Στάνταρ δεν έχει γαμησει καμία τσάμπα και έχει απωθημένα. Με προξενιό παντρευτηκε δηλαδή ακόμα κι εκεί με σπρώξιμο. Από μένα είναι όχι.
Τύπε δεν θα τον καταδικάσουμε επειδή τα μόνα γλειφομουνια που έκανε ήταν σε πουτανες.
Κατά βάθος έχει κόμπλεξ κατωτερότητας και είναι Αγαπούλης, αλλιώς δε θα έγλειφε χυμενες και χιλιογαμημενες μουνοτρυπες. Του λείπει το να γουστάρει μια γκομενα το γαμησι μαζι του και ψάχνει στηρίγματα στο γλείψιμο.
Το μπινελίκι το τρώει , γιατί ενώ θα μπορούσε να είναι ένα συμπαθές ναυάγιο, είναι ξερόλας, τρώει κωλοδαχτυλα ενω εγκαλεί άλλους για στραπονια και νομίζει πως ξέρει τα πάντα για την Ευρώπη ενώ έχει να βγει από το σπίτι του από την εποχή Σημίτη.
Το ίδιο ισχύει για τον τύπο σαντμαν που πολλοί θα θέλαμε να τον δούμε να γαμαει κάτι άλλο από τη χούφτα του , αλλα μετά το έριξε σε βρισιμο μανάδων, νεκρών και βιασμένων γυναικών και έτσι έχασα τους οποίους πόντους συμπάθειας.
Γενικά . Αν είσαι μαγκούφης στη ζωή , όπως αυτοί οι δυο μάλλον το αξίζεις. Εδώ εγώ μέσα μέσα γαμαω κάνα καλό μουνι παρά τη φτωχή μου εμφάνιση. Αλλά αυτό συμβαίνει γιατί δεν είμαι ενα ψυχικό ναυάγιο
ΥΓ το ξεφτιλίκι να φέρνεις τη μάνα σου (δε λέω το πατέρα σου) σε προχωρημένη ηλικία σε πουτανοξενοδοχειο θα έπρεπε να τον κάνει να σκεφτεί τι έχει πάει τόσο στραβά στη ζωή του και δε σέβεται την ίδια του τη μάνα. Θα σεβαστεί εμάς τώρα, ποιος χέστηκε; Αλλά την ίδια τη μάνα του ; Σκουπίδι τελείως