tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.356
- Πόντοι
- 6.056
Άμα χώνεσαι σε χορό , δεν είναι καθόλου δήθεν .Στα μπουζούκια ήταν μάλλον ενδιάμεση κατάσταση, επειδή υπήρχε δήθεν και γενικά δεν ήταν κατάλληλα για καμάκι
Άμα χώνεσαι σε χορό , δεν είναι καθόλου δήθεν .Στα μπουζούκια ήταν μάλλον ενδιάμεση κατάσταση, επειδή υπήρχε δήθεν και γενικά δεν ήταν κατάλληλα για καμάκι
Επειδή τα έχω ζήσει από μέσα, τα ορθάδικα είναι για καθημερινές, οι γνωριμίες γίνονται στα μικρά σετ, τέλος εβδομάδας που έχει μεγάλες παρέες δυσκολεύει. Γι' αυτό παράμετρος στο μουνί είναι ο ελεύθερος χρόνος, όταν δουλεύει κανείς απαιτητικό ωράριο δε θα βγει μεσοβδόμαδα.Αντιθέτως στα ορθάδικα με το ποτό στο χέρι, δίνοντας αγκωνιές για να μην μου πάρουν την θέση σε μικροσκοπικό χώρο, δεν έκανα ποτέ τίποτα.
Φτιαχτε τον Εαυτο σας και την Ψυχολογια σας και βγειτε εξω για βολτα, καφε & γνωριμιες.
δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο εαν εχεις κατι να δειξεις ως Ανδρας.......
Φυσικα θελει και καποιας μορφης πεσιμο, γνωριμια,κουβεντα, κοινωνικοτητα κτλ...
Εγω Σημερα περιποιηθηκα τον εαυτο μου, εκανα χαλαρη βολτα, ετσι για παρτη μου....
Πολλες συζητησεις απο 5 αρια, μου μιλαγαν στο ακυρο μονες τους, για να ανοιξουν κουβεντα
=εννοείτε δεν τις πλησιαζω...=
και παρα πολλες Ματιες Καρφωματα και Γυρισμα κεφαλιων απο 7-8-8,5 αρια.....
Μεχρι κ Φιλοφρονησεις απο Ανδρες Γνωστους που συναντησα.......
Παιδια κινηθειτε..............
Για να καταλαβετε τι παιζει-
Πριν κανα 2 μηνο Γκομενα Κλασατη 7,5/10 απο Διπλανο Τραπεζι σε κυριλε καφε, ημουν με φιλο,
αυτη μας επιασε την συζητηση, με αφορμη κατι ασχετο=ως συνηθως, ετσι γινετε=
συνεχισαμε την κουβεντα--μας ειπε οτι της αρεσε οπως εγινε το παιχνιδι απο το πουθενα....
Τελικα την Εφαγε ο φιλος μου, εκεινη με τον τροπο της το επελεξε.....-αυτο φαινετε αμα ξερεις-
Στην συνεχεια επεσαν πολαπλα πηδηματα και αυτο ηταν Ολο..........
Ετσι Παει................
Δεν ειπα οτι ηταν κατι αξιοπεριεργο, ειπα τι μπορει να συμβει......και συνβαινει......
για τους φιλους που λενα τα διαφορα,
Γκομενες που παιζουν υπαρχουν και Μαγκες που τις πηδανε υπαρχουν
αυτο ηθελα να πω στους φιλους μας εδω μεσα.............
Φιλε μου, δεν ειναι ετσι οπως τα λες,
στην Ελλαδα ζουμε ολοι μας και βιωνουμε την κατασταση
Φυσικα και εισπρατουμε ακυρα κ φτυσιματα, δεν ειναι ολα 100 στα 100 ναι,
Αλλα Οτι εγραψα εγιναν οπως τα διαβασες.
Δεν καταλαβαινω της αμφιβολιες σου,
Οι ελληνιδες-οπως λες- πιστευεις οτι δεν θελουν να γαμηθουν? δεν καυλωνουν?
απλως επιλεγουν ρε φιλε με ποιον θα γαμηθουν και για ποιο λογο....αναλογα το Αρσενικο.....
Φτιαξτε τον εαυτο σας, δειτε τα δυνατα σας σημεια και εξελιξτε τα,
βρειτε τι γουσταρουν οι γκομενες στον καθενα σας.
Θα την Γνωρισεις, θα βγεις, θα συζητησεις, θα γαμισης,
στην συνεχεια, εαν ειναι απαιτητικη,σκυλα,πουτανα,ψευτρα,καριολα,λαμογιο ειναι αλλο θεμα,
ειπαμε να την βγαλεις γκομενα, η συνεχεια μαζι της ειναι αλλο ζητημα....
Μεσοβδόμαδα έξοδος στην αθήνα τώρα ;Επειδή τα έχω ζήσει από μέσα, τα ορθάδικα είναι για καθημερινές, οι γνωριμίες γίνονται στα μικρά σετ, τέλος εβδομάδας που έχει μεγάλες παρέες δυσκολεύει. Γι' αυτό παράμετρος στο μουνί είναι ο ελεύθερος χρόνος, όταν δουλεύει κανείς απαιτητικό ωράριο δε θα βγει μεσοβδόμαδα.
Μετά τη 1 καθημερινές λίγα πράγματα, αλλά κέντρο και σε κάποια προάστια αν πας κατά τις 10-11 (Γλυφάδα π.χ.) έχει μαγαζιά με κόσμο. Όχι όπως πριν την κρίση αλλά έχει. Τα τζάδικα δεν αξίζουν, πιτσιρικάδες που τη βγάζουν με μια μπύρα, βρώμα και μέτριες γκόμενες. Και λεφτά να θέλεις να χαλάσεις δε μπορούν να στα πάρουν, γράψε καμιά ιστορία από τα στριπ στα 1990s που υπήρχε πολύ μαρούλι με ΠΑΣΟΚ να μαθαίνουμε οι νέοι.Μεσοβδόμαδα έξοδος στην αθήνα τώρα ;
Για πες μας μέρη .... είναι τίποτε ανοικτό μετά τις 01.00 ;;;;
ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ... ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ;;;;;;;;
Εκτός από τζάδικα.
Μετά τη 1 καθημερινές λίγα πράγματα, αλλά κέντρο και σε κάποια προάστια αν πας κατά τις 10-11 (Γλυφάδα π.χ.) έχει μαγαζιά με κόσμο. Όχι όπως πριν την κρίση αλλά έχει. Τα τζάδικα δεν αξίζουν, πιτσιρικάδες που τη βγάζουν με μια μπύρα, βρώμα και μέτριες γκόμενες. Και λεφτά να θέλεις να χαλάσεις δε μπορούν να στα πάρουν, γράψε καμιά ιστορία από τα στριπ στα 1990s που υπήρχε πολύ μαρούλι με ΠΑΣΟΚ να μαθαίνουμε οι νέοι.
Τύπε , αν έχω καταλάβει μένεις εξωτερικό.Σου λέω το παράδειγμα για να δεις ότι το εργασιακό status δε λέει τόσα πολλά, αν κάποιος βλέπεται και αφιερώσει χρόνο θα κάνει παιχνίδι.
Aν κάποιος δεν έχει κάποιο extreme πρόβλημα με την εμφάνιση συμβαίνουν δύο πράγματα:
α) δεν προσπαθεί γιατί βαριέται/ δεν έχει αυτοπεποίθηση/ έχει συνηθίσει στις τάνες κλπ.
β) βάζει τον πήχυ πολύ ψηλά για το μπόι του. ΟΚ, αν είσαι 50ρης και κυνηγάς 20χρονες δε θα γαμήσεις εκτός αν είσαι πολύ φορτώ και σε θέλουν για sugar daddy, αν κυνηγάς 40ρες θα γαμήσεις.
Παλιά θα έλεγα και γ) είναι τελείως άφραγκος αλλά με τα χρόνια έχω δει τόσους άψιλους να γαμάνε με φούμαρα που δεν το λέω.
Κάτσε καλά μη σε βάλει στη λίστα.
Ε το μαλακα το λακη, το ζει ρε φίλε το όνειρο, δεν είναι ΤΥΧΑΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Γιατί το λες αυτό ;Τελης = αχυράνθωπος. Δεν υπαρχουν αυτα που λεει. Απλα γραφει παπατζες. Ειναι και ναυάγιο.
Ίσως μετά την γαμησε κάποιος , έχυσε το μουνι της και μετά γλειψανε τα χυσιαΓύρισα σπίτι πριν μιση ώρα. Σήμερα πέτυχα ναυάγιια σε καφέ να εχουν ξαπλωσει στις μαξιλάρες του μαγαζιού και να τραγουδουν σαν πρεζάκια. Λίγο αργοτερα ήρθε ενας γελοίος με περιεργο καπέλο και με μια γκόμενα. Τους μάλωσε που έκαναν ετσι αλλα μετά ξαπλωσε κι αυτός στις μαξιλάρες με την γκόμενα.
Παρήγγειλαν κατι μαλακίες που δεν με νοιαζει να περιγράψω. Στο τέλος μια γκομενα γκρίνιαζε να την πανε σπιτι και της ειπαν "ελα 50 μετρα είσαι". Τελικα την πήγαν με μια μηχανή. Ηλικίες 25-30 ολοι τους. Βγαλτε εσεις συμπεράσματα για αυτα τα ρετάλια.
Aν εχεις το πακετο οπως λες, ΟΛΕΣ σε βλεπουν σαν γαμπρο, και οι ιδιες και οι μανες τους που μοιραια θα γνωρισειςΤύπε , αν έχω καταλάβει μένεις εξωτερικό.
Αλλιώς είναι στην Ελλάδα τα πράγματα.
Και όπως ανέφερα οι Ελληνίδες του εσωτερικού , αν έχεις καλό πακέτο στο εξωτερικό σε βλέπουν σαν γαμπρό (και οι μάνες τους το ίδιο)
Ενώ αυτές του εξωτερικού έχουν τουπέ
Δε λέω ότι δε γαμιουνται γενικά , δεν είμαι σαν το ψυχικό ερείπιο που λέγεται σαμπ ζιρο, απλά ήθελα να πω μερικές παρατηρήσεις
Έχει πει κι άλλη μαλακιαΊσως μετά την γαμησε κάποιος , έχυσε το μουνι της και μετά γλειψανε τα χυσια
Όπως κάνει ο Σταλόνε
Πακέτο τύπε , εννοώ το μπικικινι, δεν εννοώ ότι ψάχνει η κάθε χαζοβιόλα (στάτους, αμάξι, ύψος, κοιλιακούς κλπ)Aν εχεις το πακετο οπως λες, ΟΛΕΣ σε βλεπουν σαν γαμπρο, και οι ιδιες και οι μανες τους που μοιραια θα γνωρισεις
Οντας πονηρενενος στην Ελλαδα, απεφυγα γνωριμιες με μαναδες αδερφια κλπ, την πατησα ομως στο εξωτερικο και γνωρισα ολο το συγγενολοι
Αν εχουν μουναρα φιλη, αποκρυπτεται επιμελως
Κάτσε ρε τυπαρα, ο μπαρμπαπηδουλας το είχε πει αυτό νομίζω , όχι ο μαλακας….Έχει πει κι άλλη μαλακια
ο τενεκές Τελης. Ότι η εκδιδόμενη όσο αστερίας και να είναι θα την γλύφει κτλ θα κάνει τα πάντα για να πάρει μπρος εκείνη. Δηλαδή ο τύπος πάει για να κάνει τον εραστή και να χαρει η εκδιδομενη όχι για να γαμησει. Τελικά βέβαια δεν καταφέρνει τίποτα.