Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
1. δεν εχω γραψει ουτε μια λεξη παραμυθι γιατι δεν υπαρχει λογος να το κανω οπως προσπαθησα ξανα να σου εξηγησω.
2. γιατι να σου κρατησω κακια? επειδη δε με πιστευεις? και γιατι να με ενδιαφερει αυτο?
3 . κακια καραταω για τους χαρακτηρισμους "ηλιθιος,χαζος κτλ" και μονο γι αυτα.
4. ξερεις πολλους παραμυθαδες σαν εμενα?
5. για παμε...εχω γραψει οτι τα ακυρα ειναι πολυ περισσοτερα απο τις επιτυχιες μου
οτι με επαιξε-ξεφτιλισε μια 24 ετων παρθενα και μαλιστα εις διπλουν (35+ εγω)
οτι φιλοξενησα σπιτι μου κοπελα που ηξερα μολις λιγες μερες και δεν τις επιασα ουτε το χερι και μαλιστα αφου πρωτα της εκανα τον ταριφα για μερες.
αυτα μου ερχονται προχειρα στο μυαλο τωρα. ξερεις πολλους να μιλανε ετσι για τον εαυτο τους? αμφιβαλλω.
οι μαλακιες σου λοιπον ειναι ολα αυτα που διαβασα και δεν πατησα λαικ και ειναι πολλα.
6.1 πως με κρινεις λοιπον χωρις να ξερεις καν πως ειμαι εμφανισιακα και τι εχω ζησει?
6.2. θα μπορουσα για παραδειγμα, να ειμαι η εστω να ημουν πολυ ωραιος.
7. και παμε αλλη μια. τι λογο εχει ενας ανωνυμος να προσπαθει να εντυπωσιασει αλλους ανωνυμους.
8. να σε βοηθησω προσπαθησα και οποιον αλλον θελει να δει οτι υπαρχει κι αλλη οπτικη της ζωης, οπως και αληθινος κοσμος εξω απο δω.

9. με πιστευεις η οχι μου ειναι εντελως αδιαφορο αλλα αν συνεχισεις ετσι κακο στον εαυτο σου θα κανεις.

10. σου ζητω συγνωμη για τους χαρακτηρισμους μου γιατι προσπαθω να γινω καλυτερος ανθρωπος.
1. :2funny: :2funny:
2. εε λίγο πολύ όλους τους φιδέμπορες τους ενδιαφέρει να «φεύγει η πραμάτεια» τους. Έχει άλλη νοστιμιά να σε αντιμετωπίζουν εδώ πέρα σαν ένα φτασμένο ή καλλίτερα μπαρουτοκαπνισμένο γαμιά κι όχι όπως τον Σαντ μαν φερ’ ειπεῖν, που γελάνε και τα κουμπιά του πληκτρολογίου του.
3. Έλα τώρα;;; και να μην κράτησες, άλλαξες στάση. Στις υπερμεγέθεις αρχιδάρες μου βέβαια, απλά κάτι τέτοιο εξέλαβα και απλά το καταθέτω.
4. Η πλειοψηφία εδώ μέσα. :2funny: Το «σαν εμένα» κάνω πως δεν το είδα διὸτι είναι σε θέση να ενσωματώσει διάφορες ερμηνείες :wink:
5. Αυτό το έγραψες κατόπιν.
6. Μικρή σημασία έχει εδώ στην Ουζουμπούρου όπως τόσες και τόσες φορές έχουμε αναλύσει. Τα ίδια πάνω-κάτω θα πρέπει να περάσει κι ο ωραίος.
7. Τα είπαμε.
8. Ευχαριστω :2funny: :2funny:
9. Ποια θα είναι η βλάβη που θα μου προκαλέσω;;
10. Άραξε

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
2. εε λίγο πολύ όλους τους φιδέμπορες τους ενδιαφέρει να «φεύγει η πραμάτεια» τους. Έχει άλλη νοστιμιά να σε αντιμετωπίζουν εδώ πέρα σαν ένα φτασμένο ή καλλίτερα μπαρουτοκαπνισμένο γαμιά κι όχι όπως τον Σαντ μαν φερ’ ειπεῖν, που γελάνε και τα κουμπιά του πληκτρολογίου του.
3. Έλα τώρα;;; και να μην κράτησες, άλλαξες στάση. Στις υπερμεγέθεις αρχιδάρες μου βέβαια, απλά κάτι τέτοιο εξέλαβα και απλά το καταθέτω.
4. Η πλειοψηφία εδώ μέσα. :2funny: Το «σαν εμένα» κάνω πως δεν το είδα διὸτι είναι σε θέση να ενσωματώσει διάφορες ερμηνείες :wink:
6. Μικρή σημασία έχει εδώ στην Ουζουμπούρου όπως τόσες και τόσες φορές έχουμε αναλύσει. Τα ίδια πάνω-κάτω θα πρέπει να περάσει κι ο ωραίος.
7. Τα είπαμε.
10. Άραξε
1........
2 φαινεται να ξερεις καλα τον τροπο σκεψης και δρασης τους. εχω πει πολλα ψεμματα στη ζωη μου αλλα συνεχιζω να μην βρισκω λογο να το κανω εδω.
3 εγραψα καθαρα οτι με ενοχλησαν οι χαρακτηρισμοι και οχι το αν με πιστευεις η οχι
4 το σαν εμενα ειχε επιχειρηματα και παραδειγματα
5 εχω εκθεσει με διαφορους τροπους τον εαυτο μου πριν τον 'εκθειασω" στα ματια σου
6 η εμφανιση και ο χαρακτηρας παιζουν καθοριστικο ρολο στο σπορ αυτο
7 ........
8 παρακαλω αλλα μπορει καποιος αλλος να θελει να μαθει κατι
9 θα μεγενθυνεις την ηδη υπαρχουσα (συμφωνα τλχ με αυτα που διαβαζω γιατι δεν σε ξερω)
10 ενιωσα ασχημα απο την στιγμη που ηρεμησα και πραττω αναλογως

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
7. Τα είπαμε.
10. Άραξε
2 για να ειμαι ομως δικαιος καταλαβαινω που το πας.
καποιοι αναζητουν εδω μεσα την αναγνωριση και θαυμασμου που αδυνατουν να λαβουν στον πραγματικο κοσμο. λυπηρο.

κατα κανονα, δεν γελαω ουτε με το σαμπ ουτε με κανεναν αλλο εδω μεσα η εξω γιατι ο καθενας εχει τα θεματα του. συνηθως αδιαφορω ενω καποιες φορες συμπονω και προσπαθω να βοηθησω. δυστυχως καποιες φορες χανω κι εγω τον εαυτο μου.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
2 για να ειμαι ομως δικαιος καταλαβαινω που το πας.
καποιοι αναζητουν εδω μεσα την αναγνωριση και θαυμασμου που αδυνατουν να λαβουν στον πραγματικο κοσμο. λυπηρο.

κατα κανονα, δεν γελαω ουτε με το σαμπ ουτε με κανεναν αλλο εδω μεσα η εξω γιατι ο καθενας εχει τα θεματα του. συνηθως αδιαφορω ενω καποιες φορες συμπονω και προσπαθω να βοηθησω. δυστυχως καποιες φορες χανω κι εγω τον εαυτο μου.
Τυπε η κοντρα με το παπα βλεπω οδηγει με μαθηματικη ακριβεια σε ραντεβου θανατου. Στειλε πμ οποτε θες , ειμαι εκπαιδευτης ειδικος για τετοια ραντεβου , αυριο ξεκιναμε προθερμανση

Συνημμένα

• exercise-lazy.gif
    exercise-lazy.gif
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 39

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
με τον 20αρη μπορει απλα να θελει να γμαηθει σαν σκυλι μεχρι να ξεδωσει και χωρις να ανταλλαξει καν ουτε μια κουβεντα. επισης θα εχει τον απολυτο ελεγχο μαζι του.
περιπου τα ιδια τα βρισκει και σε 30αρη αλλα ισως λιγο πιο πολυπλοκα.
Τα βρίσκει και στον 30άρη, αλλά σε αυτόν έχει αρχίσει πια να μετράει και το στάτους.

