Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Oχι...οι μεγαλες δεν ειναι του γουστου μου...μου αρεσουν οι πιο μικρες απο μενα και κατα προτιμηση κατω απο 30.
Σπανια θα παω με καποια πανω απο 40,κατ εξαιρεση αμα ειναι πολυ δυνατο μουνι.
Εχω παει και με μια 50αρα αλλα ηταν αρχοντικο μουνι αυτη και την ειχα αχτι πολλα χρονια και στο τελος μου ηρθε μονη της.Αυτη παραδοξως δεν μυριζε!
Οι μικρες κατω των 27 βλεπω οτι μυριζουν...σαβουριαζουν οτι ναναι και μετα παρε την μποχα εσυ...
Έτσι είναι.Δεν προσέχουν τη διατροφή τους και μετά τρώμε εμείς τη μπόχα.Γι'αυτό εγώ γλυφομούνι μόνο σε πουτάνες κάνω που είναι πεντακάθαρες  :)

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
σπανιως κυριως τρωω σοκολατες  :grin:

Εμ γι'αυτό είσαι 100 κιλά και πίτα στην ακμή!

URL]]

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Έτσι είναι.Δεν προσέχουν τη διατροφή τους και μετά τρώμε εμείς τη μπόχα.Γι'αυτό εγώ γλυφομούνι μόνο σε πουτάνες κάνω που είναι πεντακάθαρες  :)
Αυτο που το βαζεις?Που οντως ειναι πεντακαθαρες?
Ειναι αλλοδαπες γι αυτο...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
οχι ολες,η πλειοψηφια.
κ δεν μιλαμε για μποχα,μιλαμε για οσμη που σε αλλες ηταν πιο εντονη και σε αλλες πιο απαλη ενω οι ξενες καμια δε μυριζε τιποτα απολυτως...
Μαλλον ειναι καθαρα θεμα διατροφης πιστευω...
και με τσιγγανες δεν παω για κανενα λογο...
η κολπίτιδα και οι μύκητες δίνουν μια εσάνς περίεργη στο μουνί πάντως.
παθών. :grin:

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
η ακμη ασχετε εχει αποδειχτει επιστημονικα πως δε σχετιζεται με τη διατροφη :s&m_1:

Γι'αυτό σου λέω κόψε τις σοκολάτες και τα λιπαρά μήπως δεις καμιά προκοπή.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: .....αφού τσιγγάνα βρε ρεμπεσκέδες δεν έχει παρει σχεδόν κανείς ....μ àρεσει που ξέρετε και πώς μυρίζουν  :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Η δυσωσμία εθύνεται πολλές φορές κι από βακτήρια ή μύκητες που έχουν πολλάπλασιστεί στον μούνο, επειδή οι άχρηστες δεν ξέρουν βασικούς κανονες υγιεινής, κι ούτε να σκουπίζονται δεν ξέρουν μετά το χέσιμο, ούτε πού και πώς να κάθονται το καλοκαίρι στην παραλία κοκ. και μετά τρέχουν με τα vaglicin :birdman:
Τα πα και ξαλάφρωσα

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Η δυσωσμία εθύνεται πολλές φορές κι από βακτήρια ή μύκητες που έχουν πολλάπλασιστεί στον μούνο, επειδή οι άχρηστες δεν ξέρουν βασικούς κανονες υγιεινής, κι ούτε να σκουπίζονται δεν ξέρουν μετά το χέσιμο, ούτε πού και πώς να κάθονται το καλοκαίρι στην παραλία κοκ. και μετά τρέχουν με τα vaglicin :birdman:
Τα πα και ξαλάφρωσα
Σωστός!

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Σίγουρα μύκητες κτλ. παίζουν τον ρόλο τους στην δυσοσμία.Πάντως έχω παρατηρήσει ότι γκόμενες με σκούρα επιδερμίδα -μελαχρινές δηλαδή,δεν μιλάω για μαύρες... έχουν πιο "βαριά" γεύση και οσμή,οι καστανές πιο διακριτική και οι ανοιχτόχρωμες-ξανθιές ακόμα πιο ελαφριά. Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια γκόμενα που πήδαγα στην δουλειά,ωραία κοπέλα,στο πολύ μελαχρινό, είχε την χειρότερη μυρωδιά που έχω συναντήσει ποτέ.Πολύ, πολύ βαριά....Δεν κατάφερα ποτέ να τις κάνω γλυφομούνι.Ξεκίναγα και εγκατέλειπα πολύ γρήγορα..Αντίθετα ένα μικρό 22άρι ξανθό, φυσικό, είχε την καλύτερη γεύση απ' ότι έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα.Πολλές φορές ξεκινάς να γλύφεις,μετά να γαμάς,αλλά αν επανέλθεις σε γλύψιμο,η γεύση έχει χαλάσει,επειδή προφανώς έρχονται κι άλλες μυρωδιές και υγρά απ το βάθος...Η συγκεκριμένη όσες φορές είχε γίνει αυτό,ποτέ μα ποτέ δεν είχε χαλάσει η γεύση της....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom