Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ακου τι σκεφτηκε μια να μου πει γιατι δεν πηρε πιπα....οτι καθε φορα που κανει στοματικο θελει να πλενει τα δοντια της και εφοσον δεν ηταν σπιτι της δεν το επεδιωξε :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κι ομως, σημαντικη λεπτομερεια να αλλαζεις τα ενδιαφεορντα σου κατα διαστηματα.
αυξανονται οι επιλογες σου
αυτο το ειδα προσφατα.Και το εχω χρονια το τιντερ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Είμαι προχτές στο μπου... έρχεται η γυναίκα μου από την ην δουλειά...θα έκλεινα και αρχίζω σβήνω τις καρτέλες...τι κάνεις εκεί τι βλέπεις...μου λέει ....δεν ξέρεις τις λέω έλα να δεις ....τις δείχνω το ιστορικό... μπουρδέλα....κανεσεχ ...σέξι φορέματα ....σεξ ΣΟΠ....κτλ...και δεν λέω ψέματα ....θες να συνεχίσω τις λέω η να τα δούμε όλα μαζί το βράδυ
φαντασου να εγραφε ακομα ο τζιμακος θα ειχε τρελαθει η γυναικα :tooth:

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
οχι μονο προκαταρκτικα.
ειχα φαει κωλλυμα μαζι της ασχημο και τα εκανα σκατα, το εκαψα.
+ αρκετο παρασκηνιο που της εβαζαν λογια εναντιον μου.
με παρατησε μια και ξαναγυρισε μονη της. προχωρησαμε λιγο και μετα την εκανε παλι.
αρχισε παλι καποια στιγμη να μου μιλαει αλλα δεν αντεξα, τσαντιστηκα και το ληξαμε.
ειχε πολλα θεματα το κοριτσι για να φτασει τοσο ομορφη στα 24.
ειχε ξεκινησει φουλ ενθουσιασμενη μαζι μου αλλα στην πορεια το πραγμα τουμπαρε.

η ειρωνια ειναι οτι δεν ειχα ξαναφαει ακυρο απο γκομενα που ειχαμε κανει ηδη κατι και η πιτσιρικα μου το εριξε διπλο.
αυτα εχει η ζωη αλλα μαλλον σε καλο μου βγηκε:wink:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οχι μονο προκαταρκτικα.
με παρατησε μια και ξαναγυρισε μονη της. προχωρησαμε λιγο και μετα την εκανε παλι.
αρχισε παλι καποια στιγμη να μου μιλαει αλλα δεν αντεξα, τσαντιστηκα και το ληξαμε.

η ειρωνια ειναι οτι δεν ειχα ξαναφαει ακυρο απο γκομενα που ειχαμε κανει ηδη κατι και η πιτσιρικα μου το εριξε διπλο.
το κωλλυμα το γάμησες...σαν να λεμε καλημαιρα? :tooth: :tooth: ελα πλακα κανω....λοιπον τυπε εγω νομιζω οτι γλιτωσες

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.792
Πόντοι
12.756
οχι μονο προκαταρκτικα.

ετσι και την γαμουσες και γινοταν καμμμια στραβη μετα μαλλον θα σε ειχε κοψει φετες που τα 17 κομματια που εκοψε ο Φρατζης την γυναικα του θα ηταν αμελητεα:confused:

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
το κωλλυμα το γάμησες...σαν να λεμε καλημαιρα? :tooth: :tooth: ελα πλακα κανω....λοιπον τυπε εγω νομιζω οτι γλιτωσες
να σου πω την αληθεια κατι δε μου κολλαγε αλλα βαρεθηκα να το ψαξω

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
ετσι και την γαμουσες και γινοταν καμμμια στραβη μετα μαλλον θα σε ειχε κοψει φετες που τα 17 κομματια που εκοψε ο Φρατζης την γυναικα του θα ηταν αμελητεα:confused:
δεν ηθελα μονο σεξ, το ειχα δει ρομαντικα το στορυ.
την εψησα νωρις νωρις για 2μερο να ξεφυγει λιγο απ τα δικα της και ενθουσιαστηκε.
αλλα μετα αρχισε να μιλαει με φιλες και την μαζεψαν. (που πας? δεν το ξερεις. θελει να σε στριμωξει κτλ)
ουσιαστικα δικιο ειχαν γιατι μολις 2-3 φορες ειχαμε βγει αλλα για να με εμπιστευτει καποιος λογος θα υπηρχε.
εκει που εκανα πλανα λοιπον, ξενερωνω και με πιανει η ανασφαλεια και τα γαμησα ολα.
οταν με εστειλε και ξαναγυρισε η ανασφαλεια προφανως ειχε φουντωσει κι αλλο (μεγα λαθος)

τελικα ομως το ληξαμε για εναν αστειο εγωιστικο τσακωμο.
ειχα βαρεθει να πηγαινω με τα νερα της και μια μερα ξεσπασα.
το πηγαινα χαλαρα γιατι ημουν μολις ο τριτος που φιλησε οπως ειπε + τα θεματα και τον περιγυρο
ασε που ειχε και ιστορικο τζογου στην οικογενεια, οποτε ημουν καταδικασμενος

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω να καταλαβεις....ειμαι 1,76 αλλα εχω βαλει 1.80. επισης απο κοντα δεν ειμαι τοσο αδυνατος οσο στις φωτογραφιες, (εχω βαλει ελαφρως παλιοτερες)..οπως μου λεει και ενας φιλος.."καλα γιατι γραφεις μουφες δεν φοβασαι μη φας ακυρο απο κοντα?" και του λεω ας την φερω ενωπιον μου πρωτα,και μετα ολα τα τουμπαρω.Εχω γαμησει γκομενες που μου εχουν πει ¨1,80 δεν εισαι με τιποτα" και ¨στις φωτο δειχνεις πιο αδυνατος"..και ομως τις γαμησα...γιατι? γιατι απο κοντα προβαλλω ικανοτητες που δεν μπορω να τις προβαλλω στα τσατ...ειναι πολλες λεπτομερειες

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
οταν γραφεις ομως σε γκομενες προσεχε τα αυτα..(και γω την εχω πατησει)
σωστος αλλα ειμαι αρκετα καλος στην ορθογραφια.
υποθετω στο 80+%
η αλλη που με γειωσε για το καλημερα ηταν τραγικη, ειναι αστειος ο λογος.
τεσπα, εξαλλου ευπελπιστω να μην ξαναχρεαστει να τσαταρω με αγνωστη γκομενα :wink:

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.794
Πόντοι
11.956
Πριν κάποια χρόνια μια συνάδελφος μηχανολος μηχανικός...εγώ τότε γύρω στα 43-44...αυτή 27-28 ωραίο μουνι ...οι φίλοι στη δουλειά ήξεραν πόσο καμάκι είμαι ....την άρχισα στα μπουρού... μπουρού... δουλεύαμε τότε σε μια μ γαλή βιομηχανία στα Οινόφυτα...για καλή μου τύχη έμενε κοντά μου ....για κάνα χρόνο τίποτα αδιάφορη ...οκ λέω και εγώ δεν τρέχει κάτι ....ούτε τηλέφωνο δεν μου είχε δώσει....φυσικά μπορούσα να το βρω....Πάσχα έχουμε κάποιες μέρες άδεια και με παίρνει τηλέφωνο στη γιορτή μου για χρόνια πολλά....οκ λέω κάτι γίνεται....για να μην λέω πολλά....κανονίσαμε να βγούμε όλοι ξω όχι οι δυο μας αλλά μια παρέα .... φιλικά...και πάω στην έξοδο με την γυναίκα μου .....που κατά γενική ομολογία είναι προς το 9....μην λέω διάφορα η γαμιολα η Ελληνίδα...τις επόμενες μέρες όλο να βγούμε μου έλεγε....και για κάποιο διάστημα βγάλω ναμε και μετά εγωω έμπαινα

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Πριν κάποια χρόνια μια συνάδελφος μηχανολος μηχανικός...εγώ τότε γύρω στα 43-44...αυτή 27-28 ωραίο μουνι ...οι φίλοι στη δουλειά ήξεραν πόσο καμάκι είμαι ....την άρχισα στα μπουρού... μπουρού... δουλεύαμε τότε σε μια μ γαλή βιομηχανία στα Οινόφυτα...για καλή μου τύχη έμενε κοντά μου ....για κάνα χρόνο τίποτα αδιάφορη ...οκ λέω και εγώ δεν τρέχει κάτι ....ούτε τηλέφωνο δεν μου είχε δώσει....φυσικά μπορούσα να το βρω....Πάσχα έχουμε κάποιες μέρες άδεια και με παίρνει τηλέφωνο στη γιορτή μου για χρόνια πολλά....οκ λέω κάτι γίνεται....για να μην λέω πολλά....κανονίσαμε να βγούμε όλοι ξω όχι οι δυο μας αλλά μια παρέα .... φιλικά...και πάω στην έξοδο με την γυναίκα μου .....που κατά γενική ομολογία είναι προς το 9....μην λέω διάφορα η γαμιολα η Ελληνίδα...τις επόμενες μέρες όλο να βγούμε μου έλεγε....και για κάποιο διάστημα βγάλω ναμε και μετά εγωω έμπαινα
Αυτό ακριβώς εννοούν οι red pillers του εξωτερικού όταν λένε για social proof!
Επίσης, εξαιρετική προσέγγιση! :thumbsup:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.794
Πόντοι
11.956
Και δεν ξέρω εάν είμαι ωραίος εμφανισημος η χάλια μαύρα...αλλά οκ ο καθένας έχει τον τρόπο του....εγώ τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια έχω γαμισει...4-5...ψιλογνωστες όλες ..επειδή βλέπαμε με ποια είναι παντρεμένος...και θα λέγαν οι γαμιολες δεν μπορεί κάτι καλό θα κάνει αυτός.... Χάχαχα...και θέλανε να δοκιμάσουν

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Και δεν ξέρω εάν είμαι ωραίος εμφανισημος η χάλια μαύρα...αλλά οκ ο καθένας έχει τον τρόπο του....εγώ τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια έχω γαμισει...4-5...ψιλογνωστες όλες ..επειδή βλέπαμε με ποια είναι παντρεμένος...και θα λέγαν οι γαμιολες δεν μπορεί κάτι καλό θα κάνει αυτός.... Χάχαχα...και θέλανε να δοκιμάσουν
Δηλαδή όλες όσες γάμησες από τότε που παντρεύτηκες, τις γάμησες λόγω μουνάρας συζύγου; Και καμμιά από αυτές τις γνωστές δεν της το σφύριξε;

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.794
Πόντοι
11.956
Δηλαδή όλες όσες γάμησες από τότε που παντρεύτηκες, τις γάμησες λόγω μουνάρας συζύγου; Και καμμιά από αυτές τις γνωστές δεν της το σφύριξε;
Είπαμε ψιλογνωστες δικές μου όχι κοινές γνωστές....και ναι περίπου έτσι έχει γίνει....αφού είναι γνωστό...ο ποιο χαλιά να είσαι....εάν σε δουν με κάποια άλλη εμφάνισημη...κάνουν σαν τρελές ....ίσως το πουν και άλλοι μύστες εδώ μέσα να τους έχει γίνει εάν όχι με την γυναίκα τους με γκόμενες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.169
Πόντοι
9.297
αμα σε γουσταρει ομως και ειναι κολλημενη μαζι σου, οχι μονο θα απανταει, αλλα αυτη θα στελνει πρωτη. και το μουνι της παλαμακια θα βαραει. γιατι δε το καταλαβαινουν μερικοι, οτι οταν στελνεις μηνυμα η της μιλας απο κοντα και αυτη δεν ανταποκρινεται, πολυ απλα δε γουσταρει.
Σωστά!
Γιατί μερικοί μυαλοφυγοδικοι νομίζουν ότι τους κάνει τσαλιμακια;Απλα η γκόμενα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...Το χωνεύεις και πας παρακάτω με αξιοπρέπεια.Τελος!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.169
Πόντοι
9.297
σωστος αλλα ειμαι αρκετα καλος στην ορθογραφια.
υποθετω στο 80+%
η αλλη που με γειωσε για το καλημερα ηταν τραγικη, ειναι αστειος ο λογος.
τεσπα, εξαλλου ευπελπιστω να μην ξαναχρεαστει να τσαταρω με αγνωστη γκομενα :wink:
Γιατί με τις άλλες θα φροντίσεις να βεβαιωθείς ότι ήσασταν συμμαθητές;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom