Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.117
Πόντοι
2.356
Παρακαλώ. Να είμαστε ακριβείς .
Θα ήθελες να είσαι ΑΡΧΙΝΑΥΑΡΧΟΣ .... ή ΝΑΥΑΡΧΟΣ .....

και να σε πουν ... αντιναύαρχο .... ή ακόμη χειρότερα υποναύαρχο ;;;;

Ο τύπος είναι ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ .... αρχιναύαρχος !!!!!!!!!!
Δεν αναφέρομαι σε αυτόν αλλά σε κάποιον άλλον.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
500
Πόντοι
21
Δεν πάτε πουθενά ορισμένοι και μονίμως κλαίτε την μοίρα σας. Ο Πινοκλής βαριέται που ζει, ποιος ξέρει τι προβλήματα θα έχει ο δύστυχος και κλασσικά ο ξεφτιλισμένος Τέλης ρητορεύει. Το καμάκι θέλει Ερμού και μιλάω για μεγάλες οδούς και μαγαζιά. Εσείς θέλετε να παίζετε ποδοσφαιράκι στο πισί και να έρχονται τα μουνια σπίτι. Αυτό είναι αδύνατον να γίνει. Ξυπνήστε. :confused:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
500
Πόντοι
21
Μην απογοητεύεστε λοιπόν κάποιοι. Θα νοικιαζετε πουτανες και μόνο μέχρι να πεθάνετε. Αυτό όμως δεν σας καλύπτει διότι αν σας κάλυπτε δεν θα είχε κάτι λιγότερο από 10.000 σελίδες το θέμα. :confused:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
500
Πόντοι
21
Οδοντιατρείο είχε ;

Εμένα μου είπαν ότι είχε ένα σφυρί και μια τανάλια και έβγαζε τα δόντια αστέγων με αντίτιμο δυο ευρώ η ενα κωλοδαχτυλο
Εδώ έπαιρνε την μάνα του στο τηλέφωνο να του φέρει λεφτά στο ξενοδοχείο μην τον δείρει ο νταβατζης. :2funny:Κορυφαία στιγμή που φοβόταν μην δεν την i.p του ένας μέλος που είχε πράσινη κουκίδα moderated (δηλαδή υπό επίβλεψη) κι έλεγε για τουφέκια και άμαχους νομίζοντας οτι ο αλλος εγινε μοντερειτορ και θα τον ξετρυπώσει. :2funny:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.044
Πόντοι
1.446
τύπε αμα όλοι γαμούσανε δεν θα είχε η Αθήνα τόσα μπουρδέλα και μασατζίδικα.... πήγαινε να δείς ενα Σαββατο βράδυ γεμάτη η Φυλής.
Τα μασατζίδικα δουλεύουν πολύ και με παντρεμένους που γαμάνε τις γυναίκες τους αλλά πάνε για την ποικιλία.

- Βέβαια ως είθισται, αν κάποιος είναι πχ 42 ετών όπως είμαι εγώ - αυτό που συνήθως θα κοιτάξουν είναι το κοινωνικό στάτους και τίποτα άλλο.
Αδελφέ, όλο αυτό με το status είναι υπερβολή.
Στον δικό μου κύκλο π.χ. οι μεγαλύτεροι μουνάκηδες 40+ που ξέρω είναι ένας καθηγητής αγγλικών (ιδιαιτεράς, single) και ένας με ποσοστό σε νυχτερινό μαγαζί γειτονιάς (divorced). Καμία από τις δύο δουλειές δεν έχει σπουδαίο status. Απλά, δεν ξεπατώνονται, έχουν χρόνο να περιποιούνται τον εαυτό τους (gym κλπ.), το μυαλό τους στο μουνί και λόγω δουλειάς πολύ πάρε δώσε με κόσμο, οπότε γνωρίζουν συνέχεια άτομα.

Τελευταία τροποποίηση:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
500
Πόντοι
21
Αυτό που βασιλεύει είναι η βαρεμάρα. Οι περισσότεροι βαριούνται να κάνουν σχέση.
Μία σχέση είναι σα μία κανονική δουλειά με υπερωρίες και οι περισσότεροι απλά βαριούνται.
Θα σε παίρνει τηλέφωνο η άλλη 21:30 λίγο πριν αρχίσει ο ημιτελικός Μπάρτσα-Λιβερπουλ να σου πει να βγείτε με τη Λίτσα και τον Μπάμπη για κρέπα και να σε ζαλίζουν τα αρχίδια για μόδες και ζώδια
Όλα αυτά για να τον βρέξεις 20 λεπτά και αυτό υπό προυποθέσεις (αν δεν έχει περίοδο, πονοκέφαλο, τη μάλωσε το αφεντικό, αρρώστησε το γατί, έχει ψυχολογικά η φίλη της, κλπ)
Αυτό δείχνει ανικανότητα. Αν είναι να σου βάζει η άλλη τα δύο πόδια στο παπούτσι, δεν γίνεται. Πρέπει να έχεις και τον δικό σου χρόνο εκτός από τα κοινά ενδιαφέροντα. Πρέπει να πας Ερμού επειγόντως. Μαγαζιά κτλ. Είναι το μόνο μέρος που έχει άπειρο κόσμο αλλιώς κάτσε πήδα πουτανες σαν κουνέλι δίνοντας κάργα λεφτά και να κρύβεις οτι τρως φόλες. :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: NELLO

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.293
Πόντοι
6.056
Τα μασατζίδικα δουλεύουν πολύ και με παντρεμένους που γαμάνε τις γυναίκες τους αλλά πάνε για την ποικιλία.

Στον δικό μου κύκλο π.χ. οι μεγαλύτεροι μουνάκηδες 40+ που ξέρω είναι ένας καθηγητής αγγλικών (ιδιαιτεράς, single) και ένας με ποσοστό σε νυχτερινό μαγαζί γειτονιάς (divorced). Καμία από τις δύο δουλειές δεν έχει σπουδαίο status. Απλά, δεν ξεπατώνονται, έχουν χρόνο να περιποιούνται τον εαυτό τους (gym κλπ.), το μυαλό τους στο μουνί και λόγω δουλειάς πολύ πάρε δώσε με κόσμο, οπότε γνωρίζουν συνέχεια άτομα.
Στο πιάτο γκόμενες έχουν ρε τύπε ...

Ξέρω ιδιαιτερά ... που κάνει ιδιαίτερα αποκλειστικά σε υποψηφίους πανελλαδικών ...
πολλοί είναι απόφοιτοι που ξαναδίνουν .....

Κάνει γνωριμίες με γκόμενες .... μετά από 1-2 χρόνια που είναι 19++ .... τον θυμούνται ...
και τις θυμάται ... και τυχαία τις ξαναβρίσκει ......

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.733
Πόντοι
3.656

Ο ιδιαιτεράς τι γαμάει δηλαδή,μαθήτριες του;

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
500
Πόντοι
21
Οδοντιατρείο είχε ;

Εμένα μου είπαν ότι είχε ένα σφυρί και μια τανάλια και έβγαζε τα δόντια αστέγων με αντίτιμο δυο ευρώ η ενα κωλοδαχτυλο
Είναι φίλος του Πινοκλή που βαριεται που ζει. Οι δύο τους ξερογλύφουν τον ημίτρελλο ταξιδευτή της Ουκρανίας μπαλκαν. Ο μπάλκαν ζει σε ένα γκαράζ κι όλη μέρα πληρώνει πουτανες που τις φωτογραφίζει. Μιλάμε για μεγάλη πείνα για μουνί. Αυτοί όλοι νομίζουν ότι κάνουν κάτι σημαντικό. :2funny:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
500
Πόντοι
21
Μάλλον δεν το διευκρίνησα

Όποιος ψάχνει γυναίκα...του 3 και κάτω,βρίσκει

Με τριψήφια κιλά...φαλακρές...με κρεατοελιές στη μούρη κλπ.Τέτοιες...δόξα τω θεώ...βρίσκουμε όλοι.Όλοι μπορούμε να γίνουμε...Άλεξ και Νικ1410

Απο 4 και πάνω...παιζει ανταγωνισμός
Λυπάμαι αλλά με δικαιολογίες δεν κάνεις τίποτα. Ούτε του 3 δεν μπορείς να βρεις. Βγες τώρα έξω και βρες του 3 και μη κάνεις τίποτα. Βρες την και μετά μίλα. Κάνε κάτι. Μετά βρες του 6,7,8. Τίποτα δεν κάνεις. Απλά βαριέσαι και αναμασας τα ίδια ως δικαιολογίες.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
500
Πόντοι
21

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
500
Πόντοι
21
Και σε κύκλο να βρίσκεστε που μια μαλακία είναι γιατί οι πάσες είναι πάντα ότι χειρότερο, κι εκεί θέλει πέσιμο. Ότι κι αν κάνετε θέλει πέσιμο.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
7
Like
3.526
Πόντοι
736
Το νου σας η χυλοπίτα χαλάει την χωρίστρα :2funny::2funny: και παει το ονειρο:coffee:

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
2
Like
456
Πόντοι
21
Αυτό που μου άρεσε στο εξωτερικό και ειδικα στα πρωην σοβιετικα κρατη ήταν ότι η άλλη μπορεί να εβγαινε Μιςς την προηγούμενη χρονιά ενώ την επόμενη ήταν η γυναίκα της διπλανής πόρτας, μπορεί αν ήσουν λιγο τυχερός να έβγαινες και μαζί της
Κι εδώ είναι το δεύτερο πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση η ελλεϊνίδα ξυνίζει ακόμα και αν της πεις καλημέρα, ενώ η ξένη, το μίνιμουμ, θα είναι ευγενική. Κι εδώ τελειώνουν όλα. Αυτά τα δύο που προαναφέρθηκαν είναι αρκετά για να εξηγήσουν το σημερινό πρόβλημα. Τώρα αν είσαι μοντέλο ή εκατομμυριούχος, ναι προφανώς γαμάς κάνοντας τα στοιχειώδη. Ή αν έχεις άπλετο χρόνο μπροστά σου, όπως και να είσαι ναι, αν την πέσεις στις 1000, θα γαμήσεις και 10, στατιστικά να το βάλεις. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, ελάχιστοι έχουν τον άπλετο χρόνο ειδικά από τα 30 και μετά και ταυτόχρονα δεν είναι τίποτα από τα προηγούμενα δύο που ανέφερα, για να κάνουν καμάκι ατελείωτες ώρες και να αράζουν στην Ερμού, ή οποιονδήποτε πολυσύχναστο δρόμο και να την πέφτουν σε όποια περνάει. Δε γίνονται αυτά. Επίσης, αν είναι να τρώω ώρες ολόκληρες για το μήπως γαμήσω, άστο καλύτερα. Στην τελική μετά μην κλαιγόμαστε γιατί δεν έχουμε λεφτά, αν προτιμάμε να σπαταλάμε ώρες ολόκληρες ψάχνοντας να γαμήσουμε, αντί να βρούμε τον τρόπο να βγάζουμε επιπλέον χρήματα.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
500
Πόντοι
21
Το νου σας η χυλοπίτα χαλάει την χωρίστρα :2funny::2funny: και παει το ονειρο:coffee:
Φοβούνται μην τους πει όχι καμιά γυναίκα και τους πέσει ο κώλος. Στο μεταξύ όσους έχω δει από τον χώρο της πορνείας η συντριπτική πλειοψηφία δεν βλέπεται ώστε να έχουν κι απαιτήσεις. Απορώ τι ψάχνουν. 10άρια με προίκα και καλές μαγείρισσες; :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.117
Πόντοι
2.356

Μόνος σου απάντησες: "λόγω δουλειάς πολύ πάρε δώσε με κόσμο". Ε εγώ δεν έχω τέτοιου είδους δουλειά. -

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom