Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.999

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.676
Πόντοι
3.656
Διαφορά ηλικίας

Μου αρέσει ένα αγόρι που είναι 20 ετών και εγω 29. Δεν το έχω ξαναπαθει αυτό. Ντρέπομαι που νιώθω έτσι, γτ σκέφτομαι οτι εκείνος αν με έχει καταλάβει από τις ματιές που του ρίχνω, θα παίρνει επιβεβαίωση και θα λέει κοίτα αυτή είναι μεγαλύτερη και ασχολείται μαζί μου. Βέβαια δεν νμζ να το πει γτ ειναι Καλό παιδί. ΤΟ θέμα είναι ότι δεν μπορω να του εκφράσω πως νιώθω ενώ με έναν κοντά στην ηλικία μου δεν ντρέπομαι. Από την άλλη τον σκέφτομαι συχνά. Η αδερφή μου λέει ότι απλά πρέπει να διευρυνω τον κύκλο μου γτ αυτός τώρα θα είναι σε άλλη φάση να βγαίνει πολύ κλπ ενώ εγώ θέλω σχέση σοβαρή, και ότι θα τον ξεχάσω αμα βγαίνω συχνότερα.

Μετά λέτε για 40ρηδες,εδώ και οι 30αρες με πιτσιρικάδες ξερογλείφονται

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
σιγα μη καθομαι να τις ρωταω αν εχουν παει ποτε με τριτοκοσμικο -μην τυχον- και καπου παρακάτω βρω το μπελα μου :confused:
Δεν το κανει για αυτο τυπε, απλα τις θεωρει παρακατιανες και καλα κανει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
στη ρωσια δηλαδη που ενας φιλος γαμαει καθε βδομαδα και διαφορετικη, θα πρεπει να μυριζει τα νυχια του μην ειχε κανα μαλακα πρωην και βρει τον μπελα του...σαμπως οι ρωσοι δεν ειναι μαλακες? πινουν και τις βαρανε

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
σιγα μη καθομαι να τις ρωταω αν εχουν παει ποτε με τριτοκοσμικο -μην τυχον- και καπου παρακάτω βρω το μπελα μου :confused:
Κάνε τη δουλίτσα σου. Έτσι κι αλλιώς η συγκεκριμένη αναφορά δεν συμπεριλαμβάνει τους κυρίους «:fuck1:πούτσα --> δρόμο:badair:»

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Κάνε τη δουλίτσα σου. Έτσι κι αλλιώς η συγκεκριμένη αναφορά δεν συμπεριλαμβάνει τους κυρίους «:fuck1:πούτσα --> δρόμο:badair:»
μπορει να κρατησω και καποια...αν δεν μου τα ζαλιζει ναι γιατι οχι...(τωρα βεβαια απο ελληνιδα λιγο δυσκολο) αλλα δεν εχω τετοιες ανησυχιες για τυχον πρωην/περιεργους/ψυχακηδες/φιλακοβιους/τριτοκοσμικους....αν τυχει κατι ξερω τι θα κανω :tooth:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
μπορει να κρατησω και καποια...αν δεν μου τα ζαλιζει ναι γιατι οχι...(τωρα βεβαια απο ελληνιδα λιγο δυσκολο) αλλα δεν εχω τετοιες ανησυχιες για τυχον πρωην/περιεργους/ψυχακηδες/φιλακοβιους/τριτοκοσμικους....αν τυχει κατι ξερω τι θα κανω :tooth:
Ντάξει Vlad, όταν βρεις μια που να μην πρήζει μπάλες, κάντην μια πάσα κι από μένα, αφού την βαρεθείς. Αλλά μην με ξεχάσεις έτσι;; :2funny: :2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456
στη ρωσια δηλαδη που ενας φιλος γαμαει καθε βδομαδα και διαφορετικη, θα πρεπει να μυριζει τα νυχια του μην ειχε κανα μαλακα πρωην και βρει τον μπελα του...σαμπως οι ρωσοι δεν ειναι μαλακες? πινουν και τις βαρανε
Το είχα πάθει στην Αγ Πετρούπολη. Γαμούσα ένα Μιλφάκι και μετά απο μια βδομάδα πριν φύγω μου λέει ο πρώην μου με βαρούσε και ήταν αλκοολικός. Στ@@ μου. Ο στόχος είναι ένας :woldman:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Το είχα πάθει στην Αγ Πετρούπολη. Γαμούσα ένα Μιλφάκι και μετά απο μια βδομάδα πριν φύγω μου λέει ο πρώην μου με βαρούσε και ήταν αλκοολικός. Στ@@ μου. Ο στόχος είναι ένας :woldman:
ε ναι ρε...μα ολοι ετσι ειναι εκει,τοτε δε θα γαμουσαμε καμια ρωσιδα

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Διαφορά ηλικίας

Μου αρέσει ένα αγόρι που είναι 20 ετών και εγω 29. Δεν το έχω ξαναπαθει αυτό. Ντρέπομαι που νιώθω έτσι, γτ σκέφτομαι οτι εκείνος αν με έχει καταλάβει από τις ματιές που του ρίχνω, θα παίρνει επιβεβαίωση και θα λέει κοίτα αυτή είναι μεγαλύτερη και ασχολείται μαζί μου. Βέβαια δεν νμζ να το πει γτ ειναι Καλό παιδί. ΤΟ θέμα είναι ότι δεν μπορω να του εκφράσω πως νιώθω ενώ με έναν κοντά στην ηλικία μου δεν ντρέπομαι. Από την άλλη τον σκέφτομαι συχνά. Η αδερφή μου λέει ότι απλά πρέπει να διευρυνω τον κύκλο μου γτ αυτός τώρα θα είναι σε άλλη φάση να βγαίνει πολύ κλπ ενώ εγώ θέλω σχέση σοβαρή, και ότι θα τον ξεχάσω αμα βγαίνω συχνότερα.

Μετά λέτε για 40ρηδες,εδώ και οι 30αρες με πιτσιρικάδες ξερογλείφονται
Αυτό έχεις να πεις ή ότι η κομπλεξάρα ελλεηνίδα ενώ παραδέχεται ότι τον γουστάρει κάργα, τρέμει μήπως εκτεθεί έστω και λίγο;
Μην τυχόν και της ξεφύγει λίγη επιβεβαίωση προς κάποιον άντρα :jerking: (αλλά δεν θα το εκλάβει λέει ως αδυναμία της ο τύπος, επειδή φαίνεται καλό παιδί :2funny::2funny:)
(Ακόμα και φούμαρα δηλαδή να είναι, πως σκέφτονται έτσι τα τσουβάλια ρε μλκ;)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.613
Πόντοι
9.297
Βρες κατι πιο ευκολο ρε..χαχα

Πες <<κομοδινακι>> χαχα
Δεν είναι άσχημη ιδέα όμως μπορεί να υπάρχει η ερμηνεία ότι "Δεν ήταν μεγάλο κομοδίνο αλλά κομοδίνακι"...ότι αφησε λίγον ιδρώτα στην φανέλα.
Όταν δεν αφήνει τίποτα στην φανέλα και είναι μικρής ηλικίας και εμπειρίας είναι απλά"πιπινοκομοδινο".

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Αυτό έχεις να πεις ή ότι η κομπλεξάρα ελλεηνίδα ενώ παραδέχεται ότι τον γουστάρει κάργα, τρέμει μήπως εκτεθεί έστω και λίγο;
Μην τυχόν και της ξεφύγει λίγη επιβεβαίωση προς κάποιον άντρα :jerking: (αλλά δεν θα το εκλάβει λέει ως αδυναμία της ο τύπος, επειδή φαίνεται καλό παιδί :2funny::2funny:)
(Ακόμα και φούμαρα δηλαδή να είναι, πως σκέφτονται έτσι τα τσουβάλια ρε μλκ;)
εγω δε καταλαβαινω τη λογικη του σαντ μαν...καθεται και συγκρινει συνεχεια,20ρες,30ρες με 20ρηδες και 40ρες με 30ρηδες και πουτσες μπλε...ρε φιλε,κανε τη δουλεια σου εσυ,κανε το καθηκον σου και μη σε απασχολει τι γινεται παρα εξω.Και γω 40 ειμαι και αυριο θα ειμαι 50 ειναι πολυ λογικο μια γυναικα να ξερογλυφεται με νεοτερο..30ρα ομως με 20ρη ειναι μια σπανια περιπτωση (λιγο δυσκολο να ειναι ο κανονας) ...πιανει εκει ο πουστης μια περιπτωση να πουμε και την κανει ΝΟΜΟ

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
εγω δε καταλαβαινω τη λογικη του σαντ μαν...καθεται και συγκρινει συνεχεια,20ρες,30ρες με 20ρηδες και 40ρες με 30ρηδες και πουτσες μπλε...ρε φιλε,κανε τη δουλεια σου εσυ,κανε το καθηκον σου και μη σε απασχολει τι γινεται παρα εξω.Και γω 40 ειμαι και αυριο θα ειμαι 50 ειναι πολυ λογικο μια γυναικα να ξερογλυφεται με νεοτερο..30ρα ομως με 20ρη ειναι μια σπανια περιπτωση (λιγο δυσκολο να ειναι ο κανονας) ...πιανει εκει ο πουστης μια περιπτωση να πουμε και την κανει ΝΟΜΟ
Φίλε ο sad-man έχει αποδείξει πως είναι γεννήτωρ δικαιολογιών και μάλιστα από τους λίγους. Μια χαρά λογική υπάρχει στο cherry-picking που συνεχώς επιχειρεί από τα διάφορα γκομενίστικα sites. Το θέμα είναι γιατί δεν πηγαίνει σε κάνα μπουρδελάκι. Μπορείς να μου δώσεις μια απάντηση;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Φίλε ο sad-man έχει αποδείξει πως είναι γεννήτωρ δικαιολογιών και μάλιστα από τους λίγους. Μια χαρά λογική υπάρχει στο cherry-picking που συνεχώς επιχειρεί από τα διάφορα γκομενίστικα sites. Το θέμα είναι γιατί δεν πηγαίνει σε κάνα μπουρδελάκι. Μπορείς να μου δώσεις μια απάντηση;
γιατι εκει που μενει εχει κατσικο-μπουρδελα και αντι για φαναρι,θα εχει κουδουνα

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
γιατι εκει που μενει εχει κατσικο-μπουρδελα και αντι για φαναρι,θα εχει κουδουνα
Ωραία ας κατεβαίνει ένα τριήμερο το μήνα στην Αθήνα κι ας μένεισε κανένα ξενοδοχείο κοντά στη Φυλής-Λιοσίων-Ιουλιανού. Ξέρεις πόσοι το κάνουν; αν ανατρέξεις στην ημερήσια ενημέρωση, πάμπολλοι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.676
Πόντοι
3.656

Και πού ξέρεις ότι είναι μόνο μια περίπτωση;

Εγώ θέλω να δείξω την υποκρισία κάποιων γυναικών,απ'τον συνομήλικο πχ ζητάνε δουλειά,σπίτι,αμάξι,στατους και με τον πιτσιρικά που τους καύλωσε είναι έτοιμες να γαμηθούν σε dt

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom