Και αντί να τους γνωρίσεις, τον είχες προγκήξει τον καημένο. Τον Τζιμάκο τον είχε συμπαθήσει και μία δική μου εδώ πέρα που της τον έβαζα με μεταφραστή.Αν καθόσουν μαζί της μισή ώρα θα έπρεπε να κάνεις reboot στον εγκέφαλο σου για να έρθεις στα ίσια σου. Με τον Τζιμάκο ναι θα έκαναν καλή παρέα θα τον ξεπαρθενιαζε κιόλας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Αν βάλεις τη γλώσσα του τζιμακου στο google translate θα σου βγάλει αιγυπτιακάΚαι αντί να τους γνωρίσεις, τον είχες προγκήξει τον καημένο. Τον Τζιμάκο τον είχε συμπαθήσει και μία δική μου εδώ πέρα που της τον έβαζα με μεταφραστή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να το πω αλλιώς σα να μιλάει μουγκος σε κουφο
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Και τι λεει εκεί?? Σε σουι λε τζιμακ ζετε πε παπαπα μπρο οκ??
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
je m appele tzimakos, j ai 22 ans, je viens aux bourdela κτλ. (τα γάμησα όλα τα γαλλικά εντωμεταξύ, αλλά κι ο Τζιμάκος καλλίτερα θα τά’ γραφε νομίζεις;;;)Και τι λεει εκεί?? Σε σουι λε τζιμακ ζετε πε παπαπα μπρο οκ??
Και τι λεει εκεί?? Σε σουι λε τζιμακ ζετε πε παπαπα μπρο οκ??
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες; - Page 7398
Κατοπιν πολλαπλων συζητησεων σε διαφορα θρεντ εχει γινει αναφορα ουκ ολιγες φορες στη ρατσα που ακουει στο ονομα ελλεεινιδες!!!!Καλω να καταθεσουμε προσωπικες μας εμπειριες με αυτες πικριες απογοητευσεις αλλα και ομορφες αναμνησεις!!!οποιος τολμα απο μας!!!! ;)
www.bourdela.com
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Δε νομίζω να ήταν καλός κατά βάθος...Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εμένα ο Τζιμάκος μού ήταν συμπαθής. Ήταν όμως αγχωμένος κι επαναλαμβανόταν. Είναι κρίμα να γίνεται μπούλιγκ σε ένα τύπο που είναι καλός κατά βάθος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και το κατάλαβα από κάποιες λεπτομέρειες
O Σαντ δίνει την εντύπωση ότι είναι εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση και προσπαθεί να φτιάξει ένα αφήγημα για να βολευτεί ρίχνοντάς τα όλα στις γυναίκες.Ο Σαντ δεν εχει αναφερει ποτε οτι δουλευει και γραφει σχεδον ολες τις ωρες οποτε πιθανοτατα ειναι ανεργος και με τις τιμες που παιζουν Θεσσαλονικη ακομα και το μπουρδελακι μπορει να θεωρειται πολυτελεια στη φαση του. Το σπασιμο ειναι οτι βρισκεται κοντα σε μια πολη που ειναι κατεξοχην γαμιστρωνας, οπως ειναι η Θεσσαλονικη, που εχει ως βαρια βιομηχανια το Αριστοτελειο οπου βασικο μελημα των 100.000+ φοιτητων μεταξυ των οποιων 50.000+ κοριτσιων ειναι να ξεκωλιαστουν μεχρι το μεδουλι.
Ε σε μια τετοια πολη το να μενεις αγαμητος ειναι πραγματικη δυστυχια.
Αθηνα δεν το νιωθεις τοσο αυτο, γιατι Αθηνα εχει και πολλα αλλα πραγματα να ασχοληθεις οπως καριερα σε μεγαλες επιχειρησεις, τεχνες, κλπ Θεσσαλονικη ειναι καθαρη γαμησουπολη και μαλιστα ολα παιζουν μπαλα σε λιγα οικοδομικα τετραγωνα στο κεντρο
Μπορεί να τον ωφελεί να γράφει για να ξεχνάει τα προβλήματά του, δεν είναι κακό. Απλά όταν κρίνεις πρέπει να κοιτάς και την καμπούρα σου. Η 30άρα που γουστάρει τον 20άρη για να βγάλει τα γούστα της είναι ανώριμη κατ αυτόν. Αυτός που κοντεύει τα 40 και δεν βγάζει γούστα, γιατί είναι μονίμως χωρίς γκόμενα, είναι σε θέση να την κρίνει;
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Εμένα μου δίνει την αίσθηση ενός ανθρώπου που είναι Ανήμπορος να βοηθήσει τον εαυτό του. Τέτοιους ανθρώπους δεν τους λυπάμαι. Απεναντίας εκτιμώ και θαυμάζω όσους καταφέρνουν και παλευουν μόνοι τους.O Σαντ δίνει την εντύπωση ότι είναι εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση και προσπαθεί να φτιάξει ένα αφήγημα για να βολευτεί ρίχνοντάς τα όλα στις γυναίκες.
Μπορεί να τον ωφελεί να γράφει για να ξεχνάει τα προβλήματά του, δεν είναι κακό. Απλά όταν κρίνεις πρέπει να κοιτάς και την καμπούρα σου. Η 30άρα που γουστάρει τον 20άρη για να βγάλει τα γούστα της είναι ανώριμη κατ αυτόν. Αυτός που κοντεύει τα 40 και δεν βγάζει γούστα, γιατί είναι μονίμως χωρίς γκόμενα, είναι σε θέση να την κρίνει;
Παρόλα αυτά, θα ήθελα να είμαι στη θέση του Σαντ. Σαν κατάσταση, όχι σαν νοοτροπία. Θα ήμουνα εγκλωβισμένος κάπου σε μια ελληνική επαρχία, αλλά θα ήμουνα 20 χρόνια νεώτερος. Όσο χάλια και να ήταν θα έψαχνα να βρω λύση για να ξεφύγω. Είναι απίστευτο πώς χαραμίζει κανείς το χρόνο του για να κλαίγεται, αντί να προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί όσο μπορεί το γρηγορότερο.
Εκεί βέβαια την πατάμε οι περισσότεροι. Η σοφία είναι σαν τη χτένα. Όταν την αποκτήσεις, δεν έχεις πλέον μαλλιά. Τουλάχιστον οι νεώτεροι ας επωφελούνται από την πείρα των μεγαλύτερων. Δεν υπάρχουν περιθώρια για κλάψες. Ο χρόνος περνάει απίστευτα γρήγορα και είναι αμείλικτος.
Εκεί βέβαια την πατάμε οι περισσότεροι. Η σοφία είναι σαν τη χτένα. Όταν την αποκτήσεις, δεν έχεις πλέον μαλλιά. Τουλάχιστον οι νεώτεροι ας επωφελούνται από την πείρα των μεγαλύτερων. Δεν υπάρχουν περιθώρια για κλάψες. Ο χρόνος περνάει απίστευτα γρήγορα και είναι αμείλικτος.
στην επαρχια ειναι πολυ χαλια τα πραγματα πιστεψε ειμαι στην ιδια θεση με σαντ.Παρόλα αυτά, θα ήθελα να είμαι στη θέση του Σαντ. Σαν κατάσταση, όχι σαν νοοτροπία. Θα ήμουνα εγκλωβισμένος κάπου σε μια ελληνική επαρχία, αλλά θα ήμουνα 20 χρόνια νεώτερος. Όσο χάλια και να ήταν θα έψαχνα να βρω λύση για να ξεφύγω. Είναι απίστευτο πώς χαραμίζει κανείς το χρόνο του για να κλαίγεται, αντί να προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί όσο μπορεί το γρηγορότερο.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Αν είναι απλά για να είσαι 20 χρόνια νεότερος χαιρω πολυ και μένα ξανά κάνε με 20 και άσε με άστεγο και με μηδέν ευρώ στη τσεπηΠαρόλα αυτά, θα ήθελα να είμαι στη θέση του Σαντ. Σαν κατάσταση, όχι σαν νοοτροπία. Θα ήμουνα εγκλωβισμένος κάπου σε μια ελληνική επαρχία, αλλά θα ήμουνα 20 χρόνια νεώτερος. Όσο χάλια και να ήταν θα έψαχνα να βρω λύση για να ξεφύγω. Είναι απίστευτο πώς χαραμίζει κανείς το χρόνο του για να κλαίγεται, αντί να προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί όσο μπορεί το γρηγορότερο.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Βάλτα κάτω τυπε ένα ένα και λυνε τα προβλήματα σου. Εγώ νευριάζω όταν θέλω να λυσω κάτι (και ξερω οτι μπορω) αλλά πρεπει να περάσω πάνω από άλλους ανθρώπουςστην επαρχια ειναι πολυ χαλια τα πραγματα πιστεψε ειμαι στην ιδια θεση με σαντ.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Αυτό είναι το πρόβλημα με τον χρονο ότι περναει είτε είσαι έτοιμος είτε όχι
οσο πιο νωρις συμβιβαστεις με καποια πραγματα τοσο καλυτεροΒάλτα κάτω τυπε ένα ένα και λυνε τα προβλήματα σου. Εγώ νευριάζω όταν θέλω να λυσω κάτι (και ξερω οτι μπορω) αλλά πρεπει να περάσω πάνω από άλλους ανθρώπους
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Ντάξει δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να έχει και τι σταυρό γενικά κουβαλάει. Σε πολλά όμως απ’ αυτά που καταμαρτυρά για τις εν Ελλάδι γκόμενες έχει δίκιο και το ξέρουμε όλοι. Το θέμα δεν είναι όμως αυτό, ας είναι αυτές όσο σιχάματα θέλουν σε χαρακτήρα και συμπεριφορά. Γιατί δεν το αποδέχεται όπως τόσοι άντρες να τελειώνει, να προχωρήσει παρακάτω. Θα μπορούσε για παράδειγμα να εγκολπώσει μια εναλλακτική στο lifestyle του, αναφορικά με το sex και να πορευτεί με αυτην.Εμένα μου δίνει την αίσθηση ενός ανθρώπου που είναι Ανήμπορος να βοηθήσει τον εαυτό του. Τέτοιους ανθρώπους δεν τους λυπάμαι. Απεναντίας εκτιμώ και θαυμάζω όσους καταφέρνουν και παλευουν μόνοι τους.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Οτι περναει απο το χέρι σου και αλλάζει καλώς... Αλλιώς ναι συμβιβάζεσαι και το ξεχνάς.οσο πιο νωρις συμβιβαστεις με καποια πραγματα τοσο καλυτερο
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Δεν μπορείς να αλλάξεις τους ανθρώπους και ειδικά τη φυση των γυναικών. Γκρινιάζει για θέματα που δεν μπορεί να αλλάξει. Όσο για το τι σταυρό κουβαλάει ο καθένας..... Μην το κουβεντιασουμε.Ντάξει δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να έχει και τι σταυρό γενικά κουβαλάει. Σε πολλά όμως απ’ αυτά που καταμαρτυρά για τις εν Ελλάδι γκόμενες έχει δίκιο και το ξέρουμε όλοι. Το θέμα δεν είναι όμως αυτό, ας είναι αυτές όσο σιχάματα θέλουν σε χαρακτήρα και συμπεριφορά. Γιατί δεν το αποδέχεται όπως τόσοι άντρες να τελειώνει, να προχωρήσει παρακάτω. Θα μπορούσε για παράδειγμα να εγκολπώσει μια εναλλακτική στο lifestyle του, αναφορικά με το sex και να πορευτεί με αυτην.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Στη ζωή σου μπορείς να κάνεις ότι θες.. Οχι όμως με τις ανθρωπινες σχέσεις