Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Thirsttrap

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
145
Πόντοι
1
Φυσιολογικότατο είναι, για κάποιον λόγο οι Θεοί επέτρεψαν στους άνδρες να μπορούν να τεκνοποιούν μέχρι να αποθνήσκουν :rockon:
Λάθος φίλε, γιατί δεν έχουμε μόνο βιολογική υπόσταση αλλά και κοινωνική. Είναι σα να λες «ο θεός μας έδωσε κυνόδοντες άρα προοριζόμαστε να τρώμε κρέας» και ξεχνάς ότι αν το παρακάνεις θα πας από χοληστερίνη. Δε μπορούμε να βλέπουμε μόνο το ένα ή το άλλο.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
πως θα το δουν αν εισαι μπακουρι? ας πουμε εγω αυτο το καιρο εχω γαμησει 4. με εχει δει κανεις με γκομενα μαζι?
Σωστά και πέραν τούτου, αποτελεί άλλη μια ηλιθιότητα των πολλών χαζών εδώ μέσα, οι οποίοι νομίζουν ότι το να περιφέρεσαι με ένα μουνί, συνεισφέρει στη προσέλκυση κι άλλων μουνιών. Όταν έχεις μουνί, ειδικά στην Ελλάδα, αποφεύγεις να το δείχνεις γύρω γύρω για να αποφύγεις αντίστοιχα την αποτροπή άλλων υποψήφιων μουνιών. Σε θεωρούν καπαρωμένο οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ασχοληθούν καν.

Thirsttrap

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
145
Πόντοι
1
Το αληθινό πρόβλημα των ναυαγίων που κράζουν είναι ότι Καρβέλας επειδή είναι 70 "δεν δικαιούται να έχει νέα γυναίκα".
Για κάποιον λόγο η ελληνική κοινωνία πιστεύει ότι ένας άντρας 70 ετών πρέπει να είναι σε κάποιο γηροκομείο και να πίνει τσάι κάθε απόγευμα.
Αυτό έχει μια βάση, αλλά και κάπως αναμενόμενο αν σκεφτείς τα στερεότυπα τα οποία εξυπηρετεί.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Σωστά και πέραν τούτου, αποτελεί άλλη μια ηλιθιότητα των πολλών χαζών εδώ μέσα, οι οποίοι νομίζουν ότι το να περιφέρεσαι με ένα μουνί, συνεισφέρει στη προσέλκυση κι άλλων μουνιών. Όταν έχεις μουνί, ειδικά στην Ελλάδα, αποφεύγεις να το δείχνεις γύρω γύρω για να αποφύγεις, αντίστοιχα, την αποτροπή άλλων υποψήφιων μουνιών. Σε θεωρούν καπαρωμένο οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ασχοληθούν καν.
δε χρειάζεται να περιφερεσαι,απλα βαζεις στο φβ μερικες φωτο με γκομενες και τελος.Αλλωστε πλεον εκει νομιζουν οτι αν δεν ανεβαζεις κατι,δε ζεις και κατι :jerking:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Βουνό τα κόμπλεξ του μισανδρισμού στην Ελλάδα. Έκανε παιδί λέει ο Καρβέλας στα 70, και το κράξιμο απ' τα ναυάγια πάει σύννεφο, και πιο πολύ για την διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα του!
Καλά κάνουν και τον κράζουν. Το παιδί χρειάζεται τον πατέρα του σε καθε βήμα. Τι θα του προσφέρει ο 70χρονος πατέρας; Και τι προσδόκιμο ζωής έχει; Χώρια το πρόβλημα που θα δημιουργεί στο παιδί, οταν τα άλλα παιδάκια θα το ρωτούν για τον παππού του κι αυτό θα πρέπει να εξηγεί ότι ο γέρος με το ενα πόδι στον τάφο είναι ο πατέρας του.
Εξαιρετικά ανεύθυνη η απόκτηση παιδιού σε αυτή την ηλικία.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
δε χρειάζεται να περιφερεσαι,απλα βαζεις στο φβ μερικες φωτο με γκομενες και τελος.Αλλωστε πλεον εκει νομιζουν οτι αν δεν ανεβαζεις κατι,δε ζεις και κατι :jerking:
Όντως, ξέχασα προσς στιγμήν ότι είσαι και badootinderάκιας... :2funny: :2funny:

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.604
Πόντοι
216
Καλά κάνουν και τον κράζουν. Το παιδί χρειάζεται τον πατέρα του σε καθε βήμα. Τι θα του προσφέρει ο 70χρονος πατέρας; Και τι προσδόκιμο ζωής έχει; Χώρια το πρόβλημα που θα δημιουργεί στο παιδί, οταν τα άλλα παιδάκια θα το ρωτούν για τον παππού του κι αυτό θα πρέπει να εξηγεί ότι ο γέρος με το ενα πόδι στον τάφο είναι ο πατέρας του.
Για να είναι 70 και να γαμάει νέα γυναίκα, μάλλον ούτε γέρος είναι ούτε με το ένα πόδι στον τάφο.
Αν τώρα κάποια στιγμή πεθάνει, το παιδί του μάλλον θα έχει (περιουσιακό) πλεονέκτημα έναντι των άλλων συνομηλίκων του.
Έχετε μείνει με το στερεότυπο ότι ένας άντρας 70 ετών πρέπει να πεθαίνει μόνος του σε κάποιο γηροκομείο και να ειναι με το πι.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
λοιπον αλλη μια... διακοπες σε νησι με καλο μου φιλο.
ειμαστε στο κλαμπ και μου λεει...πως σου φαινεται αυτη γιατι σε εχει φαε με τα ματια?
κουρουμπελο σχεδον εγω, ριχνω μια ματια και του λεω νταξει κλαιν, τιποτα φοβερο.
φευγοντας εμεις ομως, επειδη συνεχιζε να καρφωνει, παω της λεω ενα γεια 1-2 ασυναρτησιες στην κατασταση μου.

οχι επειδη ειμαι με καποια που μου κανει φουλ και μπορει να παει μεχρι τελους
καποια μαλακια παιχτηκε εδω, κατι ειχα ξεκινησει να γραφω χθες και το παρατησα και μπηκε κατα λαθος τωρα. τεσπα ας ολοκληρωσω το στορυ αφου το ξεκινησα.

λοιπον αλλη μια... διακοπες σε νησι με καλο μου φιλο. (μεγαλο καμακι)
ειμαστε στο κλαμπ και μου λεει...πως σου φαινεται αυτη γιατι σε εχει φαει?
κουρουμπελο σχεδον εγω, ριχνω μια ματια και του λεω νταξει κλαιν, τιποτα φοβερο.
φευγοντας εμεις ομως, επειδη συνεχιζε να καρφωνει, παω της λεω ενα γεια 1-2 ασυναρτησιες στην κατασταση μου.
την αλλη μερα στην παραλια, το φιλαρακι κανει κονε με 2 πιτσιρικες ελληνοκαναδες και κανονιζει να βγουμε το βραδυ.
οπως εχουμε αραξει στο δωματιο μετα τη θαλασσα, βρισκει την τυπισσα στο ινστα"με κατι ταγκ κτλ, δεν ειχα ιδεα απο τετοια) και μου τη δειχνει (με μαγιω κτλ) ιταλιδα.
παθαινω πλακα και λεω τι μουναρα ειναι αυτη? εκεινος μου το ελεγε απ το βραδυ αλλα ειχα αλλου το μυαλο μου τοτε.
στλενω ινστα, δε μου απανταει καν. παμε στο ιδιο μαγαζι το βραδυ και την πετυχαινω. της μιλαω, καπως αμηχανη αυτη και την αφηνω για αργοτερα(να πιω 1-2 ποτα να ζεσταθω. ψιλοχεστης χωρις αλκοολ.)
μεχρι να το παρω αποφαση ειχε φυγει κλασικα. στο μεταξυ ο αλλος ειχε συνεννοηθει με τις μικρες και παμε να τις βρουμε σε αλλο μαγαζι.
στο δρομο ομως πετυχαινω τη δικια μου με 2 φιλες. ετοιμοπολεμος πλεον, της λεω αστες αυτες κι ελα μαζι μου.
με τις ευλογιες του φιλου φευγω μαζι της για αλλου.
αν ειναι να γινει θα γινει.... καταληξαμε να βλεπομαστε ελλαδα-ιταλια και σε αλλες χωρες για μηνες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Το ίδιο δε θα συνέβαινε αν έκανε μια γυναίκα παιδί στα 45-50; Συμβαίνει κι αυτό. Δεν έχει σεξιστικό πρόσημο λοιπόν. Κάπου αλλού υπάρχει θέμα.
για αρχη βιολογικο αλλα και κοινωνικο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Για να είναι 70 και να γαμάει νέα γυναίκα, μάλλον ούτε γέρος είναι ούτε με το ένα πόδι στον τάφο.
Αν τώρα κάποια στιγμή πεθάνει, το παιδί του μάλλον θα έχει (περιουσιακό) πλεονέκτημα έναντι των άλλων συνομηλίκων του.
Έχετε μείνει με το στερεότυπο ότι ένας άντρας 70 ετών πρέπει να πεθαίνει μόνος του σε κάποιο γηροκομείο και να ειναι με το πι.
Tο αν και τι γαμάει το ξέρει μονον αυτός και η γυναίκα που εχει δίπλα του. Πιθανώς και η Pfizer.
Τα περιουσιακά του δεν τα ξέρω, οπότε δεν ξέρω και τι πλεονέκτημα θα εχει το παιδάκι. Το μονο σίγουρο είναι πως δε θα έχει πατέρα δίπλα του, τη στιγμή που θα τον χρειάζεται περισσότερο.
Δεν έχουμε κανένα στερεότυπο. Θεωρούμε λογικό ενας άνθρωπος στα 70 φεύγα του, να πεθαίνει στο σπίτι του, περιτριγυρισμενος από τη γυναίκα του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Όχι απο τον μαθητή δημοτικού ανήλικο γιο του.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
καποια μαλακια παιχτηκε εδω, κατι ειχα ξεκινησει να γραφω χθες και το παρατησα και μπηκε κατα λαθος τωρα. τεσπα ας ολοκληρωσω το στορυ αφου το ξεκινησα.

λοιπον αλλη μια... διακοπες σε νησι με καλο μου φιλο. (μεγαλο καμακι)
ειμαστε στο κλαμπ και μου λεει...πως σου φαινεται αυτη γιατι σε εχει φαει?
την αλλη μερα στην παραλια, το φιλαρακι κανει κονε με 2 πιτσιρικες ελληνοκαναδες και κανονιζει να βγουμε το βραδυ.
οπως εχουμε αραξει στο δωματιο μετα τη θαλασσα, βρισκει την τυπισσα στο ινστα"με κατι ταγκ κτλ, δεν ειχα ιδεα απο τετοια) και μου τη δειχνει (με μαγιω κτλ) ιταλιδα.
παθαινω πλακα και λεω τι μουναρα ειναι αυτη? εκεινος μου το ελεγε απ το βραδυ αλλα ειχα αλλου το μυαλο μου τοτε.
στλενω ινστα, δε μου απανταει καν. παμε στο ιδιο μαγαζι το βραδυ και την πετυχαινω. της μιλαω, καπως αμηχανη αυτη και την αφηνω για αργοτερα(να πιω 1-2 ποτα να ζεσταθω. ψιλοχεστης χωρις αλκοολ.)
μεχρι να το παρω αποφαση ειχε φυγει κλασικα. στο μεταξυ ο αλλος ειχε συνεννοηθει με τις μικρες και παμε να τις βρουμε σε αλλο μαγαζι.
στο δρομο ομως πετυχαινω τη δικια μου με 2 φιλες. ετοιμοπολεμος πλεον, της λεω αστες αυτες κι ελα μαζι μου.
με τις ευλογιες του φιλου φευγω μαζι της για αλλου.
αν ειναι να γινει θα γινει.... καταληξαμε να βλεπομαστε ελλαδα-ιταλια και σε αλλες χωρες για μηνες.
Ντάξει τύπε φτάνει, έχεις καταντήσει το νήμα ινδικό φιδοπάζαρο!!

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Σωστά και πέραν τούτου, αποτελεί άλλη μια ηλιθιότητα των πολλών χαζών εδώ μέσα, οι οποίοι νομίζουν ότι το να περιφέρεσαι με ένα μουνί, συνεισφέρει στη προσέλκυση κι άλλων μουνιών. Όταν έχεις μουνί, ειδικά στην Ελλάδα, αποφεύγεις να το δείχνεις γύρω γύρω για να αποφύγεις αντίστοιχα την αποτροπή άλλων υποψήφιων μουνιών. Σε θεωρούν καπαρωμένο οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ασχοληθούν καν.
μια, δυο, τρεις.... καθυστερημενος εισαι σιγουρα εσυ με αυτα που γραφεις και καταδικασμενος στον κοσμο σου αν δεν σε λυπηθει καποιος να σε σωσει, αν και ειναι χλωμο ακομα κι αυτο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Όντως, ξέχασα προσς στιγμήν ότι είσαι και badootinderάκιας... :2funny: :2funny:
σου εχω πει ενα σκηνικο στο youtube?ειχα σχολιασει ενα βιντεο με ενα τυπο,και υστερα απο 2-3 μερες μου ηρθε πανω δεξια ειδοποιηση...ε λεω κατι θα μου εγραψε..το ανοιγω και γραφει "ρε τον .......(εμενα δηλ) απο το τιντερ.....τι γινεται δε βρισκουμε τανακια πλεον στο τιντερ και το ριξαμε στα σχολια στο youtube?" :tooth: το εγραφε με ψευτικο προφιλ,ε μαλλον καμια γκομενα που γαμησα και ξου θα ηταν

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Επομενως πιστευεις πως αν ερωτηθει το παιδι του οταν γινει 20 χρονων αν "εκανε καλα ο πατερας σου που σε εφερε στον κοσμο;" θα απαντησει πως εκανε λαθος και καλυτερα να μην γενιοταν;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
μια, δυο, τρεις.... καθυστερημενος εισαι σιγουρα εσυ με αυτα που γραφεις και καταδικασμενος στον κοσμο σου αν δεν σε λυπηθει καποιος να σε σωσει, αν και ειναι χλωμο ακομα κι αυτο.

εχω καταλαβει πολυ καιρο τι ρολο βαρας και δε μου κανει καμια εντυπωση
Φτιάξε ένα μπλογκ ρε τύπε να εκθέτεις τις μυθοπλασίες σου κι άσε το νήμα ήσυχο κι εμάς τους υπόλοιπους να μην «σωζόμαστε με τίποτα». Σωτήρα απ’ τα Λιντλ, να πούμε... :2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Επομενως πιστευεις πως αν ερωτηθει το παιδι του οταν γινει 20 χρονων αν "εκανε καλα ο πατερας σου που σε εφερε στον κοσμο;" θα απαντησει πως εκανε λαθος και καλυτερα να μην γενιοταν;
Πιθανώς να απαντήσει "να' ναι καλά εκεί που είναι τώρα, αλλά δε θυμάμαι πολλά απο αυτόν, γιατί ημουν πολύ μικρός όταν πέθανε".
Και γιατί όχι; Να κάνουμε όλοι παιδιά μέχρι τα βαθιά γεράματα κι ας τα παρατάμε να μεγαλώσουν μόνα τους. Προφανώς θα μας ευγνωμονούν, ειδικα σε κάθε δυσκολία που θα συναντούν.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Φτιάξε ένα μπλογκ ρε τύπε να εκθέτεις τις μυθοπλασίες σου κι άσε το νήμα ήσυχο κι εμάς τους υπόλοιπους να μην «σωζόμαστε με τίποτα». Σωτήρα απ’ τα Λιντλ, να πούμε... :2funny:
οταν δε βλεπεις περα απο τη χουφτα σου πως να αντιληφθεις οτι υπαρχει και ζωη εκει εξω? λυπαμαι που σε εβρισα γιατι γενικα σε λυπαμαι, ειλικρινα και σου ευχομαι να σε φωτισει για να ξεμπλοκαρεις.
αν δε γουσταρεις κανε με mute γιατι υπαρχουν κι εδω μεσα τυποι που θελουν να μαθουν κατι.
ολοι απο καπου μαθαμε αφου πρωτα φαγαμε τα μουτρα μας πολλες φορες, τλχ αυτο εγινε με μενα και ακομα γινεται.
τα ακυρα που εχω φαει ειναι πολυ περισσοτερα απ τις "επιτυχιες" μου ξεκαθαρα αλλα αυτο δεν αναιρει τις ομορφες εμπειριες μου, οι οποιες αφηνουν και διδαγματα για οποιον θελει να τα δει.
δλδ που να εγραφα και τη συνεχεια της ιστοριας μου
ποσο μαλλον να εγραφαν καποιοι φιλοι μου που εχουν γνωρισει χιλιαδες γυναικες. αλλα για καποιο λογο δεν γραφουν εδω και ζουν την πραγματικη ζωη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom