Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.642
- Πόντοι
- 206
Ρε συ τι φάση?Ξες πόσες φορές βγήκαμε, αυτά τα 3 χρόνια, πλήρωνα εγώ κ δε γινόταν τπτ?
Παιδιά λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει
Ρε συ τι φάση?Ξες πόσες φορές βγήκαμε, αυτά τα 3 χρόνια, πλήρωνα εγώ κ δε γινόταν τπτ?
Γιατί ήμασταν ντεμέκ φίλοι από παλιά. Γι αυτό βγαίναμε στο χαλαρό που κ που. Μέχρι που κάποια στιγμή διερεύνησα το να πάει παρακάτω ...Έπρεπε να το ξεκόψεις νωρίτερα. Ποιος ο λόγος να το συνεχίσεις μετά από την δεύτερη άντε τρίτη φορά που θα βγείτε και δε θα το δώσει;
Γιατί ήμασταν ντεμέκ φίλοι από παλιά. Γι αυτό βγαίναμε στο χαλαρό που κ που. Μέχρι που κάποια στιγμή διερεύνησα το να πάει παρακάτω ...
Τπτ όχι. Τέλειωσε το θέμα, πάμε παρακάτωΈπεσαν έστω φιλάκια-χαμουρεματάκια; Χωρίς αυτά, κατευθείαν πρόταση σε χοτέλ για ΣΚ είναι εντελώς άτοπο
Επιστημών άνθρωπος , κτηνίατρος, έχει ενσυναισθηση για το φίλο κατσικογαμη τουΛάκη,μάλλον έχεις μπερδέψει τον Πορδομητσο με τον γιο του Ροκφέλερ..
Γκόμενα όντως δεν έχει παρακαλέσει,μιας και αφήνοντας τα λεφτά στο κομοδίνο, δεν χρειάζεται να παρακαλέσεις..
Τα καημένα τα κατσικάκια δεν αντιστέκονται...
Τα πεπόνια είναι τζάμπα..
Φαντάζεσαι πάντως να στον έφερνε η θυγατέρα για γαμπρό;
Θα σου ελεγα Λουτσίνο Βισκόντι και μαλακίες,που θα κούμπωνες τα ζάναξ πέντε-πέντε..![]()
Μπα αγάμητη την κόβω. Όλοι της ξυνίζουν κ στο φβ single γράφει επί χρόνιαΡε συ τι φάση?Άλλος πληρώνει άλλος γαμάει?
Παιδιά λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει
Επιστημών άνθρωπος , κτηνίατρος, έχει ενσυναισθηση για το φίλο κατσικογαμη του
Μόλις γύρισα από το σαββατιάτικο μαστίγωμα μου , ήμουν εκτός σπιτιού από το πρωί. Με σκίσανε οι κουτόφραγκοιΛάκης νομίζει ότι είμαστε τίποτα χθεσινοί..
Δήθεν κομπλιμεντάρει πεπονομετανάστη,απλά για να γράψει τα γνωστά περί υπαλλήλων και να την πει με το νου του σε εμάς που μαζί με τον άλλον τον χαιρεκακο,γουστάρουν να φαντασιώνονται ότι μας μαστιγώνουν οι Φριτζηδες στα μπουντρούμια..
Κούνια που τους κούναγε..![]()