Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.999
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Δεν συμφωνώ.Πρέπει να ασχολείσαι με όλα,αλλιώς ότι αφήνεις,θα σε αφήσει κι αυτό

Αν ασχολείσαι μόνο με δουλειά και καριέρα,θα καταλήξεις σαν τις αγάμητες γκόμενες που καναν το ίδιο.Γεμάτος κόμπλεξ και απωθημένα που θα τα κουβαλάς μια ζωή
:hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειδες σαντ μαν? ενω πολλοι σε κραζουν οτι και να πεις,εγω φιλτραρω τα παντα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το λαθος που κανεις ειναι πως θεωρεις πως το παιδι κατα καποιον τροπο προυπαρχει, παραβλεποντας πως συζηταμε ακριβως στη δημιουργια του ιδιου του παιδιου
Δηλαδη το ερωτημα ειναι να φερει ενα παιδι στον κοσμο εστω και με προβληματα (που μακαρι η ηλικια του πατερα του να ειναι το μεγαλυτερο προβλημα που θα αντιμετωπισει) η να μην το φερει ποτε στον κοσμο, δηλαδη να το καταδικασει στην ανυπαρξια;
Το ερωτημα ειναι πρωτιστως φιλοσοφικο και δευτερευοντως κοινωνικο. Μιλαμε για την ιδια τη φυση της υπαρξης. Επιπλεον, το παιδι του, μπορει να ειναι ο προγονος ενος τεραστιου γενεαλογικου δεντρου στο μελλον, δηλαδη να οφειλεται σε αυτον η υπαρξη χιλιαδων παιδιων-εγγονων-δισεγγονων-τρισεγγονων, κλπ
Θα καταδικασεις λοιπον στην ανυπαρξια ολοκληρο αυτο το γενεαλογικο δεντρο μονο και μονο για την ηλικια του πατερα;
Η απουσία του πατέρα είναι μεγαλύτερο πρόβλημα απο την ηλικία, που από μόνη της συνιστά πρόβλημα. Η τεκνοποίηση δεν είναι φιλοσοφική αναζήτηση. Είναι πραγματική, κοινωνική κατάσταση. Με αρκετές δυσκολίες. Έχει ήδη δημιουργήσει απογόνους αυτός ο πατέρας. Που μπορούν να δώσουν στο πέρασμα παρα πολλών αιώνων αυτούς τους χιλιάδες απογόνους. Σε εναν κόσμο που αριθμεί δις η ύπαρξη μερικών ακόμα δεν προσφέρει κάτι. Περαν ίσως της ικανοποίησης ενός υπερεγώ του 70χρονου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Η απουσία του πατέρα είναι μεγαλύτερο πρόβλημα απο την ηλικία, που από μόνη της συνιστά πρόβλημα. Η τεκνοποίηση δεν είναι φιλοσοφική αναζήτηση. Είναι πραγματική, κοινωνική κατάσταση. Με αρκετές δυσκολίες. Έχει ήδη δημιουργήσει απογόνους αυτός ο πατέρας. Που μπορούν να δώσουν στο πέρασμα παρα πολλών αιώνων αυτούς τους χιλιάδες απογόνους. Σε εναν κόσμο που αριθμεί δις η ύπαρξη μερικών ακόμα δεν προσφέρει κάτι. Περαν ίσως της ικανοποίησης ενός υπερεγώ του 70χρονου.
Σηκωνει τεραστια συζητηση. Το κλεινω εδω, μιας και δεν εχει σημασια να πεισει ο ενας τον αλλον. Ας ειναι καλοτυχο το παιδακι και οι δικες μας αποψεις μικρη σημασια εχουν.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Δασκαλος ειναι μονο ο Sadman παλιοπαιδα :rockon: :rockon: :rockon:
:wanker: :wanker: :wanker:

Σηκωνει τεραστια συζητηση. Το κλεινω εδω, μιας και δεν εχει σημασια να πεισει ο ενας τον αλλον. Ας ειναι καλοτυχο το παιδακι και οι δικες μας αποψεις μικρη σημασια εχουν.
ποιος εδω μεσα εχει πεισει ο ενας τον αλλον για κατι?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.613
Πόντοι
9.297
αν προσφερεις κατι αναλογου επιπεδου καλα κανεις και τα ζητας.
αν οχι ανεβα πρωτα επιπεδο και μετα ζητησε τα η απλα κατεβασε τις απαιτησεις σου
Και εμφανίσιμος είμαι και το νοικοκυριό το έχω επ' ωμου...το επίπεδο μου είναι αρκετό υψηλό και ως εκ τούτου δεν έχω διάθεση να ρίξω τις απαιτήσεις μου.Αδιεξοδη κατάσταση αλλά η θα βρω αυτό που μου αξίζει η θα πέσω ως γεροντοπαληκαρο ηρωικά μαχόμενο σε κάποιον οίκο πληρωμένης απόλαυσης.

...κι όμως εύστοχο και αληθινό .

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
πετυχα την αναστασια γιουσεφ στο badoo...τωρα δε ξερω αν ειναι πραγματικο προφιλ αυτο η οχι αλλα στις πληροφοριες κατω λεει "dm μονο για συνεργασιες"

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.070
Πόντοι
1.056
Ο αντρας πρεπει να κοιταει πρωτιστως την καριερα και την οικονομικη και προσωπικη του αναπτυξη. Οι γυναικες πρεπει να ειναι στο 2ο, 3ο η και χαμηλοτερα επιπεδο προτεραιοτητων:

1ο επιπεδο: Καριερα/δουλεια/λεφτα/προσωπικη αναπτυξη, καλλιεργεια, μορφωση
2ο επιπεδο: Χομπυ, αυτοκινητα/μηχανες, μπαλα, πιωμα, τζογος, ταξιδια, καλοπεραση, μπεκρουλασιασματα με κολλητους, κλπ
3ο επιπεδο: Γυναικες. Αν καθονται οι νορμαλ καλως, διαφορετικα αγοραιο και αγιος ο θεος.

Οποιος βαζει τις νορμαλ γυναικες ως πρωτη προτεραιοτητα στη ζωη του, πολυ πιθανο να δυστυχησει. Δηλαδη πως μπορει να ειναι καποιος ευτυχισμενος αν εχει αφησει τον εαυτο του παρατημενο μεχρι τα 30 και βρισκεται ανεργος, ανειδικευτος, να μενει με γονεις, χωρις αμαξι και λεφτα, χωρις χομπυ γιατι τον τρωει το αγχος της επιβιωσης, κλπ ακομα και αν του καθησει γκομενα 8ρι+;
εννοειται οτι η πρωτη προτερεοτητα ειναι η η υγεια μας και το πως θα βγαλουμε λεφτα για να ζησουμε, και για να μπορουμε να κανουμε και να εχουμε ολα αυτα στο επιπεδο 2. επισης στο επιπεδο 2 βαζω και τις γυναικες. γιατι οταν εχεις επαφες με ωραιες (για τα δικα σου γουστα) γυναικες και πηδας και καμια απο αυτες, εχεις ζωντανια και ορεξη για να αποδιδεις στη δουλεια σου, και ας μη σαρεσει και τοσο. και γενικα θα εχεις θετικη ενεργεια και ορεξη στη καθημερινοτητα. θα εχεις στο μυαλο σου να τελειωσεις τη δουλεια και να πας να γευτεις το υπεροχο στενο μουνακι της κτλ.... ενω αν τρως συνεχεια χυλοπιτες και σε βλεπουν ολες σαν φιλο, και μενεις σε μερος που τα μπουρδελα και οι βιζιτες ειναι πολυ μακρια, δε θα ειναι και τοσο ευχαριστη η καθημερινοτητα. πχ, ειχα γνωρισει ενα πιπινακι απο ενα διπλανο χωριο. πηδηχτηκαμε , και την αλλη μερα απο την ορεξη που ειχα, εκοψα 5 τονους ξυλα με το αλισοπριονο, ενω τις προιγουμενες μερες βαριομουν δεν ειχα ορεξη και ελεγα να βαλω κανα αλβανο να τα κοψει.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
πχ, ειχα γνωρισει ενα πιπινακι απο ενα διπλανο χωριο. πηδηχτηκαμε , και την αλλη μερα απο την ορεξη που ειχα, εκοψα 5 τονους ξυλα με το αλισοπριονο, ενω τις προιγουμενες μερες βαριομουν δεν ειχα ορεξη και ελεγα να βαλω κανα αλβανο να τα κοψει.
:2funny:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.088
Πόντοι
1.056
πετυχα την αναστασια γιουσεφ στο badoo...τωρα δε ξερω αν ειναι πραγματικο προφιλ αυτο η οχι αλλα στις πληροφοριες κατω λεει "dm μονο για συνεργασιες"

Ωραια πες της..

Σου στελνω για συνεργασια..

Ποσα θες να σε γαμησω; :2funny:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
765
Πόντοι
96
εννοειται οτι η πρωτη προτερεοτητα ειναι η η υγεια μας και το πως θα βγαλουμε λεφτα για να ζησουμε, και για να μπορουμε να κανουμε και να εχουμε ολα αυτα στο επιπεδο 2. επισης στο επιπεδο 2 βαζω και τις γυναικες. γιατι οταν εχεις επαφες με ωραιες (για τα δικα σου γουστα) γυναικες και πηδας και καμια απο αυτες, εχεις ζωντανια και ορεξη για να αποδιδεις στη δουλεια σου, και ας μη σαρεσει και τοσο. και γενικα θα εχεις θετικη ενεργεια και ορεξη στη καθημερινοτητα. θα εχεις στο μυαλο σου να τελειωσεις τη δουλεια και να πας να γευτεις το υπεροχο στενο μουνακι της κτλ.... ενω αν τρως συνεχεια χυλοπιτες και σε βλεπουν ολες σαν φιλο, και μενεις σε μερος που τα μπουρδελα και οι βιζιτες ειναι πολυ μακρια, δε θα ειναι και τοσο ευχαριστη η καθημερινοτητα. πχ, ειχα γνωρισει ενα πιπινακι απο ενα διπλανο χωριο. πηδηχτηκαμε , και την αλλη μερα απο την ορεξη που ειχα, εκοψα 5 τονους ξυλα με το αλισοπριονο, ενω τις προιγουμενες μερες βαριομουν δεν ειχα ορεξη και ελεγα να βαλω κανα αλβανο να τα κοψει.
καπως ετσι και ο Δασκαλος Σαντμαν θα ξαναποκτησει την ορεξη του για την ζωη :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
1649772249674.png

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ωραια πες της..

Σου στελνω για συνεργασια..

Ποσα θες να σε γαμησω; :2funny:
δε γαμαω και καλυτερη με λιγοτερα? πρεπει να δωσω τα κερατα μου επειδη ειναι γνωστη? ρε δε γαμιουνται

ασε που εγω δε δινω πανω απο 20-50 για να γαμησω :confused:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.070
Πόντοι
1.056
Σωστά και πέραν τούτου, αποτελεί άλλη μια ηλιθιότητα των πολλών χαζών εδώ μέσα, οι οποίοι νομίζουν ότι το να περιφέρεσαι με ένα μουνί, συνεισφέρει στη προσέλκυση κι άλλων μουνιών. Όταν έχεις μουνί, ειδικά στην Ελλάδα, αποφεύγεις να το δείχνεις γύρω γύρω για να αποφύγεις αντίστοιχα την αποτροπή άλλων υποψήφιων μουνιών. Σε θεωρούν καπαρωμένο οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ασχοληθούν καν.
εγω νομιζω οτι αν ενας αντρας, εχει σχεση , και αυτος ειναι κελεπουρι γενικα για τις γυναικες, δλδ ειναι ωραιος, εχει λεφτα, ωραιο σπιτι , ωραιο αμαξι κτλ, τοτε θα τον θελουν και αλλες. αν ομως ειναι βιοπαλαιστης, σιγα μη τον θελουν επειδη εχει γυναικα. χαρισμα της θα λενε..

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.088
Πόντοι
1.056
δε γαμαω και καλυτερη με λιγοτερα? πρεπει να δωσω τα κερατα μου επειδη ειναι γνωστη? ρε δε γαμιουνται

ασε που εγω δε δινω πανω απο 20-50 για να γαμησω :confused:

Αμα σου πω οτι δεν την ξερω καν.., θα με πιστεψεις;

Ουτε καν θα μπω στον κοπο να γκουγκλαρω..

Και γενικα δεν ειμαι της αποψης <<οσο πιο γνωστη ειναι η αλλη τοσο πιο ωραια εμπειρια>>

Εχω γαμησει και καλυτερα μουνια απο τις περισσοτερες γνωστες..

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.070
Πόντοι
1.056
σιγα τις γκομενες ειχα παει μια φορα πολωνια δε τρελαθηκα..εχουν και κατι κεφαλια σα πιατα
εγω ξερω για τους τηγανοκεφαλους αλβανους. για πιατοκεφαλες πολωνεζες πρωτη φορα το μαθαινω. :dunno:
DrqCGeJX4AAR47o.jpg

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Και εμφανίσιμος είμαι και το νοικοκυριό το έχω επ' ωμου...το επίπεδο μου είναι αρκετό υψηλό και ως εκ τούτου δεν έχω διάθεση να ρίξω τις απαιτήσεις μου.Αδιεξοδη κατάσταση αλλά η θα βρω αυτό που μου αξίζει η θα πέσω ως γεροντοπαληκαρο ηρωικά μαχόμενο σε κάποιον οίκο πληρωμένης απόλαυσης.

...κι όμως εύστοχο και αληθινό .
Οκ εσύ ξέρεις πως νιώθεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom