Οχι φιλε μου...εχω χαμηλο tonage...Μήπως είσαι ανάμεσα στις 50 του φίλου που έκανε την ερώτηση αρχικά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (10 μέλη και 49 επισκέπτες)
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Έτσι είναι.Δεν προσέχουν τη διατροφή τους και μετά τρώμε εμείς τη μπόχα.Γι'αυτό εγώ γλυφομούνι μόνο σε πουτάνες κάνω που είναι πεντακάθαρεςOχι...οι μεγαλες δεν ειναι του γουστου μου...μου αρεσουν οι πιο μικρες απο μενα και κατα προτιμηση κατω απο 30.
Σπανια θα παω με καποια πανω απο 40,κατ εξαιρεση αμα ειναι πολυ δυνατο μουνι.
Εχω παει και με μια 50αρα αλλα ηταν αρχοντικο μουνι αυτη και την ειχα αχτι πολλα χρονια και στο τελος μου ηρθε μονη της.Αυτη παραδοξως δεν μυριζε!
Οι μικρες κατω των 27 βλεπω οτι μυριζουν...σαβουριαζουν οτι ναναι και μετα παρε την μποχα εσυ...
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
100 κιλά πως έγινες?δεν ειμαι τσιγγανα εγω >
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
σπανιως κυριως τρωω σοκολατες
Εμ γι'αυτό είσαι 100 κιλά και πίτα στην ακμή!
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Έτσι είναι.Δεν προσέχουν τη διατροφή τους και μετά τρώμε εμείς τη μπόχα.Γι'αυτό εγώ γλυφομούνι μόνο σε πουτάνες κάνω που είναι πεντακάθαρες
Αυτο που το βαζεις?Που οντως ειναι πεντακαθαρες?Έτσι είναι.Δεν προσέχουν τη διατροφή τους και μετά τρώμε εμείς τη μπόχα.Γι'αυτό εγώ γλυφομούνι μόνο σε πουτάνες κάνω που είναι πεντακάθαρες
Ειναι αλλοδαπες γι αυτο...
http://[URL unfurl="true"]www.resist.com/JOOMJournal/KickAssTale.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτο δεν ειναι ακμη,ειναι παρακμη!!!
_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
η κολπίτιδα και οι μύκητες δίνουν μια εσάνς περίεργη στο μουνί πάντως.οχι ολες,η πλειοψηφια.
κ δεν μιλαμε για μποχα,μιλαμε για οσμη που σε αλλες ηταν πιο εντονη και σε αλλες πιο απαλη ενω οι ξενες καμια δε μυριζε τιποτα απολυτως...
Μαλλον ειναι καθαρα θεμα διατροφης πιστευω...
και με τσιγγανες δεν παω για κανενα λογο...
παθών.
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Αυτο που το βαζεις?Που οντως ειναι πεντακαθαρες?
Ειναι αλλοδαπες γι αυτο...
και κατι τετοιο θα παιζει ενδεχομενως...η κολπίτιδα και οι μύκητες δίνουν μια εσάνς περίεργη στο μουνί πάντως.
παθών.
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Είχα γνωρίσει μια 50άρα και κάθε φορά που την έγλυφα είχε μια ξινή γεύση.Μετά της έκανα μόνο γλυφοκώλι και ησύχασα...και κατι τετοιο θα παιζει ενδεχομενως...
selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
http://[URL unfurl="true"]www.resist.com/JOOMJournal/KickAssTale.gif[/img[/URL]]
[/quote]η ακμη ασχετε εχει αποδειχτει επιστημονικα πως δε σχετιζεται με τη διατροφη :s&m_1:
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
η ακμη ασχετε εχει αποδειχτει επιστημονικα πως δε σχετιζεται με τη διατροφη
Γι'αυτό σου λέω κόψε τις σοκολάτες και τα λιπαρά μήπως δεις καμιά προκοπή.
Και εκει γευτηκες τα ιταλικα τα πικροχορτα...Είχα γνωρίσει μια 50άρα και κάθε φορά που την έγλυφα είχε μια ξινή γεύση.Μετά της έκανα μόνο γλυφοκώλι και ησύχασα...
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Κατά περίεργο τρόπο εκεί ήταν καλύτερα.Ούτε ξινίλα ούτε τίποτα,το γούσταρε κιόλας πολύ η γριά...Και εκει γευτηκες τα ιταλικα τα πικροχορτα...
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Γιατί οι Ρουμάνες στα μπουρδέλα τι είναι.....αφού τσιγγάνα βρε ρεμπεσκέδες δεν έχει παρει σχεδόν κανείς ....μ àρεσει που ξέρετε και πώς μυρίζουν
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Η δυσωσμία εθύνεται πολλές φορές κι από βακτήρια ή μύκητες που έχουν πολλάπλασιστεί στον μούνο, επειδή οι άχρηστες δεν ξέρουν βασικούς κανονες υγιεινής, κι ούτε να σκουπίζονται δεν ξέρουν μετά το χέσιμο, ούτε πού και πώς να κάθονται το καλοκαίρι στην παραλία κοκ. και μετά τρέχουν με τα vaglicin
Τα πα και ξαλάφρωσα
Τα πα και ξαλάφρωσα
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Σωστός!Η δυσωσμία εθύνεται πολλές φορές κι από βακτήρια ή μύκητες που έχουν πολλάπλασιστεί στον μούνο, επειδή οι άχρηστες δεν ξέρουν βασικούς κανονες υγιεινής, κι ούτε να σκουπίζονται δεν ξέρουν μετά το χέσιμο, ούτε πού και πώς να κάθονται το καλοκαίρι στην παραλία κοκ. και μετά τρέχουν με τα vaglicin
Τα πα και ξαλάφρωσα
Σίγουρα μύκητες κτλ. παίζουν τον ρόλο τους στην δυσοσμία.Πάντως έχω παρατηρήσει ότι γκόμενες με σκούρα επιδερμίδα -μελαχρινές δηλαδή,δεν μιλάω για μαύρες... έχουν πιο "βαριά" γεύση και οσμή,οι καστανές πιο διακριτική και οι ανοιχτόχρωμες-ξανθιές ακόμα πιο ελαφριά. Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια γκόμενα που πήδαγα στην δουλειά,ωραία κοπέλα,στο πολύ μελαχρινό, είχε την χειρότερη μυρωδιά που έχω συναντήσει ποτέ.Πολύ, πολύ βαριά....Δεν κατάφερα ποτέ να τις κάνω γλυφομούνι.Ξεκίναγα και εγκατέλειπα πολύ γρήγορα..Αντίθετα ένα μικρό 22άρι ξανθό, φυσικό, είχε την καλύτερη γεύση απ' ότι έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα.Πολλές φορές ξεκινάς να γλύφεις,μετά να γαμάς,αλλά αν επανέλθεις σε γλύψιμο,η γεύση έχει χαλάσει,επειδή προφανώς έρχονται κι άλλες μυρωδιές και υγρά απ το βάθος...Η συγκεκριμένη όσες φορές είχε γίνει αυτό,ποτέ μα ποτέ δεν είχε χαλάσει η γεύση της....