Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (8 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.015

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.142
Πόντοι
6.056
Τυπάρα ... έχω ξαναγράψει ιστορία.
Δεκαετία 1990 .... είχε ο πατέρας μου εργάτη ... συνομήλικο με εμένα ....
Από κοκινιά .... έμενε στο παιδικό του δωμάτιο ...... γαμούσε 3-4 γκόμενες ταυτόχρονα (την ίδια περίοδο εννοώ) .....
Ερχόταν 19χρονη με ραδιοταξί από το ψυχικό στη νίκαια ... για να την πηδήξει .....
στο παιδικό του δωμάτιο ... σε προσφυγικό στη νίκαια .......

Είχε ένα φραπέ 5 ημερών στο δωμάτιο σε χάρτινο .... και της πρότεινε να πάρει τζούρα αν ήθελε ....

Καλτ τύπος και σκηνικό . Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή.

Τα σκηνικά τα είχα δει ο ίδιος .... γιατί είχα περάσει να μου δώσει κάτι κλειδιά ...
και τον είχα καλέσει σε σκυλάδικο που οργανώναμε βραδιά .... σχετικά κοντά σε λεωφόρο της περιοχής ....
Ήρθε με ΔΥΟ γκόμενες που τον πήγαν εκεί με τα ταξί , που πλήρωσαν αυτές !

Είπαμε,πάντα συνέβαιναν αυτά

Ένας να γαμάει 3-4 μαζί...ή τελοσπάντων να θέλουν μονο αυτόν...και οι αντίστοιχοι 3-4 να μένουν αγάμητοι

Απλα μαθηματικά...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.313
Πόντοι
6.056
Είπαμε,πάντα συνέβαιναν αυτά

Ένας να γαμάει 3-4 μαζί...ή τελοσπάντων να θέλουν μονο αυτόν...και οι αντίστοιχοι 3-4 να μένουν αγάμητοι

Απλα μαθηματικά...
Ο ένας όμως ... αν και μπατήρης ........
Δεν καθόταν να κλαίει που δεν είναι γιός Σαούντ ... ή του Μικ Τζάγκερ .....

Βγήκε από το σπίτι ... μίλησε ... έφαγε ήττες ... αλλά κέρδισε κι όλας και γάμησε.

Μαγνητάκι που είχα αγοράσει από το όσλο το 1995 .... το είχα στο ψυγείο του φοιτητικού
μπουρδέλου διαμερίσματός μου !
'Έγραφε τσιτάτο του ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΥ στα αγγλικά.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ .

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.491
Πόντοι
216

Αν θυμάμαι καλά είχες πει πως ο πατέρας σου είχε σιδεράδικο. Άρα μιλάμε για άτομο κάτω των 25 και όλη μέρα να δουλεύει με σίδερα. Δηλαδή μούσκουλα, πλάτες, κοιλιακούς καλύτερους από Ράμπο, Σβαρτζενέγκερ, Βανταμ, Μπέκαμ

Τέτοιοι τύποι πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια να διώχνουν τα μουνιά από τη ράχη τους, που τους κολλάνε σα βδέλες

1740839514774.jpeg

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.313
Πόντοι
6.056
Αν θυμάμαι καλά είχες πει πως ο πατέρας σου είχε σιδεράδικο. Άρα μιλάμε για άτομο κάτω των 25 και όλη μέρα να δουλεύει με σίδερα. Δηλαδή μούσκουλα, πλάτες, κοιλιακούς καλύτερους από Ράμπο, Σβαρτζενέγκερ, Βανταμ, Μπέκαμ
Σιδεράδικο το είχε ... ξεκινήσει ο πατέρας μου , όταν ήταν νέος αυτός , πολύ πριν ...γεννηθώ κι εγώ
και η αδελφή μου που είναι μεγαλύτερη . Την εποχή που αφορά η διήγησή μου,
δούλευαν και αλουμίνια . Ο συγκεκριμένος εργάτης, μόνο αλουμίνια, δεν είχε πιάσει σίδερα.
Οπότε δεν ήταν σαν φυλακισμένος μπρατσαράς πολωνός, όχι , καμία σχέση . Τελείως νορμάλ κορμί και μπράτσα.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.491
Πόντοι
216
Σιδεράδικο το είχε ... ξεκινήσει ο πατέρας μου , όταν ήταν νέος αυτός , πολύ πριν ...γεννηθώ κι εγώ
και η αδελφή μου που είναι μεγαλύτερη . Την εποχή που αφορά η διήγησή μου,
δούλευαν και αλουμίνια . Ο συγκεκριμένος εργάτης, μόνο αλουμίνια, δεν είχε πιάσει σίδερα.
Οπότε δεν ήταν σαν φυλακισμένος μπρατσαράς πολωνός, όχι , καμία σχέση . Τελείως νορμάλ κορμί και μπράτσα.

Μια χαρά είναι και τα αλουμίνια. Καλύτερα από...ωμοπλάτες σα χορταράκια...

Σε αυτές τις ηλικίες μόνο με σώμα γαμάς μοντέλα, δεν πα να είσαι απένταρος, και να μένεις σε υπόγειο και χωρίς ρόδα. Οι γκαύλες είναι που καθοδηγούν το παίγνιο.

Τα...κουμπιιουτεράκια βγαίνουν μετά τα 25

ntinos-x

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
901
Πόντοι
86
Από κοκινιά .... έμενε στο παιδικό του δωμάτιο ...... γαμούσε 3-4 γκόμενες ταυτόχρονα (την ίδια περίοδο εννοώ) .....
Ερχόταν 19χρονη με ραδιοταξί από το ψυχικό στη νίκαια ... για να την πηδήξει .....

Είχε ένα φραπέ 5 ημερών στο δωμάτιο σε χάρτινο .... και της πρότεινε να πάρει τζούρα αν ήθελε ....

Τα σκηνικά τα είχα δει ο ίδιος .... γιατί είχα περάσει να μου δώσει κάτι κλειδιά ...
και τον είχα καλέσει σε σκυλάδικο που οργανώναμε βραδιά .... σχετικά κοντά σε λεωφόρο της περιοχής ....
Εχουμε ξεπατωσει πολλες με φιλους απο κοκκινια.....μερια

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
36
Πόντοι
0

Ναι μόνο που μιλάς για 1990.Τοτε πολλές δε τις ένοιαζε αν δουλεύεις η όχι για να κάνουν μια σχέση.Μόνο αν κάναν παιδιά τις ενοιαζε και χώριζαν αυτόν και βρισκαν άλλον.Τωρα για μια απλή σχέση όλες κοιτάνε δουλειά λεφτά.Αλλαξαν οι εποχές.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Δεν είναι μόνο θέμα 'Τζειμς Μποντ'

Γενικά,θέλουν να βλέπουν ότι τον θέλουν κι άλλες.Αυτό τις τρελαίνει.Κι ας είναι και του 800ευρου,κι ας μην είναι ούτε εμφανίσιμος.

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί όταν είναι μόνοι τους...δεν τους κοιτάει ούτε η γάτα τους,αλλά μολις βρουν γκόμενα,είναι λες και γυρνάει ένα τσιπάκι και τους θέλουν μετά όλες όσες τους έφτυναν
Εσύ βρήκες καμία γκόμενα ή ακόμα μαλακια τραβάς ;

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.793
Πόντοι
456
Βγες μαζί της πχ ένα σκ σε χοτελακι κοντά σε εσάς
Πες της χύμα πάμε πχ σκ στην Χαλκίδα που έχω κλείσει ξενοδοχείο ...αν σου πει ναι σημαίνει θα τον φάει
Αν σου πει όχι τότε τής λες ...συγνώμη αλλά δεν χάθηκα εγώ αλλά όταν εσύ αποφασίζεις τι θέλεις τότε πάρε μου τηλ για να πάμε Χαλκίδα να γνωριστούμε καλύτερα και όχι μόνο
Της είχα πει να κανονίσουμε για χριστούγεννα. Μου είπε σε χωριστά δωμάτια αν θες..Δύσκολα κλπ. Μετά είπαμε, τελευταίος καφές μέχρι που μου είπε αυτές τις βλακείες χαχα

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
14.134
Πόντοι
2.256
Της είχα πει να κανονίσουμε για χριστούγεννα. Μου είπε σε χωριστά δωμάτια αν θες..Δύσκολα κλπ. Μετά είπαμε, τελευταίος καφές μέχρι που μου είπε αυτές τις βλακείες χαχα
Η ιστορια τελειωνει απο τα χωριστα δωματια,απορω τι καθεσαι και ασχολεισαι.Χαρηκες που τα ειπατε και αποχωρεις ηττημενος αλλα κυριος.Αυτη θελει να ασχολουνται καποιοι μαζι της οσο ψαχνει να βρει αυτον που οντως γουσταρει

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.793
Πόντοι
456
Η ιστορια τελειωνει απο τα χωριστα δωματια,απορω τι καθεσαι και ασχολεισαι.Χαρηκες που τα ειπατε και αποχωρεις ηττημενος αλλα κυριος.Αυτη θελει να ασχολουνται καποιοι μαζι της οσο ψαχνει να βρει αυτον που οντως γουσταρει
Ακριβώς. Γι αυτό δε ξανασχολήθηκα. Κ με πήρε τηλ κ λέει αν δε την ξαναψάξω, δε θα ασχοληθεί ούτε αυτή.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.491
Πόντοι
216

Έχετε πηδηχθεί ποτέ; Αν όχι είναι λογικό που ζήτησε χωριστά δωμάτια. Έχει σκοπό να το δώσει, απλά κρατάει τους τύπους. Κλείσε το δεύτερο δωμάτιο μόνο γα το πρώτο βράδυ και αφού πέσει το τεμάχιο :fuck1:, το επόμενο βράδυ κοιμάστε στο ίδιο. Αν δεν ήθελε να πηδηχτεί δε θα συζητούσε καν για ΣΚ μαζί

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
14.134
Πόντοι
2.256
Έχετε πηδηχθεί ποτέ; Αν όχι είναι λογικό που ζήτησε χωριστά δωμάτια. Έχει σκοπό να το δώσει, απλά κρατάει τους τύπους. Κλείσε το δεύτερο δωμάτιο μόνο γα το πρώτο βράδυ και αφού πέσει το τεμάχιο :fuck1:, το επόμενο βράδυ κοιμάστε στο ίδιο. Αν δεν ήθελε να πηδηχτεί δε θα συζητούσε καν για ΣΚ μαζί
Τον τρολαρει η τυπισσα και ηθελε ΣΚ τσαμπαϊκα. Το λογικο ειναι πρωτα βγαινεις και κανεις κατι με καποιον και μετα πας ΣΚ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.932
Πόντοι
26.141
Αν σου είπε χωριστά δωμάτια τότε τής λες ...εσύ δεν είσαι τελικά έτοιμη για το επόμενο βήμα οπότε δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε κ οι δύο το χρόνο μας αφού δεν είμαστε ανήλικες αλλά ενήλικες και επιθυμώ κοπέλα που είναι έτοιμη ( να φάει πουτσα ) να μπει σε σχέση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom