kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.290
- Πόντοι
- 2.356
σαρκα και οσταΤα φλόκια ;
σαρκα και οσταΤα φλόκια ;
εσυ?νομίζω ότι υπερβάλλετε, υπαρχουν και γαμιολες ελληνιδες
Καλά τους απάντησε ο τύπος. Δεν πρέπει να αφορά τους άλλους πως είναι ο συνοδός της κάθεμιας. Τα ναυάγια σχολιάζουν τυχόν missmatch στο ζευγάρι. Μπορεί ο τύπος να την έχει μεγάληπερπατουσε στον πεζοδρομο στην κηφισια μια κοπελα μοντελο 1.80 πολυ ομορφη γυρω στα 18 με σορτσακι μεσα στο κρυο και ελαφρυ ντυσιμο. και ητανε διπλα της ενας κοντουλης στην ηλικια της . σε καποια στιγμη σταματαει διπλα τους ενα αυτοκινητο με κατι τυπαδες, και ρωτανε τον κοντουλη, αυτη που ειναι διπλα σου κοπελα σου ειναι?,χαχαχαχα αυτος σαστησε εκεινη την ωρα και τους λεει γιατι ρωτατε, οι αλλοι μολις ακουσαν την απαντηση στο αυτοκινητο εκαναν κατι περιεργες γκριματσες και εφυγαν,
προφανως αυτη η κοπελα θα ειχε βγει βολτα με εναν φιλο της που δεν ητανε γκομενος της αλλα μαγνητιζε ολα τα βλεμματα λογω της εμφανισης της,
προφανως και ετσι κυκλοφορει καποιος ψηλος νεαρος και ωραιος θα περασει απαρατηρητος απο ολες τις γκομενες, τελικα η εμφανιση μετραει για τις γυναικες μονο. μια ωραια απλα την θελουν γιατι ειναι ωραια, ασχετα αν ειναι χαζη ή ανεργη ή εχει ψυχολογικα.
στην ελλαδα πλεον επειδη υπαρχει ελλειψη νεαρου ωραιου μουνιου, οι πιθανοτητες να γνωρισει καποιος μια ωραια και να την κουτουπωσει μετα ειναι απιστευτα ελαχιστη.Καλά τους απάντησε ο τύπος. Δεν πρέπει να αφορά τους άλλους πως είναι ο συνοδός της κάθεμιας. Τα ναυάγια σχολιάζουν τυχόν missmatch στο ζευγάρι. Μπορεί ο τύπος να την έχει μεγάλη
Σωστός. Εγώ υπήρξα από τους τυχερούς που τα μπουρδέλα είχε όμορφες παρουσίες και δεν έχω απωθυμένα για κουτούπωμα όμορφης νεαρής. Από την άλλη και στην εποχή μου υπήρχε αυτή η ζήλια που περιγράφεις και έπεφτε ξύλο κιόλας για τα μάτια όμορφης κορασίδας. Τώρα δε ξέρω τι γίνεται και δε μου λείπει κιόλαςστην ελλαδα πλεον επειδη υπαρχει ελλειψη νεαρου ωραιου μουνιου, οι πιθανοτητες να γνωρισει καποιος μια ωραια και να την κουτουπωσει μετα ειναι απιστευτα ελαχιστη.
πιο παλια ο αλλος δεν μπορουσε να γνωρισει μια ωραια απο τις γνωριμιες του, πηγαινε σε ενα μπουρδελακι με 20 ευρω κουτουπωνε μια νεαρη ομορφη και του εφευγε η καψα, πλεον οι ωραιες στα μπουρδελα δεν υπαρχουν, κατι μπαζα και μετριες εμειναν,
ειδικα οσοι ειναι γεννημενοι απο το 2000 και μετα δεν προλαβαν ουτε στο ελαχιστο τις καλες εποχες εποχες με τα μπουρδελα, ουτε εχουν την δυνατοτητα τωρα να σκανε μεγαλα ποσα για ωραια call gilrs,
επομενως εχουν απωθημενο την ωραια, για αυτο αυτοι οι νεαροι που ητανε μεσα στο αυτοκινητο γυρω στα 22-23 μολις ειδαν την ωραια με τον κοντο, πηγαν να χωθουν για να μαθουν τι γινεται, θες απο ζηλια θες απο λιγουριαση?
Φαινόμενο της εποχής.Εδω μια δημοσίευση βλέπεις στο fb και μετά σεντόνι από κάτω αντίστοιχες που αν όντως δεν είναι φτιαχτές,τότε η Δύση έχει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από εμάς.Πήγα να πάρω ένα πουλόβερ και η χοντρή πωλήτρια έπαιζε με το κινητό της. Της είπα να μου δώσει και κάτι άλλα να δω και στραβωσε. Τι ήθελε; να πάρω το πρώτο και να φύγω; μετά την ωρα που ήμουν ταμείο μπηκε μέσα μια πιο χοντρή με δυο καφεδες υπερπαραγωγή με σαντιγύ και φώναξε ότι την έχουν τρελλάνει στα λαικ. Τι γίνεται ρε γυρω μας.
εδω ητανε μια χοντρελο κακασχημη με το γκομενο της στο γυμναστηριο, πηγαινε αυτη να κανει μια ασκηση και μολις τελειωνε το σετ, την πλησιαζε ο γκομενος της και πηγαινε να της δωσει φιλακια, ρε δεν παμε καλα, ο αλλος πατσαβουρης ητανε βεβαια, αλλα οχι τοσο σαν αυτην,Πήγα να πάρω ένα πουλόβερ και η χοντρή πωλήτρια έπαιζε με το κινητό της. Της είπα να μου δώσει και κάτι άλλα να δω και στραβωσε. Τι ήθελε; να πάρω το πρώτο και να φύγω; μετά την ωρα που ήμουν ταμείο μπηκε μέσα μια πιο χοντρή με δυο καφεδες υπερπαραγωγή με σαντιγύ και φώναξε ότι την έχουν τρελλάνει στα λαικ. Τι γίνεται ρε γυρω μας.
Μπορει να τις "αποθεωνουν" αλλα ταυτοχρονα μπορει και να εχουν loyalty card στα εσκορτακια.μην συνχεεις τα 2.το ιδιο ισχυει και για τις γκομενες.αν δεις καποια φιλακια αγγαλιτσες σαγαπαω κτλ με το δικο της,απο πισω μπορει να τα καταπινει απο καποιον βρωμιαρη απλυτοεδω ητανε μια χοντρελο κακασχημη με το γκομενο της στο γυμναστηριο, πηγαινε αυτη να κανει μια ασκηση και μολις τελειωνε το σετ, την πλησιαζε ο γκομενος της και πηγαινε να της δωσει φιλακια, ρε δεν παμε καλα, ο αλλος πατσαβουρης ητανε βεβαια, αλλα οχι τοσο σαν αυτην,
απλα ο αλλος τρωει τοσες χυλοπιτες και απαξιωσεις, που οποια του πει το ναι μετα τις εκατονταδες χυλοπιτες, θα την εχει βασιλισσα και θεαρα και θα φοβαται μηπως την χασει και μεινει μπακουρι ξανα,
αυτοι οι τρομπες οι λιγουρες που πλεον ειναι περισσοτεροι απο τους νορμαλ μη λιγουρες στην ελλαδα ευθυνονται για το ψωνισμα της καθε πατσαβουρας ελληνιδας.
δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει και εσεις, αλλα οι χοντρες μεταξυ 20 και 30 ετων εχουν πληθυνει παρα πολυ σε σχεση με μια δεκαετια πριν, λογικο μου φαινεται αφου τρωνε σαπια και εχουν απο πισω τον καθε απελπισμενο να τις αποθεωνει.