arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
ετοιμη φαινεται παντωςσαντ μαν λεγε...να βγω? εχω την ευλογια σου?αεροσυνοδος ειναι 36
ετοιμη φαινεται παντωςσαντ μαν λεγε...να βγω? εχω την ευλογια σου?αεροσυνοδος ειναι 36
εγω τον εκανα μια φορα για μερες και τελικα πηρα το μακρυτεροτον ταριφα τον κανω μονο μεσα στο ταξι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
επισης μεσα στο ταξι ανεχομαι και τις μαλακιες τους...
για ανθρωπους μιλαμε, οχι κρεαταΩραίος...πάντα υπολογίζουμε την σχέση κόστους/ απόδοσης.
λιγους μηνες πριν βγω με τη δικια μου ειχα κανει match με την κολλητη της αλλα ευτυχως δεν βγηκαμε ποτε γιατι θα ειχε καει.ναι...αφου οι ελληνιδες ετσι ειναι πρεπει να μαθουν αν ο αλλος ειναι ψυχοπαθης δολοφονος πρωτα...να μη ρωτησουν καμια 500ρια ατομα πριν κανουν γνωριμια απο κυκλο?
προσπαθουν σκληρα ομως. επισης οσο πιο κοντη, τοσο πιο μεγαλο αμαξι και καλυτερη δουλειαΟι κοντές είναι κάπως πιο διαθέσιμες στην Ελλάδα...άσε που και αυτές δεν θέλουν πολύ ψηλούς γιατί δεν θα μπορούν να τους κάνουν ο,τι θέλουν.
το εχεις μελετησει αρκετα το σπορ βλεπω. παρολο που διαφωνουμε σε πολλαΕιναι και πολλες που θέλουν ψηλό για να βγάλουν ψηλά παιδια
αν προσφερεις κατι αναλογου επιπεδου καλα κανεις και τα ζητας.Εγώ που θέλω και εμφανίσιμη και να κρατάει το σπίτι με βλέπω μόνο....η συμβιβάζομαι πέφτοντας επίπεδο η μένω μόνος εφ'ορου ζωής.
σωστο αλλα οχι στη μια ωρα...Αυτό είναι το σωστό. Δεν απαντάει? Διαγραφή και next!
ενω η αλλη επρεπε να περιμενει πανω απ το κινητο τηςΕγώ δεν θα πήγαινα φίλε..
Εχω και δικό μου πρόγραμμα..
Δεν κρεμομαι απο το μουνι καμιας!
σκληροΣωστά.
Ο άντρας είναι ένα μέσον για το σκοπό της γυναίκας
δουλευει πολυ αυτο, ακομα και να κυκλοφορησεις καποια καλουτσικη+Και δεν ξέρω εάν είμαι ωραίος εμφανισημος η χάλια μαύρα...αλλά οκ ο καθένας έχει τον τρόπο του....εγώ τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια έχω γαμισει...4-5...ψιλογνωστες όλες ..επειδή βλέπαμε με ποια είναι παντρεμένος...και θα λέγαν οι γαμιολες δεν μπορεί κάτι καλό θα κάνει αυτός.... Χάχαχα...και θέλανε να δοκιμάσουν
ισχυει 100%Είπαμε ψιλογνωστες δικές μου όχι κοινές γνωστές....και ναι περίπου έτσι έχει γίνει....αφού είναι γνωστό...ο ποιο χαλιά να είσαι....εάν σε δουν με κάποια άλλη εμφάνισημη...κάνουν σαν τρελές ....ίσως το πουν και άλλοι μύστες εδώ μέσα να τους έχει γίνει εάν όχι με την γυναίκα τους με γκόμενες
ειναι επικυρωμενο και απο γκομενεςΤην έχει πάρει το αυτί μου ως θεωρία, αλλά είναι πολύ awkward για να ευσταθεί. Άσε που αυτά πρέπει να τεκμηριώνονται κι απ’ τα δύο φύλα. Με απλά λόγια,θα γαμούσες ποτέ μια σαβούρα μόνο και μόνο επειδή πριν από σένα (ή παράλληλα) την γαμούσε(γαμά) ένας εμφανίσιμος;
επιβεβαιωνω οτι αν εισαι 30+ και ειδικα 35+ και εισαι μονος, εισαι προβληματικος (προφανως στα ματια τους)Μια γκομενα που τόλμησα να της πω ότι είμαι μόνος μου είπε ότι στην ηλικία μου για να είμαι μόνος μου έχω κάποιο μεγάλο ελάττωμα λογικά, φυσικά δεν ανέφερε ποτέ το ελάττωμα κατά τα δικά της λεγόμενα , μάγκες έχουν τρελαθεί
Δηλαδή αποκλείεται κάποιος απλά να ψήνει να είναι μόνος;επιβεβαιωνω οτι αν εισαι 30+ και ειδικα 35+ και εισαι μονος, εισαι προβληματικος
Γιατί τύπε? Αν σου αρέσει η ζωή του μπον-βιβέρ? Ποιός θα σου ορίσει τί πρέπει να κάνεις στη ζωή σου για να γνωματεύσει αν είσαι προβληματικός ή όχι?επιβεβαιωνω οτι αν εισαι 30+ και ειδικα 35+ και εισαι μονος, εισαι προβληματικος
φυσικα και οχι, απλα επιβεβαιωνω την θεωρια τους σε πρωτη φαση, μεχρι να σε γνωρισουν καλυτερα (αν εχεις την ευκαιρια)Δηλαδή αποκλείεται κάποιος απλά να ψήνει να είναι μόνος;
δεν ειπα καπου οτι συμφωνω, προσπαθω απλα να βοηθησω αναφεροντας πραγματα που εχω μαθει στην πορεια μουΓιατί τύπε? Αν σου αρέσει η ζωή του μπον-βιβέρ? Ποιός θα σου ορίσει τί πρέπει να κάνεις στη ζωή σου για να γνωματεύσει αν είσαι προβληματικός ή όχι?
Ποιανού την έγκριση πρέπει να πάρουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι? Γιατί στην Ελλάδα όλοι ασχολούνται με το τί κάνουν οι άλλοι?
Ναι αλλά είναι λάθος αυτή η αντίληψη. Κανείς δεν ορίζει την ευτυχία μας και κανένας δεν θα μας ορίσει τί θα κάνουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι, εφόσον δεν μας ταϊζει.δεν ειπα καπου οτι συμφωνω, προσπαθω απλα να βοηθησω αναφεροντας πραγματα που εχω μαθει στην πορεια μου