Πχ ο άφραγκος 20άρης είναι ένας συμπαθητικός νέος, ενώ ο άφραγκος 30άρης δεν θα έχει την ίδια αντιμετώπιση, γιατί η γκόμενα περιμένει να έχει αρχίσει να δημιουργεί κάτι.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Τυπε η κοντρα με το παπα βλεπω οδηγει με μαθηματικη ακριβεια σε ραντεβου θανατου. Στειλε πμ οποτε θες , ειμαι εκπαιδευτης ειδικος για τετοια ραντεβου , αυριο ξεκιναμε προθερμανση
εχω να πλακωθω απ το γυμνασιο-λυκειο,:grin: κι αυτα ηταν κατι αστεια με κεφαλοκλειδωματα και αντε 1-2 μπουνιτσες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα βρίσκει και στον 30άρη, αλλά σε αυτόν έχει αρχίσει πια να μετράει και το στάτους.

Πχ ο άφραγκος 20άρης είναι ένας συμπαθητικός νέος, ενώ ο άφραγκος 30άρης δεν θα έχει την ίδια αντιμετώπιση, γιατί η γκόμενα περιμένει να έχει αρχίσει να δημιουργεί κάτι.
ναι νμζ το ιδιο γραφουμε

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
εχω να πλακωθω απ το γυμνασιο-λυκειο,:grin: κι αυτα ηταν κατι αστεια με κεφαλοκλειδωματα και αντε 1-2 μπουνιτσες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι νμζ το ιδιο γραφουμε
Δεν αρκουν αυτα τυπε. Θα σε μετατρεψω σε φονικη μηχανη για να τον τελειωσεις με μια κλωτσια εναερια. Ενα μειγμα απο κουνγκ φου κ καρατε χρειαζεται

kick-karate.gif

mantis-style-shaolin-soccer.gif

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
μια πολη που ειναι κατεξοχην γαμιστρωνας, οπως ειναι η Θεσσαλονικη,
Ε σε μια τετοια πολη το να μενεις αγαμητος ειναι πραγματικη δυστυχια.
Θεσσαλονικη ειναι καθαρη γαμησουπολη
πηγα το 08. επειδη δεν ηξερα κανεναν, ξεκινησα να μπαινω mirc, και μετα fatsa.gr και μπορω να πω οτι γνωρισα αρκετες. και με ποσες αλλες , με επιανε η μαλακια και τα ψυχολογικα που ειχα τοτε, και το επαιζα δυσκολος, και μετα τις εχανα. ενω πιο πριν στην επαρχιακη πολη που ζουσα και μεγαλωσα σε ηλικια λυκειου(καλα για πιο πριν οταν ημουν χωριο δε το συζητω), με ειχε φαει η μαλακια. μαλλον μενω σε λαθος μερος. οι γυναικες εδω δεν εκτιμουν αυτο που ειμαι. μονο στη θεσσ το εκτιμησαν και μου δωσαν να χαρω και να γευτω το στενο μουνακι τους και το απαλο κορμακι τους.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ρε μαλάκα δεν είμαι παπάς απ’ τα Lidl, να κάθομαι να παίζω ξύλο. Θα περιμένω να του τελειώσουν τα φίδια και θα απαντήσω με το πρώτο μου spell, που κάνει stun. Αφού τον καθηλώσω, θα του chainάρω την ulti μου που είναι ένα hellborn fireball. Και πάρτον κάτω

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Δεν αρκουν αυτα τυπε. Θα σε μετατρεψω σε φονικη μηχανη για να τον τελειωσεις με μια κλωτσια εναερια. Ενα μειγμα απο κουνγκ φου κ καρατε χρειαζεται

kick-karate.gif

mantis-style-shaolin-soccer.gif
ειδικα στην εναερια θα διαπρεψω,(1,98 με 110 κιλα) λιγο χειροτερα απ αυτον θα την κανω :grin:

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Ρε μαλάκα δεν είμαι παπάς απ’ τα Lidl, να κάθομαι να παίζω ξύλο. Θα περιμένω να του τελειώσουν τα φίδια και θα απαντήσω με το πρώτο μου spell, που κάνει stun. Αφού τον καθηλώσω, θα του chainάρω την ulti μου που είναι ένα hellborn fireball. Και πάρτον κάτω
εισαι αληθεια παπας? :think:
εχω πολλα ακομα τετοια φιδια btw απ τη βαρετη ζωη μου.
αυτα τα κινεζικα που γραφεις καποιο παιχνιδι θα ειναι :think:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
με τον 20αρη μπορει απλα να θελει να γμαηθει σαν σκυλι μεχρι να ξεδωσει και χωρις να ανταλλαξει καν ουτε μια κουβεντα. επισης θα εχει τον απολυτο ελεγχο μαζι του.
περιπου τα ιδια τα βρισκει και σε 30αρη αλλα ισως λιγο πιο πολυπλοκα.

Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες που να θελαν να γαμηθούν σαν σκυλιά.Και ας το κάναν και με μικρότερους.Αλλά εδώ λέει η άλλη δεν θέλει να τον κοιτάει μην τυχόν...του δώσει επιβεβαίωση :headbang: Ακόμα δηλαδή και να κοιτάξουν κάποιον,θεωρούν ότι ρίχνουν τα μούτρα τους.Δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία των 30+.Θέλουμε άντρα αλλά...δεν κοιτάμε,δε μιλάμε,δεν ασχολούμαστε :confused:

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
..................................................................................................................................
οκ μαλακια μου γιατι δουλεω κιολας παραλληλα. υποθετω το ειπε λογω σεβασμιοτατου.
αλλα νομιζα το ειχες βαλει απ τα στατους εδω. τεσπα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
πηγα το 08. επειδη δεν ηξερα κανεναν, ξεκινησα να μπαινω mirc, και μετα fatsa.gr και μπορω να πω οτι γνωρισα αρκετες. και με ποσες αλλες , με επιανε η μαλακια και τα ψυχολογικα που ειχα τοτε, και το επαιζα δυσκολος, και μετα τις εχανα. ενω πιο πριν στην επαρχιακη πολη που ζουσα και μεγαλωσα σε ηλικια λυκειου(καλα για πιο πριν οταν ημουν χωριο δε το συζητω), με ειχε φαει η μαλακια. μαλλον μενω σε λαθος μερος. οι γυναικες εδω δεν εκτιμουν αυτο που ειμαι. μονο στη θεσσ το εκτιμησαν και μου δωσαν να χαρω και να γευτω το στενο μουνακι τους και το απαλο κορμακι τους.
Το ιδιο εζησα και εγω Θεσσαλονικη. Βεβαια ημουνα και φοιτητης με πολλες παρεες, που βοηθαει φυσικα απιστευτα, οπως και το να εχεις δικο σου χωρο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Και Θεσσαλονίκη η πλειοψηφία αγάμητοι είναι,έξω ψωλοπαρέες-γυναικοπαρέες,ζήτημα να βλέπεις 10-20% ζευγάρια που τα περισσότερα είναι κάτω των 23

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Το ιδιο εζησα και εγω Θεσσαλονικη. Βεβαια ημουνα και φοιτητης με πολλες παρεες, που βοηθαει φυσικα απιστευτα, οπως και το να εχεις δικο σου χωρο.
ναι ο δικος σου χωρος τα σπαει και σου λυνει τα χερια, ειδικα στις φοιτητικες ηλικιες που ειναι και δυσευρετος

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
εισαι αληθεια παπας? :think:
Παραλίγο να ήμουν εγώ καλόγερος, εξ ου και το νικ. Είχα πάρε δώσε με μοναστήρια κλπ, γιατί προσπαθούσα να μπω στο χώρο της εκκλησίας. Για επαγγελματική σταδιοδρομία.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Παραλίγο να ήμουν εγώ καλόγερος, εξ ου και το νικ. Είχα πάρε δώσε με μοναστήρια κλπ, γιατί προσπαθούσα να μπω στο χώρο της εκκλησίας. Για επαγγελματική σταδιοδρομία.
ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ να χάνεσαι, επαγγελματίας παπάς. Μεσίτευσε το Άγιον Πνεύμα και γλίτωσε ο αγιόστεπτος τούτος χώρος...:priest::priest::priest:

• Like
Αντιδράσεις: cool11

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376