flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 345
- Πόντοι
- 36
Παντού υπάρχουν απλά η Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει πολλές φοιτήτριες σε μικρότερη ακτίνα απ' ότι η Αθήνα.Oλος ο Βορράς!
Παντού υπάρχουν απλά η Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει πολλές φοιτήτριες σε μικρότερη ακτίνα απ' ότι η Αθήνα.Oλος ο Βορράς!
Καλά τα λες αλλά σε σχέση με άλλες χώρες σήμερα μέσω των σοσιαλ μιντια δέχονται πολλά μηνύματα ακόμη και οι ασχημουλες.Φιλε μου, δεν ειναι ετσι οπως τα λες,
στην Ελλαδα ζουμε ολοι μας και βιωνουμε την κατασταση
Φυσικα και εισπρατουμε ακυρα κ φτυσιματα, δεν ειναι ολα 100 στα 100 ναι,
Αλλα Οτι εγραψα εγιναν οπως τα διαβασες.
Δεν καταλαβαινω της αμφιβολιες σου,
Οι ελληνιδες-οπως λες- πιστευεις οτι δεν θελουν να γαμηθουν? δεν καυλωνουν?
απλως επιλεγουν ρε φιλε με ποιον θα γαμηθουν και για ποιο λογο....αναλογα το Αρσενικο.....
Φτιαξτε τον εαυτο σας, δειτε τα δυνατα σας σημεια και εξελιξτε τα,
βρειτε τι γουσταρουν οι γκομενες στον καθενα σας.
Θα την Γνωρισεις, θα βγεις, θα συζητησεις, θα γαμισης,
στην συνεχεια, εαν ειναι απαιτητικη,σκυλα,πουτανα,ψευτρα,καριολα,λαμογιο ειναι αλλο θεμα,
ειπαμε να την βγαλεις γκομενα, η συνεχεια μαζι της ειναι αλλο ζητημα....
Δεν Εκτιμω τα Σοσιαλ στο Ντατινγκ, ειμαι της Λαιβ ΠροσεγκισηςΚαλά τα λες αλλά σε σχέση με άλλες χώρες σήμερα μέσω των σοσιαλ μιντια δέχονται πολλά μηνύματα ακόμη και οι ασχημουλες.
Τύπος κλαίει την μοίρα του που τον εγκατέλειψε μπαζο για το οποίο είχε ξοδέψει 5ψηφιο πόσο αγοράζοντας της πανάκριβα δώρα και μιλάμε για επαρχία που δεν έχει ο άνδρες πολλές καλές επιλογές και αναγκάζεται να πάει με κάτω του μετρίου γυναίκες που φέρονται σαν επαγγελματίες σπονσορετες !!!!
Με τόσο κόσμο τι καμάκι να κάνεις όταν το μυαλό τους και μόνες τους να είναι, σκέφτεται την βιτρίνα ή μιλάνε στο τηλ ή περπατάνε γρήγορα να πάνε στον επόμενο προορισμό τούς;Η Πανδρόσου είναι τουριστικό δρομάκι για ψώνια. Δεν κάνει για καμάκι. Η Ερμού μαζί με τα γύρω γύρω στενά πχ πλατεία αγ Ειρήνης κτλ χωράει πολλά καμάκια.
Aς αυτοκτονήσει καλύτερα...αν τον παρατάει μπαζο δεν την παλεύει με τίποτα...έστω ας πάει να μονάσει!Καλά τα λες αλλά σε σχέση με άλλες χώρες σήμερα μέσω των σοσιαλ μιντια δέχονται πολλά μηνύματα ακόμη και οι ασχημουλες.
Τύπος κλαίει την μοίρα του που τον εγκατέλειψε μπαζο γιας το οποίο είχε ξοδέψει 5ψηφιο πόσο αγοράζοντας της πανάκριβα δώρα και μιλάμε για επαρχία που δεν έχει ο άνδρες πολλές καλές επιλογές και αναγκάζεται να πάει με κάτω του μετρίου γυναίκες που φέρονται σαν επαγγελματίες σπονσορετες !!!!
Αν το έχεις με την προσέγγιση καλά κάνεις απλά οι περισσότερες που θα πετύχεις είτε δεν θα απαντήσουν θετικά ή θα σε αγνοήσουν από φόβο ή θα κάτσουν να σε ακούσουν κ θα σου πουν ότι έχουν σχέση.Δεν Εκτιμω τα Σοσιαλ στο Ντατινγκ, ειμαι της Λαιβ Προσεγκισης
Δε χρειάζεται να προστεθεί καινούργια επιλογή, το "δεν ξέρει τι της γίνεται" είναι αρκετόΥ.Γ. Στις επιλογές ψήφου του νήματος πρέπει να προστεθεί πλέον και κάτι σαν το : Την έχουν δει κάπως μέσω των σοσιαλ μιντια και έχουν πολλά μηνύματα από αγαπουλιδες
Το αντίθετο αδελφέ, από τότε που βγήκαν τα social και τα apps είναι πιο εύκολα τα φούμαρα.Πλέον φουμαρα δε μπορείς να λες εύκολα
Όπως και τον τίτλο Mr Malakas 2025.Ερμού την έχει καπαρώσει ο Ντόναλντ Ντακ.
Η Διόσκουρων θέλει tracking παπούτσια, γιατί έχει άγριες πέτρες . Αν σου αρέσουν σκαρπίνια με υφασμάτινο , το ξεχνάς. Υπάρχει όμως και η Μητροπόλεως . Βρίσκεις και καστανάδες που ψήνουν επιπλέον και καλαμπόκια. Απλά πρέπει να έχεις οδοντογλυφίδες, γιατί σκαλώνουν στα δόντια.Γιατί να πάει να κάνει καμάκι στην Ερμού όταν εκεί κυριαρχεί ο Ντόναλντ ντακ?Μπορεί να κάνει καμάκι στην Πανδρόσου.
Για τους βόρειους ... τι γνώμη έχετε για Κασσαβέτη στην Κηφισιά και Κολοκοτρώνη ;Ποια είναι η γνώμη σου για την Πανεπιστημίου?
Έλα ρε τύπε.Μου λεει με επιασε με εναν αλλο......δεν με πηδουσε αυτος και τι να κανω, δεν φταιω..
και Συνεχιζει.....Μετα που θα πας, τι θα κανεις........
Συμφωνώ κι επαυξάνω σχετικά με την τελευταία παράγραφο...μην νομίζετε ότι οι γκόμενες που κυκλοφορούν έξω συνοδεύονται πάντα από τους σκιστες τους ..μπορεί να είναι απλά φίλος ,η συμμαθητής η ένας γκεη από την παρέα η ένας συμμαθητής/ συμφοιτητής/ συνάδελφος και τίποτα άλλο σαρκικως.Αν το έχεις με την προσέγγιση καλά κάνεις απλά οι περισσότερες που θα πετύχεις είτε δεν θα απαντήσουν θετικά ή θα σε αγνοήσουν από φόβο ή θα κάτσουν να σε ακούσουν κ θα σου πουν ότι έχουν σχέση.
Στην Ελλάδα ενεργές γυναίκες για γνωριμίες σε αριθμό είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με τους άνδρες γι αυτό και βλέπεις ότι στα περισσότερα κλαμπ μπαρ καφέ έχει περισσότερους άνδρες ακόμη και σε μεικτές παρέες.
Μόνο γκέι θα δεις σε παρέες με πολλές γκόμενες ή θα είναι κανένας συγγενής κάποιας από την παρέα ή γκόμενος κάποιας.
Σαφώς αυτοί που τις συνοδεύουν έξω, δεν είναι οι γαμιάδες τους.Συμφωνώ κι επαυξάνω σχετικά με την τελευταία παράγραφο...μην νομίζετε ότι οι γκόμενες που κυκλοφορούν έξω συνοδεύονται πάντα από τους σκιστες τους ..μπορεί να είναι απλά φίλος ,η συμμαθητής η ένας γκεη από την παρέα η ένας συμμαθητής/ συμφοιτητής/ συνάδελφος και τίποτα άλλο σαρκικως.
Ειναι παρα πολλες για να χανουμε την βολη μας. Παντα κατι βρισκεις απο οσες σου αρέσουν. Πλησιαζεις ηρεμα λες μια καλημερα κτλ χαμογελώντας και κανεις οτι ρωτας κατι ή αυτοσχεδιαζεις. Αυτο ειναι η βασικη αρχή.Με τόσο κόσμο τι καμάκι να κάνεις όταν το μυαλό τους και μόνες τους να είναι, σκέφτεται την βιτρίνα ή μιλάνε στο τηλ ή περπατάνε γρήγορα να πάνε στον επόμενο προορισμό τούς;
Το βράδυ δεν βγαίνουν μόνες τους οπότε μόνο αν είσαι με άλλο καμάκι κάτι κάνεις ίσως αν γουστάρουν να νταραβεριζονται με αγνώστους.
Υ.Γ. Στις επιλογές ψήφου του νήματος πρέπει να προστεθεί πλέον και κάτι σαν το : Την έχουν δει κάπως μέσω των σοσιαλ μιντια και έχουν πολλά μηνύματα από αγαπουλιδες.
Ψυχολογικό είναι το πρόβλημα τους και όχι οικονομικό...τα χουν κάνει τα παιδάκια η δήθεν τράπερς να βρίζουν τις γυναίκες η αναρχιδα όντα που τα κάνουν ο,τι θέλουν οι γυναίκες ...όπως στα πάντα έτσι κι εδώ χάθηκε το μέτρο.Σαφώς αυτοί που τις συνοδεύουν έξω, δεν είναι οι γαμιάδες τους.
Το πρόβλημα δεν είναι εκεί .
Και με κολλητάρια αν είναι , αν θέλουν γαμιά σε παίρνει να κάνεις παιχνίδι .
Συνήθως όμως ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΙΑ.
Και τα κολλητάρια, ειδικά των αγάμητων γυναικών WANNA BE γαμιάδες τους είναι .
Δεν μπορούν όμως να γαμήσουν .
Το μέτρο , ήταν χαμένο πολύ πριν την τραπ .Ψυχολογικό είναι το πρόβλημα τους και όχι οικονομικό...τα χουν κάνει τα παιδάκια η δήθεν τράπερς να βρίζουν τις γυναίκες η αναρχιδα όντα που τα κάνουν ο,τι θέλουν οι γυναίκες ...όπως στα πάντα έτσι κι εδώ χάθηκε το μέτρο.
αφου το ειπε έκφυλος καριοληςΈλα ρε τύπε.
Ο άλλος, είμαι εγώ.
Και τώρα που την άφησε ο άνδρας της , της είπα να ψάχνει κάποιον να κάνουμε τριολέ.
Μου είπε ότι την έπεσε σε ένα ομορφόπαιδο σήμερα, αλλά κόλωσε ο τύπος λέει ,
δεν ενδιαφερόταν να τη φυστικώσει .
Γιατί δεν ήρθες να τη γαμήσουμε μαζί ;;
Έλα να κανονίσουμε να την πάρουμε τριολέ για να στην κάνω πάσα,
μη μου γίνει φόρτωμα τώρα που έστριψε ο άλλος.
Τον άλλο μήνα που θα κάνω καμάκι στην Πλας Βαντόμ
και στη Βία Ντελ Κοντόττι , θα σου φέρω από εκεί εισαγώμενες.
Τι προτιμάς από Κοντόττι ;
Να σου χτυπήσω μία έξω από την πράντα ή από τη λορο πιάνα ;
Από πλας βαντόμ , να χτυπήσω μία αφαν γκατέ έξω από τη λουί βιτόν,
ή προτιμάς πιο λαϊκάτζα ; Είμαι γαϊδούρι στο περπάτημα να πεταχτώ μέχρι τη ριβολί
να σου φέρω μία πιο μπας κλας από εκεί , δεν είναι τίποτε.
Αυτή η τραπ είναι το χειρότερο που έχω δει σε αυτή την χώρα ως μόδα μετά την μλκια των τατουάζ.Ψυχολογικό είναι το πρόβλημα τους και όχι οικονομικό...τα χουν κάνει τα παιδάκια η δήθεν τράπερς να βρίζουν τις γυναίκες η αναρχιδα όντα που τα κάνουν ο,τι θέλουν οι γυναίκες ...όπως στα πάντα έτσι κι εδώ χάθηκε το μέτρο.