Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Την θέλω και Ορθόδοξη...θέλω πολλά και το ξέρω...δύσκολο.
Τόσες χώρες έχουμε από πάνω μας που είναι ορθόδοξες και με δίμετρες γυναίκες! :smiling-face-with-heart-eyes:
Δεν είναι και φεμινίστριες κιολας, είναι πολλές οι γυναίκες σε αυτές τις χώρες που ανταγωνίζονται μεταξύ τους και γι' αυτό δεν είναι φεμινίστριες!

Τελευταία τροποποίηση:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Απλά η Ελληνίδα , θέλει αυτόν που θα εξυπηρετήσει το σχέδιο της , και όχι τον ίδιο , επειδή τον γουστάρει κτλ . Πχ βάζει ένα πλάνο στο μυαλό της , πχ γάμο κτλ και μόνο για την πάρτη της , και μετά αναζητά το κατάλληλο κορόιδο .

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που παίζει τόσο κέρατο .

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.886
Πόντοι
1.056
Στελνω σε γκομενα για καφε δε περνω απάντηση... Περνάει καμια ωρα λέω δε γαμιέται, είχα και κάβλες λέω ας τη παίξω... Αφου τη παιζω υστερα από λίγο μου λέει ναι πάμε πιο αργά.. :confused: (αυτό μου έχει ξανά τυχει)
Εγώ δεν θα πήγαινα φίλε..

Εχω και δικό μου πρόγραμμα..

Δεν κρεμομαι απο το μουνι καμιας!

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
Μου δίνεις πάσα να πω κάτι που έχω παρατηρήσει.

Πολλές κοιτάνε όταν είναι με γκόμενο.Ενώ όταν περπατάνε μόνες ή με φίλες,δεν κοιτάνε σχεδόν ποτέ.Και σήμερα το παρατήρησα 3-4 φορές.Να περνάει η άλλη χέρι χέρι με γκόμενο και να καρφώνει στα μάτια.Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση.Ή τον έχουν βαρεθεί αυτόν που έχουν ή είναι τόσο τσουλάκια.
το κανουν απο ναρκισσισμο. θελουν να δουνε εαν τις κοιτας και εσυ, εαν ζηλευεις κτλ.
ειναι το ιδιο με αυτο που κανουν οταν τον φιλανε αλλα καρφωνονται στον απεναντι. εχεις προσεξει ποτε σου καποιον αντρα να το κανει; οταν φιλα την γκομενα να κοιτα την αλλη; οι γυναικες το κανουν γιατι ειναι ναρκισσιστριες

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.169
Πόντοι
9.297
Ετσι μπραβο! Ψηλα τα ιδανικά της ελληνικής φυλής!
Συνήθως κάτι ναυάγια περνάνε τα σύνορα για να βρουν νύφες....θέλω να σπάσω το κατεστημένο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απλά η Ελληνίδα , θέλει αυτόν που θα εξυπηρετήσει το σχέδιο της , και όχι τον ίδιο , επειδή τον γουστάρει κτλ . Πχ βάζει ένα πλάνο στο μυαλό της , πχ γάμο κτλ και μόνο για την πάρτη της , και μετά αναζητά το κατάλληλο κορόιδο .

Βαθυστόχαστο....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.794
Πόντοι
11.956
Το προβλημα με μένα είναι ότι και σπίτι να μείνει η γυναίκα εγώ θα μαλακιζόμαι με αλλες. Μετά τα 50 ελπίζω να μου φυγει αυτή η φλογα
Μπα όχι ....στο λέω με σιγουριά και με ην γυναίκα σου θα γαμας και μαλάκια θα β;Χέις να σου παίζει με τσόντα και μόνος με άλλες θα την παίζεις και άλλες θα κοιτάς να γαμισεις.....εάν έχεις κάνει μεγάλη πορνοκαριερα τα προηγούμενα χρόνια αυτό δεν αλλάζει....απλά λίγο πολύ λιγο το για τα μάτια του κόσμου θα το κόψεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το κανουν απο ναρκισσισμο. θελουν να δουνε εαν τις κοιτας και εσυ, εαν ζηλευεις κτλ.
ειναι το ιδιο με αυτο που κανουν οταν τον φιλανε αλλα καρφωνονται στον απεναντι. εχεις προσεξει ποτε σου καποιον αντρα να το κανει; οταν φιλα την γκομενα να κοιτα την αλλη; οι γυναικες το κανουν γιατι ειναι ναρκισσιστριες
Εγώ το κάνω φυσικά

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.440
Πόντοι
206

Σωστά.
Ο άντρας είναι ένα μέσον για το σκοπό της γυναίκας

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
έχει συμβεί σε πολλούς από μας...
κι εγώ οταν σταμάτησα το αμάξι μπροστά από το ξενοδοχείο δεν κατέβαινε με τίποτα.
τελικά πήγαμε σπίτι της και πηδήχτηκε μέχρι λιποθυμίας
ευγε τυπε!!

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Ελλεηνιδες στενομυαλες με την μυτι στον θεο και νομιζουν οτι καποιες ειναι.τους μιλας και νομιζουν οτι σου κανουνε τιμη που σου απαντανε.πιστευω οτι πλεον εχουμε ξυπνησει και εχουμ2 καταλαβει τι επιτελους γινεται πλιν ελαχιστον εξερεσαιων.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
σαντ μαν...να στη κανω πασα? ειναι μια που εχω γαμησει αλλα πραγματικα ειναι ΑΠΑΛΕΥΤΗ (6-7ΡΙ)
1649589743443.png
Τι ειδους μηνύματα επιχειρήσατε να ανταλλάξετε ρε μλκ και τα απέρριπτε η εφαρμογή; φώτο από «λουκάνικο»:tn21: και «τορπίλες»:jade:; :tooth:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
έχει συμβεί σε πολλούς από μας...
κι εγώ οταν σταμάτησα το αμάξι μπροστά από το ξενοδοχείο δεν κατέβαινε με τίποτα.
τελικά πήγαμε σπίτι της και πηδήχτηκε μέχρι λιποθυμίας
Δεν ήθελε φαίνεται να τη περάσεις για καμμιά ξεκωλιαρα. ΚΙ είμαι σίγουρος πως ούτε που πήγε το μυαλό σου σε κάτι τέτοιο :2funny:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Ελλεηνιδες στενομυαλες με την μυτι στον θεο και νομιζουν οτι καποιες ειναι.τους μιλας και νομιζουν οτι σου κανουνε τιμη που σου απαντανε.πιστευω οτι πλεον εχουμε ξυπνησει και εχουμ2 καταλαβει τι επιτελους γινεται πλιν ελαχιστον εξερεσαιων.
αμα σε γουσταρει ομως και ειναι κολλημενη μαζι σου, οχι μονο θα απανταει, αλλα αυτη θα στελνει πρωτη. και το μουνι της παλαμακια θα βαραει. γιατι δε το καταλαβαινουν μερικοι, οτι οταν στελνεις μηνυμα η της μιλας απο κοντα και αυτη δεν ανταποκρινεται, πολυ απλα δε γουσταρει.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τι ειδους μηνύματα επιχειρήσατε να ανταλλάξετε ρε μλκ και τα απέρριπτε η εφαρμογή; φώτο από «λουκάνικο»:tn21: και «τορπίλες»:jade:; :tooth:
Ηχητικό. Τα έστειλε κανονικά από το κινητό αλλά αν μπεις στον υπολογιστή βγάζει αυτό.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Αν καμακώνεις όπως ορθογραφείς θα μείνεις με το πουλί στο χέρι τύπε.
:tooth:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Ναι αλλά με δυσκολία. Ειδικά εδώ Ελλάδα. Πάντως ματσ με κάτω από 30 έχω πολυ λίγα πλεον αλλά από κοντα θα παιξω περισσοτερη μπάλα με 25ρες.
το καλοκαιρι βγηκα με 24αρα παρθενα 1,82 απ το τιντερ

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
ναι...μια φορα ειχα αλλαξει ενδιαφέροντα και μου εβγαλε περισσότερα ματσ..(καλα δεν εβαλα και ψωνια-κρασι-ινστα οπως βαζουν αυτες :tooth: )
κι ομως, σημαντικη λεπτομερεια να αλλαζεις τα ενδιαφεορντα σου κατα διαστηματα.
αυξανονται οι επιλογες σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom