Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.706
Πόντοι
1.706
στην επαρχια ειναι πολυ χαλια τα πραγματα πιστεψε ειμαι στην ιδια θεση με σαντ.
Παρόλο που έζησα 10+ χρόνια στην Αθήνα, είμαι από επαρχία κι εκεί μένουν ακόμα οι δικοί μου, οι οποίοι είναι αγρότες. Κάποια στιγμή την έκανα για έξω (Γαλλία) γιατί δεν την πάλευα με το ελ σύστημα. Αλλά κατεβαίνω κάτω και ξέρω και την κατάσταση από τα ανήψια μου τα οποία τραβάνε τα πάνδεινα (κλωτσοσκούφι των εργοδοτών).

Όταν όμως είσαι 60, με πολύ παρελθόν και λίγο μέλλον πλέον, καταλαβαίνεις ότι αυτές τις δυσκολίες τις βλέπεις ως αστείες (συγκριτικά). Δεν πρέπει να μένεις σε ένα μέρος που δεν περνάς καλά. Κάνεις ό,τι μπορείς για να ξεφύγεις. Μαθαίνεις καλά μία δουλειά για να μην πεινάσεις και μία ξένη γλώσσα, αν νομίζεις ότι θα βρεις την ευτυχία σου έξω. Και το παλεύεις με νύχια και με δόντια. Οι μεγάλες πόλεις και το εξωτερικό προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Παρόλα αυτά, θα ήθελα να είμαι στη θέση του Σαντ. Σαν κατάσταση, όχι σαν νοοτροπία. Θα ήμουνα εγκλωβισμένος κάπου σε μια ελληνική επαρχία, αλλά θα ήμουνα 20 χρόνια νεώτερος. Όσο χάλια και να ήταν θα έψαχνα να βρω λύση για να ξεφύγω. Είναι απίστευτο πώς χαραμίζει κανείς το χρόνο του για να κλαίγεται, αντί να προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί όσο μπορεί το γρηγορότερο.

Εκεί βέβαια την πατάμε οι περισσότεροι. Η σοφία είναι σαν τη χτένα. Όταν την αποκτήσεις, δεν έχεις πλέον μαλλιά. :D: Τουλάχιστον οι νεώτεροι ας επωφελούνται από την πείρα των μεγαλύτερων. Δεν υπάρχουν περιθώρια για κλάψες. Ο χρόνος περνάει απίστευτα γρήγορα και είναι αμείλικτος.
Είσαι και «κάμπριο» τύπε; (εκτός από δειπνοσοφιστής) :2funny: :2funny:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
ο γυναικοκεντρισμος και ο καπιταλισμος καταπιεζουν τον Δασκαλο αλλα με την καταρρευση τους θα βρει την θεση που του αξιζει :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ρε παίχτη από ποια τρολλότρυπα έχεις ξετρυπώσει εσύ, μα την αλήθεια...; :think::think:
Ελα ντε... :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ο γυναικοκεντρισμος και ο καπιταλισμος καταπιεζουν τον Δασκαλο αλλα με την καταρρευση τους θα βρει την θεση που του αξιζει :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :wanker:

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Καλημέρα σας! Αφήνω αυτό εδώ:

:hi:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Καλημερα, με μια νεα προικοθυρα λοιπον..:cum:

Ενα απο τα καλα του να εισαι αντρας..

Καταλαβαινεις ποσο μελλον εχεις μπροστα σου :rockon:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346
Τελικά στις ποσες σελιδες θα δοθεί η απάντηση του "τι τρέχει με τις ελλεεινιδες" ?? :coffee:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τελικά στις ποσες σελιδες θα δοθεί η απάντηση του "τι τρέχει με τις ελλεεινιδες" ?? :coffee:
Έχουν δαπανηθεί και μερικές σελίδες προσπαθωντας να καταλάβουμε και με "τι τρέχει με κάποιους εδώ μέσα"

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Μεμονωμένο περιστατικό. Μπορείς να γνωρίσεις και κάποια που να είχε παρε δώσε με τριτοκοσμικό αλλά να μην είχε πρόβλημα. Υπερβολικό να ρίχνεις Χ σε οποία είχε απλά πρωην έναν τέτοιον. Εγώ πχ μπορεί να γνωρίσω Ελληνίδα και να μου πει ο πρώην ήταν μαλακας και επικίνδυνος,αν δεν μπορέσω μόνος να καθαρίσω και δω ότι οι τυπος τραβάει το σκοινί,περνω και την αστυνομία...δε χρειάζεται πανικός, έπρεπε και συ αυτό να κάνεις. Αλλά σε όλες delete όχι.. Υπερβολικό.
πολυ δυσκολα βρισκεις ακρη με την αστυνομια, εχει τοσες πολλες υποθεσεις που δεν ασχολειται καν αν δεν υπαρχει τεραστια ληστεια η φονος.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Δεν βλέπω καμμιά υποκρισία. Άλλο ο 20άρης, άλλο ο 30άρης. Δεν επιδιώκει ακριβώς τον ίδιο σκοπό με τον καθένα και δεν μπορεί να περιμένει να έχουν και οι δύο το ίδιο στάτους. Ο καθένας είναι για «διαφορετική χρήση». Το μόνο κοινό και στις δύο περιπτώσεις είναι το γαμήσι.
με τον 20αρη μπορει απλα να θελει να γμαηθει σαν σκυλι μεχρι να ξεδωσει και χωρις να ανταλλαξει καν ουτε μια κουβεντα. επισης θα εχει τον απολυτο ελεγχο μαζι του.
περιπου τα ιδια τα βρισκει και σε 30αρη αλλα ισως λιγο πιο πολυπλοκα.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Tι λέτε ρε λιτσανόγεροι, να πούμε, για παλιμπαιδισμούς, ανωριμότητες και μλκίες. Κάντε μας τη χάρη κι αφήστε τη πιτσιρικαρία να γαμήσει. Μια χάρα στα πλαίσια είναι τα μιλφόνια να γουστάρουν πιτσιρικάδες. Ξέρουν ότι μαζί τους θα πάνε για να πάρουν τις μούνες τους στα χέρια. Δεν μπαίνουν σε τέτοιες φάσεις έχοντας σοβαρές βλέψεις.
στις 100 μαλακιες πετας και κατι σωστο και επειδη δεν ειμαι κομπλεξικος σου παταω και λαικ

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
στις 100 μαλακιες πετας και κατι σωστο και επειδη δεν ειμαι κομπλεξικος σου παταω και λαικ
Δεν χρειάζεται να μου κρατάς κακίες επειδή ξεμπρόστιασα τις παραμύθες σου. Να, ορίστε, εγώ τις ξέχασα ήδη... :2funny: :2funny:
Οφείλω βέβαια να σου απονείμω κι εγώ τα εύσημα, διότι αν και συ είσαι «γιαγιάκα», ηλικιακά μιλώντας, αποδέχεσαι τo αυτονόητο περί του εν λόγω θέματος (milfιδίων με πιτσιρικάδες).
ΥΓ.: Περιμένω πάντως ν’ ακούσω τι μαλακίες έλεγα, με δεδομένο ότι και πριν σ’ αρπάξω, μοῦ βάραγες λάικ τακτικά.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Δεν χρειάζεται να μου κρατάς κακίες επειδή ξεμπρόστιασα τις παραμύθες σου. Να, ορίστε, εγώ τις ξέχασα ήδη... :2funny: :2funny:
Οφείλω βέβαια να σου απονείμω κι εγώ τα εύσημα, διότι αν και συ είσαι «γιαγιάκα», ηλικιακά μιλώντας, αποδέχεσαι τo αυτονόητο περί του εν λόγω θέματος (milfιδίων με πιτσιρικάδες).
ΥΓ.: Περιμένω πάντως ν’ ακούσω τι μαλακίες έλεγα, με δεδομένο ότι και πριν σ’ αρπάξω, μοῦ βάραγες λάικ τακτικά.
δεν εχω γραψει ουτε μια λεξη παραμυθι γιατι δεν υπαρχει λογος να το κανω οπως προσπαθησα ξανα να σου εξηγησω.
γιατι να σου κρατησω κακια? επειδη δε με πιστευεις? και γιατι να με ενδιαφερει αυτο?
κακια καραταω για τους χαρακτηρισμους "ηλιθιος,χαζος κτλ" και μονο γι αυτα.
ξερεις πολλους παραμυθαδες σαν εμενα?
για παμε...εχω γραψει οτι τα ακυρα ειναι πολυ περισσοτερα απο τις επιτυχιες μου
οτι με επαιξε-ξεφτιλισε μια 24 ετων παρθενα και μαλιστα εις διπλουν (35+ εγω)
οτι φιλοξενησα σπιτι μου κοπελα που ηξερα μολις λιγες μερες και δεν τις επιασα ουτε το χερι και μαλιστα αφου πρωτα της εκανα τον ταριφα για μερες.
αυτα μου ερχονται προχειρα στο μυαλο τωρα. ξερεις πολλους να μιλανε ετσι για τον εαυτο τους? αμφιβαλλω.
οι μαλακιες σου λοιπον ειναι ολα αυτα που διαβασα και δεν πατησα λαικ και ειναι πολλα.
πως με κρινεις λοιπον χωρις να ξερεις καν πως ειμαι εμφανισιακα και τι εχω ζησει?
θα μπορουσα για παραδειγμα, να ειμαι η εστω να ημουν πολυ ωραιος.
και παμε αλλη μια. τι λογο εχει ενας ανωνυμος να προσπαθει να εντυπωσιασει αλλους ανωνυμους.
να σε βοηθησω προσπαθησα και οποιον αλλον θελει να δει οτι υπαρχει κι αλλη οπτικη της ζωης, οπως και αληθινος κοσμος εξω απο δω.

με πιστευεις η οχι μου ειναι εντελως αδιαφορο αλλα αν συνεχισεις ετσι κακο στον εαυτο σου θα κανεις.

σου ζητω συγνωμη για τους χαρακτηρισμους μου γιατι προσπαθω να γινω καλυτερος ανθρωπος.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom