Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (10 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
7
Like
3.533
Πόντοι
736
Φοβούνται μην τους πει όχι καμιά γυναίκα και τους πέσει ο κώλος. Στο μεταξύ όσους έχω δει από τον χώρο της πορνείας η συντριπτική πλειοψηφία δεν βλέπεται ώστε να έχουν κι απαιτήσεις. Απορώ τι ψάχνουν. 10άρια με προίκα και καλές μαγείρισσες; :2funny:
1390567_525391584205588_897626738_n.jpg
..μπαμια με χωριστρα φοβαμαι..:tooth::tooth:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
501
Πόντοι
81
Κι εδώ είναι το δεύτερο πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση η ελλεϊνίδα ξυνίζει ακόμα και αν της πεις καλημέρα, ενώ η ξένη, το μίνιμουμ, θα είναι ευγενική. Κι εδώ τελειώνουν όλα. Αυτά τα δύο που προαναφέρθηκαν είναι αρκετά για να εξηγήσουν το σημερινό πρόβλημα. Τώρα αν είσαι μοντέλο ή εκατομμυριούχος, ναι προφανώς γαμάς κάνοντας τα στοιχειώδη. Ή αν έχεις άπλετο χρόνο μπροστά σου, όπως και να είσαι ναι, αν την πέσεις στις 1000, θα γαμήσεις και 10, στατιστικά να το βάλεις. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, ελάχιστοι έχουν τον άπλετο χρόνο ειδικά από τα 30 και μετά και ταυτόχρονα δεν είναι τίποτα από τα προηγούμενα δύο που ανέφερα, για να κάνουν καμάκι ατελείωτες ώρες και να αράζουν στην Ερμού, ή οποιονδήποτε πολυσύχναστο δρόμο και να την πέφτουν σε όποια περνάει. Δε γίνονται αυτά. Επίσης, αν είναι να τρώω ώρες ολόκληρες για το μήπως γαμήσω, άστο καλύτερα. Στην τελική μετά μην κλαιγόμαστε γιατί δεν έχουμε λεφτά, αν προτιμάμε να σπαταλάμε ώρες ολόκληρες ψάχνοντας να γαμήσουμε, αντί να βρούμε τον τρόπο να βγάζουμε επιπλέον χρήματα.
Έχει τεράστια διαφορά το να την πέφτεις τρώγοντας πολύ χρόνο από το να την πέφτεις απλά. Μην λες δικαιολογίες. Την πέφτεις καθόλου έστω μια δυο απόπειρες ή όχι; εγώ σου υπογράφω ότι δεν την πέφτεις καθόλου.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.217
Πόντοι
2.306
Αυτό δείχνει ανικανότητα. Αν είναι να σου βάζει η άλλη τα δύο πόδια στο παπούτσι, δεν γίνεται. Πρέπει να έχεις και τον δικό σου χρόνο εκτός από τα κοινά ενδιαφέροντα. Πρέπει να πας Ερμού επειγόντως. Μαγαζιά κτλ. Είναι το μόνο μέρος που έχει άπειρο κόσμο αλλιώς κάτσε πήδα πουτανες σαν κουνέλι δίνοντας κάργα λεφτά και να κρύβεις οτι τρως φόλες. :2funny:

Ερμού την έχει καπαρώσει ο Ντόναλντ Ντακ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.781
Πόντοι
3.556
Είναι φίλος του Πινοκλή που βαριεται που ζει. Οι δύο τους ξερογλύφουν τον ημίτρελλο ταξιδευτή της Ουκρανίας μπαλκαν. Ο μπάλκαν ζει σε ένα γκαράζ κι όλη μέρα πληρώνει πουτανες που τις φωτογραφίζει. Μιλάμε για μεγάλη πείνα για μουνί. Αυτοί όλοι νομίζουν ότι κάνουν κάτι σημαντικό. :2funny:
Ο Σταλόνε είναι πρόθυμος να γλείψει χυσια σε μουνι προκειμένου να γαμησι.

Χτες έδιωξα μια Ιταλίδα , 29 ετών από το σπίτι μου. Την είχα πηδήξει το περασμένο Σάββατο , και ήρθε και χτες σπίτι μου. Σε ανύποπτο χρόνο, και ευτυχώς πριν τη σπεσιαλιτε του γλειφομουνιου μου, μου είπε ότι στο ενδιάμεσο πήγε με κάτι άλλους.

Της είπα , οκ να σε πάω στο τραμ τώρα.

Μου λέει μα δεν έχουμε κάτι μεταξύ μας.

Της λέω δε γουστάρω τέτοιες φάσεις. Σκέφτηκα να της δώσω το τηλ του Σταλόνε αλλα μετά θυμήθηκα ότι είναι πουστης

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.781
Πόντοι
3.556
Μην απογοητεύεστε λοιπόν κάποιοι. Θα νοικιαζετε πουτανες και μόνο μέχρι να πεθάνετε. Αυτό όμως δεν σας καλύπτει διότι αν σας κάλυπτε δεν θα είχε κάτι λιγότερο από 10.000 σελίδες το θέμα. :confused:
Αν δεν έχουν κύκλο τύπε , τι να κάνουν ;

Και αν είναι κρυφοπουστες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.781
Πόντοι
3.556
Κι εδώ είναι το δεύτερο πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση η ελλεϊνίδα ξυνίζει ακόμα και αν της πεις καλημέρα, ενώ η ξένη, το μίνιμουμ, θα είναι ευγενική. Κι εδώ τελειώνουν όλα. Αυτά τα δύο που προαναφέρθηκαν είναι αρκετά για να εξηγήσουν το σημερινό πρόβλημα. Τώρα αν είσαι μοντέλο ή εκατομμυριούχος, ναι προφανώς γαμάς κάνοντας τα στοιχειώδη. Ή αν έχεις άπλετο χρόνο μπροστά σου, όπως και να είσαι ναι, αν την πέσεις στις 1000, θα γαμήσεις και 10, στατιστικά να το βάλεις. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, ελάχιστοι έχουν τον άπλετο χρόνο ειδικά από τα 30 και μετά και ταυτόχρονα δεν είναι τίποτα από τα προηγούμενα δύο που ανέφερα, για να κάνουν καμάκι ατελείωτες ώρες και να αράζουν στην Ερμού, ή οποιονδήποτε πολυσύχναστο δρόμο και να την πέφτουν σε όποια περνάει. Δε γίνονται αυτά. Επίσης, αν είναι να τρώω ώρες ολόκληρες για το μήπως γαμήσω, άστο καλύτερα. Στην τελική μετά μην κλαιγόμαστε γιατί δεν έχουμε λεφτά, αν προτιμάμε να σπαταλάμε ώρες ολόκληρες ψάχνοντας να γαμήσουμε, αντί να βρούμε τον τρόπο να βγάζουμε επιπλέον χρήματα.
Δε βλέπω τέτοια αντιμετώπιση από Ελληνίδες.

Ίσα ίσα τις βρίσκω εύκολες , αν και κάνουν κακο γαμησι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.781
Πόντοι
3.556
Χωράει πολλούς αν θέλουν. Αλλιώς κακάκια τους. :2funny:
όλοι μένουν στον κύκλο τους, στα εύκολα. Οι σκληροί καμακες κάνουν επίθεση σε άγνωστες

Ο Βαλκάνιος σπόνσορας γυμναστών ειδικά θα έπρεπε να το σεβαστεί αυτό , καθώς κάποτε έκανε τα ίδια στο μπλοκ

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
501
Πόντοι
81
όλοι μένουν στον κύκλο τους, στα εύκολα. Οι σκληροί καμακες κάνουν επίθεση σε άγνωστες

Ο Βαλκάνιος σπόνσορας γυμναστών ειδικά θα έπρεπε να το σεβαστεί αυτό , καθώς κάποτε έκανε τα ίδια στο μπλοκ
Ο μπάλκαν δεν είναι για καμάκι. Ίσως πιο ψηλός πιο γυμνασμένος κι αν πετούσε το κεφάλι κι έβαζε ένα άλλο κάτι θα έκανε. Επίσης δεν έχει άνεση στην συζήτηση. Δεν είναι εσύ ούτε εγώ.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.217
Πόντοι
2.306
Χωράει πολλούς αν θέλουν. Αλλιώς κακάκια τους. :2funny:

Γιατί να πάει να κάνει καμάκι στην Ερμού όταν εκεί κυριαρχεί ο Ντόναλντ ντακ?Μπορεί να κάνει καμάκι στην Πανδρόσου.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
501
Πόντοι
81
Γιατί να πάει να κάνει καμάκι στην Ερμού όταν εκεί κυριαρχεί ο Ντόναλντ ντακ?Μπορεί να κάνει καμάκι στην Πανδρόσου.
Η Πανδρόσου είναι τουριστικό δρομάκι για ψώνια. Δεν κάνει για καμάκι. Η Ερμού μαζί με τα γύρω γύρω στενά πχ πλατεία αγ Ειρήνης κτλ χωράει πολλά καμάκια.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.217
Πόντοι
2.306
Η Πανδρόσου είναι τουριστικό δρομάκι για ψώνια. Δεν κάνει για καμάκι. Η Ερμού μαζί με τα γύρω γύρω στενά πχ πλατεία αγ Ειρήνης κτλ χωράει πολλά καμάκια.

Ποια είναι η γνώμη σου για την Πανεπιστημίου?

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
102
Πόντοι
1
Ναι,αλλά κάποια είδη ανδρών έλκουν το σύνολο των γυναικών

Και πολλές γυναίκες αν δεν έχουν κάποιον απ'αυτούς,κλείνουν το μαγαζί.Ή προσπαθούν να χαλάσουν σχέσεις για να πάρουν αυτόν που θέλουν από κάποια άλλη

Κι εννοείται,ένας που προσέχει,γυμνάζεται κλπ...θα ψάχνει για κάτι ανάλογο.Δε θα ψάχνει μπάζα.Άσχετα αν τελικά καταλήγουν πολλοί με μπάζα γιατί δεν τους κάθεται τιποτα άλλο
eιπαμε το 20% των αντρων θελουν ετσι ειναι απο φυσικη

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.217
Πόντοι
2.306
Φοιτητικός δρόμος και μάλιστα μονης κατεύθυνσης. Από μένα είναι όχι. :2funny:

Δηλαδή φοιτήτριες και τουρίστριες δε γαμάς.Μόνο όσες πάνε για ψώνια.
Μπορεί λες ένα καμάκι Κολωνακίου να σταθεί Ερμού ή παραείναι μαλθακός?Επίσης ένα καμάκι Ομόνοιας θα έχει επιτυχία ή θα τον πάρουν για τζάνκι?

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
102
Πόντοι
1
Φοιτητικός δρόμος και μάλιστα μονης κατεύθυνσης. Από μένα είναι όχι. :2funny:
εχω δει μουνετα πανεπιστημιου και πειραια
Μην απογοητεύεστε λοιπόν κάποιοι. Θα νοικιαζετε πουτανες και μόνο μέχρι να πεθάνετε. Αυτό όμως δεν σας καλύπτει διότι αν σας κάλυπτε δεν θα είχε κάτι λιγότερο από 10.000 σελίδες το θέμα. :confused:
Φοβούνται μην τους πει όχι καμιά γυναίκα και τους πέσει ο κώλος. Στο μεταξύ όσους έχω δει από τον χώρο της πορνείας η συντριπτική πλειοψηφία δεν βλέπεται ώστε να έχουν κι απαιτήσεις. Απορώ τι ψάχνουν. 10άρια με προίκα και καλές μαγείρισσες; :2funny:

Και σε κύκλο να βρίσκεστε που μια μαλακία είναι γιατί οι πάσες είναι πάντα ότι χειρότερο, κι εκεί θέλει πέσιμο. Ότι κι αν κάνετε θέλει πέσιμο.
Κι η λύση είναι το πέσιμο. Ότι κι αν γράψετε εκεί καταλήγει το νόημα. Αν πολύ απλά κάποιος δεν την πέσει είναι αδύνατον να βρει γκόμενα.
ντοναλτ επεστρεψες εισαι στα αληθεια εσυ?
ο συνονοματος σου εγινε αυτοκρατορας τι εχεις να πεις γιαυτο?

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
501
Πόντοι
81
Δηλαδή φοιτήτριες και τουρίστριες δε γαμάς.Μόνο όσες πάνε για ψώνια.
Μπορεί λες ένα καμάκι Κολωνακίου να σταθεί Ερμού ή παραείναι μαλθακός?Επίσης ένα καμάκι Ομόνοιας θα έχει επιτυχία ή θα τον πάρουν για τζάνκι?
Δεν είπα έτσι. Είπα ότι η Πανεπιστημίου εν ολίγοις δεν έχει ζουμί όπως η Ερμού άρα χαμένος κόπος. Τώρα για τα καμάκια περιοχών για μένα δεν παίζει ρόλο. Αν ο άλλος ξέρει όπου και να πάει θα προσαρμοστεί και θα τα καταφέρει. Ο κόσμος ανακυκλώνεται στους πολυσύχναστο δρόμους όπως η Ερμού. Πάντα έχει φαί.

• Like
Αντιδράσεις: NELLO

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
501
Πόντοι
81
εχω δει μουνετα πανεπιστημιου και πειραια

ντοναλτ επεστρεψες εισαι στα αληθεια εσυ?
ο συνονοματος σου εγινε αυτοκρατορας τι εχεις να πεις γιαυτο?
Είμαι ο γείτονας του Ντοναλντ. :2funny: Ρε συ έχεις δει μουνετα λες Πανεπιστημίου κτλ αλλά σίγουρα έχεις δει λίγα γιατί ο δρόμος είναι χαμηλής ροής. Ο Τραμπ πήρε την εξουσία. Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.217
Πόντοι
2.306
Δε νομίζω ο Τραμπ να έκανε καμάκι στην Ερμού.Αν και σίγουρα θα πέτσωνε αρκετές.
Ο Μασκ θα μπορούσε να αγοράσει όλα τα Hondos να τον πιπώνουν όλες ασύστολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom