λοιπον αλλη μια... διακοπες σε νησι με καλο μου φιλο.
ειμαστε στο κλαμπ και μου λεει...πως σου φαινεται αυτη γιατι σε εχει φαε με τα ματια?
κουρουμπελο σχεδον εγω, ριχνω μια ματια και του λεω νταξει κλαιν, τιποτα φοβερο.
φευγοντας εμεις ομως, επειδη συνεχιζε να καρφωνει, παω της λεω ενα γεια 1-2 ασυναρτησιες στην κατασταση μου.
οχι επειδη ειμαι με καποια που μου κανει φουλ και μπορει να παει μεχρι τελους
καποια μαλακια παιχτηκε εδω, κατι ειχα ξεκινησει να γραφω χθες και το παρατησα και μπηκε κατα λαθος τωρα. τεσπα ας ολοκληρωσω το στορυ αφου το ξεκινησα.
λοιπον αλλη μια... διακοπες σε νησι με καλο μου φιλο. (μεγαλο καμακι)
ειμαστε στο κλαμπ και μου λεει...πως σου φαινεται αυτη γιατι σε εχει φαει?
κουρουμπελο σχεδον εγω, ριχνω μια ματια και του λεω νταξει κλαιν, τιποτα φοβερο.
φευγοντας εμεις ομως, επειδη συνεχιζε να καρφωνει, παω της λεω ενα γεια 1-2 ασυναρτησιες στην κατασταση μου.
την αλλη μερα στην παραλια, το φιλαρακι κανει κονε με 2 πιτσιρικες ελληνοκαναδες και κανονιζει να βγουμε το βραδυ.
οπως εχουμε αραξει στο δωματιο μετα τη θαλασσα, βρισκει την τυπισσα στο ινστα"με κατι ταγκ κτλ, δεν ειχα ιδεα απο τετοια) και μου τη δειχνει (με μαγιω κτλ) ιταλιδα.
παθαινω πλακα και λεω τι μουναρα ειναι αυτη? εκεινος μου το ελεγε απ το βραδυ αλλα ειχα αλλου το μυαλο μου τοτε.
στλενω ινστα, δε μου απανταει καν. παμε στο ιδιο μαγαζι το βραδυ και την πετυχαινω. της μιλαω, καπως αμηχανη αυτη και την αφηνω για αργοτερα(να πιω 1-2 ποτα να ζεσταθω. ψιλοχεστης χωρις αλκοολ.)
μεχρι να το παρω αποφαση ειχε φυγει κλασικα. στο μεταξυ ο αλλος ειχε συνεννοηθει με τις μικρες και παμε να τις βρουμε σε αλλο μαγαζι.
στο δρομο ομως πετυχαινω τη δικια μου με 2 φιλες. ετοιμοπολεμος πλεον, της λεω αστες αυτες κι ελα μαζι μου.
με τις ευλογιες του φιλου φευγω μαζι της για αλλου.
αν ειναι να γινει θα γινει.... καταληξαμε να βλεπομαστε ελλαδα-ιταλια και σε αλλες χωρες για μηνες.