james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.996
- Πόντοι
- 2.356
Τι γίνεται, επιστήμονες της πούτσας, πώς πάνε τα στατιστικά κι οι μελέτες σας για τις Ελληνίδες;
Κάποτε ήταν , αλλα κατάλαβε , με τα χρόνια , ότι έπρεπε να εστιάσει στο συγκριτικό του πλεονέκτημα , την χρηματική αφαίμαξηΟ μπάλκαν δεν είναι για καμάκι. Ίσως πιο ψηλός πιο γυμνασμένος κι αν πετούσε το κεφάλι κι έβαζε ένα άλλο κάτι θα έκανε. Επίσης δεν έχει άνεση στην συζήτηση. Δεν είναι εσύ ούτε εγώ.
Κι έτσι πληρώνει παρα πολλά για να φωτογραφίζει και να έχει λίγη στημένη παρέα. Αίσχος!Κάποτε ήταν , αλλα κατάλαβε , με τα χρόνια , ότι έπρεπε να εστιάσει στο συγκριτικό του πλεονέκτημα , την χρηματική αφαίμαξη
Ποια στατιστικά ρε τύπε. Αν έχεις κύκλο γαμας, αν δεν έχεις δε γαμας.Τι γίνεται, επιστήμονες της πούτσας, πώς πάνε τα στατιστικά κι οι μελέτες σας για τις Ελληνίδες;
Γιατί στημένη !; Τον γουστάρουν , απλά πέφτει γκαντεμιά και έχουν περίοδο.Κι έτσι πληρώνει παρα πολλά για να φωτογραφίζει και να έχει λίγη στημένη παρέα. Αίσχος!
Έχει έναν πενηντάρη για εκδρομές. Σε ψήνει να της δώσω τηλέφωνο να σε βάλει στο ρόστερ ;Για έξω έξω έχει άλλον, τύπε;
Δεν ειπα οτι ηταν κατι αξιοπεριεργο, ειπα τι μπορει να συμβει......και συνβαινει......Που ειναι το αξιοπεριεργο ρε παιχτη στο σκηνικο στο καφε?Η τυπισσα απο την αρχη ειχε λοκαρει τον φιλο σου....οχι στην πορεια....Απλως η διαφορα ειναι οτι ειχε το σθενος κ εκανε διακριτικο πεσιμο.Αλλες στην θεση της θα εριχναν ματιες κ θα περιμεναν να κανει ο αντρας την πρωτη κινηση.
Δηλαδή ο μπαλκαν καουμποι δεν γαμάει καν με τόσα λεφτά που πληρώνει. Μόνο κάνει κακαδέλια του.Γιατί στημένη !; Τον γουστάρουν , απλά πέφτει γκαντεμιά και έχουν περίοδο.
ΥΓ: ο κμανιος είναι γίγαντας απέναντι σε πραγματικά ναυάγια σαν τον βασιλοφιλο Ζελικο.
Τουλάχιστον δε βρήκε γυναίκα με προξενιό που να έχει να τον πιπωσει είκοσι χρόνιαΔηλαδή ο μπαλκαν καουμποι δεν γαμάει καν με τόσα λεφτά που πληρώνει. Μόνο κάνει κακαδέλια του.Φυσικά συγκριτικά με τον χοντρομαλακα Λάκη είναι γίγαντας.
Ok φιλος.Καλη συνεχειαΔεν ειπα οτι ηταν κατι αξιοπεριεργο, ειπα τι μπορει να συμβει......και συνβαινει......
για τους φιλους που λενα τα διαφορα,
Γκομενες που παιζουν υπαρχουν και Μαγκες που τις πηδανε υπαρχουν
αυτο ηθελα να πω στους φιλους μας εδω μεσα.............
Φτιαχτε τον Εαυτο σας και την Ψυχολογια σας και βγειτε εξω για βολτα, καφε & γνωριμιες.
δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο εαν εχεις κατι να δειξεις ως Ανδρας.......
Φυσικα θελει και καποιας μορφης πεσιμο, γνωριμια,κουβεντα, κοινωνικοτητα κτλ...
Εγω Σημερα περιποιηθηκα τον εαυτο μου, εκανα χαλαρη βολτα, ετσι για παρτη μου....
Πολλες συζητησεις απο 5 αρια, μου μιλαγαν στο ακυρο μονες τους, για να ανοιξουν κουβεντα
=εννοείτε δεν τις πλησιαζω...=
και παρα πολλες Ματιες Καρφωματα και Γυρισμα κεφαλιων απο 7-8-8,5 αρια.....
Μεχρι κ Φιλοφρονησεις απο Ανδρες Γνωστους που συναντησα.......
Παιδια κινηθειτε..............
Για να καταλαβετε τι παιζει-
Πριν κανα 2 μηνο Γκομενα Κλασατη 7,5/10 απο Διπλανο Τραπεζι σε κυριλε καφε, ημουν με φιλο,
αυτη μας επιασε την συζητηση, με αφορμη κατι ασχετο=ως συνηθως, ετσι γινετε=
συνεχισαμε την κουβεντα--μας ειπε οτι της αρεσε οπως εγινε το παιχνιδι απο το πουθενα....
Τελικα την Εφαγε ο φιλος μου, εκεινη με τον τροπο της το επελεξε.....-αυτο φαινετε αμα ξερεις-
Στην συνεχεια επεσαν πολαπλα πηδηματα και αυτο ηταν Ολο..........
Ετσι Παει................
ελλεηνιδες του εξωτερικού με έχουν χεσμένοΤο ξυπνητήρι δεν μας είπες πότε χτύπησε και σε ξύπνησε όμως.
Λες και εμείς ζούμε σε άλλη Ελλάδα και δεν έχουμε δει όλα τα παχύσαρκα κτήνη να έχουν απαιτήσεις λες και είναι μοντέλα της VS.
Οι ελληνίδες ούτε ΚΑΝ γυρνάνε να κοιτάξουν οποιοδήποτε δεν είναι είτε διάσημος είτε εξωπραγματικά ωραίος.
Το ξυπνητήρι δεν μας είπες πότε χτύπησε και σε ξύπνησε όμως.
Λες και εμείς ζούμε σε άλλη Ελλάδα και δεν έχουμε δει όλα τα παχύσαρκα κτήνη να έχουν απαιτήσεις λες και είναι μοντέλα της VS.
Οι ελληνίδες ούτε ΚΑΝ γυρνάνε να κοιτάξουν οποιοδήποτε δεν είναι είτε διάσημος είτε εξωπραγματικά ωραίος.
Σου λέω το παράδειγμα για να δεις ότι το εργασιακό status δε λέει τόσα πολλά, αν κάποιος βλέπεται και αφιερώσει χρόνο θα κάνει παιχνίδι.Μόνος σου απάντησες: "λόγω δουλειάς πολύ πάρε δώσε με κόσμο". Ε εγώ δεν έχω τέτοιου είδους δουλειά. -
Φτιαχτε τον Εαυτο σας και την Ψυχολογια σας και βγειτε εξω για βολτα, καφε & γνωριμιες.
δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο εαν εχεις κατι να δειξεις ως Ανδρας.......
Φυσικα θελει και καποιας μορφης πεσιμο, γνωριμια,κουβεντα, κοινωνικοτητα κτλ...
Εγω Σημερα περιποιηθηκα τον εαυτο μου, εκανα χαλαρη βολτα, ετσι για παρτη μου....
Πολλες συζητησεις απο 5 αρια, μου μιλαγαν στο ακυρο μονες τους, για να ανοιξουν κουβεντα
=εννοείτε δεν τις πλησιαζω...=
και παρα πολλες Ματιες Καρφωματα και Γυρισμα κεφαλιων απο 7-8-8,5 αρια.....
Μεχρι κ Φιλοφρονησεις απο Ανδρες Γνωστους που συναντησα.......
Παιδια κινηθειτε..............
Ακουσε πως γινετε, παντα χωρις εσυ να ξεκινησεις....Και γιατί να το κάνεις;Για να την ξαναρίξεις την ψυχολoγία σου απο τα άκυρα που θα τρως;
Που σου μιλούσαν δηλαδή;Έτσι στο ξεκάρφωτο σε βλέπαν και σου μιλούσαν στο δρόμο;
Και καρφώματα απο 7-8,5αρια;
Πρέπει να'σαι απ'τους ελάχιστους μη επώνυμους Έλληνες που τα ζουν αυτά...
Oλος ο Βορράς!Ειδικότερα η Θεσσαλονίκη εχει πολύ ωραια κορίτσια.
Πλέον φουμαρα δε μπορείς να λες εύκολαΣου λέω το παράδειγμα για να δεις ότι το εργασιακό status δε λέει τόσα πολλά, αν κάποιος βλέπεται και αφιερώσει χρόνο θα κάνει παιχνίδι.
Aν κάποιος δεν έχει κάποιο extreme πρόβλημα με την εμφάνιση συμβαίνουν δύο πράγματα:
α) δεν προσπαθεί γιατί βαριέται/ δεν έχει αυτοπεποίθηση/ έχει συνηθίσει στις τάνες κλπ.
β) βάζει τον πήχυ πολύ ψηλά για το μπόι του. ΟΚ, αν είσαι 50ρης και κυνηγάς 20χρονες δε θα γαμήσεις εκτός αν είσαι πολύ φορτώ και σε θέλουν για sugar daddy, αν κυνηγάς 40ρες θα γαμήσεις.
Παλιά θα έλεγα και γ) είναι τελείως άφραγκος αλλά με τα χρόνια έχω δει τόσους άψιλους να γαμάνε με φούμαρα που δεν το λέω.