετα?σημερα που εχω περιοδο εχει την οσμη φρεσκου αιματος εαν εννοεις αλλοτε παντα πλενομαι .καθε μερα με αφρολουτρο και αντισηπτικο
Μονο ταυλανδη εχω παει και οχι για σεξοτουρισμο.Ηταν και αυτο βεβαια μεσα στο ταξιδι,γιατι αμα πας ταυ΄λανδη κ δε γαμησεις θα ειναιο σαν να πηγαινεις στη Συρο κ να μη φας λουκουμι...Όχι και άσχημα φίλε μου, γεμίζεις με ονόματα κάπου στο ενάμισι φύλλο μαθητικού τετραδίου!
Κάνεις πορνοτουρισμό σε ξένες χώρες? Εγώ θα πρότεινα να επεκταθείς και σε άλλες ηπείρους βάζοντας στόχο να γαμήσεις τουλάχιστον μία γκόμενα από κάθε εθνικότητα χωρίς πληρωμή! Μετά θα διεκδικήσεις τον τίτλο του μεγαλύτερου ιντερνάσιοναλ γαμιά του bou και το όνομα σου θα μείνει χαραγμένο στη βίβλο της ηδονής!
Στην Ταυλανδη με εχει μαγεψει το μερος...η διαφορετικη κουλτουρα,ολα.Και το γαμησι ειναι το μπονους!
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μπορει και τυροβαρελο..απο φετα..με σαλαμουρα........ψαροκασέλας
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Τα πιτόγυρα και τα ξύδια κάνουν τη ζημιά μάλλον...οχι ολες,η πλειοψηφια.
κ δεν μιλαμε για μποχα,μιλαμε για οσμη που σε αλλες ηταν πιο εντονη και σε αλλες πιο απαλη ενω οι ξενες καμια δε μυριζε τιποτα απολυτως...
Μαλλον ειναι καθαρα θεμα διατροφης πιστευω...
και με τσιγγανες δεν παω για κανενα λογο...
Πέτυχες αλκοολικές πατσαβούρες
Μήπως ήταν μεγάλες σε ηλικία και είχαν ξινίσει?
selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
δηλαδη εγω που δεν πινω ποτε γι αυτο ειμαι καθαρη χωρις οσμη;Τα πιτόγυρα και τα ξύδια κάνουν τη ζημιά μάλλον...
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πιτόγυρα και λοιπές σαβούρες τρως?δηλαδη εγω που δεν πινω ποτε γι αυτο ειμαι καθαρη χωρις οσμη;
selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
σπανιως κυριως τρωω σοκολατεςΠιτόγυρα και λοιπές σαβούρες τρως?
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ε τότε θα έχει γλυκιά γεύση :oσπανιως κυριως τρωω σοκολατες
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τι καθαρη?δεν μιλαμε επιφανειακα μεσα βαθεια το πλενεις? δαχτυλιαζεσε? το τριβεις?το ξυνεις? χλωρινη βαζεις?δηλαδη εγω που δεν πινω ποτε γι αυτο ειμαι καθαρη χωρις οσμη;
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μήπως είσαι ανάμεσα στις 50 του φίλου που έκανε την ερώτηση αρχικάε τα εχω τα κιλα μου και κανω διαιτα 100 κιλα ειμαι με γυαλια και ακμη στο προσωπο
Oχι...οι μεγαλες δεν ειναι του γουστου μου...μου αρεσουν οι πιο μικρες απο μενα και κατα προτιμηση κατω απο 30.Τα πιτόγυρα και τα ξύδια κάνουν τη ζημιά μάλλον...
Σπανια θα παω με καποια πανω απο 40,κατ εξαιρεση αμα ειναι πολυ δυνατο μουνι.
Εχω παει και με μια 50αρα αλλα ηταν αρχοντικο μουνι αυτη και την ειχα αχτι πολλα χρονια και στο τελος μου ηρθε μονη της.Αυτη παραδοξως δεν μυριζε!
Οι μικρες κατω των 27 βλεπω οτι μυριζουν...σαβουριαζουν οτι ναναι και μετα παρε την μποχα εσυ...
selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
δεν ειμαι τσιγγανα εγω >Μήπως είσαι ανάμεσα στις 50 του φίλου που έκανε την ερώτηση αρχικά