Το παίρνεις αψήφιστα γιατί μάλλον δεν θα σου έχει τύχει κανένα σχετικό πρόβλημα ακόμα.
Κι εύχομαι να μη σου τύχει, γιατί οι τριτοκοσμικοί δεν αστειεύονται. Αν νομίζεις ότι μπορείς να συνεννοηθείς όπως με έναν δυτικό είσαι γελασμένος. Κολλάει το μυαλό τους τελείως, έχουν τη δική τους κλίμακα «αξιών» και κινούνται από τα πάθη τους.
Εγώ τη γλίτωσα, γιατί η γερμανίδα ήταν τουρίστρια. Κατάλαβε τον κίνδυνο και ξέκοψε άμεσα και μετά από λίγες μέρες έφυγε. Διαφορετικά ο τύπος θα τη στρίμωχνε και θα μάθαινε και τη διεύθυνσή μου. Κι ενώ η γερμανίδα έφυγε, εγώ συνέχιζα να ταλαιπωρούμαι για μήνες και δεν ήξερα αν με γνώριζε και φατσικά.
Κι ένα άλλο που έχουν αυτοί είναι ότι δεν υπάρχει η αίσθηση της ατομικότητας στην κουλτούρα τους. Ότι ας πούμε μία γκόμενα είναι ελεύθερη να αποφασίζει μόνη της τι θα κάνει στη ζωή της. Αυτός νόμιζε ότι με το να τη γαμήσει είχε πάρει κάποιου είδους κηδεμονία κι ότι εγώ του την είχα φέρει πείθοντάς την να τον αφήσει. Για αυτό ήθελε να τα βρούμε. Ου μπλέξεις με καθυστερημένες κουλτούρες.
@George71 Καλά κάνει ο ΒΠ και φυλάγεται. Αλλά αυτός όπως λες έχει κι άλλα κριτήρια.