Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
1.1. δεν εχω γραψει ουτε μια λεξη παραμυθι γιατι δεν υπαρχει λογος να το κανω οπως προσπαθησα ξανα να σου εξηγησω.
2. γιατι να σου κρατησω κακια? επειδη δε με πιστευεις? και γιατι να με ενδιαφερει αυτο?
3 . κακια καραταω για τους χαρακτηρισμους "ηλιθιος,χαζος κτλ" και μονο γι αυτα.
4. ξερεις πολλους παραμυθαδες σαν εμενα?
5. για παμε...εχω γραψει οτι τα ακυρα ειναι πολυ περισσοτερα απο τις επιτυχιες μου
οτι με επαιξε-ξεφτιλισε μια 24 ετων παρθενα και μαλιστα εις διπλουν (35+ εγω)
οτι φιλοξενησα σπιτι μου κοπελα που ηξερα μολις λιγες μερες και δεν τις επιασα ουτε το χερι και μαλιστα αφου πρωτα της εκανα τον ταριφα για μερες.
αυτα μου ερχονται προχειρα στο μυαλο τωρα. ξερεις πολλους να μιλανε ετσι για τον εαυτο τους? αμφιβαλλω.
οι μαλακιες σου λοιπον ειναι ολα αυτα που διαβασα και δεν πατησα λαικ και ειναι πολλα.
6.1 πως με κρινεις λοιπον χωρις να ξερεις καν πως ειμαι εμφανισιακα και τι εχω ζησει?
6.2. θα μπορουσα για παραδειγμα, να ειμαι η εστω να ημουν πολυ ωραιος.
7. και παμε αλλη μια. τι λογο εχει ενας ανωνυμος να προσπαθει να εντυπωσιασει αλλους ανωνυμους.
8. να σε βοηθησω προσπαθησα και οποιον αλλον θελει να δει οτι υπαρχει κι αλλη οπτικη της ζωης, οπως και αληθινος κοσμος εξω απο δω.
9. με πιστευεις η οχι μου ειναι εντελως αδιαφορο αλλα αν συνεχισεις ετσι κακο στον εαυτο σου θα κανεις.
10. σου ζητω συγνωμη για τους χαρακτηρισμους μου γιατι προσπαθω να γινω καλυτερος ανθρωπος.
2. εε λίγο πολύ όλους τους φιδέμπορες τους ενδιαφέρει να «φεύγει η πραμάτεια» τους. Έχει άλλη νοστιμιά να σε αντιμετωπίζουν εδώ πέρα σαν ένα φτασμένο ή καλλίτερα μπαρουτοκαπνισμένο γαμιά κι όχι όπως τον Σαντ μαν φερ’ ειπεῖν, που γελάνε και τα κουμπιά του πληκτρολογίου του.
3. Έλα τώρα;;; και να μην κράτησες, άλλαξες στάση. Στις υπερμεγέθεις αρχιδάρες μου βέβαια, απλά κάτι τέτοιο εξέλαβα και απλά το καταθέτω.
4. Η πλειοψηφία εδώ μέσα. Το «σαν εμένα» κάνω πως δεν το είδα διὸτι είναι σε θέση να ενσωματώσει διάφορες ερμηνείες
5. Αυτό το έγραψες κατόπιν.
6. Μικρή σημασία έχει εδώ στην Ουζουμπούρου όπως τόσες και τόσες φορές έχουμε αναλύσει. Τα ίδια πάνω-κάτω θα πρέπει να περάσει κι ο ωραίος.
7. Τα είπαμε.
8. Ευχαριστω
9. Ποια θα είναι η βλάβη που θα μου προκαλέσω;;
10. Άραξε