Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Βρισκουνε εναν ανδρα για κοροιδο
λοιπον μαγκες...ηταν να βγω με ενα γκομενακι σημερα...8ρι περικαλω...προσωπαρα,βυζαρα,κωλαρα..απο γεωργια...αλλα εκει που μου λεει παρε με στις 9 που τελειωνω τη δουλεια,πριν λιγο μιλαγαμε μου λεει ειναι αργα μπορω μονο σκ...τις λεω,,τι εκανε λεει?? ΣΚ?? και θα περιμενω μεχρι το ΣΚ?? καλα κρασα τις λεω.....οποτε την γειωσα λεγοντας της θα τα πουμε το σκ λοιπον δε χρειάζεται να μιλαμε συνεχεια ολη μερα...καλα ξηγηθηκα???/ εεμ πως....οποτε λεω να παω μια μπουρδελοτσαρκα που εχω καιρο να παω...μπας και ξεσπασω τις καβλες
Και πολυ καλα εκανες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μακάρι να έπεφτα ανάμεσα τους...και ας τις κακοχαρακτηριζει ο συναγωνιστής.
γενικα δεν ειδα πολυ καλη ποιοτητα στη κρακοβια...τωρα οκ και στη κωλοπετινιτσα αν πας μπορει να βρεις μια ομαδα γυναικων σαν τις παραπανω στη φωτο που να ειναι μουναρες,αλλα εγω λεω για το μεσο ορο παντα σε σχεση με αλλες χωρες που εχω παει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Βρισκουνε εναν ανδρα για κοροιδο

Και πολυ καλα εκανες
ειναι μια που μου εχει σπασει τα αρχιδια στα μηνυματα...ωραια γκομενα αλλα καθε φορα που θα της πω να βγουμε θα αρχισει τις μαλακιες.Τις λεω τι σκατα θες ρε παιδι μου? αφου δε σε βλεπω θερμη αστο να παει στο διαολο μη το κουράζουμε....."οοοχχχιιι θελω να σε δω απλα δεν μπορω καθημερινες μπορω μονο σκ"...αντε ρε πουστη της λεω να σε περιμενω μεχρι το σκ να δουμε τι θα καταλαβεις...ετσι και μου πει οχι,θα φάει μπλοκ με πιεση!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
που εγω δε πιστευω σε διαφορα περι,χρονου,κουρασης και μαλακιες αλλα αντε να παω με τα νερα της...

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
ειναι μια που μου εχει σπασει τα αρχιδια στα μηνυματα...ωραια γκομενα αλλα καθε φορα που θα της πω να βγουμε θα αρχισει τις μαλακιες.Τις λεω τι σκατα θες ρε παιδι μου? αφου δε σε βλεπω θερμη αστο να παει στο διαολο μη το κουράζουμε....."οοοχχχιιι θελω να σε δω απλα δεν μπορω καθημερινες μπορω μονο σκ"...αντε ρε πουστη της λεω να σε περιμενω μεχρι το σκ να δουμε τι θα καταλαβεις...ετσι και μου πει οχι,θα φάει μπλοκ με πιεση!!
Σόρρυ, αλλά μεγάλη πιθανότητα να σου πει όχι :sad2:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.403
Πόντοι
3.936
Οι ελλεινιδες απαιτουν ισα δικαιωματα με τους αντρες. Αλλα δεν θελουν να εχουν και τις ιδιες υποχρεωσεις με αυτους σε μια κοινωνια. Δηλαδη θελουν τα δικα μου δικα μου. Και τα δικα σου παλι δικα μου. :embarrased:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Οι ελλεινιδες απαιτουν ισα δικαιωματα με τους αντρες. Αλλα δεν θελουν να εχουν και τις ιδιες υποχρεωσεις με αυτους σε μια κοινωνια. Δηλαδη θελουν τα δικα μου δικα μου. Και τα δικα σου παλι δικα μου. :embarrased:
οπου τους γουσταρει υπαρχει ισότητα μη το ψάχνεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σόρρυ, αλλά μεγάλη πιθανότητα να σου πει όχι :sad2:
για να δουμε....τα ξερω μην αγχωνεσαι,ημουν παντα της γνωμης πως οτι ειναι να γινει,γινεται αμεσα..ολα τα αλλα ειναι πιπες.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Πλέον έγινε παγκόσμιο φαινόμενο απλά η Ελλεινίδα είναι η ίδια η μάνα της

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Πλέον έγινε παγκόσμιο φαινόμενο απλά η Ελλεινίδα είναι η ίδια η μάνα της
Οι ξένες φεμινίστριες είναι γατάκια μπροστά στις ελληνίδες μητριάρχισσες!
Όταν η Ξανθίππη κυνηγούσε τον Σωκράτη με τον πλάστη, οι άλλες έτρωγαν βελανίδια...... :rockon::rockon::rockon:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Κάποιος Μαυρικίου φιγουράρει σήμερα στις διαδικτυακές ειδήσεις:

"Είμαι πολύ συγκινημένος, είμαι πολύ χαρούμενος για τη γυναίκα μου. Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα. Ήταν αυτό που έλεγαν κάποιοι παλιοί στα χωριά μας, κόντεψα να τα κάνω πάνω μου από τη χαρά μου. Ήταν η πιο μαγική στιγμή."

:2funny::2funny::2funny:
:headbang:

τι κατάντια είναι αυτή ρεεεε

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Οι ξένες φεμινίστριες είναι γατάκια μπροστά στις ελληνίδες μητριάρχισσες!
Όταν η Ξανθίππη κυνηγούσε τον Σωκράτη με τον πλάστη, οι άλλες έτρωγαν βελανίδια...... :rockon::rockon::rockon:
Οι μητριάρχισες έκαναν και από 5-6 παιδιά τουλάχιστο. Τώρα έχουμε πορνοκρατία - λεσβιοκρατία. Τα παιδιά μόνο για να τα σκοτώνουν και να τα βασανίζουν. Προσφορά στην κοινωνία μηδέν.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.317
Πόντοι
27.261
για να δουμε....τα ξερω μην αγχωνεσαι,ημουν παντα της γνωμης πως οτι ειναι να γινει,γινεται αμεσα..ολα τα αλλα ειναι πιπες.
παρτηνα κουρσα βαρδια συνοδηγο.
αθενς μπαϊ ναϊτ κι ετσι.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011
Το λαθος που κανεις ειναι πως θεωρεις πως το παιδι κατα καποιον τροπο προυπαρχει, παραβλεποντας πως συζηταμε ακριβως στη δημιουργια του ιδιου του παιδιου
Δηλαδη το ερωτημα ειναι να φερει ενα παιδι στον κοσμο εστω και με προβληματα (που μακαρι η ηλικια του πατερα του να ειναι το μεγαλυτερο προβλημα που θα αντιμετωπισει) η να μην το φερει ποτε στον κοσμο, δηλαδη να το καταδικασει στην ανυπαρξια;
Το ερωτημα ειναι πρωτιστως φιλοσοφικο και δευτερευοντως κοινωνικο. Μιλαμε για την ιδια τη φυση της υπαρξης. Επιπλεον, το παιδι του, μπορει να ειναι ο προγονος ενος τεραστιου γενεαλογικου δεντρου στο μελλον, δηλαδη να οφειλεται σε αυτον η υπαρξη χιλιαδων παιδιων-εγγονων-δισεγγονων-τρισεγγονων, κλπ
Θα καταδικασεις λοιπον στην ανυπαρξια ολοκληρο αυτο το γενεαλογικο δεντρο μονο και μονο για την ηλικια του πατερα;
Εεεεε; Θα το καταδικάσεις το δέντρο (το γενεαλογικό) ;;;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Κάποιος Μαυρικίου φιγουράρει σήμερα στις διαδικτυακές ειδήσεις:

:headbang:

τι κατάντια είναι αυτή ρεεεε
Mια πούστρα που παντρεύτηκε γυναίκα για ξεκάρφωμα (υποθέτω). Τον είχε ένας φίλος μου συμφοιτητή. Ωραίο μουνάκι βέβαια, πρέπει να της έταξε καλό μπαγιόκο

James_Deen

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Απογευματινός διάλογος με ελεεινίδα. Προηγήθηκε πρώτο ραντεβού για καφέ την ίδια μέρα το πρωί. Αυτό δεν μου έχει συμβεί με αλλοδαπές. Όμως επειδή το ξέρω το παιχνίδι τους υπόσχομαι ανατροπή με σκόρ 1-10 το λιγότερο. Να αναμένετε πειστήρια.
Screenshot_20220413-121834.png

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.546
Πόντοι
11.445
αλβανος παριστανε τον Πακιστανο για να προσελκύει Ελληνιδες :confused: :confused:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
εννοειται οτι η πρωτη προτερεοτητα ειναι η η υγεια μας και το πως θα βγαλουμε λεφτα για να ζησουμε, και για να μπορουμε να κανουμε και να εχουμε ολα αυτα στο επιπεδο 2. επισης στο επιπεδο 2 βαζω και τις γυναικες. γιατι οταν εχεις επαφες με ωραιες (για τα δικα σου γουστα) γυναικες και πηδας και καμια απο αυτες, εχεις ζωντανια και ορεξη για να αποδιδεις στη δουλεια σου, και ας μη σαρεσει και τοσο. και γενικα θα εχεις θετικη ενεργεια και ορεξη στη καθημερινοτητα. θα εχεις στο μυαλο σου να τελειωσεις τη δουλεια και να πας να γευτεις το υπεροχο στενο μουνακι της κτλ.... ενω αν τρως συνεχεια χυλοπιτες και σε βλεπουν ολες σαν φιλο, και μενεις σε μερος που τα μπουρδελα και οι βιζιτες ειναι πολυ μακρια, δε θα ειναι και τοσο ευχαριστη η καθημερινοτητα. πχ, ειχα γνωρισει ενα πιπινακι απο ενα διπλανο χωριο. πηδηχτηκαμε , και την αλλη μερα απο την ορεξη που ειχα, εκοψα 5 τονους ξυλα με το αλισοπριονο, ενω τις προιγουμενες μερες βαριομουν δεν ειχα ορεξη και ελεγα να βαλω κανα αλβανο να τα κοψει.
Τύπε αν τον έβαζες σε καμία που τον παίρνει μαδέρι και τον βγάζει πριονίδι δε θα είχες καμία όρεξη να κόψεις ξύλα :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom