Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
οι ελληνιδες ειναι πεταμενα λεφτα ζωον,οχι οι γιοι τους.αλλα τι να σου εξηγω;....  :idiot:

και επειδη υπαρχουν πολλα βληματα σαν κι εσενα και τους εχω απαντησει το ιδιο,οι εποχες εχουν αλλαξει,εκτος εαν νομιζεις οτι οιελληνιδες πριν απο 40 χρονια ειναι το ιδιο με τις σημερινες.

αλλα δεν πειραζει,θα βρεις κι εσυ τον πακιστανο σου.κλασικη εικονα του γυφτου με την μαϊμου  :S
Εννοεί ότι αφού βγήκες από πεταμένα λεφτά κι εσύ τέτοια θα είσαι  :)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Εννοεί ότι αφού βγήκες από πεταμένα λεφτά κι εσύ τέτοια θα είσαι  :)

ναι βρε τυπε,καταλαβα τι εννοει.μαλακιες εννοει βασικα.κατι ηθελε να πει για να φανει  :S
αν εχεις κανει ποτε σου σχεση με ξενη,και σου εχει μιλησει ετσι,ελα να μου το πεις.αυτα ακριβως εννοω.μαγκια κλανια,και κωλο φινιστρινι  :S

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
ναι βρε τυπε,καταλαβα τι εννοει.μαλακιες εννοει βασικα.κατι ηθελε να πει για να φανει  :S
αν εχεις κανει ποτε σου σχεση με ξενη,και σου εχει μιλησει ετσι,ελα να μου το πεις.αυτα ακριβως εννοω.μαγκια κλανια,και κωλο φινιστρινι  :S

Κλασική Ελλεηνίδα. ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

τι λε ΡΕ παπαρα; Ποιος σε ειπε οτι στην σχεση μου που σεβομαι και εκτιμω μιλω οπως σε εσενα που εισαι χαμενο κορμι; Βρε βοδι ιδια περιμενεις να σου μιλαω που εισαι ενα χαζονικ στο νετ; ρε τι μαλακες εχετε καταντησει μα τω δια;

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τι λε ΡΕ παπαρα; Ποιος σε ειπε οτι στην σχεση μου που σεβομαι και εκτιμωτον εχω καβαλησει και τον εχω βαλει στο βρακι μου μιλω οπως σε εσενα που εισαι χαμενο κορμι; Βρε βοδι ιδια περιμενεις να σου μιλαω που εισαι ενα χαζονικ στο νετ; ρε τι μαλακες εχετε καταντησει μα τω δια;

η εισαι ψωλα η δεν εισαι.ολιγον εγκυος δεν υπαρχει μωρη κατινα  :S
στον γκομενο σου,εαν εχεις,μπορει να μιλας ευγενικα γιατι εισαι υποκριτρια.ακομα και καποιες κοπελες που ειναι μαγκιτισσες δεν συμπεριφερονται ετσι.για να μιλας σε μενα ετσι,παει να πει οτι το εχεις μεσα σου.πουλο τωρα σαυρα  :S

αμα εχουμε καταντησει μαλακες,τι δουλεια εχεις εσυ σε ενα σαϊτ με μαλακες μωρη ξεβρακωτη;   :birdman:

Συνημμένα

• lizard.jpg
    lizard.jpg
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 17

disko-takis

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
τι λε ΡΕ παπαρα; Ποιος σε ειπε οτι στην σχεση μου που σεβομαι και εκτιμω μιλω οπως σε εσενα που εισαι χαμενο κορμι; Βρε βοδι ιδια περιμενεις να σου μιλαω που εισαι ενα χαζονικ στο νετ; ρε τι μαλακες εχετε καταντησει μα τω δια;

γαλλικα και πιανο  :think:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
[quote author=Αυνάνας  link=topic=24607.msg5021862#msg5021862 date=1385597771]
Και Λεζάντα με τα λεφτά του πιρφόρου!
[/quote]

τυπε θελει να πεισει τον εαυτο της οτι ειναι κυρια,αλλα μολις ανοιξει το στομα της δεν μπορει να συγκρατησει τον βοθρο  :S
καλα το ειπε ενας τυπος πιο πανω,κλασσικη ελλεηνιδα  :S

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
η εισαι ψωλα η δεν εισαι.ολιγον εγκυος δεν υπαρχει μωρη κατινα  :S
στον γκομενο σου,εαν εχεις,μπορει να μιλας ευγενικα γιατι εισαι υποκριτρια.ακομα και καποιες κοπελες που ειναι μαγκιτισσες δεν συμπεριφερονται ετσι.για να μιλας σε μενα ετσι,παει να πει οτι το εχεις μεσα σου.πουλο τωρα σαυρα  :S

αμα εχουμε καταντησει μαλακες,τι δουλεια εχεις εσυ σε ενα σαϊτ με μαλακες μωρη ξεβρακωτη;   :birdman:
Ωραία μιλάς στις γυναίκες εσύ!Μπράβο,ωραίος μάγκας! :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom