Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
617
Πόντοι
81
Και γιατί να το κάνεις;Για να την ξαναρίξεις την ψυχολoγία σου απο τα άκυρα που θα τρως;

Που σου μιλούσαν δηλαδή;Έτσι στο ξεκάρφωτο σε βλέπαν και σου μιλούσαν στο δρόμο;

Και καρφώματα απο 7-8,5αρια;

Πρέπει να'σαι απ'τους ελάχιστους μη επώνυμους Έλληνες που τα ζουν αυτά...
Ακουσε πως γινετε, παντα χωρις εσυ να ξεκινησεις....
ακου τα σημερινα......

στον καφε η διπλανη, με καποια αφορμη
-Λεει, ζεστη σημερα, παρολο τον χειμωνα
στο Σνακ η αλλη
-Τι ωραια παπουτσια ειναι αυτα....
στο καταστημα, ενω χαζευεις ενα ειδος
-ωραιο αυτο να το αγορασεις
στο βενζιναδικο
-δεν εχω ξυπνηση καλα σημερα, δεν ξερω τι εχω παθει
στο πετσοπαδικο
-τι τροφη να παρω για τον σκυλακο μου?

Και κατι παλιο, απο τα πολλα-παλιο
==Στο Τρενο,
Λεει η Αλλη, -δεν την Γνωριζω- Ειμαι απελπισμενη.....εφυγε ο Ανδρας μου
και με Παρατησε με 3 παιδια....
--Λεω, Ωωωωω...... γιατι στο εκανε αυτο..?
Μου λεει με επιασε με εναν αλλο......δεν με πηδουσε αυτος και τι να κανω, δεν φταιω..
και Συνεχιζει.....Μετα που θα πας, τι θα κανεις........

Δεν ειμαι Επωνυμος ουτε Παιδαρας, αλλα εχω φτιαξει το Στυλ μου
και δειχνω πολυ Εκφυλος Καριολης...
Βγαζω αυτο που λενε-------Ελα μωρη Πουτανα κ θα το Θυμασαι για Χρονια... αυτο Δειχνω...

Φιλος Προχθες μου λεει, Ρε Μαλακα λαθος Επαγγελμα κανεις-
θα Επρεπε να εισαι Ηθοποιος η Τραγουδιστης....
(Δεν σημαινει οτι ολοι οι Ηθοποιοι η Τραγουδιστες ειναι Ομορφοι, αλλα μιλαει για το Στυλ μου...)
(Μην Αρχισουν τα ΤΡΟΛΛ......... Ενα 7-7,5 Ειμαι οταν Φτιαχνομαι.....
εαν ημουν ο Σπαλιαρας θα ειχα οχι 4.000 που ειχε ο τυπος αλλα 8.000...............

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.125
Πόντοι
2.356
Σου λέω το παράδειγμα για να δεις ότι το εργασιακό status δε λέει τόσα πολλά, αν κάποιος βλέπεται και αφιερώσει χρόνο θα κάνει παιχνίδι.
Aν κάποιος δεν έχει κάποιο extreme πρόβλημα με την εμφάνιση συμβαίνουν δύο πράγματα:
α) δεν προσπαθεί γιατί βαριέται/ δεν έχει αυτοπεποίθηση/ έχει συνηθίσει στις τάνες κλπ.
β) βάζει τον πήχυ πολύ ψηλά για το μπόι του. ΟΚ, αν είσαι 50ρης και κυνηγάς 20χρονες δε θα γαμήσεις εκτός αν είσαι πολύ φορτώ και σε θέλουν για sugar daddy, αν κυνηγάς 40ρες θα γαμήσεις.
Παλιά θα έλεγα και γ) είναι τελείως άφραγκος αλλά με τα χρόνια έχω δει τόσους άψιλους να γαμάνε με φούμαρα που δεν το λέω.
Πλέον φουμαρα δε μπορείς να λες εύκολα

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
296
Πόντοι
36
Αν θέλετε να τραβήξετε πολλά βλέμματα, πάτε βόλτα έξω στην Αθήνα ή σε άλλη μεγάλη πόλη με Σακάκι, πουκάμισο, γραβάτα.
Βάλτε και στο προφίλ σας στο φεις κ σε τιντερ ή όποια άλλη εφαρμογή είστε σχετική φωτογραφία.
Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να σας κοζαρουν.
Το έχω ζήσει στο παρελθόν. Σε πάρτι μετά την ορκομωσία με σταμάτησε γκόμενα να με ρωτήσει τι ώρα είναι. Είχε γύρω της στην παρέα άντρες και δεν το προχώρησα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
296
Πόντοι
36
Φιλε μου, δεν ειναι ετσι οπως τα λες,
στην Ελλαδα ζουμε ολοι μας και βιωνουμε την κατασταση
Φυσικα και εισπρατουμε ακυρα κ φτυσιματα, δεν ειναι ολα 100 στα 100 ναι,

Αλλα Οτι εγραψα εγιναν οπως τα διαβασες.
Δεν καταλαβαινω της αμφιβολιες σου,

Οι ελληνιδες-οπως λες- πιστευεις οτι δεν θελουν να γαμηθουν? δεν καυλωνουν?
απλως επιλεγουν ρε φιλε με ποιον θα γαμηθουν και για ποιο λογο....αναλογα το Αρσενικο.....

Φτιαξτε τον εαυτο σας, δειτε τα δυνατα σας σημεια και εξελιξτε τα,
βρειτε τι γουσταρουν οι γκομενες στον καθενα σας.

Θα την Γνωρισεις, θα βγεις, θα συζητησεις, θα γαμισης,
στην συνεχεια, εαν ειναι απαιτητικη,σκυλα,πουτανα,ψευτρα,καριολα,λαμογιο ειναι αλλο θεμα,
ειπαμε να την βγαλεις γκομενα, η συνεχεια μαζι της ειναι αλλο ζητημα....
Καλά τα λες αλλά σε σχέση με άλλες χώρες σήμερα μέσω των σοσιαλ μιντια δέχονται πολλά μηνύματα ακόμη και οι ασχημουλες.
Τύπος κλαίει την μοίρα του που τον εγκατέλειψε μπαζο για το οποίο είχε ξοδέψει 5ψηφιο πόσο αγοράζοντας της πανάκριβα δώρα και μιλάμε για επαρχία που δεν έχει ο άνδρες πολλές καλές επιλογές και αναγκάζεται να πάει με κάτω του μετρίου γυναίκες που φέρονται σαν επαγγελματίες σπονσορετες !!!!

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
617
Πόντοι
81
Καλά τα λες αλλά σε σχέση με άλλες χώρες σήμερα μέσω των σοσιαλ μιντια δέχονται πολλά μηνύματα ακόμη και οι ασχημουλες.
Τύπος κλαίει την μοίρα του που τον εγκατέλειψε μπαζο για το οποίο είχε ξοδέψει 5ψηφιο πόσο αγοράζοντας της πανάκριβα δώρα και μιλάμε για επαρχία που δεν έχει ο άνδρες πολλές καλές επιλογές και αναγκάζεται να πάει με κάτω του μετρίου γυναίκες που φέρονται σαν επαγγελματίες σπονσορετες !!!!
Δεν Εκτιμω τα Σοσιαλ στο Ντατινγκ, ειμαι της Λαιβ Προσεγκισης

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
296
Πόντοι
36
Η Πανδρόσου είναι τουριστικό δρομάκι για ψώνια. Δεν κάνει για καμάκι. Η Ερμού μαζί με τα γύρω γύρω στενά πχ πλατεία αγ Ειρήνης κτλ χωράει πολλά καμάκια.
Με τόσο κόσμο τι καμάκι να κάνεις όταν το μυαλό τους και μόνες τους να είναι, σκέφτεται την βιτρίνα ή μιλάνε στο τηλ ή περπατάνε γρήγορα να πάνε στον επόμενο προορισμό τούς;
Το βράδυ δεν βγαίνουν μόνες τους οπότε μόνο αν είσαι με άλλο καμάκι κάτι κάνεις ίσως αν γουστάρουν να νταραβεριζονται με αγνώστους.

Υ.Γ. Στις επιλογές ψήφου του νήματος πρέπει να προστεθεί πλέον και κάτι σαν το : Την έχουν δει κάπως μέσω των σοσιαλ μιντια και έχουν πολλά μηνύματα από αγαπουλιδες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.771
Πόντοι
9.297
Τύπος κλαίει την μοίρα του που τον εγκατέλειψε μπαζο γιας το οποίο είχε ξοδέψει 5ψηφιο πόσο αγοράζοντας της πανάκριβα δώρα και μιλάμε για επαρχία που δεν έχει ο άνδρες πολλές καλές επιλογές και αναγκάζεται να πάει με κάτω του μετρίου γυναίκες που φέρονται σαν επαγγελματίες σπονσορετες !!!!
Aς αυτοκτονήσει καλύτερα...αν τον παρατάει μπαζο δεν την παλεύει με τίποτα...έστω ας πάει να μονάσει!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
296
Πόντοι
36
Δεν Εκτιμω τα Σοσιαλ στο Ντατινγκ, ειμαι της Λαιβ Προσεγκισης
Αν το έχεις με την προσέγγιση καλά κάνεις απλά οι περισσότερες που θα πετύχεις είτε δεν θα απαντήσουν θετικά ή θα σε αγνοήσουν από φόβο ή θα κάτσουν να σε ακούσουν κ θα σου πουν ότι έχουν σχέση.
Στην Ελλάδα ενεργές γυναίκες για γνωριμίες σε αριθμό είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με τους άνδρες γι αυτό και βλέπεις ότι στα περισσότερα κλαμπ μπαρ καφέ έχει περισσότερους άνδρες ακόμη και σε μεικτές παρέες.
Μόνο γκέι θα δεις σε παρέες με πολλές γκόμενες ή θα είναι κανένας συγγενής κάποιας από την παρέα ή γκόμενος κάποιας.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
296
Πόντοι
36
Όσοι αντέχετε και αγαπάτε τα κατοικίδια πάρτε σκυλί μικρό που είναι της μόδας αν θέλετε να γαμησετε ακόμη και 20χρονα.
Είναι γκομενοπαγιδα αλλά θέλει χρόνο και φροντίδα.
Εκεί έξω έχει πολλές σκυλομανες.
Τι μόδα κι αυτή ! Σε αρρώστια έχει εξελιχθεί με τρελό τζίρο να κάνουν τα σκυλομαγαζα με τροφές και άλλα προϊόντα.

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
346
Πόντοι
20
Υ.Γ. Στις επιλογές ψήφου του νήματος πρέπει να προστεθεί πλέον και κάτι σαν το : Την έχουν δει κάπως μέσω των σοσιαλ μιντια και έχουν πολλά μηνύματα από αγαπουλιδες
Δε χρειάζεται να προστεθεί καινούργια επιλογή, το "δεν ξέρει τι της γίνεται" είναι αρκετό

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.047
Πόντοι
1.446

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.332
Πόντοι
6.056
Γιατί να πάει να κάνει καμάκι στην Ερμού όταν εκεί κυριαρχεί ο Ντόναλντ ντακ?Μπορεί να κάνει καμάκι στην Πανδρόσου.
Η Διόσκουρων θέλει tracking παπούτσια, γιατί έχει άγριες πέτρες . Αν σου αρέσουν σκαρπίνια με υφασμάτινο , το ξεχνάς. Υπάρχει όμως και η Μητροπόλεως . Βρίσκεις και καστανάδες που ψήνουν επιπλέον και καλαμπόκια. Απλά πρέπει να έχεις οδοντογλυφίδες, γιατί σκαλώνουν στα δόντια.
Με τα κάστανα, δεν έχεις θέμα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.332
Πόντοι
6.056
Ποια είναι η γνώμη σου για την Πανεπιστημίου?
Για τους βόρειους ... τι γνώμη έχετε για Κασσαβέτη στην Κηφισιά και Κολοκοτρώνη ;
Πηγαίνοντας με αυτοκίνητο παρκάρεις άνετα στην Αλωνιών , κατηφορίζοντας από χαριλάου τρικούπη.

Για να μην ταλαιπωρούνται λέω αφού ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.332
Πόντοι
6.056
Μου λεει με επιασε με εναν αλλο......δεν με πηδουσε αυτος και τι να κανω, δεν φταιω..
και Συνεχιζει.....Μετα που θα πας, τι θα κανεις........
Έλα ρε τύπε.
Ο άλλος, είμαι εγώ.
Και τώρα που την άφησε ο άνδρας της , της είπα να ψάχνει κάποιον να κάνουμε τριολέ.
Μου είπε ότι την έπεσε σε ένα ομορφόπαιδο σήμερα, αλλά κόλωσε ο τύπος λέει ,
δεν ενδιαφερόταν να τη φυστικώσει .
Γιατί δεν ήρθες να τη γαμήσουμε μαζί ;;

Έλα να κανονίσουμε να την πάρουμε τριολέ για να στην κάνω πάσα,
μη μου γίνει φόρτωμα τώρα που έστριψε ο άλλος.

Τον άλλο μήνα που θα κάνω καμάκι στην Πλας Βαντόμ
και στη Βία Ντελ Κοντόττι , θα σου φέρω από εκεί εισαγώμενες.
Τι προτιμάς από Κοντόττι ;
Να σου χτυπήσω μία έξω από την πράντα ή από τη λορο πιάνα ;
Από πλας βαντόμ , να χτυπήσω μία αφαν γκατέ έξω από τη λουί βιτόν,
ή προτιμάς πιο λαϊκάτζα ; Είμαι γαϊδούρι στο περπάτημα να πεταχτώ μέχρι τη ριβολί
να σου φέρω μία πιο μπας κλας από εκεί , δεν είναι τίποτε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.771
Πόντοι
9.297
Αν το έχεις με την προσέγγιση καλά κάνεις απλά οι περισσότερες που θα πετύχεις είτε δεν θα απαντήσουν θετικά ή θα σε αγνοήσουν από φόβο ή θα κάτσουν να σε ακούσουν κ θα σου πουν ότι έχουν σχέση.
Στην Ελλάδα ενεργές γυναίκες για γνωριμίες σε αριθμό είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με τους άνδρες γι αυτό και βλέπεις ότι στα περισσότερα κλαμπ μπαρ καφέ έχει περισσότερους άνδρες ακόμη και σε μεικτές παρέες.
Μόνο γκέι θα δεις σε παρέες με πολλές γκόμενες ή θα είναι κανένας συγγενής κάποιας από την παρέα ή γκόμενος κάποιας.
Συμφωνώ κι επαυξάνω σχετικά με την τελευταία παράγραφο...μην νομίζετε ότι οι γκόμενες που κυκλοφορούν έξω συνοδεύονται πάντα από τους σκιστες τους ..μπορεί να είναι απλά φίλος ,η συμμαθητής η ένας γκεη από την παρέα η ένας συμμαθητής/ συμφοιτητής/ συνάδελφος και τίποτα άλλο σαρκικως.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.332
Πόντοι
6.056
Συμφωνώ κι επαυξάνω σχετικά με την τελευταία παράγραφο...μην νομίζετε ότι οι γκόμενες που κυκλοφορούν έξω συνοδεύονται πάντα από τους σκιστες τους ..μπορεί να είναι απλά φίλος ,η συμμαθητής η ένας γκεη από την παρέα η ένας συμμαθητής/ συμφοιτητής/ συνάδελφος και τίποτα άλλο σαρκικως.
Σαφώς αυτοί που τις συνοδεύουν έξω, δεν είναι οι γαμιάδες τους.
Το πρόβλημα δεν είναι εκεί .
Και με κολλητάρια αν είναι , αν θέλουν γαμιά σε παίρνει να κάνεις παιχνίδι .
Συνήθως όμως ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΑΜΙΑ.
Και τα κολλητάρια, ειδικά των αγάμητων γυναικών WANNA BE γαμιάδες τους είναι .
Δεν μπορούν όμως να γαμήσουν .

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
511
Πόντοι
81
Με τόσο κόσμο τι καμάκι να κάνεις όταν το μυαλό τους και μόνες τους να είναι, σκέφτεται την βιτρίνα ή μιλάνε στο τηλ ή περπατάνε γρήγορα να πάνε στον επόμενο προορισμό τούς;
Το βράδυ δεν βγαίνουν μόνες τους οπότε μόνο αν είσαι με άλλο καμάκι κάτι κάνεις ίσως αν γουστάρουν να νταραβεριζονται με αγνώστους.

Υ.Γ. Στις επιλογές ψήφου του νήματος πρέπει να προστεθεί πλέον και κάτι σαν το : Την έχουν δει κάπως μέσω των σοσιαλ μιντια και έχουν πολλά μηνύματα από αγαπουλιδες.
Ειναι παρα πολλες για να χανουμε την βολη μας. Παντα κατι βρισκεις απο οσες σου αρέσουν. Πλησιαζεις ηρεμα λες μια καλημερα κτλ χαμογελώντας και κανεις οτι ρωτας κατι ή αυτοσχεδιαζεις. Αυτο ειναι η βασικη αρχή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom