Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 582 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.981

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.214
Πόντοι
456
Μάγκες αυτό πρέπει να το δείτε. Κοπέλα με δύσκολη ψυχική ασθένεια ικανή να σε καταστρέψει και μετά να πάει για μπύρες παίρνει εκατοντάδες σχόλια "μπράβο κούκλα" στο YouTube. Άμα εγώ η ο οποιοσδήποτε άλλος έχει ψυχολογικά προβλήματα βγούμε και μιλήσουμε για αυτά θα μας βάλουν στη στενή.

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.206
Πόντοι
1.206
Μάγκες αυτό πρέπει να το δείτε. Κοπέλα με δύσκολη ψυχική ασθένεια ικανή να σε καταστρέψει και μετά να πάει για μπύρες παίρνει εκατοντάδες σχόλια "μπράβο κούκλα" στο YouTube. Άμα εγώ η ο οποιοσδήποτε άλλος έχει ψυχολογικά προβλήματα βγούμε και μιλήσουμε για αυτά θα μας βάλουν στη στενή.

Ισότητα!!! Αν δεν ξέρουν ποιο φύλο κάνει τι και δεν αναφέρεις τίποτα για τις ίδιες ενέργειες σε αυτές λένε μπράβο και σε εμάς γιούχα.... Μα για τα ίδια πράγματα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.134
Πόντοι
3.656
Τότε γιατί τις παντρεύονται αφού ειναι τόσο βλήματα;Μάλλον είναι τόσο βλήματα και οι σύγχρονοι άνδρες.

Γιατί μπορεί να είχαν ωραίο κωλαράκι...

Και τα βλήματα...αν εμφανισιακά είναι γαμήσιμα...παραβλέπεται αν είναι βλήματα...

Βέβαια αν μιλάμε για βλήματα...και νοητικά και εμφανισιακά...εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.493
Πόντοι
456
Υπαρχει και η αλλη πλευρα. Γνωστο μου ζευγαρι γυρω στα 35, χημικος μηχανικος αυτος, μηχανολογος μηχανικος αυτη. Ωραια και καλα παιδια και οι δυο. Με δυο δουλειες ο καθενας, ξεκιναν απο τις 6 το πρωι απο το σπιτι και γυρνανε κατα τις 10 το βραδυ. Προχτες σε σχετικη συζητηση, λεει η κοπελια, "καποια στιγμη πρεπει να κοψουμε την δευτερη δουλεια, μηπως βρουμε χρονο να κανουμε και κανενα παιδι, αλλα ακομα εχουμε καποιες αναγκες να βολεψουμε". Δηλαδη απο οπου και να το πιασεις το θεμα ειναι γαματα γαματα με κεφαλαια γραμματα. Ενταξει καλη προθεση εχουν και οι δυο, λογικοι ειναι, ειχαν την ατυχια να πεσουν απο φτωχα αρχιδια και προσπαθουν να φτιαχτουν απο μονοι τους. Τωρα αυτοι οι ανθρωποι, ποτε θυα φτιαχτουν, ποτε θα κανουν παιδια και θα ολοκληρωσουν, το ονειρο της οικογενειας, ενας θεος το ξερει. Αξιζει ολος αυτος ο αγωνας? Αλλοι θα πουν ναι, αλλοι οχι. Παντως δεν μπορω να πω οτι κι αυτοι που λενε, οτι φαμε οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ο κωλος μας, εχουν αδηκο.
Δεν τους έχω για έξυπνους.
Έχουν τόσο καλά επαγγέλματα και με ζήτηση στο εξωτερικό και παλεύουν με 12ωρα στην Ελλάδα;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.759
Πόντοι
3.656
Δεν τους έχω για έξυπνους.
Έχουν τόσο καλά επαγγέλματα και με ζήτηση στο εξωτερικό και παλεύουν με 12ωρα στην Ελλάδα;
Ναι. Πολλοί αν δεν έχουν πατώσει , δεν τους περνάει καν η ιδέα να φύγουν έξω.
Μην ξεχνάς και ότι πολύ μεγάλο ποσοστό ελλήνων , ειδικά γεννημένων πριν το 1995 ....
δεν έχουν ταξιδέψει εξωτερικό , ούτε σκοπεύουν . Τρώνε τα λεφτά τους μύκονο, σαντορίνη, σπέτσες, αράχωβα κτλ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.134
Πόντοι
3.656

Άμα ήταν καμια χοντρή,δε νομίζω να έπαιρνε τα ίδια σχόλια...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.403
Πόντοι
9.297
Γιατί μπορεί να είχαν ωραίο κωλαράκι...

Και τα βλήματα...αν εμφανισιακά είναι γαμήσιμα...παραβλέπεται αν είναι βλήματα...

Βέβαια αν μιλάμε για βλήματα...και νοητικά και εμφανισιακά...εκεί θα συμφωνήσω μαζί σου
Πολλοί παραβλέπουν τα πάντα αρκεί να μην είναι μόνοι ..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.759
Πόντοι
3.656
Πολλοί παραβλέπουν τα πάντα αρκεί να μην είναι μόνοι ..
Δεν είναι έτσι .

Τα 10 βασικά στοιχεία σε μια γυναίκα ....είναι

1)να είναι μουνάρα
2)να είναι μουνάρα
3)να είναι μουνάρα
4)να είναι μουνάρα
5)να είναι μουνάρα
6)να είναι μουνάρα
7)να είναι μουνάρα
8)να είναι μουνάρα
9)να είναι μουνάρα
10)να είναι μουνάρα

τα υπόλοιπα είναι εντελώς ασήμαντα ....

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
7
Πόντοι
0
Μολις πέρασε δίπλα μου κοντή νευρωτική μπουγελόφατσα γυρω στα 30 με κολάν γύρω στα 100 κιλά και θηριωδη μπούτια. Την συνοδεύει εμφανίσιμος νέος ιδιας ηλικίας, 1,80 περίπου κουβαλώντας θεόρατες τσάντες σαν χαμάλης. Μόνη πιθανή εξηγηση να υπήρξαν ερωτευμένοι και κάπου διαλύθηκε η τυπισσα καταντώντας έτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom